AU Survivor 2023: Heroes vs. Villains - EP08

Samoa
August - September 2022
ItalianManiac
Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols

Příspěvekod ItalianManiac » 13 úno 2023, 08:46

Epizoda 8
13.2.2023
A fan of Survivor & The Amazing Race
US Survivor: S01-S48
AUS Survivor: 2016-2025
NZ Survivor: S01, S02
CZ & SK Survivor: Trosečník (2006), Ostrov (2016), Robinsonův ostrov (2017), Robinsonův ostrov 2 (2018), Survivor CZ&SK (2022 - 10 epizod)
The Amazing Race: S01-S32

Obrázek

GodfatherCZ
Nejoblíbenější série: Amazon , Redemption Island , Cagayan , Cambodia , Kaôh Rōng
Nejoblibenější hráči: ♥ Kelley Wentworth ♥
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
♥ Sarah Moore ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
George Mladenov
Nejméně oblíbené série: San Juan del Sur
Thailand
Nicaragua

Příspěvekod GodfatherCZ » 14 úno 2023, 11:53

Uploader se nám trošičku zpozdil s HDTV verzí , kterou stahuji , takže mírně late koment .
Díl víceméně standard průměr , čekal jsem větší fighty v kmeni darebáků :fight: dostali jsme pár slziček jak od Simona tak od Jordieho :) , snad se mu narodí zdravé survivor dítko a za pár desítek let ho uvidíme :D
Sharni si to zabila sama .. upřímně moc jsem nesledoval milisekundy kdo to dropnul jako první , ale je to asi jedno . Benji je had , a samozřejmě našel HII a následně i zahrál . Alespoň nebyl takovej trouba jako Simon aby si hned nechal tu nápovědu v domnění , že to je pravá HII :beer: . A já jsem si alespoň potvrdil , že jsem měl pravdu :) je to jen nápověda , která šikovně vede ke kokosu podle symbolu :heat: . Nemůžu se ovšem zbavit dojmu , že nám HII produkce hází trošku pod nohy .
Příště uvidíme tribe swap .. noo , tak snad to tolik neovlivní Georgovu rozjetou hru . Jestli se Simon dostane k Benovi a zjistí co má skutečně v kapse , tak je srandě konec ..a to jsem se tolik tolik těšil , jak to sebevědomě zahraje na TC a JLP s úsměvem řekne - ,,This is .... NOT a HII '' :oops: tak třeba se ještě dočkám .

cyrax
Nejoblíbenější série: Palau, Cook Islands, Philippines, Cagayan, Heroes v Villains
Nejoblibenější hráči: Russel Hantz
Nejméně oblíbené série: Thailand, One World, Fiji

Příspěvekod cyrax » 15 úno 2023, 13:13

Trochu zbytočná nápoveda musím povedať, veď každý predsa otočí kokos, ktorý ma na sebe znak. Napriklad Shonee, tá napoveda by jej bola nanič, našla to bezproblémov. Jediné dobré je to, že Simon nevie. Ak toto bol zámer producentov, tak to vyšlo. Prípadne to dať na špagát a máte fake.

Ale niečo tak nesympatické ako Paige som už dlho nevidel

Survivorfans
Nejoblíbenější série: PI, Mikronésie, Samoa, HvV, Cagayan, Cambodia
Nejoblibenější hráči: Tony Vlachos, Rob Mariano, Russell Hantz, Jon Dalton, Rob Cesternino, Parvati Shallow, Kim Spradlin
Nejméně oblíbené série: Markézy, Thajsko, RI, SP, OW, Caramoan, Ghost Island,

Příspěvekod Survivorfans » 17 úno 2023, 12:02

Teda být v kmeni hrdinů musí být něco, máme tu 4 svalovce, blázna který je venku a dalšího který se řídí emocemi a klidně takhle někomu pokazí hru a holky který zatím dělají ovečky, ale evidetně čekají na nějaký tah čekají. :-?
Chápu že Sharni není člověk, se kterým chcete jít ve hře dál. Takovýhle odchod je hodně zajímavý, navíc když je jen pocit podivný Paige. Hodně lidí si teď může říct, jak chtějí být se stabilnějším člověkem. Ben toho ale dobře využil, ale takový mastermind to není když by bez HII letěl.
Co se týče Gerryho tak jsem očekával že bude chytřejší :down: . Kdyby jim řekl jak je bez debat stále s hrdiny, tak věřím že by mu na to někteří skočili a třeba nebyl klasicky záloha na vyřazení.

Jsem rád, že se nám i vyřešila záhada jak je to s těma HII. :)

Promícháním se nám to snad konečně více rozjede a určitě se těším. Když ale vidím jaký lidi jsou v obou kmenech, tak bych se nedivil kdyby Heroes ty svoje počty nevyužili a v pohodě je ztratili.
Zatím ale vykuleně čumím že máme pryč 7 nováčků a z navrátilců je pryč jenom evakuovaná Jackie. :shock: Je to tedy 10:6 né jen podle kmenů ale i navrátilci vs nováčci.

Masarka14
A fan of Amber Borzotra

Příspěvekod Masarka14 » 17 úno 2023, 16:04

Viděli jsme, že Gerrymu se návrat do kmenu Heores ne úplně povedl. Vlastně teď nevypadl jen tak náhodou. Na druhou stranu, kdyby zůstal u Villains, tak by možná přišel o všechnu důvěru, kterou má s Heores. Otázka je, jestli tam vůbec nějaká je. Hlavně, když teď vypadla Sharnie.

Jsem rád, že vypadla ona a ne Ben, protože ten se jeví jako celkem zajímavý hráč. Sharnie to jela jen na loajalitu a moc hru nehrála.

Souhlasím, že Paige je hodně nesympatická. Ten nesmysl s tím, že ona tu soutěž neprohrála, bylo fakt něco.

Naléz HII Shonee působil hodně jednoduše, že se ani nemusela snažit. Ta nápověda byla za mě hodně divná a taky bych ji označil jako zbytečnou.
Australian Survivor
S01: Phoebe, Craig, Nick S02: Jericho, Luke, AK, Henry S03: Benji, Brian S04: Luke, David(!), Harry S06: George

Yedko
Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Yedko » 19 zář 2023, 06:00

Souhlas s váma. Co to jako je takhle svítivě pokreslený kokos kousek u studny??? A to proto je třeba dělat nápovědu? Jak se mi to líbilo jako troll produkce ten token, tak tohle je trapný. Jinak tak špatný kmen strategicky tu fakt dlouho nebyl. Nebýt tam Niny a Hayley tak to je solidní plejáda idiotů. A nejhorší přitom je, že jsou OP na soutěže, takže ani nevypadávali. Snad se to promíchá dobře a nepříjdeme tím o zajímavé hráče no...
Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!

Zpět na „Australian Survivor 2023: Heroes vs. Villains“