Survivor Česko & Slovensko 2025 - EP07

Dominikánská republika
2025 - TV Nova, TV Markíza
Truestory

Příspěvekod Truestory » 12 bře 2025, 09:01

Epizoda 7
• Oneplay: 11. 3. 2025
• TV Nova: 12. 3. 2025
Oblíbenci
US S01: Rudy S02: Keith, Rodger, Elizabeth
RO S01: David, Petra S02: Radim, Katka, Terry
CZSK S01: Vladimír, Adam, Tomáš Z, Chili S03: Mikýř, Kristýna S04: Natále, Naty, Koťák

Holky :love:
US S01: Collen, Stacey, Jenna S02: Elizabeth, Amber, Jerri
RO S01: Katie, Kačka, Petra S02: Terry, Nikol, Martina
CZSK S01: Xénia, Veve, Dominika S03: Kristýna, Ráchel, Yenifer S04: Naty, Natálie, Michaela

Truestory

Příspěvekod Truestory » 12 bře 2025, 09:31

Za switch jsem rád. Doufám, že to bude jen ku prospěchu hře. Chtěl bych ocenit, že soutěže jsou lepší než v předchozích sériích. Často hráčí používají takové to "Dostalo se ke mně, že" Jak se to k nim může dostat? To bylo ještě před twistem

Jak vědí kolik je hodin? To poznají podle slunce, nebo jim to někdo řekne?

Když Ondra vysvětluje tu soutěž, to si nemůžou s tím zvukem trochu pohrát, aby z toho hned nebylo poznat, že to říká jinde, než těm soutěžícím? :mrgreen:
Oblíbenci
US S01: Rudy S02: Keith, Rodger, Elizabeth
RO S01: David, Petra S02: Radim, Katka, Terry
CZSK S01: Vladimír, Adam, Tomáš Z, Chili S03: Mikýř, Kristýna S04: Natále, Naty, Koťák

Holky :love:
US S01: Collen, Stacey, Jenna S02: Elizabeth, Amber, Jerri
RO S01: Katie, Kačka, Petra S02: Terry, Nikol, Martina
CZSK S01: Xénia, Veve, Dominika S03: Kristýna, Ráchel, Yenifer S04: Naty, Natálie, Michaela

GodfatherCZ
Nejoblíbenější série: Amazon , Redemption Island , Cagayan , Cambodia , Kaôh Rōng
Nejoblibenější hráči: ♥ Kelley Wentworth ♥
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
♥ Sarah Moore ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
George Mladenov
Nejméně oblíbené série: San Juan del Sur
Thailand
Nicaragua

Příspěvekod GodfatherCZ » 12 bře 2025, 16:39

Fénixové a Krotitelé :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pod jedním reakčním videem jsem argumentoval , že to přecijen není dětský tábor ale Survivor .. ehm beru zpět :oops: :cry: .
Ale jinak promíchání určitě vítám , jsem zvědavej kdo poletí dnes domů .

Yedko
Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Yedko » 13 bře 2025, 01:10

GodfatherCZ píše:Fénixové a Krotitelé :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Já si myslím, že tady toto bylo nějak částečně uděláno ve spolupráci s produkcí. Nevěřím, že by jinak nevymyslelo deset relativně kreativních Čechů něco ve smyslu Pochcaní krocani nebo Smradlavý nohy Ondřeje Novotnýho. :D Já měl vždycky rád ty klasické názvy spojené s destinací, hlavně těmi oceánskými a cokoliv v češtině pro mě vždy bude znít směšně takže je mi to asi jedno. Pořád lepší než žlutí v modří, nebo delfíni apod. sračky co už tady taky byly :D A kdyby jeden měl něco vymyšlené typu Balboa a druzí by byli Fénixové tak by to znělo taky dementně :D Podle mě dostali deset názvů kmenů na výběr a celé to byla tak trochu komedie. Proto se setkali i při těch Fénixech.
Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!

GodfatherCZ
Nejoblíbenější série: Amazon , Redemption Island , Cagayan , Cambodia , Kaôh Rōng
Nejoblibenější hráči: ♥ Kelley Wentworth ♥
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
♥ Sarah Moore ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
George Mladenov
Nejméně oblíbené série: San Juan del Sur
Thailand
Nicaragua

Příspěvekod GodfatherCZ » 13 bře 2025, 06:29

Yedko píše: Nevěřím, že by jinak nevymyslelo deset relativně kreativních Čechů něco ve smyslu Pochcaní krocani nebo Smradlavý nohy Ondřeje Novotnýho.

Well , true , Smradlavý nohy Ondřeje Novotnýho to zní jako něco co bych do placu navrhnul já sám :hungry: nicméně pokud tam je produkční zásah tak je to jen další důkaz , že paní Brož by měla dělat tak max Starhouse a nekazit Surva .
Pokud by trvali na Krotitelé , tak mohli využít stejný význam ve španělštině - Domadores , i když i to zní relativně stupidně , jako alternativa k Fénixům se nabízí Pájaros de fuego - Ohnivý ptáci :heat: :lol: :lol:

cihi

Příspěvekod cihi » 13 bře 2025, 16:15

Yedko píše:Podle mě dostali deset názvů kmenů na výběr a celé to byla tak trochu komedie. Proto se setkali i při těch Fénixech.

Mas pravdu. Ze by je napadli stejne Fenixove neni uplne pravdepodobny :D Takze asi opravdu dostali na vyber seznam.

Zpět na „Survivor Česko & Slovensko 2025 (CZ, SK)“