Epizoda 1
26.2.2026
S50 - Survivor 50 - EP01
- ItalianManiac
- Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
- Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols
S50 - Survivor 50 - EP01
Tak doufam ze sem nekdo jeste chodi 
Prvni epizoda docela dobra, ikdyz cast mohl byt mozna o neco lepsi.
Ozzy ma spoustu vyhod a ja mu vzdycky fandil, ale podle me nedojde daleko.
Mohla by to byt dobra serie.
Prvni epizoda docela dobra, ikdyz cast mohl byt mozna o neco lepsi.
Ozzy ma spoustu vyhod a ja mu vzdycky fandil, ale podle me nedojde daleko.
Mohla by to byt dobra serie.
-
Wekator2323
- Nejoblíbenější série: Tocantins
- Nejoblibenější hráči: Spencer bledsoe,Dave wright
- Nejméně oblíbené série: Nikaragua
S50 - Survivor 50 - EP01
Ahoj za me super zacatek asi za to muze nostalgie ale do prdele chemie coach vs ozzy super jako jenny je mi lito chtela udelat ten nejrozumnejsi krok ve prospech kmene no a podivej cirie tqm porad je hej ja to nechapu tohle ji stalo misto strasne me to sere proste asi moc tlacila na pilu
S50 - Survivor 50 - EP01
Wekator2323 píše:Ahoj za me super zacatek asi za to muze nostalgie ale do prdele chemie coach vs ozzy super jako jenny je mi lito chtela udelat ten nejrozumnejsi krok ve prospech kmene no a podivej cirie tqm porad je hej ja to nechapu tohle ji stalo misto strasne me to sere proste asi moc tlacila na pilu
Jo Cirie muze klidne dojit daleko. Ale uz nesmi byt znova kotva v nejaky soutezi.
Coach vs Ozzy me taky bavi. Mohlo by to dal pokracovat.
-
Wekator2323
S50 - Survivor 50 - EP01
Me by zajimalo jak presne funguje ten symbol co dala ozzymu jakoze zahrat ho muze a kdyz ho nezahraje vrati k ni?
S50 - Survivor 50 - EP01
Wekator2323 píše:Me by zajimalo jak presne funguje ten symbol co dala ozzymu jakoze zahrat ho muze a kdyz ho nezahraje vrati k ni?
Jo kdyz Ozzyho vyradej se symbolem v kapse, tak je jeji.
-
Wekator2323
S50 - Survivor 50 - EP01
Nemel by se bat hrat ten jejich kmen ma nejakou lose auru dofam ze se zvednou taky je mi jasnw ze ozzy nehraje uplne best game a nepremysli nad hrou jako devvens nebo christian ale ja bych mu to mega pral
- Spacecore
- Nejoblíbenější série: Heroes vs. Villains
- Nejoblibenější hráči: Boston Rob, Richard Hatch, Ethan Zohn, Sandra Diaz, Rusell Hantz, Malcolm Freberg, Tony Vlachos, Spencer Bledose ...
- Nejméně oblíbené série: S každou další se prohlubuje dno
- Kontaktovat uživatele:
S50 - Survivor 50 - EP01
Jako ta nostalgická nota ze začátku na mě zafungovala, aj cast funguje reálně líp, než papírově. Třetina jsou old school, který je tak jako tak příjemný (až na Jennu, jsem rád, že zaslouženě odešla), třetina "nerdi", což je super a třetina pro mě naprosto nezajímaví "neweraři".. pokud ale ti převezmou hru a sežerou všechny, tak to bude tuhá a nepěkná řada, jestli se ale tý dobrý většině podaří přejít do druhé půlky, tak to bude super 

S50 - Survivor 50 - EP01
Nemůžu uvěřit, že koukám na 50. sérii. Obsazení je za mě v pohodě. Jsou tam hráči, kteří jsou skvělí. A i ti, kteří mě moc nezajímají nebo nemusím, ale i to je pro dynamiku potřeba. 1 díl mě naprosto vtáhl a jsem zvědavá, jak celá série bude pokračovat. Mrzí mě, že hned v prvním díle vypadl Kyle, ale i to je součástí Survivoru. Ozzyho jsem měla vždycky jako hráče ráda a přála jsem mu výhru, ale aktuálně si nemyslím, že by měl vyhrát, protože je sice skvělý v soutěžích, a to neuvěřitelně, ale jeho sociální hra je naprostá katastrofa. Vítěz Survivoru musí umět víc než jenom dobře soutěžit. Musí se umět přizpůsobit. A to bohužel Ozzy nezvládl. Jenom doufám to, že vyhraje někdo, komu to budu opravdu přát. Vlastně jako každou sérii.
Zpět na „S50 - Survivor 50: In the Hands of the Fans“