Survivor Česko & Slovensko 2024 - EP11

Dominikánská republika
2024 - TV Nova, TV Markíza
boyarddor

Příspěvekod boyarddor » 03 dub 2024, 13:47

Epizoda 11
• Voyo: 2.4.2024
• TV Nova: 9.4.2024

boyarddor

Příspěvekod boyarddor » 03 dub 2024, 14:38

Musím uznat, že na to, jak mě mezi čtvrtým a osmým dílem tato řada zklamala, začíná z toho být koukatelná show. Troufám si říct, že toto byl zatím nejlepší odměnový díl v českém Survivor.

Občas mi na YouTube vyskočí nějaký díl mexického Survivoru. Zrovna tady mě zaujala tato hra a říkal jsem si, že bych jí chtěl vidět u nás. Stalo se tak :) https://youtu.be/3k40bWEpKtY?si=NvEyD29Ov88VJwX7&t=855 Řekl bych, že to byla zatím nejlepší letošní hra.

Plusový bod pro produkci za twist s odměnou. Mě se to líbilo.

A U K C E

Sice bych ji rád viděl po sloučení, ale to je pro mě jediná chyba produkce.

Systém zisku peněz se mi více líbil v S45, ale i toto docela ujde.

Na aukci byly podle Instagramu schovány do jídla dvě výhody (+ jedna, kterou si koupil Jack). Dle mého odhadu je získaly Yeni (ve sklenici s bonbóny) a Nikola (v míse s popcornem). Uvidíme co to bude.

VELKÝ PLUSOVÝ BOD pro Nikolu, která snad jako první v CZ/SK Survivoru pochopila, že o imunitě nesmí nikomu říkat. Konečně projevila svoje superfan schopnosti. Doufám, že získá tu půlku od Filipa.

VELKÝ MÍNUSOVÝ BOD pro Filipa, který už druhý týden říká, že chce domů a pak si vybere jako odměnu ty hotdogy. Jasně, byl v právu, když získal ten papír, ale přijde mi to sobecké říkat, že chci jít domů a mezitím si vzít tu největší odměnu.

Truestory

Příspěvekod Truestory » 03 dub 2024, 20:19

boyarddor píše:Musím uznat, že na to, jak mě mezi čtvrtým a osmým dílem tato řada zklamala, začíná z toho být koukatelná show. Troufám si říct, že toto byl zatím nejlepší odměnový díl v českém Survivor.

Občas mi na YouTube vyskočí nějaký díl mexického Survivoru. Zrovna tady mě zaujala tato hra a říkal jsem si, že bych jí chtěl vidět u nás. Stalo se tak :) https://youtu.be/3k40bWEpKtY?si=NvEyD29Ov88VJwX7&t=855 Řekl bych, že to byla zatím nejlepší letošní hra.

Plusový bod pro produkci za twist s odměnou. Mě se to líbilo.

A U K C E

Sice bych ji rád viděl po sloučení, ale to je pro mě jediná chyba produkce.

Systém zisku peněz se mi více líbil v S45, ale i toto docela ujde.

Na aukci byly podle Instagramu schovány do jídla dvě výhody (+ jedna, kterou si koupil Jack). Dle mého odhadu je získaly Yeni (ve sklenici s bonbóny) a Nikola (v míse s popcornem). Uvidíme co to bude.

VELKÝ PLUSOVÝ BOD pro Nikolu, která snad jako první v CZ/SK Survivoru pochopila, že o imunitě nesmí nikomu říkat. Konečně projevila svoje superfan schopnosti. Doufám, že získá tu půlku od Filipa.

VELKÝ MÍNUSOVÝ BOD pro Filipa, který už druhý týden říká, že chce domů a pak si vybere jako odměnu ty hotdogy. Jasně, byl v právu, když získal ten papír, ale přijde mi to sobecké říkat, že chci jít domů a mezitím si vzít tu největší odměnu.

Celkem souhlasím. Tenhle díl by byl pro mě koukatelnej. Bohužel mi ho pokazilo nesnesitelný řvaní při ukazování každý položky a při každý výhře. Bolí mě z toho hlava ještě teď. To se fakt nedá :D
Oblíbenci
US S01: Rudy S02: Keith, Rodger, Elizabeth
RO S01: David, Petra S02: Radim, Katka, Terry
CZSK S01: Vladimír, Adam, Tomáš Z, Chili S03: Mikýř, Kristýna S04: Natále, Naty, Koťák

Holky :love:
US S01: Collen, Stacey, Jenna S02: Elizabeth, Amber, Jerri
RO S01: Katie, Kačka, Petra S02: Terry, Nikol, Martina
CZSK S01: Xénia, Veve, Dominika S03: Kristýna, Ráchel, Yenifer S04: Naty, Natálie, Michaela

cihi

Příspěvekod cihi » 04 dub 2024, 01:08

Jack ukazal velmi nazorne mnohym, jak vypada typicky sobec, co se klasicky vymlouva na rasismus. At uz jsou to u nas Romove, nebo v Americe cernosi, je to vetsinou uplne to stejne - jde o to, ze si tito leci sve vlastni komplexy tim, ze z ostatnich delaji rasisty. Nedal jsi mi, co jsem chtel, dyk rasismus, ze?

A nejhorsi na tom je, ze velka cast spolecnosti takove obskakuje jako prince, aby ze sebe smyly ten punc "bilych rasistu".

Vtipem uz je jen to, ze si neco takoveho zazil z blizka Jakub, ktery dle ucesu a dalsich znaku zrejme tihne k levicakum a byt doma, tak je s Klusem na demonstraci za Palestinu :D

PS: Co rikal Bandurko "o ciganech"?

PS2: Aukce byla povedena. Celkem se mi libilo, ze si penize museli nasbirat.

Yedko
Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Yedko » 04 dub 2024, 21:57

cihi píše:PS: Co rikal Bandurko "o ciganech"?

To trollil, že je to pravda s tím rasismes, že on jako cigoš taky dostal jen tousťák :D
Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!

cihi

Příspěvekod cihi » 05 dub 2024, 11:12

Yedko píše:To trollil, že je to pravda s tím rasismes, že on jako cigoš taky dostal jen tousťák :D

Tak jsem to pochopil, ale nebylo mu moc rozumet :D Jak jsem Bandurka moc nemusel, tak za me asi nejlepsi z te bidy tam...

Zpět na „Survivor Česko & Slovensko 2024 (CZ, SK)“