Epizoda 6
• Voyo: 13.3.2024
• TV Nova: 20.3.2024
Survivor Česko & Slovensko 2024 - EP06
-
Chelsea4ever
Co to je letos za naprosto tragický casting? Vždyť tam dnes asi pět lidí na kameru řeklo, že je hra nebaví a nevadí jim jít domů. Je tam vůbec někdo, kdo ví, v jaké hře je a chce vyhrát? Zbyde tam někdo do konce? Neuvěřitelné.
Já se omlouvám ale…
Kdo sakra vybíral letošní hráče? Proč nám po šesti dílech řeknou ČTYŘI LIDI (Adéla, Iva, Rachel a Ornella) že chtějí jít domů? To že většina z nich jsou známí lidi (Rachel počítám k nim) taky o něčem vypovídá. Je mi líto lidí typu Nikola nebo Veronika, kteří by chtěli taktizovat a hrát a do hry se na úkor quitterů nedostali.
Prosím Novu, aby další řada byla BEZ CELEBRIT, jelikož do hry nic nepřidávají. Naopak to kompletně vzdávají a tu hru většina z nich absolutně nechápe. Nejlépe udělají, pokud další řadu budou natáčet s produkcí, která pro ně excelentně natočila dvě výborné řady Robinsonova ostrova. I ty hry v Survivoru stojí za starou bačkoru. Furt nějaký parkur a potom házení. Designer her by za toto neměl dostat ani korunu…
Duely jsou taky absolutně na nic. Dnes jsem měl naději, že bude trošku zajímavý, když byl pro tři, ale byl naprosto nesledovatelný, jelikož všichni už dopředu věděli že to prostě Rachel vzdá. Kdyby nebyly duely, o nic bychom nepřišli.
Sledovat budu i přes to všechno dál, jen kvůli mým favoritům (Nikola, Veronika, Jana, Yenifer, Martin C. a po dnešním díle i Bandurko)
Kdo sakra vybíral letošní hráče? Proč nám po šesti dílech řeknou ČTYŘI LIDI (Adéla, Iva, Rachel a Ornella) že chtějí jít domů? To že většina z nich jsou známí lidi (Rachel počítám k nim) taky o něčem vypovídá. Je mi líto lidí typu Nikola nebo Veronika, kteří by chtěli taktizovat a hrát a do hry se na úkor quitterů nedostali.
Prosím Novu, aby další řada byla BEZ CELEBRIT, jelikož do hry nic nepřidávají. Naopak to kompletně vzdávají a tu hru většina z nich absolutně nechápe. Nejlépe udělají, pokud další řadu budou natáčet s produkcí, která pro ně excelentně natočila dvě výborné řady Robinsonova ostrova. I ty hry v Survivoru stojí za starou bačkoru. Furt nějaký parkur a potom házení. Designer her by za toto neměl dostat ani korunu…
Duely jsou taky absolutně na nic. Dnes jsem měl naději, že bude trošku zajímavý, když byl pro tři, ale byl naprosto nesledovatelný, jelikož všichni už dopředu věděli že to prostě Rachel vzdá. Kdyby nebyly duely, o nic bychom nepřišli.
Sledovat budu i přes to všechno dál, jen kvůli mým favoritům (Nikola, Veronika, Jana, Yenifer, Martin C. a po dnešním díle i Bandurko)
- GodfatherCZ
- Nejoblíbenější série: Amazon , Redemption Island , Cagayan , Cambodia , Kaôh Rōng
- Nejoblibenější hráči: ♥ Kelley Wentworth ♥
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
♥ Sarah Moore ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
George Mladenov - Nejméně oblíbené série: San Juan del Sur
Thailand
Nicaragua
Chelsea4ever píše:Co to je letos za naprosto tragický casting? Vždyť tam dnes asi pět lidí na kameru řeklo, že je hra nebaví a nevadí jim jít domů. Je tam vůbec někdo, kdo ví, v jaké hře je a chce vyhrát? Zbyde tam někdo do konce? Neuvěřitelné.
Casting je největší bolístka našeho Surva , protože to dělají amatéři .. když jsem byl na castingu na RO2 , tak to dělali ti samí co Superstar apod .. , hádám ,že to je furt stejné .. a rozhodně není největší priorita to , jak moc dobře znáte hru , a zda to je váš sen apod . To tam letos dali jenom Janu jako zástupkyni této skupiny .
Jim nejde o Survivora , jim jde o dramata hlavně , aby měl bulvár co psát
a my tu rozhodně nejsme v nějaké uzavřené bublině , i na sockách to dostává mega hejt ..hlavně teda Lovci .- Rendy
- A fan of Brenda Lowe
- Nejoblíbenější série: Borneo, HvV, Micronesia, Palau, Guatemala, Cook Islands, Australia, Pearl Islands, Redemption Island, One World, Philippines, Caramoan
- Nejoblibenější hráči: Brenda, Darrah, Boston Rob, Steph, Parvati, Russell, Yul, Chelsea, Kat, Sierra, Ciera, Amanda, Danni, Ozzy, Corinne, Richard, Abi-Maria, Troyzan, Shane
- Nejméně oblíbené série: Thajsko
- Kontaktovat uživatele:
Napsat k tomu jediné - proč tam lezou, když tam nechtějí být? Nova by měla zapracovat na psycho testech, než do Survivoru pustí tyhle mrtvé duše 
Pochopil jsem proč se nakonec Filip vzdal imunity. Ta jeho zpověď kde říkal, že to asi dělat nebude byla natočená ještě před tím, než se domluvili s Rachel. Ta totiž při hlasování napsala jeho jméno a řekla, že pro něj hlasuje, aby jí pomohl v duelu (myšleno tak, aby ji porazil).
Tady k tomu ani není moc co říct. Ornellu to nebaví tak jde domů. Rachel úplně odchodí duel, takže třetinu dílu koukáme na něco, co celou dobu víme jak dopadne. Fakt jediná škoda, že se do duelu nedostala i Iva. By tam podle mě stály obě a ani jedna to nechtěla vyhrát. To by byl takovej hřeb tragického dílu tragické série
Vlastně i ten Filip v jednu chvíli říká, jak chce dojít daleko a v druhou, že chce jít taky domů
Přijde mi, že Ondřej zase na kmenovce propálil nějaké věci, které neměl. Ale to už je jeho takovej zvyk.
Začinám pochybovat, že se to alespoň trochu rozjede...
Vlastně i ten Filip v jednu chvíli říká, jak chce dojít daleko a v druhou, že chce jít taky domů
Přijde mi, že Ondřej zase na kmenovce propálil nějaké věci, které neměl. Ale to už je jeho takovej zvyk.
Začinám pochybovat, že se to alespoň trochu rozjede...
Oblíbenci
US S01: Rudy S02: Keith, Rodger, Elizabeth
RO S01: David, Petra S02: Radim, Katka, Terry
CZSK S01: Vladimír, Adam, Tomáš Z, Chili S03: Mikýř, Kristýna S04: Natále, Naty, Koťák
Holky
US S01: Collen, Stacey, Jenna S02: Elizabeth, Amber, Jerri
RO S01: Katie, Kačka, Petra S02: Terry, Nikol, Martina
CZSK S01: Xénia, Veve, Dominika S03: Kristýna, Ráchel, Yenifer S04: Naty, Natálie, Michaela
US S01: Rudy S02: Keith, Rodger, Elizabeth
RO S01: David, Petra S02: Radim, Katka, Terry
CZSK S01: Vladimír, Adam, Tomáš Z, Chili S03: Mikýř, Kristýna S04: Natále, Naty, Koťák
Holky
US S01: Collen, Stacey, Jenna S02: Elizabeth, Amber, Jerri
RO S01: Katie, Kačka, Petra S02: Terry, Nikol, Martina
CZSK S01: Xénia, Veve, Dominika S03: Kristýna, Ráchel, Yenifer S04: Naty, Natálie, Michaela
Doslova me sere tato paverze Survivoru, ktera dovoluje exhibovat takovym jako Filip.
V normalnim Survivoru by si zkusil jednou takto chovat, jak se chova, a letel by na hned. Ale diky ind. imunitam a duelum s tim, ze ma fyzickou silu, si muze dovolit chovat jako hovado...
V normalnim Survivoru by si zkusil jednou takto chovat, jak se chova, a letel by na hned. Ale diky ind. imunitam a duelum s tim, ze ma fyzickou silu, si muze dovolit chovat jako hovado...
Zpět na „Survivor Česko & Slovensko 2024 (CZ, SK)“