Epizoda 14
• Oneplay: 2. 4. 2025
• TV Nova: 3. 4. 2025
Survivor Česko & Slovensko 2025 - EP14
- Yedko
- Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
- Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
- Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
- Kontaktovat uživatele:
Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!
- GodfatherCZ
- Nejoblíbenější série: Amazon , Redemption Island , Cagayan , Cambodia , Kaôh Rōng
- Nejoblibenější hráči: ♥ Kelley Wentworth ♥
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
♥ Sarah Moore ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
George Mladenov - Nejméně oblíbené série: San Juan del Sur
Thailand
Nicaragua
Super-truper ultra dokonalý Suvájvr Česko-Slovensko 2025 se nám inspiroval naprosto odpadní Austrálií , jak by řekl Yedko
, a máme tu světe div se , zdržovací twist
, přiznám se , že jsem toho letos opravdu přesycen u obou národů . Naprostá hovadina , tím spíš u CZSK kde je ještě plno hráčů a mimo to , se stihli už 2x různě vyměnit a promíchat . Tedy dnes již 3. nicméně zdá se permanentní výměna jednoho hráče . 3h materiálu za celý týden = žádná eliminace = nuda . Myslim si , že buď paní produkční za českou stranu , nebo nějaký turek to fakt už přehání a těšim se docela na merge , kde by nemuseli už vymejšlet nic .
- Yedko
- Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
- Kontaktovat uživatele:
To je největší škoda českého surva, že ten postmerge je na poměr s premerge strašně uspěchaný, protpže celebritky nechcou zůstávat po vyřazení moc dlouho na hotelu... ono by to i v této stopáži šlo udělat rovnoměrněji. Toto se mi samozřejmě nelíbí. Ty dopisy jsou ale za mě, abych zase pochválil, hodně zajímavá věc, kdyby ovšem se druhý kmen nemohl dívat na kmenovky druhých. Takhle to je docela nevyužitý potenciál.
Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!
Za 3 hodiny jsme viděli přesun jednoho hráče mezi kmeny. Strašný.
Jsem už alergický na řeči před soutěží "Jdeme tuhle soutěž vyhrát". Ale člověk ani nemůže mít za zlé soutěžícím to jaké hovna se občas dostanou do dílu, protože není chyba, že je ten díl tak dlouhý a prostě není, co tam dávat.
Dopisy mně přišly fajn
Jsem už alergický na řeči před soutěží "Jdeme tuhle soutěž vyhrát". Ale člověk ani nemůže mít za zlé soutěžícím to jaké hovna se občas dostanou do dílu, protože není chyba, že je ten díl tak dlouhý a prostě není, co tam dávat.
Dopisy mně přišly fajn
Oblíbenci
US S01: Rudy S02: Keith, Rodger, Elizabeth
RO S01: David, Petra S02: Radim, Katka, Terry
CZSK S01: Vladimír, Adam, Tomáš Z, Chili S03: Mikýř, Kristýna S04: Natále, Naty, Koťák
Holky
US S01: Collen, Stacey, Jenna S02: Elizabeth, Amber, Jerri
RO S01: Katie, Kačka, Petra S02: Terry, Nikol, Martina
CZSK S01: Xénia, Veve, Dominika S03: Kristýna, Ráchel, Yenifer S04: Naty, Natálie, Michaela
US S01: Rudy S02: Keith, Rodger, Elizabeth
RO S01: David, Petra S02: Radim, Katka, Terry
CZSK S01: Vladimír, Adam, Tomáš Z, Chili S03: Mikýř, Kristýna S04: Natále, Naty, Koťák
Holky
US S01: Collen, Stacey, Jenna S02: Elizabeth, Amber, Jerri
RO S01: Katie, Kačka, Petra S02: Terry, Nikol, Martina
CZSK S01: Xénia, Veve, Dominika S03: Kristýna, Ráchel, Yenifer S04: Naty, Natálie, Michaela
- GodfatherCZ
- Nejoblíbenější série: Amazon , Redemption Island , Cagayan , Cambodia , Kaôh Rōng
- Nejoblibenější hráči: ♥ Kelley Wentworth ♥
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
♥ Sarah Moore ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
George Mladenov - Nejméně oblíbené série: San Juan del Sur
Thailand
Nicaragua
Truestory píše:Jsem už alergický na řeči před soutěží "Jdeme tuhle soutěž vyhrát".
K té stopáži , škoda že někdo nedělá nějakou zkrácenou verzi jen toho nejdůležitějšího , sice to skipuju ale stane se , že skipnu něco zásadního a pak se k tomu musim vracet .
- Yedko
- Kontaktovat uživatele:
Oni je to prostě nutí říkat na těch rozhovorech. To bych letos docela nejvíc vytknul, jak je tam furt manipulují do toho aby něco říkali, co ale není vůbec podstatné pro hru takže to ani nepotřebujeme (nejvíc to jde vidět na Davidovi, když se má bavit o Ivance, Pája kterého nutí "odkrýt karty" nebo Kate, Domi a Radko když po nich vůbec někdo něco chce). Přijde mi, že často tam jsou úplně defenzivní nasraní a říkají NPC sračky kvůli tomu. A taky mi to přijde že to většinou říkají ti, co jinak herně nemají nic moc co říct a tak jim tam mrdnou aspoň nějakou zpovědnici. Docela tohle rozebíral Mikýř ve svých castech a zbytek jsem se tak trochu pak dovtípil sám..
Jinak skipovat něco vůbec nedává smysl. To se nedivím, že tě to potom nebaví když furt vynecháváš nějaké důležité, zajímavé věci a nedává to posloupností smysl. Klíč je stáhnout plugin Video Speed Controller a prostě ty nudné pasáže čím dál tím víc zrychlovat. Já jedu třeba soutěže na 2x protože ty mě nikdy nikde nebavily, liché díly celé tak na 1.7x a na normálnější rychlost to dávám jen před kmenovkou a na ní.
Jinak skipovat něco vůbec nedává smysl. To se nedivím, že tě to potom nebaví když furt vynecháváš nějaké důležité, zajímavé věci a nedává to posloupností smysl. Klíč je stáhnout plugin Video Speed Controller a prostě ty nudné pasáže čím dál tím víc zrychlovat. Já jedu třeba soutěže na 2x protože ty mě nikdy nikde nebavily, liché díly celé tak na 1.7x a na normálnější rychlost to dávám jen před kmenovkou a na ní.
Zpět na „Survivor Česko & Slovensko 2025 (CZ, SK)“