Epizoda 23
18.3.2024
AU Survivor 2024: Titans vs. Rebels - EP23
- ItalianManiac
- Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
- Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols
- GodfatherCZ
- Nejoblíbenější série: Amazon , Redemption Island , Cagayan , Cambodia , Kaôh Rōng
- Nejoblibenější hráči: ♥ Kelley Wentworth ♥
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
♥ Sarah Moore ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
George Mladenov - Nejméně oblíbené série: San Juan del Sur
Thailand
Nicaragua
Ok .. Feras nám zůstává , ale z Marka jde tak otravná energie , je namyšlenej jak hasič Filip .. už v jeho palici cejtí tu výhru tak moc , že mu to leze na mozek
. Fandil jsem Ferasovi co to šlo ,ale v těch soutěžích je fakt marnej .
Kmenovka zajímavá , jsem nakonec rád , že bylo rozdělávání ohně - no , tentokrát bohové Survivora byli na straně Caroline .
Trojka nejlepších , je taková MEH .. , ale pořád ještě by mohlo být hůř . Čeká nás ještě jedna poslední výzva a nakonec uvidíme kdo bude ve finálové dvojce . Za předpokladu FERAS-MARK čekám obrovskou bitku o titul , nicméně Mark má výhodu v tom , co dělá za práci .. umí vykecat díru do hlavy a otazné je , jak to bude cítit porota . Za stavu FERAS-CAROLINE bych očekával jasnou výhru Ferase , stejně jako za stavu MARK-CAROLINE pro Marka . Ale skutečně těžko odhadovat , musíme vzít také potaz množství žen v porotě .. i to může hrát roli ve prospěch Caroline .
Zítra to bude masakr

Kmenovka zajímavá , jsem nakonec rád , že bylo rozdělávání ohně - no , tentokrát bohové Survivora byli na straně Caroline .
Trojka nejlepších , je taková MEH .. , ale pořád ještě by mohlo být hůř . Čeká nás ještě jedna poslední výzva a nakonec uvidíme kdo bude ve finálové dvojce . Za předpokladu FERAS-MARK čekám obrovskou bitku o titul , nicméně Mark má výhodu v tom , co dělá za práci .. umí vykecat díru do hlavy a otazné je , jak to bude cítit porota . Za stavu FERAS-CAROLINE bych očekával jasnou výhru Ferase , stejně jako za stavu MARK-CAROLINE pro Marka . Ale skutečně těžko odhadovat , musíme vzít také potaz množství žen v porotě .. i to může hrát roli ve prospěch Caroline .
Zítra to bude masakr

Ty jo, Mark do toho docela silně tlačil a celkem mě šokovalo, jaké pecky jel na kmenovce..
Čekal jsem, že teda poletí Feras po tom Markovo proslovu, ale naštěstí to dopadlo, tak jak to dopadlo.
Jsem zvědavý zítra..
Čekal jsem, že teda poletí Feras po tom Markovo proslovu, ale naštěstí to dopadlo, tak jak to dopadlo.
Jsem zvědavý zítra..
-
Chelsea4ever
Tak jo, jdeme do finále. Feras dostane poslední šanci ukázat, že umí i něco vyhrát. Jinak to dopadne jak s Georgem v minulé řadě. Můžete mít silnou strategickou či sociální hru jak chcete, ale motto Survivora má kromě Outwit a Outlast také Outplay. Další šanci nedostane. Mark umí nepřekvapivě perfektně mluvit a jeho výhra by mě z hráčského hlediska rozhodně nemrzela. Přesto doufám, že se Smiling Assassin ještě jednou usměje.
Jsem asi trochu překvapený, že nehlasovali pro Ferase. A to divadlo s tlakem na Ferase mi taky přišlo mimo.
Na druhou stranu v posledním souboji o imunitu určitě favorizuji Marka, není to soutěž dělaná pro Ferase. Ale určitě mu budu fandit.
Na druhou stranu v posledním souboji o imunitu určitě favorizuji Marka, není to soutěž dělaná pro Ferase. Ale určitě mu budu fandit.
Australian Survivor
S01: Phoebe, Craig, Nick S02: Jericho, Luke, AK, Henry S03: Benji, Brian S04: Luke, David(!), Harry S06: George
S01: Phoebe, Craig, Nick S02: Jericho, Luke, AK, Henry S03: Benji, Brian S04: Luke, David(!), Harry S06: George
-
sheldom
- Nejoblíbenější série: Borneo S01, Pearl Islands S07, All-Stars S08, Guatemala S11, China S15, Micronesia S16, Australian Survivor
- Nejoblibenější hráči: Boston Rob
- Nejméně oblíbené série: Africa S03, Thailand S05, Samoa S19, BvW S27, SJDS S29
Zajímavě zahráno, vrtá mi hlavou proč se Mark s Caroline ani nepokusili zbavit Ferase. Na druhou stranu nás díky tomu čeká napínavý poslední souboj o imunitu a výzva vypadá brutálně.
Chudák Raymond se nám musel pakovat, ale řekl bych, že kromě perfektně zahraného divadla a vyloučené Val by mu porota přišila, že se spíš vezl na Ferasově vlně. A neumět po měsíci na ostrově rozdělat oheň?
Je ale pravdě, že v minulosti byly i horší exempláře.
Z pohledu Marka bylo bývalo výhodnější nechat si Raymonda, aby měl větší šanci na imunitu a mohl si vybrat soupeře. Takto sice přímo obvinil Ferase ze lži a mohl si šplhnout u poroty, ale nevím nevím. Stále doufám v epické finále Feras v Mark, což by mohlo být velice zajímavé.
Btw. Mark si s sebou pořád táhne kletbu vyhraného auta, že by ji dokázal zlomit?
Chudák Raymond se nám musel pakovat, ale řekl bych, že kromě perfektně zahraného divadla a vyloučené Val by mu porota přišila, že se spíš vezl na Ferasově vlně. A neumět po měsíci na ostrově rozdělat oheň?
Je ale pravdě, že v minulosti byly i horší exempláře. Z pohledu Marka bylo bývalo výhodnější nechat si Raymonda, aby měl větší šanci na imunitu a mohl si vybrat soupeře. Takto sice přímo obvinil Ferase ze lži a mohl si šplhnout u poroty, ale nevím nevím. Stále doufám v epické finále Feras v Mark, což by mohlo být velice zajímavé.
Btw. Mark si s sebou pořád táhne kletbu vyhraného auta, že by ji dokázal zlomit?Survivor
S01: Richard; S02: Elizabeth, Rodger, Jeff; S03: Kim P.; S04: Boston Rob; S05: Shii Ann; S06: Heidi, Dave; S07: Rupert, Ryan O.; S08: Boston Rob, Rupert; S09: Eliza; S10: Stephenie; S11: Judd, Stephenie; S12: Terry; S13: Penner, Yul; S14: Yau-Man; S15: Amanda, James, Todd; S16: Amanda, James, Penner; S17: Randy, Sugar, Bob; S18: Stephen; S19: Monica, Dave; S20: Boston Rob, Sandra; S21: Brenda, Marty; S22: Boston Rob, Natalie, Andrea; S23: Jim, Albert; S24: Troyzan, Chelsie; S25: Penner, Skupin; S26: Laura, Andrea, Brenda; S27: Vytas; S28: Spencer; S29: Kelley, Jeremy, Natalie; S30: Mike, Carolyn, Shirin; S31: Kelley, Spencer
AUS S03: Nick, Phoebe, Craig AUS S04: Luke, Jericho, Sarah, Tessa AUS S05: Benji, Robbie, Paige AUS S06: Luke, David, Harry, Pia AUS S07: Phoebe, Nick, Shonee, David, Harry, Brooke AUS S08: George, Kez, Simon AUS S09: Mark & Sam, Nina AUS S10: George, Shonee, Liz AUS S11: Aileen, Val, Mark AUS S12: AJ, Logan
RO S01: Marek, David RO S02: Radim, Bizon
S01: Richard; S02: Elizabeth, Rodger, Jeff; S03: Kim P.; S04: Boston Rob; S05: Shii Ann; S06: Heidi, Dave; S07: Rupert, Ryan O.; S08: Boston Rob, Rupert; S09: Eliza; S10: Stephenie; S11: Judd, Stephenie; S12: Terry; S13: Penner, Yul; S14: Yau-Man; S15: Amanda, James, Todd; S16: Amanda, James, Penner; S17: Randy, Sugar, Bob; S18: Stephen; S19: Monica, Dave; S20: Boston Rob, Sandra; S21: Brenda, Marty; S22: Boston Rob, Natalie, Andrea; S23: Jim, Albert; S24: Troyzan, Chelsie; S25: Penner, Skupin; S26: Laura, Andrea, Brenda; S27: Vytas; S28: Spencer; S29: Kelley, Jeremy, Natalie; S30: Mike, Carolyn, Shirin; S31: Kelley, Spencer
AUS S03: Nick, Phoebe, Craig AUS S04: Luke, Jericho, Sarah, Tessa AUS S05: Benji, Robbie, Paige AUS S06: Luke, David, Harry, Pia AUS S07: Phoebe, Nick, Shonee, David, Harry, Brooke AUS S08: George, Kez, Simon AUS S09: Mark & Sam, Nina AUS S10: George, Shonee, Liz AUS S11: Aileen, Val, Mark AUS S12: AJ, Logan
RO S01: Marek, David RO S02: Radim, Bizon
Zpět na „Australian Survivor 2024: Titans vs. Rebels“