Epizoda 4
19.3.2026
S50 - Survivor 50 - EP04
- ItalianManiac
- Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
- Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols
- Lamik.lamity
- Dragonslayer
- Nejoblíbenější série: Zbožňoval jsem South Pacific před Funny115v3
- Nejoblibenější hráči: Sophie, Ethan, Lex, Coach, Penner, Cindy, Eliza, Courtney Marit, Kass, Tony
- Nejméně oblíbené série: Nicaragua, OW, Caramoan, Micronesia, SJDS, 41
- Kontaktovat uživatele:
S50 - Survivor 50 - EP04
Jako někdo, koho moc nezajímá new school cast, jsem opravdu rád, kolik prostoru dostávají old school hráči. Odchod Mikea mě mrzí. Bavil mě a on sám vypadal, že se dobře baví.
Ten pán, co tam byl, umí hrát pěkně na kytaru. Jen jsem se chtěl koukat na Survivora a ne na pána, který pěkně hraje na kytaru.
Fandím: Coach, Christian, Devens, Aubry, Cirie, Emily
Nefandím: vlastně tam nikdo takový není a je to strašně příjemná změna oproti poslední sérii, na kterou jsem koukal - 44. Nejblíže k nefandím bude mít tedy asi Rizzo
Ten pán, co tam byl, umí hrát pěkně na kytaru. Jen jsem se chtěl koukat na Survivora a ne na pána, který pěkně hraje na kytaru.
Fandím: Coach, Christian, Devens, Aubry, Cirie, Emily
Nefandím: vlastně tam nikdo takový není a je to strašně příjemná změna oproti poslední sérii, na kterou jsem koukal - 44. Nejblíže k nefandím bude mít tedy asi Rizzo
This is only season twenty-three. The show isn't that dumb yet.
Oblíbenci:Rudy, Colleen, Gretchen, Kelly(s1) Skupin(s2) Ethan, Lex, Frank, Big Tom(s3) Neleh, Pascal(s4) Erinn, Clay, Robb(s5), Rob, Matt(s6) Burton, Fairplay, Sandra, Rupert, Christa(s7) Eliza, Chad, Dolly(s9) Tom, Steph, Ian, James(s10) Gary, Cindy, Steph, Judd(s11) Shane, Bruce, Courtney(s12) Penner, Yul(s13) Yau-man, Rocky, Earl(s14) Courtney(s15) Joel(s16) Bob, Matty, Ace, Kenny, Corrine, Randy(s17)Coach, Stephen, Tyson, Errin(s18)Danger Dave, Laura, Kelly(s19) Steve(s22) Sophie(s23) Penner, Skupin, Jeff, Malcolm, Denise(s25) Cochran, Matt, Julia(s26) Vytas, Ciera, Coconut Bandits(27) Woo, Tony, Lindsey, Kass(S28) Keith, Baylor(S29) Max, Rodney(S30), Aubry(S32) Hannah, Zeke(S33) Tony, Sandra(S34) Mike, Lauren, Devon, Ali(S35) Jacob, Brandan, Steph, James, Chris(s36) Alisson, John (s37) Reem, Wardog, Aurora, Victoria (s38), Tom, Kellee, Janet, Tommy (s39) Sophie, Yul, Denise, Tony (s40) Naseer, Shan (s41)
Vláďa, Johy(SČS)
Oblíbenci:Rudy, Colleen, Gretchen, Kelly(s1) Skupin(s2) Ethan, Lex, Frank, Big Tom(s3) Neleh, Pascal(s4) Erinn, Clay, Robb(s5), Rob, Matt(s6) Burton, Fairplay, Sandra, Rupert, Christa(s7) Eliza, Chad, Dolly(s9) Tom, Steph, Ian, James(s10) Gary, Cindy, Steph, Judd(s11) Shane, Bruce, Courtney(s12) Penner, Yul(s13) Yau-man, Rocky, Earl(s14) Courtney(s15) Joel(s16) Bob, Matty, Ace, Kenny, Corrine, Randy(s17)Coach, Stephen, Tyson, Errin(s18)Danger Dave, Laura, Kelly(s19) Steve(s22) Sophie(s23) Penner, Skupin, Jeff, Malcolm, Denise(s25) Cochran, Matt, Julia(s26) Vytas, Ciera, Coconut Bandits(27) Woo, Tony, Lindsey, Kass(S28) Keith, Baylor(S29) Max, Rodney(S30), Aubry(S32) Hannah, Zeke(S33) Tony, Sandra(S34) Mike, Lauren, Devon, Ali(S35) Jacob, Brandan, Steph, James, Chris(s36) Alisson, John (s37) Reem, Wardog, Aurora, Victoria (s38), Tom, Kellee, Janet, Tommy (s39) Sophie, Yul, Denise, Tony (s40) Naseer, Shan (s41)
Vláďa, Johy(SČS)
- Spacecore
- Nejoblíbenější série: Heroes vs. Villains
- Nejoblibenější hráči: Boston Rob, Richard Hatch, Ethan Zohn, Sandra Diaz, Rusell Hantz, Malcolm Freberg, Tony Vlachos, Spencer Bledose ...
- Nejméně oblíbené série: S každou další se prohlubuje dno
- Kontaktovat uživatele:
S50 - Survivor 50 - EP04
Jako zatím nejlepší hra za posledních xx let (jakože 10+), ale ještě uvidíme, kdo zůstane v middle a endgame. Už v pasáži Genevie a Aubry jsem si říkal.. pff, jestli na konci budou tyhle dvě aspol. tak nevím nevím.. Každopádně celou řadu sráží celebrity bullshit a rapující Jeff apod.
Zpět na „S50 - Survivor 50: In the Hands of the Fans“