Epizoda 13 - finále
21.5.2026
S50 - Survivor 50 - EP13 - finále
- ItalianManiac
- Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
- Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols
- Survivorfans
- Nejoblíbenější série: PI, Mikronésie, Samoa, HvV, Cagayan, Cambodia
- Nejoblibenější hráči: Tony Vlachos, Rob Mariano, Russell Hantz, Jon Dalton, Rob Cesternino, Parvati Shallow, Kim Spradlin
- Nejméně oblíbené série: Markézy, Thajsko, RI, SP, OW, Caramoan, Ghost Island,
Když vezmu celou sérii, tak je jako celek příjemný překvapení a u americké verze jsem se už hodně let tolik nebavil.
To co trochu sérii snižuje, je za mě slabá vítězka.
Aubry totiž výhru dostala spíš za svůj příběh za všechny série než za tuto konkrétní. Ano hrála se všema možnýma aliancema a přebíhala, ale svých tahů moc neměla a divím se, že jí ocenili tolika hlasy.
Za mě měl bez debat vyhrát Jonathan, který těch tahů a podrazů měl mnohem víc. Když bylo potřeba tak vyhrál imunity a skvěle využil toho že má vliv.
Jediná výtka je prohra finálové soutěže s Aubry - jinak by jí sejmul a bez debat vyhrál. Nečekaně mu ani tak jako jiným předchůdcům nepomohla blesková rychlost v rozdělání ohně - byli totiž série kde to bylo víc jak výhra imunity.
To co trochu sérii snižuje, je za mě slabá vítězka.
Za mě měl bez debat vyhrát Jonathan, který těch tahů a podrazů měl mnohem víc. Když bylo potřeba tak vyhrál imunity a skvěle využil toho že má vliv.
Jubilejni 50 serii Survivoru sem si moc uzil. Uz se nam asi nepostesti videt hrace jako Cirie a Ozzy.
Souhlasim s tim ze mel spis vyhrat Jonathan. Mel na konte vic vyrazeni a hracskych kroku nez Aubry.
Ja sem ji vyhru pral a je to docela moje oblibenkyne. A myslim ze vyhrala hlavne diky reci ve finale.
Jonathan byl pry velmi rozladeni z toho ze nevyhral.
Ukazka na dalsi serii me teda moc nenalakala.
Nejsem velky priznivec twistu a ze jich v teto serii bylo.
Kazdopadne povedena oslava Survivoru asi splnena.
Souhlasim s tim ze mel spis vyhrat Jonathan. Mel na konte vic vyrazeni a hracskych kroku nez Aubry.
Ja sem ji vyhru pral a je to docela moje oblibenkyne. A myslim ze vyhrala hlavne diky reci ve finale.
Jonathan byl pry velmi rozladeni z toho ze nevyhral.
Ukazka na dalsi serii me teda moc nenalakala.
Nejsem velky priznivec twistu a ze jich v teto serii bylo.
Kazdopadne povedena oslava Survivoru asi splnena.
- Lamik.lamity
- Dragonslayer
- Nejoblíbenější série: Zbožňoval jsem South Pacific před Funny115v3
- Nejoblibenější hráči: Sophie, Ethan, Lex, Coach, Penner, Cindy, Eliza, Courtney Marit, Kass, Tony
- Nejméně oblíbené série: Nicaragua, OW, Caramoan, Micronesia, SJDS, 41
- Kontaktovat uživatele:
Poté, co mi čtyřicetčtyřka tak znechutila svým střihem, castem a gameplayem Survivor, že jsem se na něj přestal na 6 sérií koukat, mě padesátka velmi potěšila. Rozhodně to není top 10 řada, ale to se od "nové éry" zkrátka očekávat nedá.
Bohužel z nové éry nepřidali moc hráčů, které bych znal - výjimkou byli pouze Jonathan a Emily, kterou jsem párkrát viděl, když jsem měl ve feedu na twitteru ještě Survivor. Bohužel mě ani v této řadě hráči z nových sérií moc nenadchli, takže k nim ani nemám moc co říct.
Téma série bylo podle mě jasné: poučit se z chyb předchozích her. Ti, co to nedokázali, byli postupně vyřazováni, až zbyli ve finále dva, kteří se ze svých chyb poučili.
Plusem série byl rozhodně cast. Bohužel, co jsem slyšel, spousta hráčů byla vyškrtnuta na poslední chvíli, a byli to hráči, které bych viděl ještě radši než ty, kteří hráli. Zároveň tu byla určitá nevyrovnanost. Narvat do takové série polovinu castu z 40+ (a do toho další 4 ze sérií 37+) mi přišlo trochu nevyrovnané.
Největším mínusem byly celebrity, které tu byly vyloženě jako pěst na oko a bez nich bych si to užil mnohem víc. Taky opakované dělení a slučování kmene, který se již "dostal do sloučení" působilo přinejmenším divně. Pokud chcete vyřadit víc hráčů za večer, určitě jsou zajímavější způsoby, jak to udělat.
Aubry je podle mě zaslouženou výtězkou a edit už jejímu vítězství pár epizod napovídal. I tak jsem byl dost na trní, zda to má velká favoritka konečně dokáže a jsem rád, že na rozdíl od Coach, Ozzyho, Steph a dalších se z Kaoh Rongu poučila a hrála v podstatě identickou hru, co Michele. (A dost možná se teď dostane z pozice "měla vyhrát, ale nefér prohrála" do "měla prohrát, ale nefér prohrála", což mi přijde poměrně komické)
Hráči, kteří mě bavili:
Aubry, Jonathan, Cirie, Devens, Ozzy (největší překvapení série!), Emily, Christian, Coach, Colby, Mike, Savannah
Hráči, kteří mě nebavili:
Rizo, Tiff, Chrissy, Dee, Charlie, Angelina
Obecně se jednalo o sérii, která uzavřela spoustu story arců a některé překvapivě znovu otevřela. Já si ji dost užil a ačkoliv mě nepřiměje, abych se koukal na další řady, pokud bude opět all stars řada, budu zvažovat její zhlédnutí.
Bohužel z nové éry nepřidali moc hráčů, které bych znal - výjimkou byli pouze Jonathan a Emily, kterou jsem párkrát viděl, když jsem měl ve feedu na twitteru ještě Survivor. Bohužel mě ani v této řadě hráči z nových sérií moc nenadchli, takže k nim ani nemám moc co říct.
Téma série bylo podle mě jasné: poučit se z chyb předchozích her. Ti, co to nedokázali, byli postupně vyřazováni, až zbyli ve finále dva, kteří se ze svých chyb poučili.
Plusem série byl rozhodně cast. Bohužel, co jsem slyšel, spousta hráčů byla vyškrtnuta na poslední chvíli, a byli to hráči, které bych viděl ještě radši než ty, kteří hráli. Zároveň tu byla určitá nevyrovnanost. Narvat do takové série polovinu castu z 40+ (a do toho další 4 ze sérií 37+) mi přišlo trochu nevyrovnané.
Největším mínusem byly celebrity, které tu byly vyloženě jako pěst na oko a bez nich bych si to užil mnohem víc. Taky opakované dělení a slučování kmene, který se již "dostal do sloučení" působilo přinejmenším divně. Pokud chcete vyřadit víc hráčů za večer, určitě jsou zajímavější způsoby, jak to udělat.
Aubry je podle mě zaslouženou výtězkou a edit už jejímu vítězství pár epizod napovídal. I tak jsem byl dost na trní, zda to má velká favoritka konečně dokáže a jsem rád, že na rozdíl od Coach, Ozzyho, Steph a dalších se z Kaoh Rongu poučila a hrála v podstatě identickou hru, co Michele. (A dost možná se teď dostane z pozice "měla vyhrát, ale nefér prohrála" do "měla prohrát, ale nefér prohrála", což mi přijde poměrně komické)
Hráči, kteří mě bavili:
Aubry, Jonathan, Cirie, Devens, Ozzy (největší překvapení série!), Emily, Christian, Coach, Colby, Mike, Savannah
Hráči, kteří mě nebavili:
Rizo, Tiff, Chrissy, Dee, Charlie, Angelina
Obecně se jednalo o sérii, která uzavřela spoustu story arců a některé překvapivě znovu otevřela. Já si ji dost užil a ačkoliv mě nepřiměje, abych se koukal na další řady, pokud bude opět all stars řada, budu zvažovat její zhlédnutí.
This is only season twenty-three. The show isn't that dumb yet.
Oblíbenci:Rudy, Colleen, Gretchen, Kelly(s1) Skupin(s2) Ethan, Lex, Frank, Big Tom(s3) Neleh, Pascal(s4) Erinn, Clay, Robb(s5), Rob, Matt(s6) Burton, Fairplay, Sandra, Rupert, Christa(s7) Eliza, Chad, Dolly(s9) Tom, Steph, Ian, James(s10) Gary, Cindy, Steph, Judd(s11) Shane, Bruce, Courtney(s12) Penner, Yul(s13) Yau-man, Rocky, Earl(s14) Courtney(s15) Joel(s16) Bob, Matty, Ace, Kenny, Corrine, Randy(s17)Coach, Stephen, Tyson, Errin(s18)Danger Dave, Laura, Kelly(s19) Steve(s22) Sophie(s23) Penner, Skupin, Jeff, Malcolm, Denise(s25) Cochran, Matt, Julia(s26) Vytas, Ciera, Coconut Bandits(27) Woo, Tony, Lindsey, Kass(S28) Keith, Baylor(S29) Max, Rodney(S30), Aubry(S32) Hannah, Zeke(S33) Tony, Sandra(S34) Mike, Lauren, Devon, Ali(S35) Jacob, Brandan, Steph, James, Chris(s36) Alisson, John (s37) Reem, Wardog, Aurora, Victoria (s38), Tom, Kellee, Janet, Tommy (s39) Sophie, Yul, Denise, Tony (s40) Naseer, Shan (s41)
Vláďa, Johy(SČS)
Oblíbenci:Rudy, Colleen, Gretchen, Kelly(s1) Skupin(s2) Ethan, Lex, Frank, Big Tom(s3) Neleh, Pascal(s4) Erinn, Clay, Robb(s5), Rob, Matt(s6) Burton, Fairplay, Sandra, Rupert, Christa(s7) Eliza, Chad, Dolly(s9) Tom, Steph, Ian, James(s10) Gary, Cindy, Steph, Judd(s11) Shane, Bruce, Courtney(s12) Penner, Yul(s13) Yau-man, Rocky, Earl(s14) Courtney(s15) Joel(s16) Bob, Matty, Ace, Kenny, Corrine, Randy(s17)Coach, Stephen, Tyson, Errin(s18)Danger Dave, Laura, Kelly(s19) Steve(s22) Sophie(s23) Penner, Skupin, Jeff, Malcolm, Denise(s25) Cochran, Matt, Julia(s26) Vytas, Ciera, Coconut Bandits(27) Woo, Tony, Lindsey, Kass(S28) Keith, Baylor(S29) Max, Rodney(S30), Aubry(S32) Hannah, Zeke(S33) Tony, Sandra(S34) Mike, Lauren, Devon, Ali(S35) Jacob, Brandan, Steph, James, Chris(s36) Alisson, John (s37) Reem, Wardog, Aurora, Victoria (s38), Tom, Kellee, Janet, Tommy (s39) Sophie, Yul, Denise, Tony (s40) Naseer, Shan (s41)
Vláďa, Johy(SČS)
Survivorfans píše:Když vezmu celou sérii, tak je jako celek příjemný překvapení a u americké verze jsem se už hodně let tolik nebavil.![]()
![]()
To co trochu sérii snižuje, je za mě slabá vítězka.Aubry totiž výhru dostala spíš za svůj příběh za všechny série než za tuto konkrétní. Ano hrála se všema možnýma aliancema a přebíhala, ale svých tahů moc neměla a divím se, že jí ocenili tolika hlasy.
![]()
Za mě měl bez debat vyhrát Jonathan, který těch tahů a podrazů měl mnohem víc. Když bylo potřeba tak vyhrál imunity a skvěle využil toho že má vliv.Jediná výtka je prohra finálové soutěže s Aubry - jinak by jí sejmul a bez debat vyhrál. Nečekaně mu ani tak jako jiným předchůdcům nepomohla blesková rychlost v rozdělání ohně - byli totiž série kde to bylo víc jak výhra imunity.
Pod to se podepisuji. Za příběh jí to přeji.. ale Jonathan si to zasloužil mnohem víc. Jak řekla Stephanie byl kompletní balíček.
- Lamik.lamity
- Dragonslayer
- Nejoblíbenější série: Zbožňoval jsem South Pacific před Funny115v3
- Nejoblibenější hráči: Sophie, Ethan, Lex, Coach, Penner, Cindy, Eliza, Courtney Marit, Kass, Tony
- Nejméně oblíbené série: Nicaragua, OW, Caramoan, Micronesia, SJDS, 41
- Kontaktovat uživatele:
Celkem mě překvapuje, kolik lidí tu píše, že měl vyhrát spíš Jonathan. Souhlasím s tím, že hrál velmi dobrou hru a výrazně se zlepšil v porovnání s tím, jak hrál posledně. Zároveň však neměl skoro žádný respekt u poroty.
Cirie říkala, že se s ním dá strašně dobře manipulovat. A ukazovala to celou dobu
Dee byla znechucená, jak se k ní choval v díle, kdy ji vyřadil
Předat Christianovi jeho shot in the dark po hlasování bylo jako kopnutí do mrvoly
Tiff byla zhnusená, když konzumoval syrovou rýži přímo z jejich nádoby
A na radě, kdy byla Tiff vyloučena, se ptal Jeff, proč by měli hlasovat právě pro ni jako hrozbu, když Joe vyhrál výzev víc. A místo toho, aby Jonathan řekl něco ve smyslu, že není v jeho alianci, řekl, že proto, že je žena. Au.
Nakonec Jonathan získal na kmenové radě hlasy přesně těch tří lidí, se kterými měl pregame alianci. Což prostě není nic moc. Hrál určitě líp než posledně. Ale furt je tam spousta prostoru ke zlepšení.
Cirie říkala, že se s ním dá strašně dobře manipulovat. A ukazovala to celou dobu
Dee byla znechucená, jak se k ní choval v díle, kdy ji vyřadil
Předat Christianovi jeho shot in the dark po hlasování bylo jako kopnutí do mrvoly
Tiff byla zhnusená, když konzumoval syrovou rýži přímo z jejich nádoby
A na radě, kdy byla Tiff vyloučena, se ptal Jeff, proč by měli hlasovat právě pro ni jako hrozbu, když Joe vyhrál výzev víc. A místo toho, aby Jonathan řekl něco ve smyslu, že není v jeho alianci, řekl, že proto, že je žena. Au.
Nakonec Jonathan získal na kmenové radě hlasy přesně těch tří lidí, se kterými měl pregame alianci. Což prostě není nic moc. Hrál určitě líp než posledně. Ale furt je tam spousta prostoru ke zlepšení.
This is only season twenty-three. The show isn't that dumb yet.
Vláďa, Johy(SČS)
Vláďa, Johy(SČS)
Zpět na „S50 - Survivor 50: In the Hands of the Fans“