Survivor Česko & Slovensko 2026 - EP18

Dominikánská republika
2026 - TV Nova, TV Markíza
boyarddor

Příspěvekod boyarddor » 01 dub 2026, 22:08

Epizoda 18
• Oneplay, Voyo SK: 1.4.2026
• TV Nova: 2.4.2026

boyarddor

Příspěvekod boyarddor » 01 dub 2026, 22:27

V každém případě tohle byl zatím nejlepší herní týden, co se týče sociální hry. Zároveň je totálně vidět, kdy by aktuálně převálcoval sociálně ostatní ve sloučení... kdokoliv z Padouchů je aktuálně silnější, než jakýkoliv Hrdina. :idea: všem ženám, co byly poslední týdny neviditelné a konečně se odhodlaly udělat velké kroky!!!

V minulým díle jsem se totálně smál při tom souboji o imunitu, jak Sára byla totálně neschopná cokoliv složit i přes ten mega náskok. Kristi to musela fakt flákat, aby to Sára jakž takž zvládla... Jenže Sára je teď v kmeni Hrdinů za královnu, páč všichni kromě Viviane stále žijou v růžovém krátkozrakém světě, kdy si všichni myslí, že jsou vlastně nejsilnější. Nikdo z nich (kromě těch to přišli od Padouchů) nesleduje, jak se hra vyvíjí. Mimochodem se sám občas shledávám u toho, že mě ty souboje letos poměrně baví. Souboje nejsou na body, pokud to není opodstatněno (přetlačovaná, shazování totemů, přetahovaná) a někdo z Turků konečně vytáhl svoji kreativní mysl a některé souboje (dobře, budu upřímný.. asi dva) bych si klidně dokázal představit v Robinsonovi, nebo jiné verzi Survivor.

Aktuálně jsou v kmeni Hrdinů jediní normální ti, co přišli od Padouchů a to se podle mě až do sloučení, nebo nějakého většího promíchání nezmění. Totálně mě vytáčí ve všech Survivorech, když někdo tlačí taktiku silný kmen. To je cesta do pekel, jelikož po sloučení ti hráči nejsou absolutně sociálně vytrénovaní a ti co na ostrově nějakým způsobem hrajou (čtěte kdokoliv z kmene Padouchů) jsou pak na lodi. Hrdinové měli obrovské šance během těch čtyř kmenovek hrát velké tahy, ale celé si to podělali tím, že jedou na sympatie, silný kmen a vůbec nemyslí na to, že po sloučení si je ti silní podají.

Říkám narovinu, že během všech českých Survivorů jsem většinou fandil ženám, protože mi přišlo, že se skutečně snažily hrát nejlepší sociální hry (Chilli S1, Nikol S1, Johanka S2, Nikol S3, Jana S3, Samantha S4 a další). Minulý rok jsem shledal herní sympatie v Michaelovi a letos je shledávám v Otakarovi. V těch předešlých sériích většinu dobrých sociálních hráčů podělaly duely (a v případě Jany zákaz nošení brýlí na dálku.. WTF) a jsem moc rád, že letos ta krev padá mnohem častěji. Doufám že zvrat po sloučení bude kompletní zrušení těch nádob a jakýchkoliv duelů a budou se toho už držet navždycky.

Tady nejde o to, že by to ženy nemohly vyhrát proto, že jsou slabší. Problém byl v tom, že většina duelů co se odehrávaly před nádobama osudu byly na fyzičku a když k ženě člověk s individuální imunitou vybral chlapa, bylo většinou jasné, kdo vyhraje. Teď, když za celou sérii zatím nepadla jediná krev, tak se Nela rozhodla, že je čas jít do silných (Adam), jelikož prostě věřila tomu, že tam ta krev bude taky. I když tam nebyla, přesto se tenhle tah odehrál a já jsem za to moc rád. Na druhou stranu.. přišel obrovský fuck up produkce s pravidly klece, která říkala, že hráč bude osvobozen až po kmenové radě a z nějakého důvodu se tak nestalo. Celkově tenhle zvrat byl celý divný a doufám, že se opakovat nebude.

Jak mě na začátek téhle série zklamal, tak teď mě baví. Ale co si budem... takhle to v týhle Turkish slátanině bylo vždy.

loid
Nejoblíbenější série: Cookovy ostrovy
Nejoblibenější hráči: Ozzy, Yul Kwon, Terry Deitz, Sandra Diaz-Twain

Příspěvekod loid » 03 dub 2026, 08:17

Na začátku duelu jsem si říkal, že to má Adam "ložené" - a vida, nebylo to tak...

Ota se nyní ukazuje jako zajímavý hráč... Ne kvůli vyhranému duelu, ale kvůli té hře před ním. Ještě to není můj favorit, má u mě vroubky z počátečních dílů, ale třeba se jím stane.

Štve mě neodhalení toho, jak Denisa přišla ke skryté imunitě. To to produkce prošvihla?

Také jsem nepostřehnul, jak byl Adamův hlas "předán" Jánovi - přece musí být nějak prokázáno, kdo s ním disponuje, jinak by mohl dvakrát hlasovat kdokoli... Nějak to proběhnout muselo, ale proč jsem to neviděl?

Survivorfans
Nejoblíbenější série: PI, Mikronésie, Samoa, HvV, Cagayan, Cambodia
Nejoblibenější hráči: Tony Vlachos, Rob Mariano, Russell Hantz, Jon Dalton, Rob Cesternino, Parvati Shallow, Kim Spradlin
Nejméně oblíbené série: Markézy, Thajsko, RI, SP, OW, Caramoan, Ghost Island,

Příspěvekod Survivorfans » 06 dub 2026, 21:00

Celý tento trojdíl je bohužel opět ovlivněn debilitou produkce - podraz Adama se dal čekat a nejspíš by proběhl, jenže zase jsme museli mít moment překvapení a další twist. V něm měla být síla, která tam vůbec nebyla a bylo to na výdrž, proto si jí podle názvu logicky vzali chlapy, aby nebyli za sráče, sraby apod. Výhra na "sílu" snad ani nebyla možná, to by holky stihli tu skládačku dát v klidu dvakrát a možná by tu nádobu konečně naplnili. :down: Už takhle jim to za mě trvalo dost dlouho.
Poté přijde totálně nesmyslný trest - klec, ve které se dalo prd dělat a 4 dny v ní muselo být na blázinec. :? Hlavně na ní bylo napsáno, že z ní budou moci vylézt až po kmenovce - co tedy na ní Adam s Matějem dělali? :? :lol: Je samozřejmě otázka jestli by se pro ně dalo hlasovat, když už oni nemohli. Produkce si to ale vyřešila po svém a změnou pravidel. :down:

Vím že podobný trest byl i u Australanů v HvV, ale Gerry se tam mohl trochu projít a nebyl tam tolik dní. Prostě to nebylo takový psycho jako u nás.

Poté se diví, že mají tolik fanoušků nasraných a co teprve ty co čumí kvůli rapperovi Adamovi. Hlavní ale je že byl opět twist a měli diváka na příště, na co nalákat. :cry: :down:

Třešničkou na dortu bylo jak zas chyběl Novotný - na něj svítilo pořádně slunce, oba kmeny mají být pár metrů od něj, ale jsou úplně ve stínu bez náznaku slunce. V Nově si ale myslí, že divák je idiot a nepozná jak to je dotočený. :lol:

boyarddor píše:V každém případě tohle byl zatím nejlepší herní týden, co se týče sociální hry. Zároveň je totálně vidět, kdy by aktuálně převálcoval sociálně ostatní ve sloučení... kdokoliv z Padouchů je aktuálně silnější, než jakýkoliv Hrdina. :idea: všem ženám, co byly poslední týdny neviditelné a konečně se odhodlaly udělat velké kroky!!!
V minulým díle jsem se totálně smál při tom souboji o imunitu, jak Sára byla totálně neschopná cokoliv složit i přes ten mega náskok. Kristi to musela fakt flákat, aby to Sára jakž takž zvládla... Jenže Sára je teď v kmeni Hrdinů za královnu, páč všichni kromě Viviane stále žijou v růžovém krátkozrakém světě, kdy si všichni myslí, že jsou vlastně nejsilnější. Nikdo z nich (kromě těch to přišli od Padouchů) nesleduje, jak se hra vyvíjí. Mimochodem se sám občas shledávám u toho, že mě ty souboje letos poměrně baví. Souboje nejsou na body, pokud to není opodstatněno (přetlačovaná, shazování totemů, přetahovaná) a někdo z Turků konečně vytáhl svoji kreativní mysl a některé souboje (dobře, budu upřímný.. asi dva) bych si klidně dokázal představit v Robinsonovi, nebo jiné verzi Survivor.

Působí to že se možná kmen Hrdinů probírá a konečně vidí jak všichni naivně věří nebo věřili, že jsou Sára a Bety s nima. Ty si tam proto zatím dělali co chtěli. Tak třeba je konečně taky sejmou. :hungry:
Samozřejmě pokud to tedy produkce letos povolí. :?

Co se týče siláků, tak to je touhle verzí Surva - ono když máš tolik soutěží, tak jsou potřeba aby ses občas najedl nebo vyhrál kmenovou imunitu a nějaké nádoby osudu na tom v době před sloučením nic nezmění.
A ani se upřímně silákům nedivím - když jich není ve sloučení dost, tak jsou často terčem a proto se logicky spojují. Nebo je ještě šance, když je kmen jednotný a drží spolu i po sloučení - poté už je ale samozřejmě otázka jakou tam má daný člověk pozici, aby se dotáhl i dál. Dnes už je to spíš vzácnost a moc se toho neděje.

V tom o ženách píšeš nesmysli - duely jsou často o šikovnosti nebo vytrvalosti, tedy nemá vliv co jsi za pohlaví. :fuck:

boyarddor

Příspěvekod boyarddor » 07 dub 2026, 21:57

kazdopadne.. kdo nekouka na brdskou houbu.. (jeji vynatky z recapu novotneho) ondik slibuje ze od 23. dilu to ma poposkocit na vyssi obrazovy level. zvrat s klecema byl prejit suchou hlaskou ze pry spatny "wording". jak na potvoru, zrovna slovo s vahou imunity. gender pravidlo neplati uz nekolik let, holkam se nenadrzuje a jo v*le pridali jsme dve hracky, tak se po**r. hracum je povoleno rozbit zbyvajici vazy, ale kdo to pry udela, bude udajne za naprosteho idiota.

doporucuju rekapy brdske houby. podava to takovym super suchym a zvlastnim humorem a kdyz si k tomu najdete cestu, velmi pobavi.

https://www.youtube.com/watch?v=LZg1S82Ia2Y

Zpět na „Survivor Česko & Slovensko 2026: Hrdinové vs. Padouši (CZ, SK)“