Aras Baskauskas (S)

Diskuze nad jednotlivými soutěžícími. Vlákna obsahují informace o všech sériích, kde tito hráči soutěžili.
jirry

Aras Baskauskas (S)

Příspěvekod jirry » 11 zář 2013, 17:05

Aras patří mezi moje oblínence, je to společensky schopný hráč který si dokázal se skoro všemi vytvořit blízký vztah. Mám rád tu část kdy přemluví Shanea aby nequitoval čímž si zajistí jeho přízeň až do konce.
Uměl být bohužel i náladový a občas se choval zbytečně podrážděně. Dobrý charakter a soudnost mu ale určitě nechybí což dokazuje udáost Kdy se po vyhroceném konfliktu s Terrym projevil na kameru velmi pokorně a později se Terrymu omluvil.
Zajímavé je že Terryho setrvání ve hře paradoxně krylo Arasovi záda a dalo by se diskutovat o složení finálové dvojice v případě že by byl Terry vyloučen dříve. Možná Cirie a Danielle :xtttx: ?
Každopádně se na něj můžem znovu těšit v S27: Blood vs. Water :idea:

Obrázek

cypher.eu
A fan of Brian Heidik
Nejoblíbenější série: Borneo, Palau, Cook Islands, Philippines
Nejoblibenější hráči: Tom Westman, Sandra Diaz-Twine, Brian Heidik, Denise Stapley
Nejméně oblíbené série: Caramoron, One Stupid World, Island of the SJW, Game "Changers"

Re: Aras Baskauskas (S)

Příspěvekod cypher.eu » 12 zář 2013, 11:17

Arase nemá zrovna moc lidí v lásce a přiznávám se, že i mě dost iritovalo (slušně řečeno) složení final 2, protože jsem měl trochu jiný favority :) Avšak nemyslím si, že by měl bejt Aras úplně marnej hráč, nebo jak ho Jeff označil v BvW preview - jako nejhoršího vítěze (co taková Vecepia Jeffe, na tu už si nepamatujem?!), jen prostě víc lidí fandilo Terrymu či Cirie... takže jeho návrat do již zmíněného BvW mi vůbec nevadí, beru to tak, že má konečně možnost ukázat, co v něm je a jak si poradí když nebude ve stínu Terryho ;)
Završením Survivora měla být 40. řada

carneval
Nejoblíbenější série: Cook Islands
Nejméně oblíbené série: Panama, Micronesia

Příspěvekod carneval » 13 zář 2013, 17:56

plavu s většinou, Aras je hodně podprůměrný vítěz a jako člověk mi nesedl :down:
Personal Favorites: Terry Deitz, Yul Kwon, Becky Lee, Michelle Yi, James "JT" Thomas Jr.
Personal Villains: Cirie, Aras, Parvati, Lisi, Courtney, Sherea, Natalie, Corinne, Sierra
Interesting players: Rupert, Jon, Jonathan Penner, Randy, Coach, Russell H.

Lamik.lamity
Dragonslayer
Nejoblíbenější série: Zbožňoval jsem South Pacific před Funny115v3
Nejoblibenější hráči: Sophie, Ethan, Lex, Coach, Penner, Cindy, Eliza, Courtney Marit, Kass, Tony
Nejméně oblíbené série: Nicaragua, OW, Caramoan, Micronesia, SJDS, 41
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Lamik.lamity » 13 zář 2013, 18:22

Mně jako vítěz nevadí, v Panamě byl jako představení zla proti Terryho dobru a jeho střih byl opravdu hodně špatný. Nakonec ale musím uznat, že zas tak špatným hráčem není - měl dobrou sociální i fyzickou hru a strategickou ani nepotřeboval. V BvW se na něj společně s jeho o dost sympatičtějším bráchou Vytasem dost těším
This is only season twenty-three. The show isn't that dumb yet.
Oblíbenci:Rudy, Colleen, Gretchen, Kelly(s1) Skupin(s2) Ethan, Lex, Frank, Big Tom(s3) Neleh, Pascal(s4) Erinn, Clay, Robb(s5), Rob, Matt(s6) Burton, Fairplay, Sandra, Rupert, Christa(s7) Eliza, Chad, Dolly(s9) Tom, Steph, Ian, James(s10) Gary, Cindy, Steph, Judd(s11) Shane, Bruce, Courtney(s12) Penner, Yul(s13) Yau-man, Rocky, Earl(s14) Courtney(s15) Joel(s16) Bob, Matty, Ace, Kenny, Corrine, Randy(s17)Coach, Stephen, Tyson, Errin(s18)Danger Dave, Laura, Kelly(s19) Steve(s22) Sophie(s23) Penner, Skupin, Jeff, Malcolm, Denise(s25) Cochran, Matt, Julia(s26) Vytas, Ciera, Coconut Bandits(27) Woo, Tony, Lindsey, Kass(S28) Keith, Baylor(S29) Max, Rodney(S30), Aubry(S32) Hannah, Zeke(S33) Tony, Sandra(S34) Mike, Lauren, Devon, Ali(S35) Jacob, Brandan, Steph, James, Chris(s36) Alisson, John (s37) Reem, Wardog, Aurora, Victoria (s38), Tom, Kellee, Janet, Tommy (s39) Sophie, Yul, Denise, Tony (s40) Naseer, Shan (s41)
Vláďa, Johy(SČS)

Džery
Nejoblíbenější série: PI, CI, HvV, FvF1, Borneo, Amazon, Palau, OW, Philippines

Příspěvekod Džery » 13 zář 2013, 18:38

Arase nějak zvlášť nemusím, ale rozhodně nesouhlasím s Jeffovým komentářem v preview k BvW, že je Aras nejnudnější vítěz EVER, byl tu 100% ještě nejméně jeden (Vecepia)
Z F3 jsem to nejvíce přál Danielle, potom Arasovi a pak Terrymu. Upřímně ale nechápu, proč právě jeho nechali vyhrát?! Jediného porotce, kterého chápu je Terry, protože byl prostě nasranej, že ho Danielle vypakovala, a ještě trochu Cirie, protože s ním měla o hodně lepší vztah než s Danielle. Naopak mě překvapila volba Shanea, protože on byl ten, kdo chtěl skončit a Aras mu to vymluvil, on byl ten, kdo pořád tvrdil, jak Danielle nesnáší a pořád ji chtěl vyhodit.
JInak se na Arase v BvW celkem těším, stejně jako na Gerva a Tinu, protože to jsou prostě Old School hráči, a já mám rád, když se někdo objeví ve hře po nějaké delší době, ne jako Colton, Kat a Monica, protože ti zůstanou téměř stejní, jako když hráli naposledy. Jsem zvědav, jak se Aras od jeho poslední hry změnil a co se přiučil :)
TOP (S) : Rich, Rudy, Kelly, Gretchen / Elisabeth / Ethan, Kim P., Teresa / Kathy, Tammy / Brian, Helen, Shii Ann / Jenna, Christy, Rob / JFP, Sandra, Darrah / Ami, Eliza, Chris / Tom, Jenn, Stephenie / Danni, Cindy, Gary / Danielle, Cirie / Yul, Parvati, Penner / Earl, Yau-Man, Michelle / Courtney, Amanda, Todd, Peih-Gee / Natalie / Corinne, Jacquie, Matty / Erinn, Taj, Stephen, Sierra, Brendan / Natalie, Liz / Brenda, Jane, Marty / Stephanie, Mike, Andrea / Sophie, Jim, Christine / Kim, Chelsea / Malcolm, RC, Angie, Dawson, Denise, Katie / Julia, Hope, Laura, Reynold / Rachel, Marissa, Vytas, Hayden, Ciera / Alexis, Kass, Spencer, LJ, Tasha / Natalie, Jon, Jaclyn, Kelley, Josh, Jeremy

Ferenc
Nejoblíbenější série: Heroes vs. Villains, Australia, All Stars, Cook Islands, Micronesia, Tocantins, Redemption Island, One World, Cagayan
Nejoblibenější hráči: Boston Rob, Colby, JT, Malcolm, Marcus, Parvati, Danielle, Amanda, Stephenie, Erinn, Kim Spradlin, Hayden, LJ
Nejméně oblíbené série: Thailand, Vanuatu, San Juan Del Sur

Příspěvekod Ferenc » 13 zář 2013, 21:06

Aras tak zaprvé nesouhlasím s Jeffovím komentem k BvW ale vzhledem k tomu koho vrátil do FvF II. tak asi moc hře nerozumí. V Panamě jsem fandil Danielle tak Aras byl pro mě třetí nejoblíbenější hráčem EI ale mám ho jako vítěze rád podle mě je to kvalitní hráč což podle mě v EI dokázal. V BvW se na něj moc těším :first: .
Survivor-S01-Richard|S02-Colby, Jerri, Amber|S03-Lex, Tom, Kelly|S04-Boston Rob|S05-Robb, Erin|S06-Jenna, Heidi, Matthew, Rob C.|S07-Sandra, Andrew, Darrah|S09-Eliza, Brady|S10-Bobby Jon, Stephenie, Tom|S11-Danni, Gary|S12-Danielle, Terry, Aras|S13-Yul, Parvati, Jonathan|S14-Earl, Yau-Man, Michelle|S15-James, Amanda, Ashley|S16-Natalie|S17-Marcus, Matty, Corinne, Ace|S18-JT, Stephen, Erinn, Sierra, Coach|S19-Erik, Brett, Laura|S21-Brenda, Marty, Alina|S22-Grant, Andrea, Stephanie|S23-Jim, Mikayla|S24-Chelsea, Kim, Troy|S25-Malcolm, Denise, RC, Jeff, Angie, Pete|S26-Reynold, Hope, Allie|S27-Vytas, Hayden, Ciera|S28-LJ, Spencer, Tony|S29-Jeremy, Natalie

The Amazing Race-S01-Rob & Brennan, Kevin & Drew|S02-Blake & Paige|S03-Derek & Drew|S04-Jon & Al|S05-Colin & Christie|S06-Hayden & Aaron|S07-Uchenna & Joyce, Rob & Amber|S09-BJ & Tyler, Eric & Jeremy|S10-Tyler & James, Dustin & Kandice|S12-TK & Rachel|S13-Nick & Starr|S14-Victor & Tammy|S15-Flight Time & Big Easy|S16-Jet & Cord

zdenek000
Nejoblíbenější série: Survivor:Borneo, Austrálie, Allstars, Panama, Čína, Mikronésie, Gabon, Tocantins, HvV, Filipíny,BvBvB
TAR:2,5,7,9,10,11,15,18,21
Nejoblibenější hráči: Survivor:Cirie
Nejméně oblíbené série: Survivor:Markézy,Thajsko,Fidži,South Pacific,One World,Caramoan
TAR: 4,8,20

Příspěvekod zdenek000 » 14 zář 2013, 14:03

Taky se přikláním na Arasovu stranu. Jako vítěz se mi líbil a fandil jsem mu. To, že nebyl tolik strategicky silný? To neni úplně pravda. Měl alianci se Cirie a rozhodovali se, kdo vypadne. Sice Cirie měla větší slovo a Aras e taky podílel. Jinak jak je drtivá většina na straně Terryho, já jsem teda na straně Arase. Mně Terry přišel arogantní dost.
Jinak se na něj hrozně těšim u BvW. Bude mít rozhodně terč na zádech, jakožto vítěz, tak to bude mít těžký, tak uvidíme, jak si povede. Jinak taky nesoouhlasim s Jeffem, co řekl v preview, že Aras je nejnudnější vítěz. Určitě tu je ejště jeden, jak už zmiňovali výše.
AUS:
2016 - Phoebe, Craig, Nick, Flick, Jennah-Louise
2017 - Michelle, Peter, Sarah, Luke, Tessa
2018 - Mat, Benji, Jackie, Shonee, Fenella, Robbie, Sharn, Brian
2019 - Ross, Harry, Pia, Baden, Sarah, Matt, John, Janine, Luke

milan
A fan of Lisa Donahue
Nejoblíbenější série: S: 1, 6, 7, 8, 9, 10, 13, 15, 16, 20, 22, 25 BB US: 2, 3, 6, 7, 8, 11, 12, 13, 14 BB CAN: 2
Nejoblibenější hráči: S: Boston Rob, Parvati, Malcolm, RC, Purple Kelly, Alexandra, Julie BB: Janelle, Rachel, Ian, Porsche, Ashley, Will, Lisa BB (CAN): Liza, Kenny
Nejméně oblíbené série: S: 2, 3, 4, 5, 11, 12, 14, 17, 18, 19, 21, 23, 24, 26, 27, 28 BB US: 4, 9, 15, 16 BB CAN: 1, 3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod milan » 14 zář 2013, 14:39

Pohľad na Arasa som dal tu v článku na webe, stojím si za tým.
Aras „plačko“ Baskauskas, ďalší „elitný“ víťaz, ktorý dostal miesto v tejto sérii ako „bolestné“ a dúfajme, že ho neuvidíme v poriadnej hviezdnej sérii na konci…

Tento totálne tragický jedinec z Panamy, ktorého výkony boli na zaplakanie, ako výkony slovenských futbalistov proti Lichtenštajnsku, bude v tejto sérii asi objavovať sám seba.

Skrachovaný spevák a hráč, ktorého si pamätáme ako plačka a večného rivala Terryho. Škoda, že práve Terry dal znova prednosť rodine a promócii svojej dcéry, inak by ho znova kopal pred sebou na ostrove a Aras by volal svojej mamičke a vyplakával na pleci Jeffa Probsta. Dúfajme, že jeho brat má väčšie gule.
VIDENÉ:
Survivor S1-S28, Big Brother S2-S4 + S6-S9 + S11-S17 (U.S.), Big Brother S1-S3 (CAN)

Nejoblibenější hráči:
S: RICH, RUDY (S1) AMBER, JEFF (S2) SILAS (S3) "BOSTON" ROB, JOHN (S4) BRIAN (S5) JENNA (S6) SANDRA, JFP, BURTON (S7) CHRIS, JULIE (S9) TOM (S10) JAMIE (S11) DANIELLE (S12) PARVATI, PENNER, YUL (S13) YAU-MAN (S14) AMANDA, TODD (S15) RANDY (S17) STEPHEN (S18) NATALIE (S19) KELLY S. (S21) GRANT (S22) JIM (S23) KAT (S24) RC, MALCOLM (S25) ALLIE (S26) HAYDEN (S27) SPENCER (S28)

BB: WILL, KRISTA, BOOGIE (S2) LISA, MARCELLAS, DANIELLE (S3) ALISON (S4) JANELLE, KAYSAR, HOWIE (S6) DICK, DANIELE (S8) JAMES (S9) JORDAN, JEFF (S11) RACHEL, BRITNEY, BRENDON (S12) PORSCHE (S13) ASHLEY, JOJO, IAN, SHANE (S14) LIZA (C S1) ELISSA (S15) RACHELLE, ANDREW, SARAH, IKA, KENNY (C S2) ZACH, DONNY, AMBER, VICTORIA (S16) NAEHA, KEVIN, WILLOW (C S3) JACKIE, JULIA, AUDREY, VANESSA, SHELLI (S17)

rhee
Redaktor Webu
Nejoblíbenější série: Pearl Islands, Heroes vs Villains, Cook Islands, Palau, Philippines, Panama, Micronesia | Face Off - S05, S07, S04 | TAR - S05, S14
Nejoblibenější hráči: Penner, Boston Rob, Savage, Tom, Yul, Hatch, Fairplay, Vytas, Brian, Stephenie | Face Off - Tate, Laura, Roy, Anthony, Cig | TAR - Colin & Christie
Nejméně oblíbené série: San Juan del Sur, Marquesas, Nicaragua, One World, Redemption Island, Caramoan | TAR - S08

Příspěvekod rhee » 17 říj 2013, 22:05

:D

BWqSbubCUAA7exn.jpg
Survivor - Hatch (S01, S08), Lex (S03), Brian (S05), Andrew (S07), Fairplay (S07), Boston Rob (S08, S20, S22), Ami (s09), Tom (S10, S20), Stephenie (S10, S20), Gary (S11), Terry (S12), Yul (S13), Penner (S13, S16, S25), Peih-Gee (S15), Cirie (S16), Parvati (S16, S20), Ace (S17), Randy (S17), Stephen (S18), Russell H. (S19), Marty (S21), Jim (S23), Denise (S25), Malcolm (S25, S26), Vytas (S27), Tyler (S30)

Face Off - Conor, Tate, Gage (S01), RJ, Ian, Rayce (S02), Laura, Roy, Rod, Derek, Alana (S03), Anthony, Kris, Eric F., Wayne (S04), Tate, Laura, Roy, Frank (S05), Tyler, Rashaad, Daran (S06), Cig, George, Rachael, Sasha (S07), Emily, Logan, Adam (S08) Jasmine, Jordan, Ben, Nora (S09) Rob, Anna (S10)

Obrázek Obrázek

Doki
A fan of Daniele Donato

Příspěvekod Doki » 21 říj 2013, 16:03

Aras taky zpívá :mrgreen:

brninho
A fan of Dr. Will Kirby
Nejoblíbenější série: Survivor: Borneo, Amazon, PI, All- Stars, CI, FvF1, Samoa, HvV, Philippines
TAR: S02, S03, S07, S12, S15, S16, S18
BB: S02, S06, S07

Příspěvekod brninho » 10 lis 2013, 22:32

Tak Aras se zasnoubil, snad si do toho posvátného svazku nevezme další milion.... :D
http://www.people.com/people/article/0,,20754335,00.html
THE BEST OF THE BEST: Hatch, Penner, Malcolm (S), Dr.Will (BB)

jirry

Příspěvekod jirry » 30 lis 2013, 14:54

Aras mi docela připomíná Lexe. Oba jsou chytří, společensky zdatní, iniciativní a fyzicky nadprůměrní a mají sklony k tomu dělat trochu naivní rozhodnutí. Lex v Africe narozdíl od Arase mohl těžit z "poctivějšího" přístupu spoluhráčů a na tom je hezky vidět jak se Survivor vyvíjí a jak se některé herní postupy časem stávají méně funkčními. Pak je tu samozřejmě rozdíl v tom jak oba vzali svoje vyzaření ale upřímě, proč by se Aras nervoval s milionem v kapse z Panami... :beer:

pepazdepa

Příspěvekod pepazdepa » 02 led 2014, 23:57

Brunette
Nejoblíbenější série: All Stars, FvF, Tocantins, HvV, Philippines
Nejoblibenější hráči: Parvati Shallow, Malcolm Freberg, Jonathan Penner

Příspěvekod Brunette » 25 pro 2014, 19:35

http://instagram.com/p/u1s9RFlfAq/
No nedivila bych se. Všichni se teď nějak "rozrodili" :oops:
Survivor - Hatch (S01, S08), Colby (S02), Lex (S03), Boston Rob (S08, S22), Stephenie (S10, S11), Gary (S11), Penner (S13, S16, S25), Parvati (S13, S16, S20) Todd (S15), Peih-Gee (S15), Cirie (S16), Matty (S17), Sugar (S17), Stephen (S18), Erinn (S18), Jerri (S20), Marty (S21), Brenda (S21, S26), Fabio (S21), Grant (S22), Ozzy (S23), Coach (S23), Denise (S25), Malcolm (S25, S26), Carter (S25), Corinne (S26), Vytas (S27), Hayden (S27), Tyson (S27), Ciera (S27), Laura M. (S27), Spencer (S28), LJ (S28), Tasha (S28), Alexis (S28)

Survivor HATE list - Phillip (S22, S26), Brandon (S23, S26), Lisa (S25), Dawn (S26)

Zpět na „Survivor (U.S.)“