Epizoda 10
18.2.2024
AU Survivor 2024: Titans vs. Rebels - EP10
- ItalianManiac
- Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
- Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols
Tak tohle.. no nemám k tomu co říct. Z toho smrděla Probstovina.
Tohle produkce slušně posrala a nyní další díly pro mě budou mít hodně nepříjemnou pachuť.
Kdyby si Kirby nevyhrála spot, tak letí.. a to jako produkce chtěla? Aby jim vypadla jedna z hráček, která tahá strategickou hru?
Achjo
Tohle produkce slušně posrala a nyní další díly pro mě budou mít hodně nepříjemnou pachuť.
Kdyby si Kirby nevyhrála spot, tak letí.. a to jako produkce chtěla? Aby jim vypadla jedna z hráček, která tahá strategickou hru?
Achjo
- GodfatherCZ
- Nejoblíbenější série: Amazon , Redemption Island , Cagayan , Cambodia , Kaôh Rōng
- Nejoblibenější hráči: ♥ Kelley Wentworth ♥
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
♥ Sarah Moore ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
George Mladenov - Nejméně oblíbené série: San Juan del Sur
Thailand
Nicaragua
Možná z toho smrdí Probstovina , ale všichni víme , že se nevyplácí být v Survivoru příliš namyšlený ... ono totiž bohové Survivoru umí připravit ledajaký twist . Krom toho ta šance , že z minoritní aliance se nakonec k rozhodujícím hlasům dostane většina , tedy 2:1 jak jsme viděli , byla relativně malá co si budem . Feras s Aileen bojovali doslova o svůj život
Mimochodem Kirby mi rozhodně sympatická není , byl bych rád kdyby letěla . Hraje sice dobře , ale příliš agresivně .. a to musí vidět i její spojenci . Do Merge se hádám dostane , ale na final 3 nevim nevim . Možné je vše , ale měla by trošku ubrat páru a Feras zase přidat a napravit co zvoral .
EDIT : Winna nevědomky zpečetil osud té jejich aliance
docela by mě zajímalo , co by se stalo kdyby HII nezahrál . K nějaké dohodě by asi nedošlo , bo Kirby není ochotná měnit svoje rozhodnutí , takže asi kameny ?
kdoví . Ale zajímavý díl , alespoň z mého pohledu .
Mimochodem Kirby mi rozhodně sympatická není , byl bych rád kdyby letěla . Hraje sice dobře , ale příliš agresivně .. a to musí vidět i její spojenci . Do Merge se hádám dostane , ale na final 3 nevim nevim . Možné je vše , ale měla by trošku ubrat páru a Feras zase přidat a napravit co zvoral .

EDIT : Winna nevědomky zpečetil osud té jejich aliance
Sice se dá polemizovat, že tenhle twist vytvořili na záchranu Ferase/Aileen/Raymonda, ale jak píše Godfather, bylo to 6 proti 3 a stačilo, aby 2 z té většiny vyhráli. Nezvládli to a tak měli smůlu. Produkci to vyšlo úplně nejlépe, jak mohlo. Menšinová aliance se zachránila a Kirby si taky zajistila ochranu. Tím pádem může nadále pokračovat souboj Feras vs Kirby.
Já jsem hodně zklamaný ze hry OG Titans. Za to jak se tuhle epizodu chovali jsem jim ten vyhazov hodně přál. Přitom mě předtím bavili, ale teď jakoby ochutnali moc a začali se chovat naprosto arogantně. To, co tam předváděli - takhle se nehraje Survivor. Nemusíš s menšinovou aliancí spolupracovat, ale musíš si je vyslechnout a chovat se k nim nějak na úrovni. Nikdy nevíš, kdy se ti budou hodit nebo jestli nebudeš potřebovat jejich hlas pro vítězství. Kirby hrála stejně jako oni, ale tam už je to takhle v podstatě od začátku, takže žádná změna
Já jsem hodně zklamaný ze hry OG Titans. Za to jak se tuhle epizodu chovali jsem jim ten vyhazov hodně přál. Přitom mě předtím bavili, ale teď jakoby ochutnali moc a začali se chovat naprosto arogantně. To, co tam předváděli - takhle se nehraje Survivor. Nemusíš s menšinovou aliancí spolupracovat, ale musíš si je vyslechnout a chovat se k nim nějak na úrovni. Nikdy nevíš, kdy se ti budou hodit nebo jestli nebudeš potřebovat jejich hlas pro vítězství. Kirby hrála stejně jako oni, ale tam už je to takhle v podstatě od začátku, takže žádná změna
Australian Survivor
S01: Phoebe, Craig, Nick S02: Jericho, Luke, AK, Henry S03: Benji, Brian S04: Luke, David(!), Harry S06: George
S01: Phoebe, Craig, Nick S02: Jericho, Luke, AK, Henry S03: Benji, Brian S04: Luke, David(!), Harry S06: George
- Yedko
- Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
- Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
- Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
- Kontaktovat uživatele:
GodfatherCZ píše:...docela by mě zajímalo , co by se stalo kdyby HII nezahrál . K nějaké dohodě by asi nedošlo , bo Kirby není ochotná měnit svoje rozhodnutí , takže asi kameny ?...
Vždycky máš předtím ještě re-vote, takže by se dohodli, koho chtějí vyřadit -> Winnu. Musel to takhle za sebe zahrát. Jestli jim to fakt nedošlo, že to rozdělí tak to jsou fakt tupci. Jestli to naopak, ale Kirby tušila a chtěla symbol i Winnu out, když už - tak klobouček i když ji nemusím.
Jinak jsem přesně čekal, že tu padne slovo Probstovina. Samozřejmě že už v prvním komentáři. Toto je fakt patetické
- Austrálie úžasná, etalon Survivoru
- Amerika ubohá přetwistovaná nefér
. Austrálie tady udělala docela Probstovinu, ale nevadí jedeme dál - je to úúúúžasný
Sorry, ale prostě musel jsem zas
Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!
-
sheldom
- Nejoblíbenější série: Borneo S01, Pearl Islands S07, All-Stars S08, Guatemala S11, China S15, Micronesia S16, Australian Survivor
- Nejoblibenější hráči: Boston Rob
- Nejméně oblíbené série: Africa S03, Thailand S05, Samoa S19, BvW S27, SJDS S29
Ano, šlo nejspíš o zásah produkce, ale tím se nám nudná a předvídatelná kmenová rada značně okořenila a stala se napínavou.
A ano mluví za mě emoce, ale já tu Kirby vážně už chci pryč, takže za mě měli vyloučit Scotta a tím oslabit Kirby. Souhlasím s komentáři výše, OG Titans byli až moc sebejistí a arogancí se začali blížit Kirby a to Val fandím.
No nevím, ale přišlo mi, že s remízou vůbec nepočítali a ten Kirbin úšklebek taky nenaznačoval, že by s něčím takovým počítala. Btw. nepamatuju si, že bych někoho v Ausvivoru tak chtěl pryč jako Kirby

A ano mluví za mě emoce, ale já tu Kirby vážně už chci pryč, takže za mě měli vyloučit Scotta a tím oslabit Kirby. Souhlasím s komentáři výše, OG Titans byli až moc sebejistí a arogancí se začali blížit Kirby a to Val fandím.
Survivor
S01: Richard; S02: Elizabeth, Rodger, Jeff; S03: Kim P.; S04: Boston Rob; S05: Shii Ann; S06: Heidi, Dave; S07: Rupert, Ryan O.; S08: Boston Rob, Rupert; S09: Eliza; S10: Stephenie; S11: Judd, Stephenie; S12: Terry; S13: Penner, Yul; S14: Yau-Man; S15: Amanda, James, Todd; S16: Amanda, James, Penner; S17: Randy, Sugar, Bob; S18: Stephen; S19: Monica, Dave; S20: Boston Rob, Sandra; S21: Brenda, Marty; S22: Boston Rob, Natalie, Andrea; S23: Jim, Albert; S24: Troyzan, Chelsie; S25: Penner, Skupin; S26: Laura, Andrea, Brenda; S27: Vytas; S28: Spencer; S29: Kelley, Jeremy, Natalie; S30: Mike, Carolyn, Shirin; S31: Kelley, Spencer
AUS S03: Nick, Phoebe, Craig AUS S04: Luke, Jericho, Sarah, Tessa AUS S05: Benji, Robbie, Paige AUS S06: Luke, David, Harry, Pia AUS S07: Phoebe, Nick, Shonee, David, Harry, Brooke AUS S08: George, Kez, Simon AUS S09: Mark & Sam, Nina AUS S10: George, Shonee, Liz AUS S11: Aileen, Val, Mark AUS S12: AJ, Logan
RO S01: Marek, David RO S02: Radim, Bizon
S01: Richard; S02: Elizabeth, Rodger, Jeff; S03: Kim P.; S04: Boston Rob; S05: Shii Ann; S06: Heidi, Dave; S07: Rupert, Ryan O.; S08: Boston Rob, Rupert; S09: Eliza; S10: Stephenie; S11: Judd, Stephenie; S12: Terry; S13: Penner, Yul; S14: Yau-Man; S15: Amanda, James, Todd; S16: Amanda, James, Penner; S17: Randy, Sugar, Bob; S18: Stephen; S19: Monica, Dave; S20: Boston Rob, Sandra; S21: Brenda, Marty; S22: Boston Rob, Natalie, Andrea; S23: Jim, Albert; S24: Troyzan, Chelsie; S25: Penner, Skupin; S26: Laura, Andrea, Brenda; S27: Vytas; S28: Spencer; S29: Kelley, Jeremy, Natalie; S30: Mike, Carolyn, Shirin; S31: Kelley, Spencer
AUS S03: Nick, Phoebe, Craig AUS S04: Luke, Jericho, Sarah, Tessa AUS S05: Benji, Robbie, Paige AUS S06: Luke, David, Harry, Pia AUS S07: Phoebe, Nick, Shonee, David, Harry, Brooke AUS S08: George, Kez, Simon AUS S09: Mark & Sam, Nina AUS S10: George, Shonee, Liz AUS S11: Aileen, Val, Mark AUS S12: AJ, Logan
RO S01: Marek, David RO S02: Radim, Bizon
-
Levascue
- Nejoblíbenější série: US - Čína.
AU - 2. obnovená sezóna (2017)
CZE - Robinsonův ostrov 2 - Nejoblibenější hráči: US -
Tony Vlachos. Michele Fitzgerald. Kelley Wenworth.
AU -
Shonee Bowtell. David Genat. George Mladenov.
CZE -
Miroslav Hotový. Kateřina Koubová. Marek Orlík. - Nejméně oblíbené série: 41. série. Nicaragua(NaOnka!!!!; má cenu psát více?). Heroes vs Healers vs Hustlers. Island of Idols.
"Probstovina" - to je takový twist, který prakticky zařízne někomu hru, bez možnosti nějakého kontru. Bylo tomu tady tak? Ne - byla to férová hra/výzva, kde měla většinová aliance navíc početní výhodu (6:3 z toho stačily dva lidé, aby od nich vyhráli). Ty kůly tam navíc nepostavil štáb za pět minut dvanáct, během kmenovky, ale bylo to dopředu připraveno. Není to poprvé a ani naposledy, co takovýhle twist v AU S. je. Každopádně s jeho provedením nemám problém - jak jsem psal, je to na hony vzdálené tomu, co někdy připravuje Jeffík.
K hráčům - ztotožňuji se s názorem, že Kirby je naprosto nesympatická hráčka. Když nahodí svůj samolibý/arogantní úškleb, zvedá se mi žluč. Jen nechápu, že její spoluhráči nevidí, jak moc taková je. OG Titans jsou pak bohužel sebranka hloupých a naivních hráčů - doslova kmenovku předtím měli hned od několika lidí echo stejného příběhu (Kirby zradila důvěru a hlas poslala jinam - Peta), ale ne: "Kirby je moc čestná a důvěryhodná a lidi od Ferase jsou hadi." Nepochopím. Hlavně osočovat Aileen z toho, že je had, když ta holka se snažila od začátku držet Rebely pohromadě, nehledě na souboj osobností (Kirby x Ferras). A právě kvůli její zradě se rozohodla držet s Ferasem - Kirby byla ta, co narušila integritu Rebelů kvůli své osobní hře (což se samozřejmě hráčsky cení, ale irituje mě pak to, jak to hází na Ferase a ti tři Titan troubové jí to žerou).
Winnův ksicht pak při uvědomění, že si spláchnul idol,....to bylo k nezaplacení. Další nesympatický hráč.
Fandím: Aileen, Feras (nechápu některé zdejší antipatie - dost zábavný týpek), Raymond, Mark, Eden, Alex, Kitty.
Velké ne: Winna, Kirby, Jayden (to je takové IQ houpacího koně, Valerie ho v tomto díle popsala dost výstižně), Caroline
??: Scot (zřejumě inteligentní hráč, ale proč drží s takovou megerou??)
K hráčům - ztotožňuji se s názorem, že Kirby je naprosto nesympatická hráčka. Když nahodí svůj samolibý/arogantní úškleb, zvedá se mi žluč. Jen nechápu, že její spoluhráči nevidí, jak moc taková je. OG Titans jsou pak bohužel sebranka hloupých a naivních hráčů - doslova kmenovku předtím měli hned od několika lidí echo stejného příběhu (Kirby zradila důvěru a hlas poslala jinam - Peta), ale ne: "Kirby je moc čestná a důvěryhodná a lidi od Ferase jsou hadi." Nepochopím. Hlavně osočovat Aileen z toho, že je had, když ta holka se snažila od začátku držet Rebely pohromadě, nehledě na souboj osobností (Kirby x Ferras). A právě kvůli její zradě se rozohodla držet s Ferasem - Kirby byla ta, co narušila integritu Rebelů kvůli své osobní hře (což se samozřejmě hráčsky cení, ale irituje mě pak to, jak to hází na Ferase a ti tři Titan troubové jí to žerou).
Winnův ksicht pak při uvědomění, že si spláchnul idol,....to bylo k nezaplacení. Další nesympatický hráč.
Fandím: Aileen, Feras (nechápu některé zdejší antipatie - dost zábavný týpek), Raymond, Mark, Eden, Alex, Kitty.
Velké ne: Winna, Kirby, Jayden (to je takové IQ houpacího koně, Valerie ho v tomto díle popsala dost výstižně), Caroline
??: Scot (zřejumě inteligentní hráč, ale proč drží s takovou megerou??)
Zpět na „Australian Survivor 2024: Titans vs. Rebels“