Survivor Česko & Slovensko 2024 - EP01

Dominikánská republika
2024 - TV Nova, TV Markíza
ItalianManiac
Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols

Příspěvekod ItalianManiac » 28 úno 2024, 08:09

Epizoda 1
    • Voyo: 27.2.2024
    • TV Nova: 5.3.2024 21:40

Já opět sledovat nebudu, takže poprosím někoho z vás, kdo se budete dívat, ať zakládáte další vlákna podle toho, jak se budou epizody vysílat. Děkuji :beer:
A fan of Survivor & The Amazing Race
US Survivor: S01-S48
AUS Survivor: 2016-2025
NZ Survivor: S01, S02
CZ & SK Survivor: Trosečník (2006), Ostrov (2016), Robinsonův ostrov (2017), Robinsonův ostrov 2 (2018), Survivor CZ&SK (2022 - 10 epizod)
The Amazing Race: S01-S32

Obrázek

GodfatherCZ
Nejoblíbenější série: Amazon , Redemption Island , Cagayan , Cambodia , Kaôh Rōng
Nejoblibenější hráči: ♥ Kelley Wentworth ♥
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
♥ Sarah Moore ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
George Mladenov
Nejméně oblíbené série: San Juan del Sur
Thailand
Nicaragua

Příspěvekod GodfatherCZ » 28 úno 2024, 10:02

Abych parafrázoval Yedka z diskuze u AU Surva - J O K E Česko & Slovensko 2024 nám začal :beer:

:down: Klasicky zvuk .. ozvěny , nevybalancované hladiny zvuku .. to na co jsme u turků již zvyklí se nemění . Kamera v pořádku . Opět jim tam nachystali vše stejně jak minulý rok , a ku ,,velkému překvapení'' všech nám nikdo nevypadl . Jak je již zvykem , milkuje se to do poslední sekundy ..jsem zvědavý kolik dají v TV reklam na jednu epizodu .
+ abych nezapomněl .. opět neubrali na přehnané teatrálnosti , pokřiky a bordel ..až jim to ty mikráky nestíhaly :heat: Ale to možná není chyba ani tak produkce , jako spíš naší české nátury . No a k těm příchodům nových hráčů se ani nevyjadřuju .. čekám ale, že příště už někdo poletí , když budou komplet .

No s Bandurkem a Jackem budu mít velkej problém .. obecně ten tým LOVCŮ je takový nějaký divný . Ukázka slibuje nějaké téměř až fyzické konflikty a už nám stihl jeden hráč odpadnout .. předpokládám ale , že ho brzy vrátí zpět .

Sledovat to budu dokud tam bude Mikýř :dance: :idea: , jeho humor mám rád a i když to tam jel víceméně trolit tak se reálně i snaží bejt užitečnej pro kmen .
Co chválím je HII rozdělená na půlky , zase o něco obtížnější jí aktivovat .. jen tak dál , a doufám ,že poslouží k nějakému zajímavému blindsidu :?

PS : Mohla by mě prosím Kristina zatknout :ass: :eee: :love: :D holky se jim letos vydařily , až na Ornellu :cry:

cihi

Příspěvekod cihi » 28 úno 2024, 13:17

Zacatek mi pripadal trochu inspirovanej od AU, coz beru pozitivne. Pripadalo mi, ze to melo i lepsi strih a trosku lepsi spad nez predesle roky - tech nekolik tydnu navic ve strizne smysl ma a uvedomila si to asi i Nova.

Nicmene tim pozitiva asi konci, u zminky o eliminacnim duelu (a koho tam budou muset NOMINOVAT) ze strany soutezicich se mi jezily vsechny chlupy na tele. A ty desne pokriky jak na detskem tabore, to me fakt irituje.

Casting mi pripada slabsi, respektive je tam vice nezajimavych osob. Pripada mi na prvni pohled, ze je tam mene fitnessaku, ale pokud budou eliminacni duely, tak to stejne nejaky komplexnejsi fitnessak vyhraje.

Pri pohledu na tu zpevacku Adelu a jeji postavu je hned od prvniho dilu jasne, ze nema sanci vyhrat. Prijde neco na trochu balancu a vypadava. Pricemz v AU verzi by mela slusnou sanci vyhrat. A tohle je to nejvetsi negativum ceske verze. Mate tam cast, kde u poloviny lidi vite, ze urcite nevyhraji.

Ale treba me prekvapi a u druheho dilu se dozvime, ze se vylucuje normalne :D No, budu snit dal...

boyarddor

Příspěvekod boyarddor » 28 úno 2024, 14:39

Já osobně byl mile překvapen. Mně se to opravdu líbilo, žádné zbytečnosti, délka tak akorát. Jediný co mi opravdu vadilo byla kvalita zvuku. Ty mikrofony to fakt nezvládají. Hry vypadají slibně, zatím žádné body (ani v ukázce to tak vypadá). Samozřejmě mi taky vadí celebrity a příchod nových lidí.

Yedko
Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Yedko » 28 úno 2024, 19:21

Chlapci, docela mě tu překvapujete. I když něco kritizujete tak docela rozumné názory :D . Největší negativum je fakt ten zvuk, ten je úplně z prdele a kdybychom si něco u ohniště u Berounky na Xiaomi za 5 tisíc natočili sami a kvalitně sestříhali tak by to dopadlo asi podobně. Kvalitativně to pohřbilo na československé poměry a finance opravdu skvělé video. Skvělé kamery, střih i námět - přesně jak píšete, ale nejen úvodem - dost inspirováno australskou verzí a to je zrovna to, co mám (i když ho často kritizuju) na australském Survivoru rád.

S čím s cihym absolutně nesouhlasím tak s prvním dojmem z castingu. Já jsem naprosto nadšen a absolutně jsem nečekal, že co se týče tohoto směru se něco tak radikálně změní! Tlustí lidé, staří lidé, nerdi, psychopati, modelky, sportovci a normálové? Jsem fakt zvědavý jak budou tuto variantu fyzicky zvládat (někteří se hroutí už teď), ale tohle je naprosto jednoznačně krok správným směrem! Charaktery mi taky příjdou hodně zajímavé a teď už jen zbývá doufat, že tam budeme mít i dostatek hráčů.

Co bych doplnil jako další negativa, tak jedna věc je, že jim dají prkna na vytvoření podstavy, protože je prý Dominikána nebezpečná co se týče škorpiónů. Jakože docela WTF, ale budiž. Ale to, že jim dají prken snad tolik, že jim to vystačí na vytvoření 200m2 vily na střechu, podlahu a stěny snad i na oddělení jednotlivých pokojů :D . Jsem si říkal jak začala špekulovat, že palmové listy ne, ale prkna na střechu, že "co to kurva fetuje", ale když jsem viděl jak to tam začali nosit jak by vykládali zásilku celého kamionu z Hornbachu tak jsem se fakt málem smíchy udusil :D Pláštěnky apod. no comment, ale na to už jsme si, my, co tomu znovu dáváme šanci, zvykli.

Hádanka jako super, ale na deset minut fakt superlehká a možnost napsat víc pokusů :? . To co kurva je. Zvlášť když to dělají ve dvou tak to je přesně o tom se vzájemně v časovém pressu přesvědčit o správném čísle, ne si tam každý napsat svoje a pak ještě něco společného co by to mohlo být. Produkce, jdete správným směrem, ale prosím - nedělejte to tak primitivní.

Pokřiky, halekání a strojená mluva, to je prostě česká nátura lidí v televizi. Skoro bych se vsadil, že nikdo z nás tady by nebyl moc jiný. Buď by tam bylo toto a nebo trapné ticho pro televizi ještě méně vhodné. My prostě nemáme v krvi a nemáme výchovu na to se odmala předvádět a být od dětství vedeni k nějaké kreativitě a vnitřnímu expresionismu. Jakmile jsme toto v pěti šesti letech toto v sobě měli tak to v nás každý potlačil, že "buď ticho!" "chovej se slušně!" "nikdo na tebe není zvědavý!". Jedna věc je, že jsme pak nebyli malí rozmazlení parchanti, ale v pro tvůrce reality show v severovýchodoevropských zemích nic moc.

Co se týče duelů, tak to nadhodili sami soutěžící a možná to berou jen podle minulých sérií, ale s neeliminační epizodou se lehce zvyšuje šance, že bychom nemuseli mít duely alespoň třeba po sloučení. Prostě přesně, pojďme si zasnít! Já mám neeliminační epizody rád, protože to vždycky znamená méně twistů, vracení do hry a naděje na normální vyřazování. Klidně mi dejte deset epizod, kde budete rozebírat pouze charaktery, protože potom se nebudu muset koukat na to, jak vyhrávají posedmé volání domů...
Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!

Pattrick

Příspěvekod Pattrick » 29 úno 2024, 10:23

Ten zvuk je naprostá bída.. já jsem psal, že místo toho, co se nacpe do odměny celebritám (mají denně kolem 40 - 60k Kč, obyč cast má 10-15k) tak se mohlo dát do lepších mikráků.

Já si teda z toho hodinu a půl dílu dělám tak 20 minut, protože přesně, jak tu píšete, prostě to zase vyhraje někdo fyzicky zdatnější z Lovců.

Alespoň fajn byla ta rozdělená imunita, člověk by až čekal, že možná se dočkáme toho, že nebudou duely..

Truestory

Příspěvekod Truestory » 02 bře 2024, 20:02

Tak jsem to letos zase zkusil, jestli to konečně bude připomínat Survivor...

První díl, jak to jen popsat... prostě vtipný. Zvuk, jak kdyby to byl nějaký amatérský film od středoškoláků na vánoční besídku. Vůbec nechápu, jak tohle někdo může dát do TV :lol: :lol:

Potlesk snad po každé větě, neustálé řvaní, prostě zoo. Cast takový nezajímavý, spoustu lidí si vlastně ani nepamatuju. Překvapilo mě, že k postavení přístřešku dostali snad úplně všechno :mrgreen:

Soutěž taková složitá, ale na druhou stranu oceňuju, že nebyla na body. Překvapilo mě, že hnedka od začátku tam byla věc se skrytou imunitou. Přišlo mi vtipný, jak se Pirát s Veronikou dohodli, že řeknou to samé a řekli něco jiného :mrgreen:

Jsem zvědavý jak se to bude vyvíjet dál...
Oblíbenci
US S01: Rudy S02: Keith, Rodger, Elizabeth
RO S01: David, Petra S02: Radim, Katka, Terry
CZSK S01: Vladimír, Adam, Tomáš Z, Chili S03: Mikýř, Kristýna S04: Natále, Naty, Koťák

Holky :love:
US S01: Collen, Stacey, Jenna S02: Elizabeth, Amber, Jerri
RO S01: Katie, Kačka, Petra S02: Terry, Nikol, Martina
CZSK S01: Xénia, Veve, Dominika S03: Kristýna, Ráchel, Yenifer S04: Naty, Natálie, Michaela

loid
Nejoblíbenější série: Cookovy ostrovy
Nejoblibenější hráči: Ozzy, Yul Kwon, Terry Deitz, Sandra Diaz-Twain

Příspěvekod loid » 06 bře 2024, 20:51

Dočkal jsem se i já, neplatič Voya ;)
Po první epizodě mám nejlepší dojem ze všech tří řad CS Survivoru. Zdá se mi slušnější cast, za průšvih považuji jen Ornellu a asi i Adélu. Z ukázek se teda zdá, že se k nim brzo přidají další... Velké plus získala hra o odměnu - nebyla na body a hlavní nebylo házení :)
S napětím čekám, co bude s Michalem (pamatuju si jméno dobře?) - zda a kdy ho vrátí do hry. Doufám, že nikdy...
Negativa tu už zazněla: občas hodně špatný zvuk, tradiční přidávání hráčů v průběhu hry (které je pro mne neakceptovatelné). Vyřvávání a potlesk je na :vomit:
Sledovat budu a zatím se i těším.
Jo a žádám Yedka, aby osoby do 60 let věku označoval maximálně jako "středněvěké". Já ještě nepatřím mezi starší... :cry:

Yedko
Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Yedko » 07 bře 2024, 20:27

loid píše:Dočkal jsem se i já, neplatič Voya ;)
Po první epizodě mám nejlepší dojem ze všech tří řad CS Survivoru. Zdá se mi slušnější cast, za průšvih považuji jen Ornellu a asi i Adélu. Z ukázek se teda zdá, že se k nim brzo přidají další... Velké plus získala hra o odměnu - nebyla na body a hlavní nebylo házení :)
S napětím čekám, co bude s Michalem (pamatuju si jméno dobře?) - zda a kdy ho vrátí do hry. Doufám, že nikdy...
Negativa tu už zazněla: občas hodně špatný zvuk, tradiční přidávání hráčů v průběhu hry (které je pro mne neakceptovatelné). Vyřvávání a potlesk je na :vomit:
Sledovat budu a zatím se i těším.
Jo a žádám Yedka, aby osoby do 60 let věku označoval maximálně jako "středněvěké". Já ještě nepatřím mezi starší... :cry:

Nasrat dědku! :dance: Doslova každé z označení "Tlustí lidé, staří lidé, nerdi, psychopati, modelky, sportovci a normálové" může být bráno negativně a jako škatulkování. Při vším respektu NEUHNU!
Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!

Zpět na „Survivor Česko & Slovensko 2024 (CZ, SK)“