S44 - Survivor 44 - EP11

Mamanuca Islands, Fiji
June 5, 2022 - June 30, 2022
Yedko
Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
Kontaktovat uživatele:

S44 - Survivor 44 - EP11

Příspěvekod Yedko » 11 kvě 2023, 05:47

Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!

Lamik.lamity
Dragonslayer
Nejoblíbenější série: Zbožňoval jsem South Pacific před Funny115v3
Nejoblibenější hráči: Sophie, Ethan, Lex, Coach, Penner, Cindy, Eliza, Courtney Marit, Kass, Tony
Nejméně oblíbené série: Nicaragua, OW, Caramoan, Micronesia, SJDS, 41
Kontaktovat uživatele:

S44 - Survivor 44 - EP11

Příspěvekod Lamik.lamity » 11 kvě 2023, 12:15

Dík, Yedko, za založení tématu. Já se k tomu bohužel dostávám až teď.

Zábavný díl, akorát pořád nechápu, proč si tři Tika myslí, že mají většinu v šesti lidech?
Hlasování pro Dannyho mi přišlo trochu jako nesmyslné, když se potřebujete zbavit tamtěch 3, ale we.
Fandím: Heidi, Lauren
Nefandím: YamYam
This is only season twenty-three. The show isn't that dumb yet.
Oblíbenci:Rudy, Colleen, Gretchen, Kelly(s1) Skupin(s2) Ethan, Lex, Frank, Big Tom(s3) Neleh, Pascal(s4) Erinn, Clay, Robb(s5), Rob, Matt(s6) Burton, Fairplay, Sandra, Rupert, Christa(s7) Eliza, Chad, Dolly(s9) Tom, Steph, Ian, James(s10) Gary, Cindy, Steph, Judd(s11) Shane, Bruce, Courtney(s12) Penner, Yul(s13) Yau-man, Rocky, Earl(s14) Courtney(s15) Joel(s16) Bob, Matty, Ace, Kenny, Corrine, Randy(s17)Coach, Stephen, Tyson, Errin(s18)Danger Dave, Laura, Kelly(s19) Steve(s22) Sophie(s23) Penner, Skupin, Jeff, Malcolm, Denise(s25) Cochran, Matt, Julia(s26) Vytas, Ciera, Coconut Bandits(27) Woo, Tony, Lindsey, Kass(S28) Keith, Baylor(S29) Max, Rodney(S30), Aubry(S32) Hannah, Zeke(S33) Tony, Sandra(S34) Mike, Lauren, Devon, Ali(S35) Jacob, Brandan, Steph, James, Chris(s36) Alisson, John (s37) Reem, Wardog, Aurora, Victoria (s38), Tom, Kellee, Janet, Tommy (s39) Sophie, Yul, Denise, Tony (s40) Naseer, Shan (s41)
Vláďa, Johy(SČS)

Yedko
Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
Kontaktovat uživatele:

S44 - Survivor 44 - EP11

Příspěvekod Yedko » 11 kvě 2023, 13:37

Lamik.lamity píše:Dík, Yedko, za založení tématu. Já se k tomu bohužel dostávám až teď.

Tak až teď.. nějakých devět hodin po odvysílání si myslím, že je to fakt v pohodě :D . Dík za ten zdroj, který si tu dodával, tam to je fakt superrychle a když už jsem to šel koukat a přidával jsem tu i vlákna k českému survu, tak jsem s dovolením bez dovolení přidal i tady ;) .

Jinak za mě je toto otřesný snad úplně ve všem. Stopáž, střih, twisty, casting, schopnosti a "strategie" hráčů... To oni to nevidí a je jim nějaká legacy pořadu úplně ukradená? Nevěřím, že je to takový výtlak, který by tak stále museli milkovat, když jde každou řadou vidět menší a menší rozpočet. Jsem vždycky nechápal lidi, co dokáží Survivor koukat jen tak do pozadí, pak to různě přeskakovat, odbíhat... Ale já už to začínám dělat taky, protože mě fakt unavuje chápat naprosto nesmyslné myšlenkové pochody lidí, kteří mi jsou naprosto ukradení, protože jsem si s nimi nestihl vytvořit vůbec žádný vztah. Tak raději koukám nezrychleně jen kmenovku a když mě něco zaujme, jinak to pouštím 1.7x rychlostí a u toho ještě něco dělám. Jsem člověk co dokončuje věci a ve watchlistu jsem si dokázal poctivě vyškrtat i takové rozkoukané sračky jako byly např. 2 Broke Girls, takže budu pokračovat až do samého konce, ale, bohužel, už ho fakt prosebně vyhlížím...
Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!

Lamik.lamity
Dragonslayer
Nejoblibenější hráči: Sophie, Ethan, Lex, Coach, Penner, Cindy, Eliza, Courtney Marit, Kass, Tony
Kontaktovat uživatele:

S44 - Survivor 44 - EP11

Příspěvekod Lamik.lamity » 11 kvě 2023, 15:52

Yedko píše:Jinak za mě je toto otřesný snad úplně ve všem. Stopáž, střih, twisty, casting, schopnosti a "strategie" hráčů... To oni to nevidí a je jim nějaká legacy pořadu úplně ukradená? Nevěřím, že je to takový výtlak, který by tak stále museli milkovat, když jde každou řadou vidět menší a menší rozpočet. Jsem vždycky nechápal lidi, co dokáží Survivor koukat jen tak do pozadí, pak to různě přeskakovat, odbíhat... Ale já už to začínám dělat taky, protože mě fakt unavuje chápat naprosto nesmyslné myšlenkové pochody lidí, kteří mi jsou naprosto ukradení, protože jsem si s nimi nestihl vytvořit vůbec žádný vztah. Tak raději koukám nezrychleně jen kmenovku a když mě něco zaujme, jinak to pouštím 1.7x rychlostí a u toho ještě něco dělám. Jsem člověk co dokončuje věci a ve watchlistu jsem si dokázal poctivě vyškrtat i takové rozkoukané sračky jako byly např. 2 Broke Girls, takže budu pokračovat až do samého konce, ale, bohužel, už ho fakt prosebně vyhlížím...

Wow, i 2 Broke Girls? :D

Můj pocit je, že tahle série je naprd. Naprosto souhlasím s kritikou stopáže, twistů a castingu. Problém je, že nic moc lepšího nemáme. Pro mě je australský survivor nekoukatelný, protože ty epizody jsou prostě moc dlouhé a potřebuju nějaký spád. A tak jediný, který se US Survu vyronal, byl 2. série NZ. Naštěstí od příští série bude stopáž taky hodinu a půl a já se tak na to budu moct vybodnout, protože to bude neúnosná časová investice.

Pokud budou příští rok nějaké série s navrátilci, doufám, že tam přidají i ty ze starších sérií. Pokud je 40 skutečně soft reset a počítá se od 41 nanovo, asi mi to bude šumák. V podstatě si nevybavuju nikoho, ke komu bych si za poslední 4 série udělal nějaký zvláštní vztah a když mi někdo ukáže hráče, budu dost možná mít problém ho zařadit do té či oné série.
Přitom v druhé polovině 30. řad mám v každé sérii minimálně dva hráče, které si vybavuju a rád bych je viděl znova...
Oblíbenci:Rudy, Colleen, Gretchen, Kelly(s1) Skupin(s2) Ethan, Lex, Frank, Big Tom(s3) Neleh, Pascal(s4) Erinn, Clay, Robb(s5), Rob, Matt(s6) Burton, Fairplay, Sandra, Rupert, Christa(s7) Eliza, Chad, Dolly(s9) Tom, Steph, Ian, James(s10) Gary, Cindy, Steph, Judd(s11) Shane, Bruce, Courtney(s12) Penner, Yul(s13) Yau-man, Rocky, Earl(s14) Courtney(s15) Joel(s16) Bob, Matty, Ace, Kenny, Corrine, Randy(s17)Coach, Stephen, Tyson, Errin(s18)Danger Dave, Laura, Kelly(s19) Steve(s22) Sophie(s23) Penner, Skupin, Jeff, Malcolm, Denise(s25) Cochran, Matt, Julia(s26) Vytas, Ciera, Coconut Bandits(27) Woo, Tony, Lindsey, Kass(S28) Keith, Baylor(S29) Max, Rodney(S30), Aubry(S32) Hannah, Zeke(S33) Tony, Sandra(S34) Mike, Lauren, Devon, Ali(S35) Jacob, Brandan, Steph, James, Chris(s36) Alisson, John (s37) Reem, Wardog, Aurora, Victoria (s38), Tom, Kellee, Janet, Tommy (s39) Sophie, Yul, Denise, Tony (s40) Naseer, Shan (s41)
Vláďa, Johy(SČS)

Lamik.lamity
Dragonslayer
Kontaktovat uživatele:

S44 - Survivor 44 - EP11

Příspěvekod Lamik.lamity » 11 kvě 2023, 15:53

Vláďa, Johy(SČS)

GodfatherCZ
Nejoblíbenější série: Amazon , Redemption Island , Cagayan , Cambodia , Kaôh Rōng
Nejoblibenější hráči: ♥ Kelley Wentworth ♥
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
♥ Sarah Moore ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
George Mladenov
Nejméně oblíbené série: San Juan del Sur
Thailand
Nicaragua

S44 - Survivor 44 - EP11

Příspěvekod GodfatherCZ » 26 srp 2023, 11:58

:lol: :lol: Ta Carolyn je totálně vymletá hej ... místo aby si HII šetřila pro sebe , tak jí zahraje za jednu z největších hrozeb sezony .. GG :D Jestli se Tika 3 nerozpadne příště tak Carsona seriozně vidim na Final 3 ..ale už mi přijdou silně otravné ty brečící momenty , jak všichni hrají na sílu na emoce .. a na kmenovce takové to :( :( Bééé můj život stál zahovno , narodil jsem se s jednou nohou a ucho mám nakřivo ..ale jsem rád , že tu můžu být s vámi a hrát Survivor :( :( fakt neskutečně otravné . Možná , to je tím , že už jsem přesycen a otráven těmi všemi HLP napříč reality-shows ..

Zpět na „S44 - Survivor 44“