Epizoda 6
7.2.2023
AU Survivor 2023: Heroes vs. Villains - EP06
- ItalianManiac
- Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
- Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols
- GodfatherCZ
- Nejoblíbenější série: Amazon , Redemption Island , Cagayan , Cambodia , Kaôh Rōng
- Nejoblibenější hráči: ♥ Kelley Wentworth ♥
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
♥ Sarah Moore ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
George Mladenov - Nejméně oblíbené série: San Juan del Sur
Thailand
Nicaragua
Liz : Oh Lasagne (rolling eyes orgasm face)
---
Musim uznat , že jsem tento díl neodhadl , co se týče Gerryho . Darebáci ho přijali velmi vlídně a King George začlenil do svého království -- a jak řekla Shonee na TC - ,,Hrdinové jsou jen darebáci, co si hrají na hrdiny''
Mimochodem Jordie mě baví víc a víc , jakej MVP na výzvě o odměnu . Porazil Goliáše jako pán .
---
Musim uznat , že jsem tento díl neodhadl , co se týče Gerryho . Darebáci ho přijali velmi vlídně a King George začlenil do svého království -- a jak řekla Shonee na TC - ,,Hrdinové jsou jen darebáci, co si hrají na hrdiny''
Mimochodem Jordie mě baví víc a víc , jakej MVP na výzvě o odměnu . Porazil Goliáše jako pán .
-
Levascue
- Nejoblíbenější série: US - Čína.
AU - 2. obnovená sezóna (2017)
CZE - Robinsonův ostrov 2 - Nejoblibenější hráči: US -
Tony Vlachos. Michele Fitzgerald. Kelley Wenworth.
AU -
Shonee Bowtell. David Genat. George Mladenov.
CZE -
Miroslav Hotový. Kateřina Koubová. Marek Orlík. - Nejméně oblíbené série: 41. série. Nicaragua(NaOnka!!!!; má cenu psát více?). Heroes vs Healers vs Hustlers. Island of Idols.
Pocity/shrnutí za EP05, EP06:
Poznáváme více Heroes tribe, kteří nejsou heroes, jen padouši, co se za heroes vydávají (dík Shonee
). Shaun si celý Heroes kmen neskutečně vodí. Momentálně tam není pro něj žádná konkurence; Hayley nemá čísla, Flick se drží v jeho stínu a zbytek nehraje
Pobavilo mě Shaunovo ohodnocení Webba jako těžkého naivky,
to jsi řekl ještě mírně Shaune. Nicméně produkce Webbovi dala v Ep05 až neskutečně prostoru pro jeho zpovědi, takže část epizody jsem fakt trpěl, když jsem musel poslouchat ty jeho blemcy.
U Villains si to naopak v pohodě vedou holky a George se ve zpovědích v deziluzi pomalu korunuje na císaře Svaté říše římské. -
George; šourá nohama sem tam před Liz a Shonee u studny a škrobeně : "kdyby náhodou byly zázrakem čísla, chtěl bych vyloučit Simona."
Holky; "ne, vyloučíme Sarah!"
George; "ano, jistě, jistě, provedu"
George ve zpovědi; "vyloučit Sarah byl můj nápad, já jsem král, já, já, já"
Jako je to zábavná postavička, to jo, ale jeho ego se může směle měřit se Simonovým a i v jeho případě mu snadno zatemňuje úsudek. Jak Shonee s Liz písknou, tak George skáká a až nebude potřeba, poletí.
Jsem rád, že nejsem jediný, kdo si tuhle scénku užil. Liz je neskutečná kočka
Jordie hraje skvěle. Od minula neuvěřitelně herně vyzrál.
V dalších dílech asi tribe swap, kde hlavně u Heroes by to mohlo být zajímavé - minimálně Hayley to rozhodně pomůže, Nina by se také mohla herně odvázat. Naopak Flick, či Shaun by mohli být swapem poškozeni.
Jsem zvědavý na Gerryho návrat, protože bylo zmíněno že se vrátí k Heroes kmeni - teď ale záleží k jakému, mohlo by totiž dojít k promíchání a Gerry by se následně připojil ke staronovému Heroes kmeni.
Fandím: Hayley, Jordie, Liz, Nina, Shonee, Stevie
Tip na výhru: Flick/Shonee
Kdo mi přišel tyto epizody mimo: Sam (klasicky), jeho rozdávání odměny, jeho zpovědi, uff. To je člověk, který herně zapadá někam do dob Bornea, strašný. Ben (veřejný fake idol, kdy si zbytečně načmáral terč na záda), Simon.
Poznáváme více Heroes tribe, kteří nejsou heroes, jen padouši, co se za heroes vydávají (dík Shonee
to jsi řekl ještě mírně Shaune. Nicméně produkce Webbovi dala v Ep05 až neskutečně prostoru pro jeho zpovědi, takže část epizody jsem fakt trpěl, když jsem musel poslouchat ty jeho blemcy. U Villains si to naopak v pohodě vedou holky a George se ve zpovědích v deziluzi pomalu korunuje na císaře Svaté říše římské. -
George; šourá nohama sem tam před Liz a Shonee u studny a škrobeně : "kdyby náhodou byly zázrakem čísla, chtěl bych vyloučit Simona."
Holky; "ne, vyloučíme Sarah!"
George; "ano, jistě, jistě, provedu"
George ve zpovědi; "vyloučit Sarah byl můj nápad, já jsem král, já, já, já"
Jako je to zábavná postavička, to jo, ale jeho ego se může směle měřit se Simonovým a i v jeho případě mu snadno zatemňuje úsudek. Jak Shonee s Liz písknou, tak George skáká a až nebude potřeba, poletí.
GodfatherCZ píše:Liz : Oh Lasagne (rolling eyes orgasm face)![]()
![]()
Jsem rád, že nejsem jediný, kdo si tuhle scénku užil. Liz je neskutečná kočka
Jordie hraje skvěle. Od minula neuvěřitelně herně vyzrál.
V dalších dílech asi tribe swap, kde hlavně u Heroes by to mohlo být zajímavé - minimálně Hayley to rozhodně pomůže, Nina by se také mohla herně odvázat. Naopak Flick, či Shaun by mohli být swapem poškozeni.
Jsem zvědavý na Gerryho návrat, protože bylo zmíněno že se vrátí k Heroes kmeni - teď ale záleží k jakému, mohlo by totiž dojít k promíchání a Gerry by se následně připojil ke staronovému Heroes kmeni.
Fandím: Hayley, Jordie, Liz, Nina, Shonee, Stevie
Tip na výhru: Flick/Shonee
Kdo mi přišel tyto epizody mimo: Sam (klasicky), jeho rozdávání odměny, jeho zpovědi, uff. To je člověk, který herně zapadá někam do dob Bornea, strašný. Ben (veřejný fake idol, kdy si zbytečně načmáral terč na záda), Simon.
Tentokrát hodně jiný edit než jaká byla realita. Bylo zvláštní, že jsme neviděli žádné vyjádření Jordieho, který v minulých dílech říkal, jak chce spolupracovat s Davem a teď bez jakékoliv konverzace mezi nimi, by ho vyloučil. Čekal jsem, jestli George zahraje imunitu, protože kdyby ten plán na jeho vyloučení byl realný, pochybuji, že by nechával rozhodnout Stevieho o jeho osudu. Po nezahrání už bylo jasné, jak to dopadne.
Celkově si myslím, že jsme toho hodně neviděli a bylo by lepší, kdybychom detailněji viděli, jak k vyloučení Sarah přistupovali Simon/Jordie.
Jinak bych ještě zmínil ICH, ta byla super napínává do poslední chvíle
Celkově si myslím, že jsme toho hodně neviděli a bylo by lepší, kdybychom detailněji viděli, jak k vyloučení Sarah přistupovali Simon/Jordie.
Jinak bych ještě zmínil ICH, ta byla super napínává do poslední chvíle
Australian Survivor
S01: Phoebe, Craig, Nick S02: Jericho, Luke, AK, Henry S03: Benji, Brian S04: Luke, David(!), Harry S06: George
S01: Phoebe, Craig, Nick S02: Jericho, Luke, AK, Henry S03: Benji, Brian S04: Luke, David(!), Harry S06: George
- Yedko
- Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
- Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
- Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
- Kontaktovat uživatele:
Tak ono ani nešlo snad jinak aby nebyla imunity challange napínavá až do samé konce, bože... tohle je další věc co se mi na Australanech nelíbí. Oni sice obzvláštňují ty challange a dělají je megalomanské a drahé, ale reálně to má spíš horší výsledky, než kdyby byli konzervativnější a ten co to vymýšlí by neměl IQ 90. Buď to funguje tak, že soupeř vidí co ten druhý vymyslel a co tam skládá, takže nakonec vyhraje jen ten, který umí rychle a správnější naházet kostky (tušil jsem, že to tak musí dopadnout už jen jak jsem to viděl) a to je jen příklad. Prostě je sice celá soutěž květnatá, ale nakonec rozhodne jen jeden atribut výkonosti kmene, protože to chtěli mít spešl. Nebo tam naprosto nesmyslně plýtvají prostředky, je to nefér nebo tam někoho nesmyslnou překážkou přizabijou. Meh.
Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!
Zpět na „Australian Survivor 2023: Heroes vs. Villains“