Epizoda 21
12.3.2024
AU Survivor 2024: Titans vs. Rebels - EP21
- ItalianManiac
- Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
- Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols
- GodfatherCZ
- Nejoblíbenější série: Amazon , Redemption Island , Cagayan , Cambodia , Kaôh Rōng
- Nejoblibenější hráči: ♥ Kelley Wentworth ♥
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
♥ Sarah Moore ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
George Mladenov - Nejméně oblíbené série: San Juan del Sur
Thailand
Nicaragua
V té Kirby se to fakt zlomilo a ukázala jaký je to challenge beast
ale teda být na místě Marka tak tu challenge zničim , zapálim a nechám vyletět do povětří
. No aliance okolo Ferase a Kirby dobře přečetla hru , a já jsem tu na Ferase řval přes monitor ať tu HII zahraje
, protože tak bych učinil já , pokud bych viděl , že někdo zahrál taky a může mi to zkazit hru . No díkybohu pro něj stáli bohové Survivoru při něm a nikdo neflipnul a nyní si může v klidu užít další TC , kde předpokládám , že imunitu už zahraje . Kirby očekávám bude opět dominovat na IC ale uvidíme jak se bude situace vyvíjet .. jedna z mála možností jak se ještě zbavit Kirby , má neskutečně najeto na výhru a proti ní nemá šanci nikdo , leda by se porota zbláznila .
. No aliance okolo Ferase a Kirby dobře přečetla hru , a já jsem tu na Ferase řval přes monitor ať tu HII zahraje
, protože tak bych učinil já , pokud bych viděl , že někdo zahrál taky a může mi to zkazit hru . No díkybohu pro něj stáli bohové Survivoru při něm a nikdo neflipnul a nyní si může v klidu užít další TC , kde předpokládám , že imunitu už zahraje . Kirby očekávám bude opět dominovat na IC ale uvidíme jak se bude situace vyvíjet .. jedna z mála možností jak se ještě zbavit Kirby , má neskutečně najeto na výhru a proti ní nemá šanci nikdo , leda by se porota zbláznila .AU Survivor 2024: Titans vs. Rebels - EP21
Kirby a Feras měli takovou kliku... snad to dojedou do finále, jsem fakt zvědavej, jak toto dopadne a jak dopadne hlasování příště, vůbec si netroufám odhanout, jak se to vyvrbí..
Nejlepší by bylo, kdyby Kirby vyhrála imunitu (případně Feras), Feras zahrál HI pro sebe (nebo Kirby).. a letěl by Mark ven..
Nejlepší by bylo, kdyby Kirby vyhrála imunitu (případně Feras), Feras zahrál HI pro sebe (nebo Kirby).. a letěl by Mark ven..
- Yedko
- Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
- Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
- Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
- Kontaktovat uživatele:
Ať bych to Ferasovi či Kirby přál tak doufám, že Ray správně přečte hru a přidá se tady k Markovi s Caroline a možná i easy win pro něho když dokáže správně poskládat řeč na FTC což by zrovna on fakt mohl
Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!
-
Chelsea4ever
Zajímavý nápad od Caroline, ale naprosto tragické provedení. Bylo od ní velmi naivní si myslet, že všichni kolem napíšou toho, koho jim řekla. A že vložila důvěru zrovna do Marka a ne Kitty? A ani mu neřekla plán? Letos jsou ty imunity tak nějak k ničemu, aspoň že ta příští pošle Ferase rovnou do finální čtyřky.
-
Chelsea4ever
Chelsea4ever píše:Zajímavý nápad od Caroline, ale naprosto tragické provedení. Bylo od ní velmi naivní si myslet, že všichni kolem napíšou toho, koho jim řekla. A že vložila důvěru zrovna do Marka a ne Kitty? A ani mu neřekla plán? Letos jsou ty imunity tak nějak k ničemu, aspoň že ta příští pošle Ferase rovnou do finální čtyřky.
Ještě tak přemýšlím nad tím dnešním plánem od Caroline a musím se zeptat. Je nějaké omezení, kolik imunit se na kmenovce může zahrát? Mám za to, že není a pokud by Rebelové hlasovali pro Marka, tak by přece Feras prostě vytáhnul tu svou, o které byla Caroline přesvědčena, že ji má.
- Yedko
- Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
- Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
- Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
- Kontaktovat uživatele:
Chelsea4ever píše:Ještě tak přemýšlím nad tím dnešním plánem od Caroline a musím se zeptat. Je nějaké omezení, kolik imunit se na kmenovce může zahrát? Mám za to, že není a pokud by Rebelové hlasovali pro Marka, tak by přece Feras prostě vytáhnul tu svou, o které byla Caroline přesvědčena, že ji má.
Možná to fakt chtěla tak zahrát, že chtěla spláchnout i Ferasovu, protože věří že v TOP5 nebude terčem. Dobrý postřeh!
Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!
Chelsea4ever píše:Je nějaké omezení, kolik imunit se na kmenovce může zahrát?
Pochybuji, v US verzi to přeci bylo, že vytáhli všichni, až nebylo pro koho hlasovat krom "toho jednoho člověka" co ji neměl, tak letěl
-
Chelsea4ever
Pattrick píše:Pochybuji, v US verzi to přeci bylo, že vytáhli všichni, až nebylo pro koho hlasovat krom "toho jednoho člověka" co ji neměl, tak letěl
To už si nepamatuji, nebo jsem to neviděl. Jaká série to byla?
Chelsea4ever píše:To už si nepamatuji, nebo jsem to neviděl. Jaká série to byla?
Survivor: Game Changers - 34.
Caroline nerozumím, prvotní myšlenka byla možná dobrá, ale to jí opravdu nenapadlo, že kdyby to bylo podle jejího plánu, tak by všichi hlasovali pro Marka a Feras by věděl, že musí zahrát svojí "skrytou" imunitu? Nebylo to moc promyšlené.
Souhlasím, že příště by se měl Raymond spojit s Caroline a Markem vyřadit Kirby. To by zase hodně stoupl.
Souhlasím, že příště by se měl Raymond spojit s Caroline a Markem vyřadit Kirby. To by zase hodně stoupl.
Australian Survivor
S01: Phoebe, Craig, Nick S02: Jericho, Luke, AK, Henry S03: Benji, Brian S04: Luke, David(!), Harry S06: George
S01: Phoebe, Craig, Nick S02: Jericho, Luke, AK, Henry S03: Benji, Brian S04: Luke, David(!), Harry S06: George
Zpět na „Australian Survivor 2024: Titans vs. Rebels“