Epizoda 12
11.3.2025
AU Survivor 2025: Brains vs. Brawn II - EP12
- ItalianManiac
- Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
- Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols
- GodfatherCZ
- Nejoblíbenější série: Amazon , Redemption Island , Cagayan , Cambodia , Kaôh Rōng
- Nejoblibenější hráči: ♥ Kelley Wentworth ♥
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
♥ Sarah Moore ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
George Mladenov - Nejméně oblíbené série: San Juan del Sur
Thailand
Nicaragua
Ohledně toho co se stalo s Benem - > produkce to komunikovala poměrně špatně , vypadalo to spíš jakože quitter , nicméně podle dostupných informací měl Ben zdravotní problémy s lýtkem , následně se mu rozvinul těžkej zápal plic a musel být evakuován .
Na Redditu jsou ale klasicky už spekulace , že měl někoho sexuálně obtěžovat a proto byl stažen ze hry , no to bych nebral vůbec vážně . Snad to v další epizodě JLP vysvětlí .
Na Redditu jsou ale klasicky už spekulace , že měl někoho sexuálně obtěžovat a proto byl stažen ze hry , no to bych nebral vůbec vážně . Snad to v další epizodě JLP vysvětlí .
GodfatherCZ píše:Ohledně toho co se stalo s Benem - > produkce to komunikovala poměrně špatně , vypadalo to spíš jakože quitter , nicméně podle dostupných informací měl Ben zdravotní problémy s lýtkem , následně se mi rozvinul těžkej zápal plic a musel být evakuován .
Jako já nevím, mi to quittnutí přišlo divné, normálně produkce ukazuje medical tým a vše kolem toho a tady si to nechali jako šokující "nevysvětlený" zvrat na kmenovku..
Tak uvidíme, jestli v nedělním díle ukážou, nějaké jeho bolesti, co se dělo před ukončením.. jestli ne, tak to fakt vypadá na nějaký produkční problém..
- GodfatherCZ
- Nejoblíbenější série: Amazon , Redemption Island , Cagayan , Cambodia , Kaôh Rōng
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
♥ Sarah Moore ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
Thailand
Nicaragua
Pattrick píše:Jako já nevím, mi to quittnutí přišlo divné, normálně produkce ukazuje medical tým
Podivné to je , každopádně oni ho nejdřív odvezli a až později zjistili diagnozu . Tady je původní post co jsem našel někde na googlu :
“Playing Survivor is bloody tough,” Ben admitted. “I tore my calf muscle in that epic water challenge when Miles aced all the goals,” he continued, adding that while it wasn’t highlighted much on the show, the injury was tough to push through.
Things got worse after he moved to the Brains Beach, where he endured several nights sleeping in a puddle, leading to a serious illness. After a physically intense Hoop Challenge, Ben said he “re-tweaked” his calf muscle and began struggling to breathe.
“I couldn’t catch my breath for hours afterwards, and I realised something was actually pretty wrong with me.” His symptoms worsened, and after his heart rate started acting strangely, production intervened. Ben was flown home and later diagnosed with severe pneumonia.
- Yedko
- Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
- Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
- Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
- Kontaktovat uživatele:
Naprostý amatérismus australské produkce. Kdyby se to takto stalo v USA nebo u nás tak tu už vřeští deset paviánů o tom jak otřesný to je a že jedině Austrálie je ten etalon survivora. Takhle off screen sundat hráče ze hry bez vysvětlení to si nedovolil ani Vašut na Primě.
Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!
- GodfatherCZ
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
♥ Sarah Moore ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
Thailand
Nicaragua
Yedko píše:Naprostý amatérismus australské produkce. Kdyby se to takto stalo v USA nebo u nás tak tu už vřeští deset paviánů o tom jak otřesný to je a že jedině Austrálie je ten etalon survivora. Takhle off screen sundat hráče ze hry bez vysvětlení to si nedovolil ani Vašut na Primě.
Páni
Ad Ben - Jo ..to produkce nezvládla , ať už se tam stalo cokoliv měli to dále komunikovat , nestalo se tak .
- Yedko
- Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
- Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
- Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
- Kontaktovat uživatele:
Ale jaká ruční práce, co nedožene. Na dost místech jim tam letos dokonce i nešel pořádně zvuk, soutěže byly v posledních dvou sériích už horší a letos veškerou změnu co Australané udělaj (jako například přidání stojícího druhého totemu na stole) je spíš směšný nebo minimálně nevyužité. Twisty a promíchání naprosto pohříbají už tak marnou hru.. všechno špatně. Prostě jsi zatvrzelý ve svém názoru že ti jsou dobří ti jsou zlí a nezměníš se
Ale chtělo by to fakt aspoň špetku objektivity. A casting je samozřejmě ten největší problém. Doslova nebyla horší série ani v Americe, to se na mě fakt nezlobte.
A nebylo to jen nasrání v jednom momentu, mě to tak moc vysírá minimálně třikrát za epizodu, až to skoro začínám zase speedrunovat to koukat v x2 rychlosti abych to měl za sebou. Jako v Americe se to taky dvakrát třikrát stalo, ale tam to vždy aspoň netrvalo tak moc dlouho. Horší fakt jen loňský český 2024 premerge a 2022 celá řada...
A nebylo to jen nasrání v jednom momentu, mě to tak moc vysírá minimálně třikrát za epizodu, až to skoro začínám zase speedrunovat to koukat v x2 rychlosti abych to měl za sebou. Jako v Americe se to taky dvakrát třikrát stalo, ale tam to vždy aspoň netrvalo tak moc dlouho. Horší fakt jen loňský český 2024 premerge a 2022 celá řada...
Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!
Zpět na „Australian Survivor 2025 (1): Brains vs. Brawn II“