Epizoda 13 - finále
23.5.2024
S46 - Survivor 46 - EP13 - finále
- ItalianManiac
- Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
- Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols
- brninho
- A fan of Dr. Will Kirby
- Nejoblíbenější série: Survivor: Borneo, Amazon, PI, All- Stars, CI, FvF1, Samoa, HvV, Philippines
TAR: S02, S03, S07, S12, S15, S16, S18
BB: S02, S06, S07
Tak se to Probstovi povedlo, znechutil Survivora i největším držákům
Z časů survivorwebu kdy některé epizody dosahovaly i 200 příspěvků, protože se bylo o čem hádat a uběhla ještě relativně krátká doba od epického HvV a tudíž byla naděje na nápravu, jsme se dostali přes lehké vystřízlivění později letargii k tomu nejhoršímu - nezájmu, potlesk pro debila!
Debilem myslím Probsta, ale vlastně i mě, když US Big Brother začal vystrkovat duhovo-BLM růžky 5-6 let dozadu, tak jsem ho s celkem lehkým srdcem opustil, Survivor je nějákej druh závislosti a ještě minimálně další sérku dám, protože tohle co se tu sešlo poslední dvě série, to snad není možný a nevěřím že je to zamýšleno jako standard...
Vítězka na hovno, borec co to měl vyhrát by i tak byl ve spodní čtvrtině všech vítězů ever, víc k tomu nemám.
Debilem myslím Probsta, ale vlastně i mě, když US Big Brother začal vystrkovat duhovo-BLM růžky 5-6 let dozadu, tak jsem ho s celkem lehkým srdcem opustil, Survivor je nějákej druh závislosti a ještě minimálně další sérku dám, protože tohle co se tu sešlo poslední dvě série, to snad není možný a nevěřím že je to zamýšleno jako standard...
Vítězka na hovno, borec co to měl vyhrát by i tak byl ve spodní čtvrtině všech vítězů ever, víc k tomu nemám.
THE BEST OF THE BEST: Hatch, Penner, Malcolm (S), Dr.Will (BB)
- lacSzlo
- Nejoblíbenější série: Borneo, Amazon, PI, Vanuatu, Panama, China, Micro, Gabon, HvV, Philippines, SJDS, Kaoh Rong
- Nejméně oblíbené série: CI, Samoa, RI, South Pacific, WA, Cambodia, MvsGX, GI
Já už sem nechodím tak nějak moc reagovat celkově, ale Survivor US dál poctivě sleduju, i když k finále jsem se dostal až teď
Jsem spokojený s vítězkou, hlavně že si win neodnesl nikdo ze Siga, tenhle nudný zelený kmen jinak zábavnou sérii táhl dost dolů a samozřejmě musel mít nejvíc lidí v endgame, ugh.
US Survivor si tak drží vysokou laťku, 40's jsou i nadále několik úrovní nad 30's (= nejhorší éra Survivoru dosud). Z nové éry mi sedly všechny sérky krom nudné a nezáživné S43. 90minutové epizody kvituji, konečně mám pocit, že se na všechny dostane dostatek prostoru. Sérka vyprodukovala hned několik legend, doufám, že je uvidíme v S50, která má být údajně snad navrátilecká (konečně).
Ranking:
1.VENUS
2.LIZ
3.Q
4.Tiffany
5.Kenzie
6.Bhanu
7.Jelinsky
8.Jess
9.Jem
10.Hunter
11.Maria
12.Soda
13.Tevin
14.Moriah
15.Charlie
16.Ben
17.Randen
18.Tim
US Survivor si tak drží vysokou laťku, 40's jsou i nadále několik úrovní nad 30's (= nejhorší éra Survivoru dosud). Z nové éry mi sedly všechny sérky krom nudné a nezáživné S43. 90minutové epizody kvituji, konečně mám pocit, že se na všechny dostane dostatek prostoru. Sérka vyprodukovala hned několik legend, doufám, že je uvidíme v S50, která má být údajně snad navrátilecká (konečně).
Ranking:
1.VENUS
2.LIZ
3.Q
4.Tiffany
5.Kenzie
6.Bhanu
7.Jelinsky
8.Jess
9.Jem
10.Hunter
11.Maria
12.Soda
13.Tevin
14.Moriah
15.Charlie
16.Ben
17.Randen
18.Tim
(?)
- Spacecore
- Nejoblíbenější série: Heroes vs. Villains
- Nejoblibenější hráči: Boston Rob, Richard Hatch, Ethan Zohn, Sandra Diaz, Rusell Hantz, Malcolm Freberg, Tony Vlachos, Spencer Bledose ...
- Nejméně oblíbené série: S každou další se prohlubuje dno
- Kontaktovat uživatele:
No. Stagnace už je celkem těžkopádná. Posledních xxx řad (fakt hodně), to upadá a upadá, ale pokaždý když si myslím, že to nemůže být horší, tak je to ještě horší. Už na to s ženou koukáme vyloženě jako guilty pleasure, kdy mě baví i ten cringe prosakující vším. Casting je katastrofa. Nejhorší ever (a tohle říkám s každou další řadou a opět se překonala). Jediný, komu jsem jakž takž fandil byl Hunter. Ten by jako zapadl do nějaké old school řady s klidem. Jinak neschopní, namyšlení, egoističtí, prospěchářšští, falešní, trapní, bizarní, patetický a aj zrůdní lidé. Na oko se cast tváří, že jsou to fajn lidičky, ale jinak jsou to fakt otřesní lidé, se kterými by mi vadilo i trávit čas v práci. Jako byla prdel sledovat třeba Bhanua a jeho fakt bizarní a směšné projevy, ale s postupem času jak tihle exoti vypadli a zbyla tam jen nudná a nezajímavá skvadra nehráčů, tak to už bylo neúnosný. A každej z nich si myslel, že je top hráč, no to byla paráda. Přitom to je každej jeden materiál na vyhození mezi prvníma za starých časů. Fakt otřesnej cast a už si dost lidí stěžuje i online, tak uvidíme, jestli něco změní. 50ka má bejt all star, ale s tímhle přístupem nevím. I ta produkce stojí za hovno, jedna, dvě inovátorský soutěže za řadu, nesutálé Fiji, divný rádoby emotivní edity. V tuhle chvíli bych vzal aj úplný restart a prostě nový místo, dva kmeny, žádné výhody a prostě old school formát. A z něj se postupně zase dostal někam dál, protože tohle je potápějící se kocábka.
- GodfatherCZ
- Nejoblíbenější série: Amazon , Redemption Island , Cagayan , Cambodia , Kaôh Rōng
- Nejoblibenější hráči: ♥ Kelley Wentworth ♥
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
♥ Sarah Moore ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
George Mladenov - Nejméně oblíbené série: San Juan del Sur
Thailand
Nicaragua
Prvně musím říct , že jsem si finále neužil .. ale za to může čistě fakt , že jsem měl vítězku Kenzie propálenou už od samého začátku asi měsíc dozadu než jsem začal sledovat .
. Jinak se víceméně dá souhlasit s tím co tu píšete , nemá smysl se opakovat . Ale obecně ano produkce upadá , šetří se jak to jen jde - klasický přístup TV Nova se nám odráží i v USA . Kde byl třeba family visit ? survivor auction ? soutěž o auto ? a to bych mohl pokračovat celej den . Survivor Sanctuary jako odměna mě už vyloženě vytáčí .. je to tak strašně jednotvárné , že ani občasná změna pravidel , drobný twistík nebo vylepšené způsoby jak ukrýt HII to nevytrhnou .
Fiji ,Fiji , Fiji - opět zato můžou finance , na Fiji má produkce komplet zázemí a s minimálními náklady jsou schopní točit jednu sérii za druhou a mrskat to jak Baťa cvičky - ovšem kvantita nerovná se kvalita , všichni bychom rádi viděli oldschool cestování po světě .
Co mě trošku potěšilo v této epizodě byl fakt , že dali zase jinou soutěž o poslední imunitu .. sice jen k běžné skládačce přidali prvek z klasické a už ohrané simmotion výzvy , ale jako celek to fungovalo . Nic z čeho byste si měli sednout na prdel ale aspoň něco .
-----
Casting : Tady jako největší rasista zde na foru se bojím cokoliv napsat
, ne hele , není problém barva , národnost , LGBTQ+-.. ale fakt , že ti hráči stojí zaprd , jsou nudní , jsou afektovaní , jsou uřvaní .. je to odraz emerické společnosti ? ANO , bohužel ..vlastně z pohledu casting directora asi v pořádku , ale hráči to opravdu nejsou . Až na vyjímky . Otázka do pranice a hlavně pro YEDKA zní - budeme mít v S47 dostatek černoušků ?
-----
Závěrem .. ani nevim jak hodnotit , vlastně ani nechci .. US Survivor sleduju spíš ze setrvačnosti a z důvodu , že přecijen ta naše česko-slovenská patlanina je ještě horší ..a to mnohem horší . Sice 100 lidí , 100 chutí ..věřím , že některým z vás přijde CZSK fajn , ale já opravdu nejsem cílovka a bohužel , jediným světlým momentem v roce pro mě je , když se Ausíkům podaří jejich řada . Jak tu někdo psal , je fakt tristní , když vám US cast doporučuje na sociálních sítích sledovat AU místo jejich vlastní produkce
Mír a lásku všem , milujte se a množte se a u dalšího Survivora ahoooooj . 
Fiji ,Fiji , Fiji - opět zato můžou finance , na Fiji má produkce komplet zázemí a s minimálními náklady jsou schopní točit jednu sérii za druhou a mrskat to jak Baťa cvičky - ovšem kvantita nerovná se kvalita , všichni bychom rádi viděli oldschool cestování po světě .
Co mě trošku potěšilo v této epizodě byl fakt , že dali zase jinou soutěž o poslední imunitu .. sice jen k běžné skládačce přidali prvek z klasické a už ohrané simmotion výzvy , ale jako celek to fungovalo . Nic z čeho byste si měli sednout na prdel ale aspoň něco .
-----
Casting : Tady jako největší rasista zde na foru se bojím cokoliv napsat
, ne hele , není problém barva , národnost , LGBTQ+-.. ale fakt , že ti hráči stojí zaprd , jsou nudní , jsou afektovaní , jsou uřvaní .. je to odraz emerické společnosti ? ANO , bohužel ..vlastně z pohledu casting directora asi v pořádku , ale hráči to opravdu nejsou . Až na vyjímky . Otázka do pranice a hlavně pro YEDKA zní - budeme mít v S47 dostatek černoušků ?
-----
Závěrem .. ani nevim jak hodnotit , vlastně ani nechci .. US Survivor sleduju spíš ze setrvačnosti a z důvodu , že přecijen ta naše česko-slovenská patlanina je ještě horší ..a to mnohem horší . Sice 100 lidí , 100 chutí ..věřím , že některým z vás přijde CZSK fajn , ale já opravdu nejsem cílovka a bohužel , jediným světlým momentem v roce pro mě je , když se Ausíkům podaří jejich řada . Jak tu někdo psal , je fakt tristní , když vám US cast doporučuje na sociálních sítích sledovat AU místo jejich vlastní produkce

- Yedko
- Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
- Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
- Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
- Kontaktovat uživatele:
Týjo 44 sérií se nestalo, že by moje nejoblíbenější kočka vyhrála Survivora a teď se to stalo dvakrát za sebou. Nechápu, že Kenzie nemáte rádi. Za mě krásný člověk ve všech směrech a zároveň to nebyl někdo kdo by v té hře byl úplně mimo. Já to prostě takhle beru, když to podle brninha měl vyhrát Charlie a i tak by byl ve spodní čtvrtině vítězů tak já to právě takhle neberu. Pro mě ti lidi prostě nejsou jen strategické stroje a jedničky a nuly a pokud někdo strategicky nevynikne tak ho automaticky neupřednostním před někým, kdo je prostě mega sympaťák a uhrál to sociálně a pár letmými tahy protože to prostě pushovat nemusel. V dnešní době bych nečekal, že to vyhraje přes Charlieho ale jsem moc moc rád, že se tak stalo, protože si to nezasloužil. Kenzieeeeee <3 <3 <3
Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!
Tak nejprve moje laické shrnutí a pak pár dotazů, pokud někdo zná odpovědi a pídil se po nich ...
Poslední řady se mě celkem líbili, tenhle cast byl nic moc, na Bhanua nepůjde delší čas zapomenout ... Finální soutěž, kdy nešlo vypadnout a vyhrál ten "kdo dřív" byla fajn. Irituje mě závěrečné shrnutí : "neuvěřitelná nepředvídatelná sezóna" - Jeff by měl občerstvit slovní zásobu, nedá se to dokola po každé sérii poslouchat ... Pořád Fiji, pořád spousta LBGT, pořád brekot, málo nových soutěží, nápadů.
Teď pár dotazů: Kdysi jsem se v InsideSurvivor vrtal a vím že mají k dispozici hygienické prostředky, prášky, převařenou vodu apod. Ale nevěřím, že mohla Liz být úplně na nějakých papájích s tou svou alergií ... nebylo o tom někde něco napsáno, nemají třeba nějaké energetické tyčinky ?
Nějak se mě nechce věřit, že tohle je nějaký profil US populace ti soutěžící, není přeci normální, aby cca čtvrtina castu byla LGBT ?
A fakt jsou tak amíci ubrečení ? V těch oldschool řadách (ale možná si to blbě pamatuji) to byla rarita. A říkám si, že asi nejsem normální, ale když vidím ten brekot je mě fyzicky trapně (jé dopis z domova, jé odměna, jé mě se nepovedlo tohle ...). To je děs !
Těším se na US-50, snad se vytáhnou !
Poslední řady se mě celkem líbili, tenhle cast byl nic moc, na Bhanua nepůjde delší čas zapomenout ... Finální soutěž, kdy nešlo vypadnout a vyhrál ten "kdo dřív" byla fajn. Irituje mě závěrečné shrnutí : "neuvěřitelná nepředvídatelná sezóna" - Jeff by měl občerstvit slovní zásobu, nedá se to dokola po každé sérii poslouchat ... Pořád Fiji, pořád spousta LBGT, pořád brekot, málo nových soutěží, nápadů.
Teď pár dotazů: Kdysi jsem se v InsideSurvivor vrtal a vím že mají k dispozici hygienické prostředky, prášky, převařenou vodu apod. Ale nevěřím, že mohla Liz být úplně na nějakých papájích s tou svou alergií ... nebylo o tom někde něco napsáno, nemají třeba nějaké energetické tyčinky ?
Nějak se mě nechce věřit, že tohle je nějaký profil US populace ti soutěžící, není přeci normální, aby cca čtvrtina castu byla LGBT ?
A fakt jsou tak amíci ubrečení ? V těch oldschool řadách (ale možná si to blbě pamatuji) to byla rarita. A říkám si, že asi nejsem normální, ale když vidím ten brekot je mě fyzicky trapně (jé dopis z domova, jé odměna, jé mě se nepovedlo tohle ...). To je děs !
Těším se na US-50, snad se vytáhnou !
- Merengues9
- Nejoblíbenější série: The Amazon, Pearl Islands, All Stars, Panama, Cook Islands, China, Micronesia, Samoa, HvV, Philippines, Cagayan, WaW.
- Nejoblibenější hráči: Jonny Fairplay, Russell Hantz, Yul Kwon, Tony Vlachos, Parvati Shallow, Boston Rob, Richard Hatch, Rob Cesternino, Shane Powers, Jonathan
Penner.
Otřesný casting. Kde jako ty ufňukáňky berou? Každý, ale vážně každý díl někdo brečel, tohle není normální co tam chodí za lidi, když to je otřes. Russella na ně ať mají důvod brečet.
I'm gonna make him an offer he can't refuse