Epizoda 2
9.3.2023
https://www.watchtvseries.bz/tv-series/survivor-season-44-episode-2/
S44 - Survivor 44 - EP02
- Lamik.lamity
- Dragonslayer
- Nejoblíbenější série: Zbožňoval jsem South Pacific před Funny115v3
- Nejoblibenější hráči: Sophie, Ethan, Lex, Coach, Penner, Cindy, Eliza, Courtney Marit, Kass, Tony
- Nejméně oblíbené série: Nicaragua, OW, Caramoan, Micronesia, SJDS, 41
- Kontaktovat uživatele:
S44 - Survivor 44 - EP02
This is only season twenty-three. The show isn't that dumb yet.
Oblíbenci:Rudy, Colleen, Gretchen, Kelly(s1) Skupin(s2) Ethan, Lex, Frank, Big Tom(s3) Neleh, Pascal(s4) Erinn, Clay, Robb(s5), Rob, Matt(s6) Burton, Fairplay, Sandra, Rupert, Christa(s7) Eliza, Chad, Dolly(s9) Tom, Steph, Ian, James(s10) Gary, Cindy, Steph, Judd(s11) Shane, Bruce, Courtney(s12) Penner, Yul(s13) Yau-man, Rocky, Earl(s14) Courtney(s15) Joel(s16) Bob, Matty, Ace, Kenny, Corrine, Randy(s17)Coach, Stephen, Tyson, Errin(s18)Danger Dave, Laura, Kelly(s19) Steve(s22) Sophie(s23) Penner, Skupin, Jeff, Malcolm, Denise(s25) Cochran, Matt, Julia(s26) Vytas, Ciera, Coconut Bandits(27) Woo, Tony, Lindsey, Kass(S28) Keith, Baylor(S29) Max, Rodney(S30), Aubry(S32) Hannah, Zeke(S33) Tony, Sandra(S34) Mike, Lauren, Devon, Ali(S35) Jacob, Brandan, Steph, James, Chris(s36) Alisson, John (s37) Reem, Wardog, Aurora, Victoria (s38), Tom, Kellee, Janet, Tommy (s39) Sophie, Yul, Denise, Tony (s40) Naseer, Shan (s41)
Vláďa, Johy(SČS)
Oblíbenci:Rudy, Colleen, Gretchen, Kelly(s1) Skupin(s2) Ethan, Lex, Frank, Big Tom(s3) Neleh, Pascal(s4) Erinn, Clay, Robb(s5), Rob, Matt(s6) Burton, Fairplay, Sandra, Rupert, Christa(s7) Eliza, Chad, Dolly(s9) Tom, Steph, Ian, James(s10) Gary, Cindy, Steph, Judd(s11) Shane, Bruce, Courtney(s12) Penner, Yul(s13) Yau-man, Rocky, Earl(s14) Courtney(s15) Joel(s16) Bob, Matty, Ace, Kenny, Corrine, Randy(s17)Coach, Stephen, Tyson, Errin(s18)Danger Dave, Laura, Kelly(s19) Steve(s22) Sophie(s23) Penner, Skupin, Jeff, Malcolm, Denise(s25) Cochran, Matt, Julia(s26) Vytas, Ciera, Coconut Bandits(27) Woo, Tony, Lindsey, Kass(S28) Keith, Baylor(S29) Max, Rodney(S30), Aubry(S32) Hannah, Zeke(S33) Tony, Sandra(S34) Mike, Lauren, Devon, Ali(S35) Jacob, Brandan, Steph, James, Chris(s36) Alisson, John (s37) Reem, Wardog, Aurora, Victoria (s38), Tom, Kellee, Janet, Tommy (s39) Sophie, Yul, Denise, Tony (s40) Naseer, Shan (s41)
Vláďa, Johy(SČS)
- Lamik.lamity
- Dragonslayer
- Nejoblíbenější série: Zbožňoval jsem South Pacific před Funny115v3
- Nejoblibenější hráči: Sophie, Ethan, Lex, Coach, Penner, Cindy, Eliza, Courtney Marit, Kass, Tony
- Nejméně oblíbené série: Nicaragua, OW, Caramoan, Micronesia, SJDS, 41
- Kontaktovat uživatele:
S44 - Survivor 44 - EP02
Co má Survivor proti sympstickým chytrým asiatkám? 
Furt se nedokážu rozhodnout, jestli to Carolyn hraje nebo ne
Každopádně je velmi zajímavé na ni koukat...
Fandím: Matthew, Franny, Matty

Furt se nedokážu rozhodnout, jestli to Carolyn hraje nebo ne
Fandím: Matthew, Franny, Matty
This is only season twenty-three. The show isn't that dumb yet.
Vláďa, Johy(SČS)
Vláďa, Johy(SČS)
- lacSzlo
- Nejoblíbenější série: Borneo, Amazon, PI, Vanuatu, Panama, China, Micro, Gabon, HvV, Philippines, SJDS, Kaoh Rong
- Nejméně oblíbené série: CI, Samoa, RI, South Pacific, WA, Cambodia, MvsGX, GI
S44 - Survivor 44 - EP02
Carolyn je naprostá superstar už po 2 epizodách, geniální casting choice
love her
Yam Yam je taky fun, je celkem škoda že musel jít někdo z fialových, Carson mi zatim přijde celkem fajn a Helen je škoda
tak snad od nich příště poletí Sarah, která mi zatím přijde dost nudná.
Oranžoví jen dostali minimum prostoru na okomentování minulé kmenovky. Překvapilo mě že je asi trochu v hajzlu Kane, jsem si myslel že bude z oranžových nejvíc safe v případě další kmenovky ale Brandon má na něj kvůli hlasu asi celkem spadeno. Doufám že kvůli zahrání idolu z klece se žádná nová HII v kmeni neobjeví popravdě, oni to asi očekávají ale moc nevím. Ta klec mi přijde zajímavě propracovaná a nová HII by byla celkem lame.
U zelených má hlavní prostor zatím nerd showmance, zatím mi nevadí, uvidíme co bude dál. Sympatická mi je Claire. Ale ono i Heidi je fajne a prosil bych víc screentime pro hot gay doctor daddyho Joshe
Danny našel HII, no zrovna v jeho rukou jsem ji vidět nemusel, ale zatím ho úplně nezavrhuju.
Favoriti po 2.epizodě: CAROLYN, YamYam, Carson, Claire, Jaime, Lauren
Ven: asi Kane, Brandon, Sarah, Matthew (ale nikdo kdo by mi vyloženě brnkal na nervy)
love herYam Yam je taky fun, je celkem škoda že musel jít někdo z fialových, Carson mi zatim přijde celkem fajn a Helen je škoda
Oranžoví jen dostali minimum prostoru na okomentování minulé kmenovky. Překvapilo mě že je asi trochu v hajzlu Kane, jsem si myslel že bude z oranžových nejvíc safe v případě další kmenovky ale Brandon má na něj kvůli hlasu asi celkem spadeno. Doufám že kvůli zahrání idolu z klece se žádná nová HII v kmeni neobjeví popravdě, oni to asi očekávají ale moc nevím. Ta klec mi přijde zajímavě propracovaná a nová HII by byla celkem lame.
U zelených má hlavní prostor zatím nerd showmance, zatím mi nevadí, uvidíme co bude dál. Sympatická mi je Claire. Ale ono i Heidi je fajne a prosil bych víc screentime pro hot gay doctor daddyho Joshe
Danny našel HII, no zrovna v jeho rukou jsem ji vidět nemusel, ale zatím ho úplně nezavrhuju.Favoriti po 2.epizodě: CAROLYN, YamYam, Carson, Claire, Jaime, Lauren
Ven: asi Kane, Brandon, Sarah, Matthew (ale nikdo kdo by mi vyloženě brnkal na nervy)
(?)
- Yedko
- Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
- Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
- Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
- Kontaktovat uživatele:
S44 - Survivor 44 - EP02
Ta Carolyn to podle mě musí hrát. Však toto nemohlo projít psychotestama
. I když její povolání by mohlo napovědět, že by to tak být nemuselo - těžko říct. S tou klecí jsem si samozřejmě jako klasickej Čech co chce ochcat věci řekl, že první co udělám tak tu klec prostě rozmrdám o nejbližší strom a tu imunitu si prostě vzal a čekal jestli mi to náhodou neuznaj jako move outside the box
. Ale ta scéna je pravděpodobně nahraná a už na začátku jim tam řekli, že tam bude klec a maj k ní hledat klíč.
Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!