S50 - Survivor 50 - EP10

Mamanuca Islands, Fiji
June 5, 2025 - June 30, 2025
ItalianManiac
Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols

S50 - Survivor 50 - EP10

Příspěvekod ItalianManiac » 30 dub 2026, 10:20

Epizoda 10
30.4.2026
A fan of Survivor & The Amazing Race
US Survivor: S01-S48
AUS Survivor: 2016-2025
NZ Survivor: S01, S02
CZ & SK Survivor: Trosečník (2006), Ostrov (2016), Robinsonův ostrov (2017), Robinsonův ostrov 2 (2018), Survivor CZ&SK (2022 - 10 epizod)
The Amazing Race: S01-S32

Obrázek

Lamik.lamity
Dragonslayer
Nejoblíbenější série: Zbožňoval jsem South Pacific před Funny115v3
Nejoblibenější hráči: Sophie, Ethan, Lex, Coach, Penner, Cindy, Eliza, Courtney Marit, Kass, Tony
Nejméně oblíbené série: Nicaragua, OW, Caramoan, Micronesia, SJDS, 41
Kontaktovat uživatele:

S50 - Survivor 50 - EP10

Příspěvekod Lamik.lamity » 01 kvě 2026, 11:07

Je úplně fascinující vidět, jak Cirie hraje jinou ligu než všichni ostatní. Od sloučení je každý díl o tom, že chtějí vyřadit jejího spojence, řeknou jí to, ona do nich šťouchne a plán se úplně sesype.

Dál fandím nejvíc Aubry, ale pokud vyhraje Cirie, rozhodně se hněvat nebudu.

I nadále mě nebaví pouze Rizzo, naštěstí je vidět stále méně a méně
This is only season twenty-three. The show isn't that dumb yet.
Oblíbenci:Rudy, Colleen, Gretchen, Kelly(s1) Skupin(s2) Ethan, Lex, Frank, Big Tom(s3) Neleh, Pascal(s4) Erinn, Clay, Robb(s5), Rob, Matt(s6) Burton, Fairplay, Sandra, Rupert, Christa(s7) Eliza, Chad, Dolly(s9) Tom, Steph, Ian, James(s10) Gary, Cindy, Steph, Judd(s11) Shane, Bruce, Courtney(s12) Penner, Yul(s13) Yau-man, Rocky, Earl(s14) Courtney(s15) Joel(s16) Bob, Matty, Ace, Kenny, Corrine, Randy(s17)Coach, Stephen, Tyson, Errin(s18)Danger Dave, Laura, Kelly(s19) Steve(s22) Sophie(s23) Penner, Skupin, Jeff, Malcolm, Denise(s25) Cochran, Matt, Julia(s26) Vytas, Ciera, Coconut Bandits(27) Woo, Tony, Lindsey, Kass(S28) Keith, Baylor(S29) Max, Rodney(S30), Aubry(S32) Hannah, Zeke(S33) Tony, Sandra(S34) Mike, Lauren, Devon, Ali(S35) Jacob, Brandan, Steph, James, Chris(s36) Alisson, John (s37) Reem, Wardog, Aurora, Victoria (s38), Tom, Kellee, Janet, Tommy (s39) Sophie, Yul, Denise, Tony (s40) Naseer, Shan (s41)
Vláďa, Johy(SČS)

Survivorfans
Nejoblíbenější série: PI, Mikronésie, Samoa, HvV, Cagayan, Cambodia
Nejoblibenější hráči: Tony Vlachos, Rob Mariano, Russell Hantz, Jon Dalton, Rob Cesternino, Parvati Shallow, Kim Spradlin
Nejméně oblíbené série: Markézy, Thajsko, RI, SP, OW, Caramoan, Ghost Island,

S50 - Survivor 50 - EP10

Příspěvekod Survivorfans » 03 kvě 2026, 13:04

Hodně zajímavý díl kvůli twistu. Akorát to byl za mě twist spíše pro jiný typ soutěže. Devens měl ochranu + HII, kterou určitě využije pro ochranu na více než jedný kmenovce. Chtěl by ho ale někdo teď po tomhle tahu do finále? :? :-| Po tomhle tahu by ho na cestě do finále podpořil jen někdo, kdo hraje pro 2.-3.místo.

A ani se mi moc nezdá, že by je nalákali na výhru 2 milionů. Dali kvůli tomu prostor "hvězdě", aby to poté i tak zůstalo kvůli obyčejnému hodu mincí na milionu. :?

Co se týče vyloučení, tak Steph je škoda, ale mohla si za to sama. Devens se také slušně potopil tím vykecáním o všem, tak uvidíme na jak dlouho ho ochrání ta HII.¨
Je jinak škoda, že to působí jako sledování jasné výhry Cirie. Protože sledujeme bandu debilů, který jí opět a zas nechají vládnout, i přesto že jí měli vidět už několikrát jak tohle už dělala. :down: Pokud se mýlim a typicky jí vyřadí tipicky před finále, budu jedině rád.

Trochu mi i přijde, že šanci má Jonathan, protože kupu lidí vyřadil on. Navíc díky Ozzymu nebo Joeovi není pro ostatní taková hrozba.
Uvidíme ale jak si povede po ztrátě Steph.

Romaine

S50 - Survivor 50 - EP10

Příspěvekod Romaine » 06 kvě 2026, 13:09

Ten Twist byl hodně zajímavý, ale na druhou stranu už bych ho tam nechtěla. A hodně by mě zajímalo, kdyby to přišlo jindy než když měl problémy zrovna Devens, který tak byl asi jediný, kdo do toho byl ochotný jít dobrovolně. Chtěla bych vidět, jak by to dopadlo, kdyby tam už on nebyl.

Na jednu stranu přeji výhru Cirie, která vždycky hraje takhle dobře a lidí prostě nejsou schopni ji vyřadit, ale myslím si, že do finále si ji nikdo nevezme. A že zase vypadne těsně před finále. Ozzymu to letos nepřeji vůbec, i když už zapojuje i sociální hru, jeho styl se mi celkově vůbec nelíbí. A kdyby nebylo Cirie, tak už je venku. A strašně nemám ráda Joea. Naopak Jonathanovi bych to celkem i přála, ale nevím jestli teď bude schopný si vytvořit alianci.

Zpět na „S50 - Survivor 50: In the Hands of the Fans“