- • Voyo: 27.2.2024
• TV Nova: 5.3.2024 21:40
Já opět sledovat nebudu, takže poprosím někoho z vás, kdo se budete dívat, ať zakládáte další vlákna podle toho, jak se budou epizody vysílat. Děkuji

Ale to možná není chyba ani tak produkce , jako spíš naší české nátury . No a k těm příchodům nových hráčů se ani nevyjadřuju .. čekám ale, že příště už někdo poletí , když budou komplet .

. To co kurva je. Zvlášť když to dělají ve dvou tak to je přesně o tom se vzájemně v časovém pressu přesvědčit o správném čísle, ne si tam každý napsat svoje a pak ještě něco společného co by to mohlo být. Produkce, jdete správným směrem, ale prosím - nedělejte to tak primitivní.

loid píše:Dočkal jsem se i já, neplatič Voya
Po první epizodě mám nejlepší dojem ze všech tří řad CS Survivoru. Zdá se mi slušnější cast, za průšvih považuji jen Ornellu a asi i Adélu. Z ukázek se teda zdá, že se k nim brzo přidají další... Velké plus získala hra o odměnu - nebyla na body a hlavní nebylo házení
S napětím čekám, co bude s Michalem (pamatuju si jméno dobře?) - zda a kdy ho vrátí do hry. Doufám, že nikdy...
Negativa tu už zazněla: občas hodně špatný zvuk, tradiční přidávání hráčů v průběhu hry (které je pro mne neakceptovatelné). Vyřvávání a potlesk je na
Sledovat budu a zatím se i těším.
Jo a žádám Yedka, aby osoby do 60 let věku označoval maximálně jako "středněvěké". Já ještě nepatřím mezi starší...
Doslova každé z označení "Tlustí lidé, staří lidé, nerdi, psychopati, modelky, sportovci a normálové" může být bráno negativně a jako škatulkování. Při vším respektu NEUHNU!Zpět na „Survivor Česko & Slovensko 2024 (CZ, SK)“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host