S45 - Survivor 45 - EP13 - finále

Mamanuca Islands, Fiji
April 16, 2023 - May 11, 2023
ItalianManiac
Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols

Příspěvekod ItalianManiac » 21 pro 2023, 08:01

Epizoda 13 - finále
21.12.2023
A fan of Survivor & The Amazing Race
US Survivor: S01-S48
AUS Survivor: 2016-2025
NZ Survivor: S01, S02
CZ & SK Survivor: Trosečník (2006), Ostrov (2016), Robinsonův ostrov (2017), Robinsonův ostrov 2 (2018), Survivor CZ&SK (2022 - 10 epizod)
The Amazing Race: S01-S32

Obrázek

St.James Park
Nejoblíbenější série: Hvv, Micronesia, Amazon, Tocantins, Phillipines, Cagayan, Second Chance, Millenials vs. Gen X, David vs. Goliath. Všechny série Australské verze.
Nejoblibenější hráči: USA: Rob C., B.Rob , Russel, Stephen, Brian, Jenna M., Kim, Malcolm, Parvati, Spencer, Corinne.
AUS: SHONEE, Benji, Phoebe, David, Harry, Nick, Luke, Sarah, Jericho, V All-Stars i Brooke.
Nejméně oblíbené série: Vanuatu, Thailand a celý "Probstivor" s výjimkou sérií 25, 28, 30, 31, 33, 37

Příspěvekod St.James Park » 23 pro 2023, 11:20

Za mě série lepší než ta minulá, ale rozhodně žádný zázrak. Řekl bych takový průměr. Neurazí ani nenadchne. :D Delší epizody byli rozhodně pozitivem, všichni hráči totiž dostali takový prostor, jaký si zasloužili.

Vítězce to rozhodně přeju, i když z hlediska hry si ji netroufnu úplně hodnotit, přece jen tak dobrou AJ abych 100 % rozuměl každé situaci co se probírala na FTC ještě nemám a je pravda, že jako členka Reba 4 to měla většinu hry poměrně jednoduché. Ale osobně pro mě byla tou, které jsem v celému castu fandil nejvíc, takže naprostá spokojenost. :D :D Jsem rád, že to nevyhráli Jake ani Katurah, oba mi přišli celou finálovou epizodu strašně ukřivdění a regulérně mě sr..li. Krom toho všichni z jejich původního kmene, kteří vypadli před nimi by si to rozhodně zasloužili víc.

Lolo, to byl nejtragičtější kmen ever co jsem v Survu kdy viděl. Kam se hrabe Matsing nebo Ulong. U Brandona nechápu jak mohl projít fyzickými testy a quit Hannah, to byla kapitola sama pro sebe. Neříkám, že bych ve hře vydržel déle než ona, jenomže já bych rozhodně neprošel zdravotní prohlídkou a každý kdo jí projde by podmínky v Survivoru zvládnout měl. ;) Chudáci Kaleb a Emily...měli to od začátku těžké, přitom Emily ne jednou jako hráčka zaválela.
A last in the Czechoslovak fans from Survivor

Yedko
Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Yedko » 23 pro 2023, 15:08

Mě se líbilo to téma posledních epizod kdy "power couple" reálně spíš hráli proti sobě a balancovali mezi tím aby získali výhodu ve své hře a zároveň si až tolik nenasrali toho druhého. A evidentně to zvládla lépe Dee. Zase to bylo úplně něco jiného a souhlasím s některými, kteří už tu psali, že už je strategičtí roboti unavují. Já už fakt nejsem schopný tady tyhle série "nové generace" srovnávat s těma třeba 30-40, ale docela asi v pohodě. Souhlas s tím, že delší čas pomohl, ale byl to delší čas, ve kterém si zase neviděl nic nového. CBS už by si fakt měla trochu rozmyslet, jestli televizi takového formátu a rozpočtu lichotí tady tenhle low cost. Vždyť to vypadá už fakt laciněji než Survivor na Nově...
Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!

Zpět na „S45 - Survivor 45“