Příspěvekod honzavohralik » 13 dub 2014, 23:30
Vím, že už je to nějakou dobu, co skončilo S25, ale k Abi jsem nikdy nic nenapsal, protože jsem v té době nebyl na foru aktivní, tak proč ne teď?

Vím, že jí plno lidí nesnášelo, ale já zase neměl rád Malcolma.

V téhle sérii jsem fandil jen RC a Abi.

Plus občas Skupinovi.
Abi si celou hru strašně posrala, tím jak byla neustále drzá, myslím, že snad rekordně, ale bavila mě a myslím, že veškerou její strategii prakticky zabilo to, že nedokázala držet jazyk a emoce na uzdě. Pro mě velmi zajímavá osobnost, která by si návrat zasloužila, třeba do HvV2?

Jen by to příště, pokud příště bude neměla tolik přehánět s tím villainstvím. On je rozdíl být villain typu Russela, tedy podlý mastermind, který odstřeluje jednoho hráče za druhým včetně svých spojenců, nebo mít hodně prořízlou hubu a dávat najevo jak všechny nesnášíte. Tak či tak, pokud se dostanete do F3, milion vám nejspíš nikdo nedá.

SURVIVOR: Colleen (S1) Colby, Jerri, Elizabeth (S2) ETHAN, Teresa (S3) Kathy (S4) Sandra, Andrew, Tijuana (S7) ELIZA (S9) TOM, STEPHANIE (S10) Gary, Lydia (S11) TERRY, Cirie (S12) Yul (S13) PEIH-GEE, Courtney, Amanda (S15) Natalie, Alexis (S16) Ken, Crystal, Corrine (S17) Sierra, Brendan (S18) Natalie, Laura (S19) BRENDA, Marty (S21) Kim, Alicia (S24) RC, Abi-Maria (S25) CIERA, HAYDEN (S27) Spencer, Tasha (S28) Jeremy, NATALIE, KELLEY (S29) Shirin, Joe, Jenn, Mike (S30) Cydney, Aubry (S32)
TAR: Blake, Paige (S2) Jill (S3) Millie, Chuck (S4) CHARLA, MIRNA (S5) Gaghans (S8) BJ, Tyler, Fran, Barry (S9) DUSTIN, Kandice (S10) Ron, CHRISTINA, Vyxsin (S12) Kisha, Jen (S14) Maria, Tiff, Brian (S15) Carol, Brandy (S16) BROOK, CLAIRE (S17) Bill, Cathi (S19) Brendon, Rachel (S20) TWINNIES, Chippendales (S21) Pam, Winnie (S22) LEO, JAMAL, Nicky, Kim (S23) KYM, ALLI, Shelley, Nici, Amy, Maya (S25) Jenny, Jelani (S26) Krista, Tiffany (S27)
BB: DANIELLE, Marcellas (S3) Alison, Erika (S4) Adria, Natalie (S5) James, JANELLE, KAYSAR, Howie, Rachel (S6) Dick, Jen, JESSICA, Eric (S8) Chelsia, JAMES (S9) Renny, KEESHA (S10) Michele, Russell (S11) RACHEL, BRENDON, Ragan, BRITNEY (S12) Shane, Danielle, IAN (S14) ELISSA, Helen, AMANDA (S15) Donny, Christine, Nicole (S16) VANESSA, Johnny Mac, Liz (S17)
BB CAN: Gary, Topaz, Andrew (S1) Sarah, KENNY, Allison, Sabrina (S2)