Epizoda 7
• Oneplay: 11. 3. 2025
• TV Nova: 12. 3. 2025
Survivor Česko & Slovensko 2025 - EP07
Oblíbenci
US S01: Rudy S02: Keith, Rodger, Elizabeth
RO S01: David, Petra S02: Radim, Katka, Terry
CZSK S01: Vladimír, Adam, Tomáš Z, Chili S03: Mikýř, Kristýna S04: Natále, Naty, Koťák
Holky
US S01: Collen, Stacey, Jenna S02: Elizabeth, Amber, Jerri
RO S01: Katie, Kačka, Petra S02: Terry, Nikol, Martina
CZSK S01: Xénia, Veve, Dominika S03: Kristýna, Ráchel, Yenifer S04: Naty, Natálie, Michaela
CZSK S01: Vladimír, Adam, Tomáš Z, Chili S03: Mikýř, Kristýna S04: Natále, Naty, Koťák
Holky
CZSK S01: Xénia, Veve, Dominika S03: Kristýna, Ráchel, Yenifer S04: Naty, Natálie, Michaela
Za switch jsem rád. Doufám, že to bude jen ku prospěchu hře. Chtěl bych ocenit, že soutěže jsou lepší než v předchozích sériích. Často hráčí používají takové to "Dostalo se ke mně, že" Jak se to k nim může dostat? To bylo ještě před twistem
Jak vědí kolik je hodin? To poznají podle slunce, nebo jim to někdo řekne?
Když Ondra vysvětluje tu soutěž, to si nemůžou s tím zvukem trochu pohrát, aby z toho hned nebylo poznat, že to říká jinde, než těm soutěžícím?
Jak vědí kolik je hodin? To poznají podle slunce, nebo jim to někdo řekne?
Když Ondra vysvětluje tu soutěž, to si nemůžou s tím zvukem trochu pohrát, aby z toho hned nebylo poznat, že to říká jinde, než těm soutěžícím?
Oblíbenci
Holky
Holky
- GodfatherCZ
- Nejoblíbenější série: Amazon , Redemption Island , Cagayan , Cambodia , Kaôh Rōng
- Nejoblibenější hráči: ♥ Kelley Wentworth ♥
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
♥ Sarah Moore ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
George Mladenov - Nejméně oblíbené série: San Juan del Sur
Thailand
Nicaragua
Fénixové a Krotitelé

Pod jedním reakčním videem jsem argumentoval , že to přecijen není dětský tábor ale Survivor .. ehm beru zpět
.
Ale jinak promíchání určitě vítám , jsem zvědavej kdo poletí dnes domů .

Pod jedním reakčním videem jsem argumentoval , že to přecijen není dětský tábor ale Survivor .. ehm beru zpět
Ale jinak promíchání určitě vítám , jsem zvědavej kdo poletí dnes domů .
- Yedko
- Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
- Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
- Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
- Kontaktovat uživatele:
GodfatherCZ píše:Fénixové a Krotitelé![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Já si myslím, že tady toto bylo nějak částečně uděláno ve spolupráci s produkcí. Nevěřím, že by jinak nevymyslelo deset relativně kreativních Čechů něco ve smyslu Pochcaní krocani nebo Smradlavý nohy Ondřeje Novotnýho.
Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!
- GodfatherCZ
- Nejoblíbenější série: Amazon , Redemption Island , Cagayan , Cambodia , Kaôh Rōng
- Nejoblibenější hráči: ♥ Kelley Wentworth ♥
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
♥ Sarah Moore ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
George Mladenov - Nejméně oblíbené série: San Juan del Sur
Thailand
Nicaragua
Yedko píše: Nevěřím, že by jinak nevymyslelo deset relativně kreativních Čechů něco ve smyslu Pochcaní krocani nebo Smradlavý nohy Ondřeje Novotnýho.
Well , true , Smradlavý nohy Ondřeje Novotnýho to zní jako něco co bych do placu navrhnul já sám
nicméně pokud tam je produkční zásah tak je to jen další důkaz , že paní Brož by měla dělat tak max Starhouse a nekazit Surva . Pokud by trvali na Krotitelé , tak mohli využít stejný význam ve španělštině - Domadores , i když i to zní relativně stupidně , jako alternativa k Fénixům se nabízí Pájaros de fuego - Ohnivý ptáci

Yedko píše:Podle mě dostali deset názvů kmenů na výběr a celé to byla tak trochu komedie. Proto se setkali i při těch Fénixech.
Mas pravdu. Ze by je napadli stejne Fenixove neni uplne pravdepodobny
Zpět na „Survivor Česko & Slovensko 2025 (CZ, SK)“