Epizoda 13 - finále
18.12.2025
S49 - Survivor 49 - EP13 - finále
- ItalianManiac
- Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
- Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols
- Spacecore
- Nejoblíbenější série: Heroes vs. Villains
- Nejoblibenější hráči: Boston Rob, Richard Hatch, Ethan Zohn, Sandra Diaz, Rusell Hantz, Malcolm Freberg, Tony Vlachos, Spencer Bledose ...
- Nejméně oblíbené série: S každou další se prohlubuje dno
- Kontaktovat uživatele:
Strašný. Já nemám slov.
Za prvý to měla vyhrát Sage, ale jako to je jedno, ty série jsou čím dál příšernější a už se na to nedá dívat. Rozhodli jsme se s manželkou, že už bylo dost sebetrápení a 50ka bude poslední. Nevěřím, že dopadne dobře. Trailer ukázal, že to bude zase bullshit. Sice se může stát, že někdo jako Cirie dostane zadostiučinění a konečně vyhraje, to bych si přál, ale i tak to nezachrání. Cast je příšernej, bizáři a tragédi z "new ery", pár průměrných hráčů a old school veteráni o holích no, tak to je dobrý pro nostalgii, ale jinak...
A 49ka byla už vážně
Příšernej cast, samí retardíci, pár lidí, co něco uhrálo a už mi fakt na sílu přišlo, že produkce tlačí Savannu a Riza někde od půlky a ty výhody jim vyloženě přihrává. No hnus, tragédie. Pár momentů, hlavně věčně patetická Kristina (na kterou už se při soutěžích nedalo dívat, jak se furt zraňovala anebo prostě jen omdlívala při stání), třeba u té soutěže, jak se plácala jak vorvaň na té tyči a Jeff řval "what a unbelievable effort!", "never seen anything like that" a do toho Savannah "Do it for you fucking mom", to to jsme vyprskávali smíchy, takže se z toho stalo regulérní guilty pleasure, tak špatné, až je to vlastně k popukání.
Objevili jsme ale Australského Surva a to je maso, takže relevantní a lepší náhrada tady je a vždycky se dají repeatovat staré série...
Za prvý to měla vyhrát Sage, ale jako to je jedno, ty série jsou čím dál příšernější a už se na to nedá dívat. Rozhodli jsme se s manželkou, že už bylo dost sebetrápení a 50ka bude poslední. Nevěřím, že dopadne dobře. Trailer ukázal, že to bude zase bullshit. Sice se může stát, že někdo jako Cirie dostane zadostiučinění a konečně vyhraje, to bych si přál, ale i tak to nezachrání. Cast je příšernej, bizáři a tragédi z "new ery", pár průměrných hráčů a old school veteráni o holích no, tak to je dobrý pro nostalgii, ale jinak...
A 49ka byla už vážně
Příšernej cast, samí retardíci, pár lidí, co něco uhrálo a už mi fakt na sílu přišlo, že produkce tlačí Savannu a Riza někde od půlky a ty výhody jim vyloženě přihrává. No hnus, tragédie. Pár momentů, hlavně věčně patetická Kristina (na kterou už se při soutěžích nedalo dívat, jak se furt zraňovala anebo prostě jen omdlívala při stání), třeba u té soutěže, jak se plácala jak vorvaň na té tyči a Jeff řval "what a unbelievable effort!", "never seen anything like that" a do toho Savannah "Do it for you fucking mom", to to jsme vyprskávali smíchy, takže se z toho stalo regulérní guilty pleasure, tak špatné, až je to vlastně k popukání.Objevili jsme ale Australského Surva a to je maso, takže relevantní a lepší náhrada tady je a vždycky se dají repeatovat staré série...
Existují různé druhy síly, viset a nepustit se a vyškrábat se zase nahoru taky o něčem svědčí. Mně by se třeba nelíbilo, kdyby vybrali samé vrcholové sportovce.
To, že Savannah vyhrála čtyři individuální imunity samozřejmě svědčí o tom, že tam neměla soupeře (hlavně po vyloučení Sophie). A taky vykecala porotě do hlavy díru, no jo, reportérka to se slovy umí. A Rizo se v rozhovoru po odvysílání finále přiznal, že po svém vyloučení za ni v Ponderose ze všech sil loboval.
Nechci vám brát iluze, ale ani Australský Survivor podle mne už taky není, co to bývalo, respektive ona ta deziluze bude hodně pramenit z toho, že se to člověku omrzí a okouká a že pak v každém díle očekává zázraky. Jo a bude teď jiný moderátor, JLP skončil (neobnovili mu smlouvu).
Jo a mimochodem, kdo to nezaznamenal, Rizo a Savannah budou i v Survivoru 50.
To, že Savannah vyhrála čtyři individuální imunity samozřejmě svědčí o tom, že tam neměla soupeře (hlavně po vyloučení Sophie). A taky vykecala porotě do hlavy díru, no jo, reportérka to se slovy umí. A Rizo se v rozhovoru po odvysílání finále přiznal, že po svém vyloučení za ni v Ponderose ze všech sil loboval.
Nechci vám brát iluze, ale ani Australský Survivor podle mne už taky není, co to bývalo, respektive ona ta deziluze bude hodně pramenit z toho, že se to člověku omrzí a okouká a že pak v každém díle očekává zázraky. Jo a bude teď jiný moderátor, JLP skončil (neobnovili mu smlouvu).
Jo a mimochodem, kdo to nezaznamenal, Rizo a Savannah budou i v Survivoru 50.
Post byl k jiné sérii smazat mě nejde tak je tad ytenhle pozůstatek.