AU Survivor 2025: Brains vs. Brawn II - EP16

Upolu, Samoa
July 2024 - September 2024
ItalianManiac
Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols

Příspěvekod ItalianManiac » 23 bře 2025, 17:54

Epizoda 16
23.3.2025
A fan of Survivor & The Amazing Race
US Survivor: S01-S48
AUS Survivor: 2016-2025
NZ Survivor: S01, S02
CZ & SK Survivor: Trosečník (2006), Ostrov (2016), Robinsonův ostrov (2017), Robinsonův ostrov 2 (2018), Survivor CZ&SK (2022 - 10 epizod)
The Amazing Race: S01-S32

Obrázek

GodfatherCZ
Nejoblíbenější série: Amazon , Redemption Island , Cagayan , Cambodia , Kaôh Rōng
Nejoblibenější hráči: ♥ Kelley Wentworth ♥
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
♥ Sarah Moore ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
George Mladenov
Nejméně oblíbené série: San Juan del Sur
Thailand
Nicaragua

Příspěvekod GodfatherCZ » 23 bře 2025, 21:31

Po delší době asi zábavnější epizoda , hlavně proto , že mám prostě rád Survivor Auction :) ačkoliv se na nich produkce celkem vyřádila a mohli to udělat ještě zajímavější klidně :hungry:
Kmenovka pak nepotěší milovníky klasického postupu hry , neb tu máme další ,,zdržovací'' a za mě možná i trošku zbytečný twist . Rozdělení na 2 kmeny by se mohlo jevit jako celkem zajímavé , ale uvidíme zítra , taky se může stát , že to bude uplně k ničemu :)
Je mi trošku líto Logan :D, ten její odevzdaný výraz při čtení hlasů tedy stál za to 8)

PS : Zajímalo by mě , jak si touhle dobou vede uživatel f*ck, pokaždé když vidím Mylese , hned si vzpomenu cos psal :lol: :lol:

Yedko
Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Yedko » 07 dub 2025, 00:04

GodfatherCZ píše:Po delší době asi zábavnější epizoda , hlavně proto , že mám prostě rád Survivor Auction :) ačkoliv se na nich produkce celkem vyřádila a mohli to udělat ještě zajímavější klidně :hungry:
Kmenovka pak nepotěší milovníky klasického postupu hry , neb tu máme další ,,zdržovací'' a za mě možná i trošku zbytečný twist . Rozdělení na 2 kmeny by se mohlo jevit jako celkem zajímavé , ale uvidíme zítra , taky se může stát , že to bude uplně k ničemu :)
Je mi trošku líto Logan :D, ten její odevzdaný výraz při čtení hlasů tedy stál za to 8)

PS : Zajímalo by mě , jak si touhle dobou vede uživatel f*ck, pokaždé když vidím Mylese , hned si vzpomenu cos psal :lol: :lol:

Achjo. Here we go again. Já vs. Godfather abych mu musel vysvětlit jak zaslepený je :) . Vždyť tu "aukci" totálně zprznili. Vzali z toho vše zajímavé a ještě to celé bylo sus s tím, že tam byl nějaký pořadník a klidně tam mohli nabídnout každému z hráčů co by produkce chtěla. Završeno debilitou faktoru náhody s coinflipem, který ještě k tomu vyrobilo asi nějaké dítě někoho z produkce hodinu před natáčením.

A víte co??? Aby toho nebylo málo tak pro 6/10 hráčů tu náhodu znovu použijeme už podruhé za díl na kameny v rámci twistu, kdy ať použiješ i kvůli hned dvěma vyhlašovaným jakoukoliv strategii tak je to stejně všechno úplně jedno. Toto vymyslel hodně solidní lobotom. Ono je rozdíl zdržovací díl a zdržovací díl. Tohle je ten nejdebilnější nápad historie. A naprosto nejdementněji zprzněná nejzajímavější odměnová legendární část survivora v rámci jednoho dílu.

Potvrzuje to znovu jen to, že je to třetí nejhorší série v historii US AU NZ CZ survivora po Trosečníkovi na Primě a SurvivoremCS2022 a že nemá smysl číst jediné godfatherovo slovo k australskému survivoru, jinak budete mít chuť maximálně tak něco v bytě rozmlatit na sračku, protože tak málo kritická k australskému survivoru narozdíl od ostatních mutací není ani průměrná máma ke svému tříletému dítěti.
Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!

GodfatherCZ
Nejoblíbenější série: Amazon , Redemption Island , Cagayan , Cambodia , Kaôh Rōng
Nejoblibenější hráči: ♥ Kelley Wentworth ♥
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
♥ Sarah Moore ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
George Mladenov
Nejméně oblíbené série: San Juan del Sur
Thailand
Nicaragua

Příspěvekod GodfatherCZ » 07 dub 2025, 13:42

Yedko píše:Potvrzuje to znovu jen to, že je to třetí nejhorší série v historii US AU NZ CZ survivora po Trosečníkovi na Primě a SurvivoremCS2022 a že nemá smysl číst jediné godfatherovo slovo k australskému survivoru, jinak budete mít chuť maximálně tak něco v bytě rozmlatit na sračku, protože tak málo kritická k australskému survivoru narozdíl od ostatních mutací není ani průměrná máma ke svému tříletému dítěti.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:munch: :bounce: :bye:
Chudák Yedko , už ani nedokáže kontrolovat své emoce a nebo si šlehnul dobré matro . Hele v USA je to samej ubrečenej toxickej černoch , CZSK je nuda u které usínám , pořád platí , že aussíci to prostě umí nejlíp :oops: jenom se jim nepovedl cast a přehnali to s twistama - ale ještě může být hůř , počkej až tam JLP někdy dá time-travel twist . Ou jéé :hungry:

Yedko
Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Yedko » 07 dub 2025, 15:22

GodfatherCZ píše::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:munch: :bounce: :bye:
Chudák Yedko , už ani nedokáže kontrolovat své emoce a nebo si šlehnul dobré matro . Hele v USA je to samej ubrečenej toxickej černoch , CZSK je nuda u které usínám , pořád platí , že aussíci to prostě umí nejlíp :oops: jenom se jim nepovedl cast a přehnali to s twistama - ale ještě může být hůř , počkej až tam JLP někdy dá time-travel twist . Ou jéé :hungry:

Já totiž už dva díly dopředu věděl že jsi něco k 16 napsal a jak jsem viděl ten díl tak jsem si říkal, že by ses konečně mohl chytnout za nos a uznat jak extrémně špatný to je... Otevřu to a vidím, že zábavná epizoda díky aukci a MOŽNÁ I TROŠKU zbytečný twist a že je to CELKEM ZAJÍMAVÉ. Kdyby toto udělali Američani nebo Češi s aukcí a naprosto rozmrdanou kmenovkou (+ faktor náhody) v TOP10, kdy to často začíná definitivně lámat hru, tak by si tu psal statě o Probstovinách a že to mělo skončit už tak před dvaceti lety v Americe a že to úmyslně zachránilo zženštilého Paulieho, celé je to kampaň LGBTQI+ komunity a že by možná stálo za to celou tu produkci CBS pobodat a nebo že nj. Turci špinaví neschopní a ten debil Novotňák, že to už je lepší koukat na TV NOE.
Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!

sheldom
Nejoblíbenější série: Borneo S01, Pearl Islands S07, All-Stars S08, Guatemala S11, China S15, Micronesia S16, Australian Survivor
Nejoblibenější hráči: Boston Rob
Nejméně oblíbené série: Africa S03, Thailand S05, Samoa S19, BvW S27, SJDS S29

Příspěvekod sheldom » 16 dub 2025, 18:34

Yedko píše:Potvrzuje to znovu jen to, že je to třetí nejhorší série v historii US AU NZ CZ survivora po Trosečníkovi na Primě a SurvivoremCS2022 a že nemá smysl číst jediné godfatherovo slovo k australskému survivoru, jinak budete mít chuť maximálně tak něco v bytě rozmlatit na sračku, protože tak málo kritická k australskému survivoru narozdíl od ostatních mutací není ani průměrná máma ke svému tříletému dítěti.

Tak proč se na to díváš, když je to třetí nejhorší série a vlastně i celý AU Survivor je špatně? :mrgreen:
Mě to prostě baví i přes horší cast, ve kterém jsem si ale své oblíbence přesto našel, a se zvláštními twisty v průběhu hry počítám. :D
Twist tentokrát nejspíš zachránil Logan a to mi vůbec nevadí, celkově jsem ji v této epizodě litoval, chudák byla na dně a nemůže se na nikoho spolehnout. Na aukci pobavil Paulie s nakládanou okurkou. :lol: Klasická aukce byla sice na jiný způsob okořeněný dílem náhody, ale vůbec mi to nevadilo. Twist možná až moc překombinovaný s dvěma kmeny, kdy jeden si bude žít luxusně a druhý nebude mít nic, ale kmenovka v pěti lidech může být zajímavá, zvlášť kdyby se na ni dostal kmen Bounty. :hungry:
Btw. těším se na time-travel twist :dance: :hungry: :lol: :lol: :lol:
Survivor
S01: Richard; S02: Elizabeth, Rodger, Jeff; S03: Kim P.; S04: Boston Rob; S05: Shii Ann; S06: Heidi, Dave; S07: Rupert, Ryan O.; S08: Boston Rob, Rupert; S09: Eliza; S10: Stephenie; S11: Judd, Stephenie; S12: Terry; S13: Penner, Yul; S14: Yau-Man; S15: Amanda, James, Todd; S16: Amanda, James, Penner; S17: Randy, Sugar, Bob; S18: Stephen; S19: Monica, Dave; S20: Boston Rob, Sandra; S21: Brenda, Marty; S22: Boston Rob, Natalie, Andrea; S23: Jim, Albert; S24: Troyzan, Chelsie; S25: Penner, Skupin; S26: Laura, Andrea, Brenda; S27: Vytas; S28: Spencer; S29: Kelley, Jeremy, Natalie; S30: Mike, Carolyn, Shirin; S31: Kelley, Spencer
AUS S03: Nick, Phoebe, Craig AUS S04: Luke, Jericho, Sarah, Tessa AUS S05: Benji, Robbie, Paige AUS S06: Luke, David, Harry, Pia AUS S07: Phoebe, Nick, Shonee, David, Harry, Brooke AUS S08: George, Kez, Simon AUS S09: Mark & Sam, Nina AUS S10: George, Shonee, Liz AUS S11: Aileen, Val, Mark AUS S12: AJ, Logan
RO S01: Marek, David RO S02: Radim, Bizon

Zpět na „Australian Survivor 2025 (1): Brains vs. Brawn II“