Epizoda 3
12.10.2023
TAR S35 (US) - Epizoda 3
- ItalianManiac
- Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
- Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols
-
St.James Park
- Nejoblíbenější série: Hvv, Micronesia, Amazon, Tocantins, Phillipines, Cagayan, Second Chance, Millenials vs. Gen X, David vs. Goliath. Všechny série Australské verze.
- Nejoblibenější hráči: USA: Rob C., B.Rob , Russel, Stephen, Brian, Jenna M., Kim, Malcolm, Parvati, Spencer, Corinne.
AUS: SHONEE, Benji, Phoebe, David, Harry, Nick, Luke, Sarah, Jericho, V All-Stars i Brooke. - Nejméně oblíbené série: Vanuatu, Thailand a celý "Probstivor" s výjimkou sérií 25, 28, 30, 31, 33, 37
TAR S35 (US) - Epizoda 3
Žádné NEL? OK, v tom případě to chápu tak, že tohle byla jen půlka etapy a příště to tedy bude pořád třetí etapa a ne čtvrtá.
No sice ten rozdíl je akorát v názvosloví, aby mohli říkat, že v závodě nebudou NEL ale beru to. I se 13 týmy to pořád nevychází tak, aby mohly být vyřazovací nejen všechny etapy, ale i všechny díly.
Pěkný boj o místa v letadlech na letišti, jsem rád že se to po covidu vrátilo . Ale samozřejmě produkce nedovolí, aby první let měl náskok skoro šest hodin na poslední skupinu a druhý pak pořád přes čtyři hodiny, takže u tabulí to skrouhli krásně na 15:15:15....což mi zase přijde dost málo, to je v kontextu TAR nic...30:30:30 by asi bylo lepší. Na druhou stranu i když tím týmy připraví skoro o celý náskok z letadla, alespoň je pak z pohledu diváka ten závod vyrovnanější. Každá mince má dvě strany.
Morgan s Lenou použily podle mě Express Pass dost unáhleně. Možná se jim to příště nevyplatí, jak napovídají ukázky.
Pěkný boj o místa v letadlech na letišti, jsem rád že se to po covidu vrátilo . Ale samozřejmě produkce nedovolí, aby první let měl náskok skoro šest hodin na poslední skupinu a druhý pak pořád přes čtyři hodiny, takže u tabulí to skrouhli krásně na 15:15:15....což mi zase přijde dost málo, to je v kontextu TAR nic...30:30:30 by asi bylo lepší. Na druhou stranu i když tím týmy připraví skoro o celý náskok z letadla, alespoň je pak z pohledu diváka ten závod vyrovnanější. Každá mince má dvě strany.
Morgan s Lenou použily podle mě Express Pass dost unáhleně. Možná se jim to příště nevyplatí, jak napovídají ukázky.
A last in the Czechoslovak fans from Survivor
Zpět na „The Amazing Race S35 (U.S.)“