Epizoda 4
4.2.2024
AU Survivor 2024: Titans vs. Rebels - EP04
- ItalianManiac
- Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
- Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols
Ježíš, ta Kelli.. no nic, imunitu bych taky zahrál.. ale Ferasovi to podle mě začne lézt na mozek.
Tohle bude ještě zajímavé.
Tohle bude ještě zajímavé.
- GodfatherCZ
- Nejoblíbenější série: Amazon , Redemption Island , Cagayan , Cambodia , Kaôh Rōng
- Nejoblibenější hráči: ♥ Kelley Wentworth ♥
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
♥ Sarah Moore ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
George Mladenov - Nejméně oblíbené série: San Juan del Sur
Thailand
Nicaragua
Kelli je vylízaná makovice
s ní bych do aliance fakt nešel . To bude ještě sranda .. no a jak jsem psal minule oni tu HII fakt schovali v ,,Narnii'' , lehce zklamání produkce . Upřímně jsem doufal , že do té bedny dají něco víc spešl , uvidíme teda jak to dopadne na straně modrých , nebo zda si Feras klíč nechá a při promíchání se mu třeba podaří najít i další HII

s ní bych do aliance fakt nešel . To bude ještě sranda .. no a jak jsem psal minule oni tu HII fakt schovali v ,,Narnii'' , lehce zklamání produkce . Upřímně jsem doufal , že do té bedny dají něco víc spešl , uvidíme teda jak to dopadne na straně modrých , nebo zda si Feras klíč nechá a při promíchání se mu třeba podaří najít i další HII

Kirby se vůbec nepovedlo vysvětlit svůj krok v předešlém hlasování, vlastně jsme ani neviděli, že by se o to snažila. Zdá se, že ztratila důvěru u ostatních.
Hra v souboji o imunitu mi nepřišla moc dobře vymyšlená. Pozice házejících byly moc u sebe a hráči měli málo prostoru, aby se mohli hodům lépe vyhýbat.
Bylo zajímavé sledovat Aileen, jak si tam nakráčela jako že to tam celé zničehonic řídí. Mimochodem, kdo je to Scott?
Tobias byl naprosto arogantní hráč, který pro nás diváky se svojí hrou, neměl žádný zábavný aspekt, takže jsem rád, že to Keli nakonec vzala do svých rukou
Alex je sice trouba, ale nějaká ta entertainment value tam je.
Hra v souboji o imunitu mi nepřišla moc dobře vymyšlená. Pozice házejících byly moc u sebe a hráči měli málo prostoru, aby se mohli hodům lépe vyhýbat.
Bylo zajímavé sledovat Aileen, jak si tam nakráčela jako že to tam celé zničehonic řídí. Mimochodem, kdo je to Scott?
Tobias byl naprosto arogantní hráč, který pro nás diváky se svojí hrou, neměl žádný zábavný aspekt, takže jsem rád, že to Keli nakonec vzala do svých rukou
Alex je sice trouba, ale nějaká ta entertainment value tam je.Australian Survivor
S01: Phoebe, Craig, Nick S02: Jericho, Luke, AK, Henry S03: Benji, Brian S04: Luke, David(!), Harry S06: George
S01: Phoebe, Craig, Nick S02: Jericho, Luke, AK, Henry S03: Benji, Brian S04: Luke, David(!), Harry S06: George
-
sheldom
- Nejoblíbenější série: Borneo S01, Pearl Islands S07, All-Stars S08, Guatemala S11, China S15, Micronesia S16, Australian Survivor
- Nejoblibenější hráči: Boston Rob
- Nejméně oblíbené série: Africa S03, Thailand S05, Samoa S19, BvW S27, SJDS S29
Pokračuje postupné vyhlazování cuddle crew. Feras měl pravdu, že je Alex nebezpečnější, zato pro oko diváka je o dost zábavnější na sledování než Tobias, který se ani nesnažil o nějakou svoji záchranu nebo celkově nějakou hru. Kelli je sice dutá jako bambus a její krok na TC se jí vymstí, na druhou stranu je rád, že odešel nesympatický Tobias. Musím však podotknout, že by bylo zajímavé sledovat, jak by se Sarah při revotu rozhodla. 
Survivor
S01: Richard; S02: Elizabeth, Rodger, Jeff; S03: Kim P.; S04: Boston Rob; S05: Shii Ann; S06: Heidi, Dave; S07: Rupert, Ryan O.; S08: Boston Rob, Rupert; S09: Eliza; S10: Stephenie; S11: Judd, Stephenie; S12: Terry; S13: Penner, Yul; S14: Yau-Man; S15: Amanda, James, Todd; S16: Amanda, James, Penner; S17: Randy, Sugar, Bob; S18: Stephen; S19: Monica, Dave; S20: Boston Rob, Sandra; S21: Brenda, Marty; S22: Boston Rob, Natalie, Andrea; S23: Jim, Albert; S24: Troyzan, Chelsie; S25: Penner, Skupin; S26: Laura, Andrea, Brenda; S27: Vytas; S28: Spencer; S29: Kelley, Jeremy, Natalie; S30: Mike, Carolyn, Shirin; S31: Kelley, Spencer
AUS S03: Nick, Phoebe, Craig AUS S04: Luke, Jericho, Sarah, Tessa AUS S05: Benji, Robbie, Paige AUS S06: Luke, David, Harry, Pia AUS S07: Phoebe, Nick, Shonee, David, Harry, Brooke AUS S08: George, Kez, Simon AUS S09: Mark & Sam, Nina AUS S10: George, Shonee, Liz AUS S11: Aileen, Val, Mark AUS S12: AJ, Logan
RO S01: Marek, David RO S02: Radim, Bizon
S01: Richard; S02: Elizabeth, Rodger, Jeff; S03: Kim P.; S04: Boston Rob; S05: Shii Ann; S06: Heidi, Dave; S07: Rupert, Ryan O.; S08: Boston Rob, Rupert; S09: Eliza; S10: Stephenie; S11: Judd, Stephenie; S12: Terry; S13: Penner, Yul; S14: Yau-Man; S15: Amanda, James, Todd; S16: Amanda, James, Penner; S17: Randy, Sugar, Bob; S18: Stephen; S19: Monica, Dave; S20: Boston Rob, Sandra; S21: Brenda, Marty; S22: Boston Rob, Natalie, Andrea; S23: Jim, Albert; S24: Troyzan, Chelsie; S25: Penner, Skupin; S26: Laura, Andrea, Brenda; S27: Vytas; S28: Spencer; S29: Kelley, Jeremy, Natalie; S30: Mike, Carolyn, Shirin; S31: Kelley, Spencer
AUS S03: Nick, Phoebe, Craig AUS S04: Luke, Jericho, Sarah, Tessa AUS S05: Benji, Robbie, Paige AUS S06: Luke, David, Harry, Pia AUS S07: Phoebe, Nick, Shonee, David, Harry, Brooke AUS S08: George, Kez, Simon AUS S09: Mark & Sam, Nina AUS S10: George, Shonee, Liz AUS S11: Aileen, Val, Mark AUS S12: AJ, Logan
RO S01: Marek, David RO S02: Radim, Bizon
Zpět na „Australian Survivor 2024: Titans vs. Rebels“