Survivor Česko & Slovensko 2025 - EP01

Dominikánská republika
2025 - TV Nova, TV Markíza
ItalianManiac
Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols

Příspěvekod ItalianManiac » 16 úno 2025, 16:39

Epizoda 1
    • Voyo: 18.2.2025
    • TV Nova: 19.2.2025 21:40

Já zřejmě opět sledovat nebudu, takže poprosím někoho z vás, kdo se budete dívat, ať zakládáte další vlákna podle toho, jak se budou epizody vysílat. Děkuji :beer:
A fan of Survivor & The Amazing Race
US Survivor: S01-S48
AUS Survivor: 2016-2025
NZ Survivor: S01, S02
CZ & SK Survivor: Trosečník (2006), Ostrov (2016), Robinsonův ostrov (2017), Robinsonův ostrov 2 (2018), Survivor CZ&SK (2022 - 10 epizod)
The Amazing Race: S01-S32

Obrázek

Truestory

Příspěvekod Truestory » 19 úno 2025, 00:29

Ze začátku (tržnice) jsem si říkal wtf, ale pak mi to přišlo lepší než start minulé série.

Překvapilo mě, že tam nechali Ondrovy přeřeky (plout/plavat, na vyřazení Radka chyběly dva hlasy a ne 3)

Přijde mi, že ne všichni zatím dostali nějaký ten prostor, ale pár účastníků už mě zaujalo jak pozitivně, tak negativně.

Nečekal jsem, že Ivanka, jako velká fanynka Survivoru, propálí, že tu imunitu má, ale tak třeba se to tady ukáže jako dobrý tah.

Zatim mi jsou nejvíc sympatičtí Naty a Zuzana, nejvíc mě sere Pája a Michal a nejvíc baví Samantha s Josefem :D

Hláška dílu “Tohle je měsíc.”
Oblíbenci
US S01: Rudy S02: Keith, Rodger, Elizabeth
RO S01: David, Petra S02: Radim, Katka, Terry
CZSK S01: Vladimír, Adam, Tomáš Z, Chili S03: Mikýř, Kristýna S04: Natále, Naty, Koťák

Holky :love:
US S01: Collen, Stacey, Jenna S02: Elizabeth, Amber, Jerri
RO S01: Katie, Kačka, Petra S02: Terry, Nikol, Martina
CZSK S01: Xénia, Veve, Dominika S03: Kristýna, Ráchel, Yenifer S04: Naty, Natálie, Michaela

GodfatherCZ
Nejoblíbenější série: Amazon , Redemption Island , Cagayan , Cambodia , Kaôh Rōng
Nejoblibenější hráči: ♥ Kelley Wentworth ♥
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
♥ Sarah Moore ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
George Mladenov
Nejméně oblíbené série: San Juan del Sur
Thailand
Nicaragua

Příspěvekod GodfatherCZ » 19 úno 2025, 12:12

Souhlasím s Truestory :) nicméně skutečně by turci mohli pořídit lepší kamery .. přijde mi obraz přesvětlený a přeostřený zároveň :D nevim jak to popsat , prostě jakoby to točili na nějakej starší Android místo televizní kamery . Když ten obraz srovnám s aktuální AU třeba tak tam je to krásně vidět .
Zvuk už je klasika , nicméně jsem zaznamenal jen asi 3-4 ,,koupelnové'' efekty když kdosi mluvil :lol: na tureckou techniku tu nadáváme každý rok , a každý rok žádná změna .
Co ale konečně vylepšili tak trošku edit , barvy konečně jiné , i ta první hra byla vlastně docela ok .

Pan Pája z Love Islandu to je kategorie sama pro sebe , ten podle mě ještě ani teď neví , že je vlastně v Survivoru . Radko ten v té vodě taky asi ještě koukal, jestli tam není Julka někde :oops: :lol: , klidně Samanthu mohl dát , není to hra na gentlemany ale Survivor .. žejo ? :dance:
Michal navrátilec ego až do vesmíru ..to bude ještě zajímavé s ním . Ale ono když je kemp plný tesťáku , tak se není čemuj divit .
Minulou řadu jsem vydržel do 5 epizody ..dám letos více ? xDDD

Pozor spoiler na jinou Surv řadu
Spoiler!
Jo PS : Ta veřejná imunita už je fakt cringe --> ale letos nemůžu nadávat , že to je echt česká specialita .. sakra ti aussíci mě štvou :beer: alespoň se trošku inspirovali v US s těma minihrama mimo kmen :idea:

cihi

Příspěvekod cihi » 19 úno 2025, 20:38

Zatim nejlepsi start za vsechny serie. Nemam skoro, co vytknout. Na Cesko dobry! (Jo vlastne ono je tam i Slovensko :D )

Jen ta inspirace novym US Survivorem v minihrach me moc nepotesila, ale da se to prezit, kdyz odmenou budou normalnejsi kmenovky :beer:

Jinak casting zajimavej, takovej normalni na Survivor. Neni tam moc precelebritovano a to je dobre. Super je, ze je promichali a neni to celebrity VS. normalni, protoze celebrity prvni pulku dost casu vubec nehrali a pak jim kolikrat ujizdel vlak.

Promichani celebrit s plebsem jsem cekal, ale necekal jsem holky VS. kluci, coz podle me vyrazilo jasnej trend letosni serie - produkce chce holku za viteze. Nekolikrat se uz stalo, ze pri takovymto genderovym rozdeleni (jeste ze nejsme progresivni, jinak mohlo byt 86 kmenu) casto utvori holky silnou divci alianci, ktera to dotahne do konce.

Terry

Příspěvekod Terry » 20 úno 2025, 12:25

Start serie docela ok. Jen me porad stve, ze neni jeden dil = jeden vyrazeny. Takhle je to proste hrozne natahovany a casto sou tam plky o nicem.

Rozdeleni na muze a zeny vitam. Muze to byt docela zajimave jestli holky budou valcovat kluky a nebo naopak. Cekam ale ze zanedlouho se to promicha. V US survivoru byly serie, kde to bylo na holky a kluky, taky docela zajimavy. Pamatuju na Survivor One World, ktera je docela hanena, ale me to i celkem bavilo, jak si to tam holky povodili, akorat tam byl hroznej ten gay Colben, nebo jak se jmenoval.

Yedko
Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Yedko » 21 úno 2025, 00:34

GodfatherCZ píše:Jo PS : Ta veřejná imunita už je fakt cringe , ale letos nemůžu nadávat , že to je echt česká specialita .. sakra (kdo ví ten ví , nechci spoilerovat)

Za mě to kvůli tomu spoileru možná smaž. Každému dojde, co myslíš, když "letos" je únor 2025 a které série běží. Ale tím, že to tam přiběhne vykdákat za pět minut je asi jedno :D. Těch co nebudou chtít souběžně koukat "všechny" tři verze Survivoru bude víc. Třeba já dal 1.díl AU a asi to dokoukám až po českém a americkém.

Za mě fakt všechno super a nad očekávání na Česko, až na ten zvuk. Ten mi příjde snad zase horší než loni a připomíná spíš předloňskou sezónu. Ale možná se to zase všechno uklepe. Ten první díl byl vždy strašný u každé sérky a tohle byl určitě nejpovedenější CZ/SK vůbec.
Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!

Zpět na „Survivor Česko & Slovensko 2025 (CZ, SK)“