Epizoda 12
14.12.2023
https://www.watchtvseries.bz/tv-series/ ... episode-12
S45 - Survivor 45 - EP12
- Yedko
- Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
- Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
- Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
- Kontaktovat uživatele:
S45 - Survivor 45 - EP12
Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!
-
St.James Park
- Nejoblíbenější série: Hvv, Micronesia, Amazon, Tocantins, Phillipines, Cagayan, Second Chance, Millenials vs. Gen X, David vs. Goliath. Všechny série Australské verze.
- Nejoblibenější hráči: USA: Rob C., B.Rob , Russel, Stephen, Brian, Jenna M., Kim, Malcolm, Parvati, Spencer, Corinne.
AUS: SHONEE, Benji, Phoebe, David, Harry, Nick, Luke, Sarah, Jericho, V All-Stars i Brooke. - Nejméně oblíbené série: Vanuatu, Thailand a celý "Probstivor" s výjimkou sérií 25, 28, 30, 31, 33, 37
S45 - Survivor 45 - EP12
Za mě tato sezóna mnohem lepší než minulá, zatím mě každá kmenovka po sloučení bavila a navzdory delším epizodám nemám potřebu nic překlikávat ani přetáčet, střihači mají víc prostoru to krásně prostříhat, tak aby divákovi nic neuniklo. Dee je za mě nejvíc likeable woman nové éry (série 41 plus). Jsem zvědavý jak to nakonec mezi ní a Austinem dopadne, dnes neoplatila Austinovi důvěru, kterou do ní naprosto chybně vložil minule a tak se stalo, že i druhý svůj idol spáchl bez efektu a odešel Drew. Což se mimochodem po minulé epizodě asi dalo předvídat. Dát do hry ještě další idol pro Jakea mi už přišlo zbytečné, ale na přemíru idolů trpí Survivor už dlouho. Obvzlášť když by asi stejně seděl ve finále i tak, nebo přinejhorším rozdělával oheň, protože moc přátel v porotě nemá.
A last in the Czechoslovak fans from Survivor