AU Survivor 2025: Brains vs. Brawn II - EP02

Upolu, Samoa
July 2024 - September 2024
ItalianManiac
Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols

Příspěvekod ItalianManiac » 18 úno 2025, 08:02

Epizoda 2
18.2.2025
A fan of Survivor & The Amazing Race
US Survivor: S01-S48
AUS Survivor: 2016-2025
NZ Survivor: S01, S02
CZ & SK Survivor: Trosečník (2006), Ostrov (2016), Robinsonův ostrov (2017), Robinsonův ostrov 2 (2018), Survivor CZ&SK (2022 - 10 epizod)
The Amazing Race: S01-S32

Obrázek

f*ck

Příspěvekod f*ck » 19 úno 2025, 20:13

Co k tomu napsat, snad jen že první dva díly jsou tak dobré, protože hráči jsou tak hrozní. Uřvaní, samé ego.

Už jsem si na tu ironii v Survivor zvykl, máme kmen "Brains", kde není moc mozků.

Kent a jeho nesmysly, neuvěřitelné. Chlap brečí na kameru, jak se hlásil desetkrát a že si jako milionář může koupit vše, kromě Survivora a potom si po prohrané imunitě lehne do lesa a spí, po probuzení se diví na kom se kmen shodl a chce rozhodovat. Třešničkou pak je, že z ničeho nic, všem na kmenové radě řekne, že spálil klobouk Maxe. Jaká byla strategie?
Ženská aliance čarodějnic se rozpadla než začala, chlapi mají teď navrh, snad se nedají opít rohlíkem.

Další briliantní move byl v podání Indy, která nebyla spokojená, že ji 5 den hry někdo říká, koho volit, tak se do toho tak pustila, až bulela, když ocházela. 47 dní a všichni chtějí hned hrát, "jsem hráč" "nechci následovat" :mrgreen:

Yedko
Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Yedko » 23 úno 2025, 09:36

Zatím pěkně debilní cast, takový snad ještě nebyl :) Mě to pak fakt nepřijde ani "dobré". Děje se akce, ale bez většího smyslu do budoucna. Jen postupně budou odklízet hovna, nebo si je naopak nechávat jako otravné štíty bez šance na výhru. :-?
Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!

St.James Park
Nejoblíbenější série: Hvv, Micronesia, Amazon, Tocantins, Phillipines, Cagayan, Second Chance, Millenials vs. Gen X, David vs. Goliath. Všechny série Australské verze.
Nejoblibenější hráči: USA: Rob C., B.Rob , Russel, Stephen, Brian, Jenna M., Kim, Malcolm, Parvati, Spencer, Corinne.
AUS: SHONEE, Benji, Phoebe, David, Harry, Nick, Luke, Sarah, Jericho, V All-Stars i Brooke.
Nejméně oblíbené série: Vanuatu, Thailand a celý "Probstivor" s výjimkou sérií 25, 28, 30, 31, 33, 37

Příspěvekod St.James Park » 23 úno 2025, 10:40

Po této epizodě musím být kritický a to hlavně ke střihu, kmeni Brawn se věnoval asi minutu, takže bylo jasné že na kmenovou radu půjdou Brains. Výzva o imunitu mě tím pádem dost nudila. I když Brains dlouhou dobu vedli, vůbec jsem nebyl v napětí jak to dopadne, že nastane otočka bylo víc než jasné.
Z Kenta se nakonec žádný Hantz nevyklube, je to pěkně emocionální hráč. :D

A co se týče kmene Brainů je tam určitý potenciál pro chaos a nepředvídatelnost hry, ale už mnohem menší pro nějaké dobře promyšlené strategie. Koneckonců ta část před kmenovou radou, kdy se všechny plány rozpadaly jako domek z karet kvůli egu některých hráčů mě bavila z celé epizody nejvíc. To co se dělo na samotné radě to už jsem tak trochu nepochopil. Jinak chlapi teď mají sice početní převahu, ale typuju že jim nevydrží, ženská 5 se utuží a chlapi proti sobě půjdou.
A last in the Czechoslovak fans from Survivor

Zpět na „Australian Survivor 2025 (1): Brains vs. Brawn II“