Danielle DiLorenzo (S)
- Rendy
- A fan of Brenda Lowe
- Nejoblíbenější série: Borneo, HvV, Micronesia, Palau, Guatemala, Cook Islands, Australia, Pearl Islands, Redemption Island, One World, Philippines, Caramoan
- Nejoblibenější hráči: Brenda, Darrah, Boston Rob, Steph, Parvati, Russell, Yul, Chelsea, Kat, Sierra, Ciera, Amanda, Danni, Ozzy, Corinne, Richard, Abi-Maria, Troyzan, Shane
- Nejméně oblíbené série: Thajsko
- Kontaktovat uživatele:
Re: Danielle DiLorenzo (S)
Danielle mám rád. V Paname si víťazstvo zaslúžila viac ako Aras. V HvV sa nechala vodiť od Russella čo ju nakoniec stálo krk. Myslímm že ak by hrala 3 krát určite by zvolila inú stratégiu. Trochu ma mrzí že 3 pokus v BvW dali Candice a nie Danielle.

- carneval
- Nejoblíbenější série: Cook Islands
- Nejméně oblíbené série: Panama, Micronesia
další blbá ženská ze Survivora, ale vychcaná ... Panamu si prohrála sama, když nedokázala rychle zlikvidovat Arase při možnosti přeběhnout a v HvV si to podělala taky svým zhroucením ...
Jako addition mám ještě pocit, že jí ty kozy udělali blbě
Jako addition mám ještě pocit, že jí ty kozy udělali blbě
Personal Favorites: Terry Deitz, Yul Kwon, Becky Lee, Michelle Yi, James "JT" Thomas Jr.
Personal Villains: Cirie, Aras, Parvati, Lisi, Courtney, Sherea, Natalie, Corinne, Sierra
Interesting players: Rupert, Jon, Jonathan Penner, Randy, Coach, Russell H.
Personal Villains: Cirie, Aras, Parvati, Lisi, Courtney, Sherea, Natalie, Corinne, Sierra
Interesting players: Rupert, Jon, Jonathan Penner, Randy, Coach, Russell H.
- zdenek000
- Nejoblíbenější série: Survivor:Borneo, Austrálie, Allstars, Panama, Čína, Mikronésie, Gabon, Tocantins, HvV, Filipíny,BvBvB
TAR:2,5,7,9,10,11,15,18,21 - Nejoblibenější hráči: Survivor:Cirie
- Nejméně oblíbené série: Survivor:Markézy,Thajsko,Fidži,South Pacific,One World,Caramoan
TAR: 4,8,20
Tak v Panamě podle mě nemohla nic udělat v poslední trojici. Proti Arasovi prohrála a myslim, že ani Terryho by neporazila. V Reunion se hlasovalo, kdyby vzala Terryho a dostala by dva hlasy, ale samozřejmě to mohlo být jinak. V HvV musela počítat, že si jí Russel nevezme spolu s Parvati do finále. No doplatila na svojí nepozornost. Jinak třetí účast by mi taky u ní nevadila a rozhodně by byla lepší v BvW než Candice 
AUS:
2016 - Phoebe, Craig, Nick, Flick, Jennah-Louise
2017 - Michelle, Peter, Sarah, Luke, Tessa
2018 - Mat, Benji, Jackie, Shonee, Fenella, Robbie, Sharn, Brian
2019 - Ross, Harry, Pia, Baden, Sarah, Matt, John, Janine, Luke
2016 - Phoebe, Craig, Nick, Flick, Jennah-Louise
2017 - Michelle, Peter, Sarah, Luke, Tessa
2018 - Mat, Benji, Jackie, Shonee, Fenella, Robbie, Sharn, Brian
2019 - Ross, Harry, Pia, Baden, Sarah, Matt, John, Janine, Luke
- milan
- A fan of Lisa Donahue
- Nejoblíbenější série: S: 1, 6, 7, 8, 9, 10, 13, 15, 16, 20, 22, 25 BB US: 2, 3, 6, 7, 8, 11, 12, 13, 14 BB CAN: 2
- Nejoblibenější hráči: S: Boston Rob, Parvati, Malcolm, RC, Purple Kelly, Alexandra, Julie BB: Janelle, Rachel, Ian, Porsche, Ashley, Will, Lisa BB (CAN): Liza, Kenny
- Nejméně oblíbené série: S: 2, 3, 4, 5, 11, 12, 14, 17, 18, 19, 21, 23, 24, 26, 27, 28 BB US: 4, 9, 15, 16 BB CAN: 1, 3
- Kontaktovat uživatele:
Mňa Danielle v podstate bavila až keď som dával dokopy titulky na S12. Bola dosť v tieni dvoch kohútov, škoda, že bola akurát tá čo vyhrala imunitu na konci a musela si vybrať, ak by ju nechala Terrymu alebo Arasovi tak by ju zobrali do finále a nemusela byť za "zlú".
v HvV bola dosť v pohode, mne vyslovene ako zloduch nepríde.
v HvV bola dosť v pohode, mne vyslovene ako zloduch nepríde.
VIDENÉ:
Survivor S1-S28, Big Brother S2-S4 + S6-S9 + S11-S17 (U.S.), Big Brother S1-S3 (CAN)
Nejoblibenější hráči:
S: RICH, RUDY (S1) AMBER, JEFF (S2) SILAS (S3) "BOSTON" ROB, JOHN (S4) BRIAN (S5) JENNA (S6) SANDRA, JFP, BURTON (S7) CHRIS, JULIE (S9) TOM (S10) JAMIE (S11) DANIELLE (S12) PARVATI, PENNER, YUL (S13) YAU-MAN (S14) AMANDA, TODD (S15) RANDY (S17) STEPHEN (S18) NATALIE (S19) KELLY S. (S21) GRANT (S22) JIM (S23) KAT (S24) RC, MALCOLM (S25) ALLIE (S26) HAYDEN (S27) SPENCER (S28)
BB: WILL, KRISTA, BOOGIE (S2) LISA, MARCELLAS, DANIELLE (S3) ALISON (S4) JANELLE, KAYSAR, HOWIE (S6) DICK, DANIELE (S8) JAMES (S9) JORDAN, JEFF (S11) RACHEL, BRITNEY, BRENDON (S12) PORSCHE (S13) ASHLEY, JOJO, IAN, SHANE (S14) LIZA (C S1) ELISSA (S15) RACHELLE, ANDREW, SARAH, IKA, KENNY (C S2) ZACH, DONNY, AMBER, VICTORIA (S16) NAEHA, KEVIN, WILLOW (C S3) JACKIE, JULIA, AUDREY, VANESSA, SHELLI (S17)
Survivor S1-S28, Big Brother S2-S4 + S6-S9 + S11-S17 (U.S.), Big Brother S1-S3 (CAN)
Nejoblibenější hráči:
S: RICH, RUDY (S1) AMBER, JEFF (S2) SILAS (S3) "BOSTON" ROB, JOHN (S4) BRIAN (S5) JENNA (S6) SANDRA, JFP, BURTON (S7) CHRIS, JULIE (S9) TOM (S10) JAMIE (S11) DANIELLE (S12) PARVATI, PENNER, YUL (S13) YAU-MAN (S14) AMANDA, TODD (S15) RANDY (S17) STEPHEN (S18) NATALIE (S19) KELLY S. (S21) GRANT (S22) JIM (S23) KAT (S24) RC, MALCOLM (S25) ALLIE (S26) HAYDEN (S27) SPENCER (S28)
BB: WILL, KRISTA, BOOGIE (S2) LISA, MARCELLAS, DANIELLE (S3) ALISON (S4) JANELLE, KAYSAR, HOWIE (S6) DICK, DANIELE (S8) JAMES (S9) JORDAN, JEFF (S11) RACHEL, BRITNEY, BRENDON (S12) PORSCHE (S13) ASHLEY, JOJO, IAN, SHANE (S14) LIZA (C S1) ELISSA (S15) RACHELLE, ANDREW, SARAH, IKA, KENNY (C S2) ZACH, DONNY, AMBER, VICTORIA (S16) NAEHA, KEVIN, WILLOW (C S3) JACKIE, JULIA, AUDREY, VANESSA, SHELLI (S17)
Pro mě byla jak Tina v Austrálii. Mezi ní 2 alfasamci, kteří by do finále nevzali jeden druhého. Klidně bych jí bral misto Candice
Favourite players: (s01)Joel,Rich (s02)Nick,Michael (s03)Silas,Clarence (s04)-Hunter,Sean (s06)Matthew,Heidi (s07)Christa (s09)Sarge,Julie (s10)Bobby Jon (s11)Rafe (s12)Shane,Aras (s13)Nathan,Penner (s14)Boo,Stacy (s15)Frosty,Peih-Gee (s16)Alexis (s17)Ace,Sugar (s18)Tyson,Coach (s19)Jaison (s21)Benry,Holly (s22)Andrea,Grant (s23)Whitney,Brandon (s24)Troyzan (s25)Peter,Carter (s26)Reynold (s27)Vytas,Hayden,Candice (s28)Spencer,Tony (s29)Josh,Redd,Baylor (s30)Jenn,Mike
Best players EVER : Boston Rob, Tony, Mike
Most HATED players : Dawn, Sherri, Russell, Dan
Best players EVER : Boston Rob, Tony, Mike
Most HATED players : Dawn, Sherri, Russell, Dan
- Ezechiel
- Persona non grata
- Nejoblíbenější série: PI, HvV, Palau, Afrika, Vanuatu
- Nejoblibenější hráči: Denise, Penner, Tom W.
- Nejméně oblíbené série: Micro, RI, Markézy, Thajsko, Fiji a blíží se Guatemala a Nikaragua
Holka, co mě absolutně nebere vůbec v ničem. V panamě jsem si jí neoblíbil a ani v HvV. Podle mě ona nemá tah na bránu, neumí pořádně převzít zodpovědnost, spíš někoho nahlodá, ale sama zůstane v ústraní. Místo VIllan je to mrcha, ale i tam vlastně patřila. Jenže mi připomíná Jerri, takové nanic dílo, které ani neví pořádně.
Nic moc osoba, ne zas tak blbá, ale fake boobs v HvV měla pěkné, to se musí uznat. Účast v HvV si nezasloužila. 

Big Brother: Dr. Will (S2/S7), Mike Boogie (S2/S7/S14), Danielle Reyes (S3/S7), Janelle (S6/7/14), Kaysar (S6/S7), James (S6/S7), Dick (S8/S13), Danielle Donato (S8/S13 Rachel (S12/S13), Britney (S12/S14), Frank (S14), Elissa (S15)
Rooting for Kim, Sophie, Denise, Parvati, Tyson, Yul, Jeremy and Natalie - Survivor S40
"...looks like flesh on the outside, you rip it open and it's just CIRCUITRY and WIRES..."
Rooting for Kim, Sophie, Denise, Parvati, Tyson, Yul, Jeremy and Natalie - Survivor S40
"...looks like flesh on the outside, you rip it open and it's just CIRCUITRY and WIRES..."
Nik píše:Pro mě byla jak Tina v Austrálii. Mezi ní 2 alfasamci, kteří by do finále nevzali jeden druhého. Klidně bych jí bral misto Candice
Keith v Australii mal od alfasamca VELMI daleko.
Danielle se rozhodně neřadí mezi mé oblíbené hráčky. V Panamě sice patřila k lepšímu průměru, patřila do většinové aliance, ale nebyla to nijak aktivní hráčka, spíš se skrývala v ústraní a udeřila až ve finálové trojce, kdy porušila dohodu s Terrym a do finále si vzala Arase. Tak jako tak jsem jí ale výhru přál více než Arasovi, celkově velmi slabé finále. V HvV byla vyčpělá, jediné co zvládla bylo spolčit se s Russellem a Parvati a s těmi se svést až do sloučení, kde předvedla akorát neoholené podpaží, bitku s Amandou a emocionální kolaps, když zjistila že se proti ní Russell obrátil, což taky zapříčinilo její pád.
Pro mě ničím zajímavá hráčka, určitě už bych ji nechtěl vidět znova.
Pro mě ničím zajímavá hráčka, určitě už bych ji nechtěl vidět znova.
- Ferenc
- Nejoblíbenější série: Heroes vs. Villains, Australia, All Stars, Cook Islands, Micronesia, Tocantins, Redemption Island, One World, Cagayan
- Nejoblibenější hráči: Boston Rob, Colby, JT, Malcolm, Marcus, Parvati, Danielle, Amanda, Stephenie, Erinn, Kim Spradlin, Hayden, LJ
- Nejméně oblíbené série: Thailand, Vanuatu, San Juan Del Sur
Jedna z mích největších oblíbenkyň její obě účasti mě více než jen bavili. Osobně je její třetí účast pro mě zbožným přáním dvě účasti jsou pro mě málo chci třetí účast!!!
Ale abych zhodnotil hru tak:
V Panamě:
Z mladých žen mě bavila nejvíc hned od začátku po promíchání si držela silnou pozici když přišlo sloučení a z plánu "vyloučíme La Minu budeme silní" se dokázala udržet i přesto že Terry vyhrával imuniti. V F3 jsem jí fandil víc než Terrymu a byl jsem rád že se dostala do finále tam měla vyhrát ona a ne Aras tady jsem si přál její druhou účast dočkal jsem se
V HvV:
Když se dala dohromady s Parvati byl jsem nadšený
do sloučení to byla taková nevýrazná hra poté se (i s Parvati) dostali na můj vrchol oblíbenosti když jí Russell vyhodil tak mě to naštvalo
odejít si nezasloužila
Teď doufám že bude i třetí účast!
Ale abych zhodnotil hru tak:
V Panamě:
Z mladých žen mě bavila nejvíc hned od začátku po promíchání si držela silnou pozici když přišlo sloučení a z plánu "vyloučíme La Minu budeme silní" se dokázala udržet i přesto že Terry vyhrával imuniti. V F3 jsem jí fandil víc než Terrymu a byl jsem rád že se dostala do finále tam měla vyhrát ona a ne Aras tady jsem si přál její druhou účast dočkal jsem se
V HvV:
Když se dala dohromady s Parvati byl jsem nadšený
odejít si nezasloužila
Teď doufám že bude i třetí účast!

Survivor-S01-Richard|S02-Colby, Jerri, Amber|S03-Lex, Tom, Kelly|S04-Boston Rob|S05-Robb, Erin|S06-Jenna, Heidi, Matthew, Rob C.|S07-Sandra, Andrew, Darrah|S09-Eliza, Brady|S10-Bobby Jon, Stephenie, Tom|S11-Danni, Gary|S12-Danielle, Terry, Aras|S13-Yul, Parvati, Jonathan|S14-Earl, Yau-Man, Michelle|S15-James, Amanda, Ashley|S16-Natalie|S17-Marcus, Matty, Corinne, Ace|S18-JT, Stephen, Erinn, Sierra, Coach|S19-Erik, Brett, Laura|S21-Brenda, Marty, Alina|S22-Grant, Andrea, Stephanie|S23-Jim, Mikayla|S24-Chelsea, Kim, Troy|S25-Malcolm, Denise, RC, Jeff, Angie, Pete|S26-Reynold, Hope, Allie|S27-Vytas, Hayden, Ciera|S28-LJ, Spencer, Tony|S29-Jeremy, Natalie
The Amazing Race-S01-Rob & Brennan, Kevin & Drew|S02-Blake & Paige|S03-Derek & Drew|S04-Jon & Al|S05-Colin & Christie|S06-Hayden & Aaron|S07-Uchenna & Joyce, Rob & Amber|S09-BJ & Tyler, Eric & Jeremy|S10-Tyler & James, Dustin & Kandice|S12-TK & Rachel|S13-Nick & Starr|S14-Victor & Tammy|S15-Flight Time & Big Easy|S16-Jet & Cord
The Amazing Race-S01-Rob & Brennan, Kevin & Drew|S02-Blake & Paige|S03-Derek & Drew|S04-Jon & Al|S05-Colin & Christie|S06-Hayden & Aaron|S07-Uchenna & Joyce, Rob & Amber|S09-BJ & Tyler, Eric & Jeremy|S10-Tyler & James, Dustin & Kandice|S12-TK & Rachel|S13-Nick & Starr|S14-Victor & Tammy|S15-Flight Time & Big Easy|S16-Jet & Cord