Jerri Manthey (S)

Diskuze nad jednotlivými soutěžícími. Vlákna obsahují informace o všech sériích, kde tito hráči soutěžili.
Rendy
A fan of Brenda Lowe
Nejoblíbenější série: Borneo, HvV, Micronesia, Palau, Guatemala, Cook Islands, Australia, Pearl Islands, Redemption Island, One World, Philippines, Caramoan
Nejoblibenější hráči: Brenda, Darrah, Boston Rob, Steph, Parvati, Russell, Yul, Chelsea, Kat, Sierra, Ciera, Amanda, Danni, Ozzy, Corinne, Richard, Abi-Maria, Troyzan, Shane
Nejméně oblíbené série: Thajsko
Kontaktovat uživatele:

Jerri Manthey (S)

Příspěvekod Rendy » 27 srp 2013, 11:11

Já začal Austrálii sledovat s tím, že tam bude nějaká zlá mrcha Jerri. Tak jsem tak sledoval průběh a vlastně mi vůbec nedocházelo proč je zlá. Zcela normální holka, která se zamilovala do Colbyho, který jí odkopnul jako nepotřebný zboží. To samé all stars. Defakto ani nemá vzhled nějaké mrchy. Vzhledově bych jí spíš zařadil po boku nějaké hledače pokladů ala indiana jones, prostě žena dobrodružství :mrgreen: Mimoto mi už od prvních minut byl naopak nesympatickej Colby. Hezká ukázka rozdílu pohledu průměrného američana a evropana :idea:
Obrázek

carneval
Nejoblíbenější série: Cook Islands
Nejméně oblíbené série: Panama, Micronesia

Re: Jerri Manthey (S)

Příspěvekod carneval » 27 srp 2013, 13:47

Colby byl vůbec odháněč ženských trosečnic (viz. HvV) :D

Jerri mi přišla a stále přijde jako OK hráčka
Personal Favorites: Terry Deitz, Yul Kwon, Becky Lee, Michelle Yi, James "JT" Thomas Jr.
Personal Villains: Cirie, Aras, Parvati, Lisi, Courtney, Sherea, Natalie, Corinne, Sierra
Interesting players: Rupert, Jon, Jonathan Penner, Randy, Coach, Russell H.

zdenek000
Nejoblíbenější série: Survivor:Borneo, Austrálie, Allstars, Panama, Čína, Mikronésie, Gabon, Tocantins, HvV, Filipíny,BvBvB
TAR:2,5,7,9,10,11,15,18,21
Nejoblibenější hráči: Survivor:Cirie
Nejméně oblíbené série: Survivor:Markézy,Thajsko,Fidži,South Pacific,One World,Caramoan
TAR: 4,8,20

Příspěvekod zdenek000 » 27 srp 2013, 13:52

U mě rozhodně zabodovala. Pamatuju si jí, když my bylo asi 10 a díval jsem se na ní na nově, tak mě tenkrát naštvalo, že jí vyhodily a divil jsem se proč. Za celou dobu tam přece nic neudělala. Když jsem se nedávno podíval znova na Austrálii, tak jsem docela i pochopil. Ne, že by byla nějaká mrcha, ale trochu tam ty lidi vytáčela. Potom co předvedla v HvV, tak to byl pravý opak. :D
AUS:
2016 - Phoebe, Craig, Nick, Flick, Jennah-Louise
2017 - Michelle, Peter, Sarah, Luke, Tessa
2018 - Mat, Benji, Jackie, Shonee, Fenella, Robbie, Sharn, Brian
2019 - Ross, Harry, Pia, Baden, Sarah, Matt, John, Janine, Luke

Ezechiel
Persona non grata
Nejoblíbenější série: PI, HvV, Palau, Afrika, Vanuatu
Nejoblibenější hráči: Denise, Penner, Tom W.
Nejméně oblíbené série: Micro, RI, Markézy, Thajsko, Fiji a blíží se Guatemala a Nikaragua

Příspěvekod Ezechiel » 27 srp 2013, 20:57

Kdysi jsem Jerri žral, ale po znovu vidění H.v.V, All-stars i Australie, je to jen hadr, co nikdy nic pořádně nedokázal a nevymyslel.

Vidět jí po 4x už raději NE! Nemá na to.

Rendy
A fan of Brenda Lowe
Nejoblíbenější série: Borneo, HvV, Micronesia, Palau, Guatemala, Cook Islands, Australia, Pearl Islands, Redemption Island, One World, Philippines, Caramoan
Nejoblibenější hráči: Brenda, Darrah, Boston Rob, Steph, Parvati, Russell, Yul, Chelsea, Kat, Sierra, Ciera, Amanda, Danni, Ozzy, Corinne, Richard, Abi-Maria, Troyzan, Shane
Nejméně oblíbené série: Thajsko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Rendy » 28 srp 2013, 08:33

malý postřeh - Jerri natočila tři filmy: The Limited (2000), Destiny (2002) and Komodo vs. Cobra (2005)
Obrázek

huli
Nejoblíbenější série: Austrálie, Afrika, Guatemala, HvV
Nejoblibenější hráči: Jerri, Lex, Yul, Marty, Jim, Malcolm
Nejméně oblíbené série: Caramoan

Příspěvekod huli » 28 srp 2013, 14:15

Jerri je na zaklade osobnich sympatii i atraktivity moje nejoblibenejsi hracka vubec, takze jsem cetl a videl nejake rozhovory a muzu se vyjadrit k tomu stylu hry v HvV a toaletnimu papiru. Ona sama po soutezi v tvrdila, ze hrala presne jak chtela, jeji taktikou bylo neupozornovat na sebe a v klicovem okamziku se dostat do pozice swing voutu a zvolit si, kterym smerem se ubirat, coz se povedlo. Take potvrdila, ze kdyby vyhrala posledni imunitu nebo Russell vyradil Parvati, dle slov lidi v Ponderose by vyhrala. Nebyla si divacky zrovna dvakrat zajimavym vitezem, ale takovych uz tady bylo. A propos, vyradit v Samoe ve final 5 nebo 4 Russell Natalii, byla by dle teto logiky taky toaletakem, misto toho je shodou okolnosti docela uznavanym vitezem. :twisted: Zajimavy, jak nektery malickosti dokazou udelat rozdil

milan
A fan of Lisa Donahue
Nejoblíbenější série: S: 1, 6, 7, 8, 9, 10, 13, 15, 16, 20, 22, 25 BB US: 2, 3, 6, 7, 8, 11, 12, 13, 14 BB CAN: 2
Nejoblibenější hráči: S: Boston Rob, Parvati, Malcolm, RC, Purple Kelly, Alexandra, Julie BB: Janelle, Rachel, Ian, Porsche, Ashley, Will, Lisa BB (CAN): Liza, Kenny
Nejméně oblíbené série: S: 2, 3, 4, 5, 11, 12, 14, 17, 18, 19, 21, 23, 24, 26, 27, 28 BB US: 4, 9, 15, 16 BB CAN: 1, 3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod milan » 28 srp 2013, 14:22

Porovnávať Natalie a Jerri nejde, rozdiel je 2. herné série... s Jerri si vytrel zadok Colby, potom Lex a nakoniec Russell.
Herne tragická, stratégia žiadna, to že z nej edit spravil zloducha a z Colbyho dobráka je jediná vec, v čom jej dávam za pravdu.
Jerri nikdy nič nevymyslela, vždy hlasovala ako jej povedali, ani dobrá rečníčka nieje, jej sociálna hra je na uváženú, príklad:
Parvati veľmi nemusela doslova jej z vyjadrení závidela krásu, to ako vedela flirtovať a podobne, ona bola viac menej ako nejaká puma, ktorá sa blíži k 40r. a nemá ani vzťah ani deti.
Veľmi na ňu zapôsobilo, keď videla ako Russell zachránil Parvati (i keď to nebolo tiež z lásky srdca, ale len preto, že s Russellom sa nechcel nikto spojiť, podobne ako s Parvati). Ona to veľmi ocenila, lebo pre ňu to nikdy nikto neurobil (viď môj riadok o toaletnom papieri). Ako náhle jej zachránila prdel Parvati, začala to byť znova tá istá otravná Jerri (ale v hre bol Russell a Parvati, Rupert, a iný miláčikovia réžie, takže sme ju ani moc nevideli). Keď trebalo tu láskavosť Parvati vrátiť (záchranou Danielle), tak bolo vidno akou opičkou Russella je, a ako sa ho bojí.
Jerri už dúfam, nikdy neuvidím v žiadnej sérii. Podobní tragédi ako ona, Colby, Rupert sú v hre viac zo sentimentálnosti Jeffa ako pre herný um.
VIDENÉ:
Survivor S1-S28, Big Brother S2-S4 + S6-S9 + S11-S17 (U.S.), Big Brother S1-S3 (CAN)

Nejoblibenější hráči:
S: RICH, RUDY (S1) AMBER, JEFF (S2) SILAS (S3) "BOSTON" ROB, JOHN (S4) BRIAN (S5) JENNA (S6) SANDRA, JFP, BURTON (S7) CHRIS, JULIE (S9) TOM (S10) JAMIE (S11) DANIELLE (S12) PARVATI, PENNER, YUL (S13) YAU-MAN (S14) AMANDA, TODD (S15) RANDY (S17) STEPHEN (S18) NATALIE (S19) KELLY S. (S21) GRANT (S22) JIM (S23) KAT (S24) RC, MALCOLM (S25) ALLIE (S26) HAYDEN (S27) SPENCER (S28)

BB: WILL, KRISTA, BOOGIE (S2) LISA, MARCELLAS, DANIELLE (S3) ALISON (S4) JANELLE, KAYSAR, HOWIE (S6) DICK, DANIELE (S8) JAMES (S9) JORDAN, JEFF (S11) RACHEL, BRITNEY, BRENDON (S12) PORSCHE (S13) ASHLEY, JOJO, IAN, SHANE (S14) LIZA (C S1) ELISSA (S15) RACHELLE, ANDREW, SARAH, IKA, KENNY (C S2) ZACH, DONNY, AMBER, VICTORIA (S16) NAEHA, KEVIN, WILLOW (C S3) JACKIE, JULIA, AUDREY, VANESSA, SHELLI (S17)

huli

Příspěvekod huli » 28 srp 2013, 14:51

Naprosto chápu, jak to myslíš, ale když to člověk nevnímá úplně objektivně a je zaujatý, tak si udělá naprosto jiný obrázek.
milan píše:Jerri už dúfam, nikdy neuvidím v žiadnej sérii. Podobní tragédi ako ona, Colby, Rupert sú v hre viac zo sentimentálnosti Jeffa ako pre herný um.

To Tě bohužel zklamu, ale z vyjádření z Survivoru AfterBuzz show v průběhu Caramoanu bylo evidentní, že Jerri se těší a počítá s další účastí, stejně tak jako několik dalších z tý jejich starý party. Jeff to asi chce, ti hráči taky a počítám, že americký divák se nikdy nenabaží Colbyho. Už to začíná přípomínat příběh Dominika Haška, velikost člověka dělá i sebekritika a umění včas odejít.

Ezechiel
Persona non grata
Nejméně oblíbené série: Micro, RI, Markézy, Thajsko, Fiji a blíží se Guatemala a Nikaragua

Příspěvekod Ezechiel » 28 srp 2013, 15:00

Před dvěma lety jsem tvrdil a do krve se skoro hádal s Milanem, že by Jerri po výhře imunity v posledním kole a následném vyhození nejspíš Russella nebo Parv. vyhrála.

Dnes tvrdím NE !!! NEvyhrála by, ani kdyby se se všemi z Panderosy vyspala, i přesto, že by byla jediná o kom se 100% vědělo, že dosud nevyhrála.

Pochybuji o tom, že by měla více argumentů než Sandra o tom, jak hrála úchvatnou šedou myš, která nebyla na očích, ale třeba tahala za nitky, i když nic takového nedělala. Sandra by jí převálcovala argumentem, já chtěla pomoci Hrdinům a oni běhali za Russellem, který je vyřadil jednoho po druhým.
Proti Parvati a její hře manipulátorky, ta, která zachránila prdel Jerri HI a vlastně řídila hru a ještě vyhrávala vlastní imunity, tak asi taky ne. A když jsme u toho, ani neměla pořádného kamaráda, kdo by jí hlasy dal.
Nakonec by jí Russell setřel podobným stylem jako Mika s Natalie, ať by byl v porotě nebo ne. Mám pak pocit, že by Jerri vypadala hloupě a naivně jako Amanda ve svých finále nebo by se znemožnila jako Kathy či Stephen.

Ať to beru zprava nebo zleva, Jerii byla, je a bude velice slabá a špatná hráčka a je tu tak 1%, že by se dostala do finále a potkala by větší trosku než je ona sama.

A opravdu, ale opravdu, už Jerri vidět nemusíme. :wink:

XtttX

Příspěvekod XtttX » 05 zář 2013, 16:39

Všetko najlepšie Jerri! Dnes má krásnych 43 rokov...

Aj po 26 sériách je stále mojou najobľúbenejšou hráčkou. Nehneval by som sa ak by mi ju ešte vrátili... ;)

Rendy píše:malý postřeh - Jerri natočila tři filmy: The Limited (2000), Destiny (2002) and Komodo vs. Cobra (2005)

Kam sa hrabe Meryl Streep... :mrgreen:

Earl
A fan of Kelly Shinn

Příspěvekod Earl » 05 zář 2013, 16:57

Teraz nič proti Jerri ale ten film je hrozný. Videl som ho pár rokov dozadu a nestačil som sa čudovať čo všetko dokážu ľudia natočiť. :mrgreen:
Obrázek

milan
A fan of Lisa Donahue
Nejoblíbenější série: S: 1, 6, 7, 8, 9, 10, 13, 15, 16, 20, 22, 25 BB US: 2, 3, 6, 7, 8, 11, 12, 13, 14 BB CAN: 2
Nejoblibenější hráči: S: Boston Rob, Parvati, Malcolm, RC, Purple Kelly, Alexandra, Julie BB: Janelle, Rachel, Ian, Porsche, Ashley, Will, Lisa BB (CAN): Liza, Kenny
Nejméně oblíbené série: S: 2, 3, 4, 5, 11, 12, 14, 17, 18, 19, 21, 23, 24, 26, 27, 28 BB US: 4, 9, 15, 16 BB CAN: 1, 3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod milan » 05 zář 2013, 17:05

jej filmy nepoznajú ani nato, aby súťažili o zlatú malinu...
mala radšej ostať ako barmanka, a nie točiť filmy, takých je v L.A. kopa :lol:
to, že je puma, je druhá vec, všetko naj k 43... niekde musí byť chyba, ale nemyslím, že za všetkým sú zlí muži, skôr zlý výber mužov...
VIDENÉ:
Survivor S1-S28, Big Brother S2-S4 + S6-S9 + S11-S17 (U.S.), Big Brother S1-S3 (CAN)

Nejoblibenější hráči:
S: RICH, RUDY (S1) AMBER, JEFF (S2) SILAS (S3) "BOSTON" ROB, JOHN (S4) BRIAN (S5) JENNA (S6) SANDRA, JFP, BURTON (S7) CHRIS, JULIE (S9) TOM (S10) JAMIE (S11) DANIELLE (S12) PARVATI, PENNER, YUL (S13) YAU-MAN (S14) AMANDA, TODD (S15) RANDY (S17) STEPHEN (S18) NATALIE (S19) KELLY S. (S21) GRANT (S22) JIM (S23) KAT (S24) RC, MALCOLM (S25) ALLIE (S26) HAYDEN (S27) SPENCER (S28)

BB: WILL, KRISTA, BOOGIE (S2) LISA, MARCELLAS, DANIELLE (S3) ALISON (S4) JANELLE, KAYSAR, HOWIE (S6) DICK, DANIELE (S8) JAMES (S9) JORDAN, JEFF (S11) RACHEL, BRITNEY, BRENDON (S12) PORSCHE (S13) ASHLEY, JOJO, IAN, SHANE (S14) LIZA (C S1) ELISSA (S15) RACHELLE, ANDREW, SARAH, IKA, KENNY (C S2) ZACH, DONNY, AMBER, VICTORIA (S16) NAEHA, KEVIN, WILLOW (C S3) JACKIE, JULIA, AUDREY, VANESSA, SHELLI (S17)

XtttX

Příspěvekod XtttX » 05 zář 2013, 17:17

Earl, nepopieram že sa jednalo o katastrofu... :mrgreen:

Milan, nechce sa mi ísť skúmať jej profil na IMDb, ale myslím že Jerri v poriadnom filme nikdy neúčinkovala ani vo vedľajšej úlohe... Väčšinou sa jednalo o príšernú televíznu tvorbu.
Prirovnanie k pume má symbolizovať starú dievku? Všimol som si že to v spojitosti s Jerri často používaš, ale asi až teraz som pochopil že sa nejedná o kompliment. :mrgreen:

Ezechiel
Persona non grata

Příspěvekod Ezechiel » 05 zář 2013, 17:38

Survivor hra Jerri M. je jako její filmy, všechny si mohou podat ruce a každý další stojí za hodnocení na čsfd . ODPAD :(

To, že je ta ženská sexy, neznamená, že je dobrá hráčka, natož třeba průměrná. :down:

Dodám poslední věc, To že má problémy s chlapy, je její osobní věc, kterou si neumí pořešit a jen s tím otravuje x let. Ženská hrdinka, co neví jestli je ženská ( myslím mentálně) nebo chlap. To jestli jí znásilnili nebo jí otec týral či se jí nevěnoval, to si zkrátka musí pořešit sama. To nám už opravdu nemusí tlachat 10 let v kuse.

A kdyby byl volný Rupert, tak ti dva by mohli jít k sobě

huli

Příspěvekod huli » 06 zář 2013, 09:46

Jedna z desetisicu (ci i statisicu) holek, co prijely do LA s cilem stat se uspesnou hereckou, ale realita byla jina, leta ubihala
a ony byly rady za kazdy maly stek v nejlacinejsim beckovym filmu...Asi to neni zrovna med, byt starnouci a neuspesna herecka bez poradnyho planu B, co stale veri ze prorazi. A pokud hledala chlapy v tom hollywoodskym povrchnim prostredi, tak se neda cemu divit, jestli ji jen vyuzili a odkopli, kdyz podobnych naivek tak porad proudi mraky. Jinak Jerri je uz pres rok vdana ;) A na svuj vek vypada stale uzasne :mrgreen:

XtttX

Příspěvekod XtttX » 06 zář 2013, 14:45

huli píše:Jinak Jerri je uz pres rok vdana ;)

To sa mi nejako nezdá, ani na Wiki o tom nič nepíšu... Ak myslíš toto, tak tam sa pravdepodobne jednalo o nejakú recesiu... Lex ako oddávajúci na mňa dôveryhodným dojmom zrovna nepôsobí. :mrgreen:

Btw, Jerri má vlastnú webstránku! Mal by som sa hanbiť že som ju objavil až tak neskoro... :-?

huli

Příspěvekod huli » 06 zář 2013, 15:33

No je to tak, v ty show kde rekapitulovali vzdycky prave odvysilany dily S26, kde byla jako host, tak tam nekolikrat rikala ze ma manzela i tam jde videt snubak na ruce. ;) Taky treba mluvila o tom, jak nemusi ty "loved ones" a kouka na tu hysterii trosku s cynisnem, ale zas ze kdyz hrala ona, tak na ni nikdy doma nikdo necekal, takze buhvi, jak by zareagovala tedka...

cypher.eu
A fan of Brian Heidik
Nejoblíbenější série: Borneo, Palau, Cook Islands, Philippines
Nejoblibenější hráči: Tom Westman, Sandra Diaz-Twine, Brian Heidik, Denise Stapley
Nejméně oblíbené série: Caramoron, One Stupid World, Island of the SJW, Game "Changers"

Příspěvekod cypher.eu » 09 zář 2013, 13:15

Přijde mi, že "Jerri lovers" trochu zapomínají na to, jak obvinila Kela z toho, že propašoval "beef jerky" (nevím jak to je česky) a následně ho kvůli tomu vyřadili... silnýho vojáka, co jim moh bejt hodně platnej ve fyzickejch soutěžích (rozhodně víc než chcípák Mitchell nebo artróza Maddog), který pak Ogakor prohrával jednu za druhou... :roll: Austrálii jsem viděl poměrně nedávno a dle komentářů snad všech hráčů tam všechny do jednoho akorát sra*a, nejvíc pak samozřejmě Colbyho a Keitha... už to něco vypovídá o člověku, nebo ne?!

V Allstars mi vadila nejmíň, dost jsem s ní soucítil když musela žít s IQ80 Rupertem... nakonec si s ní dle milanových slov "vytřel prdel Lex"

V HvV mě jednak vůbec nebavila, nic nepředvedla a měla naprosto otřesný zelený outfit :mrgreen: Jako normálně ty hadry soutěžících nijak nekoumu, ale tohle mi přišlo fakt strašný :vomit:
Završením Survivora měla být 40. řada

XtttX

Příspěvekod XtttX » 09 zář 2013, 15:26

Cypher.eu, "Jerri lovers" na to nezabúdajú... ;)
Na vyradení Kela nemá najväčší podiel Jerri, ale skôr Colby... Nemal ho rád, vnímal ho ako konkurenciu čo sa vzhľadu aj fyzických schopností týka, v podstate sa s ním ani nesnažil nejako spriateliť, namiesto toho ho ohováral na kameru a označoval ho za asociála ktorý sa dobrovoľne vyčleňuje z kolektívu. Kauza "sušené hovězí" bola pre Colbyho iba vynikajúca zámienka na jeho vylúčenie(+ ešte Kelova introvertná povaha).
Austrálii jsem viděl poměrně nedávno a dle komentářů snad všech hráčů tam všechny do jednoho akorát sra*a, nejvíc pak samozřejmě Colbyho a Keitha... už to něco vypovídá o člověku, nebo ne?!

Nikto ti tu netvrdí že Jerri bola anjel. :xtttx:
Ja osobne si myslím že Jerri si v Austrálii ani neuvedomovala ako na ostatných ľudí pôsobí... Ona je svojím spôsobom veľmi dobrý a srdečný človek, a po S2 bola celkom nešťastná ako ju ľudia vnímajú.
V HvV mě jednak vůbec nebavila, nic nepředvedla a měla naprosto otřesný zelený outfit :mrgreen: Jako normálně ty hadry soutěžících nijak nekoumu, ale tohle mi přišlo fakt strašný :vomit:

Ale fuj, tvrdiť že Jerri v HvV nič nepredviedla. :mrgreen: Veď tam hrala svoju najlepšiu hru... Sociálne sa neuveriteľne zlepšila, niekoľkokrát rozhodla akým smerom sa bude hra uberať, bola v obraze...
... a opäť naivne dôverovala. Jerri samozrejme nie je žiadna strategická hviezda, ale v HvV hrala pomerne slušnú hru.
"Outfit" jej nanútila produkcia. V niečom podobnom sa objavovala už v Austrálii, ale tam to aspoň nemala o niekoľko čísel väčšie... :mrgreen:

milan
A fan of Lisa Donahue
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod milan » 09 zář 2013, 15:30

Bola v obraze?
Pamätám si ako na ňu Russell kývol a perami naznačil "Danielle" a ona volila Danielle, totálny bezmozog, nič nevymyslela, čakal som vtedy, či pôjde proti Russellovi ale ona sa ho bála.
Mala vtedy zachrániť Danielle, vrátila by "požičané" Parvati, a kočky mohli spolu ísť do finále, ale znova si s ňou vytrel zadok kto iný ako Russell.
VIDENÉ:

Nejoblibenější hráči:

XtttX

Příspěvekod XtttX » 09 zář 2013, 16:26

Snáď si nemyslíš že Jerri volila Danielle iba preto že jej to Russell pošepkal na TC? Jerri sama potvrdila v jednom rozhovore že to tak nebolo, a že o hlasovaní pre Danielle vedele ešte pred TC. Ono je ale úplne logické že nám to strih neukázal...
Jerri sa Russella bála? Veď si ho ani nevzala na odmenu...
Parvati nemusela vracať vôbec nič... Imunita ktorá ju zachránila patrila najprv JT-mu, potom Russellovi... Všetci poznáme ten príbeh. A samotná "záchrana" Jerri(prípadne Sandry) bola v Parvatiinom najlepšom záujme...

huli

Příspěvekod huli » 09 zář 2013, 18:25

milan píše:Bola v obraze?
Pamätám si ako na ňu Russell kývol a perami naznačil "Danielle" a ona volila Danielle, totálny bezmozog, nič nevymyslela, čakal som vtedy, či pôjde proti Russellovi ale ona sa ho bála.
Mala vtedy zachrániť Danielle, vrátila by "požičané" Parvati, a kočky mohli spolu ísť do finále, ale znova si s ňou vytrel zadok kto iný ako Russell.

Ale ono i to jeji rozhodnuti dava smysl. Podivej se na to z jejiho pohledu, kdyz byl Russell ochotny se zbavit spojenkyne z jeho po celou dobu hry pevny aliance z prvniho dne, proc by se pak stejnym zpusobem nemohl zbavit i druhy spojenkyne, tedy Parvati ? Spravne si rikal, ze Jerri prakticky nic neudelala, o nicem nerozhodovala a jenom se vezla, proto by bylo logicke se jako dalsiho zbavit jedineho dalsiho hrace, ktery hral hru (chapano z Hantzova pohledu). Samostatnou kapitalou je pak nenavist ostatnich vuci Hantzovi jak v herni, tak i osobni rovine, Parvati byla neoblibena (nebo nevim, jak to popsat) pouze kvuli ryze hernim schopnostem, takze kazdy nad sve ego povzneseny prumerne inteligentni clovek (rozumej kazdy krom Ruperta) by nemel problem pro ni hlasovat, jelikoz narozdil od Hantze jejim negativem byla pouze odlisna kmenova prislusnost. Dej si tyto dva duvody dohromady a uznas, ze v tomhle kontextu ta Jerriina volba smysl rozhodne dava.

cypher.eu píše:V HvV mě jednak vůbec nebavila, nic nepředvedla a měla naprosto otřesný zelený outfit :mrgreen: Jako normálně ty hadry soutěžících nijak nekoumu, ale tohle mi přišlo fakt strašný :vomit:

Asi budu sam v opozici, ale me ten armadni outfit strasne bral :D

milan
A fan of Lisa Donahue
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod milan » 09 zář 2013, 18:57

Hráč, ktorý hrá už 3x (2x vrátený) by mal prísť s niečím iným ako len byť toaletným papierom. Jerri je preceňovaná hráčka, ktorá zaberá miesto v caste vždy lepším hráčom (možno nie tak zaujímavým z pohľadu -anti-/fan základne) ale určite lepším.
Jeff je už sentimentálny s tým vracaním do hry Jerri, Colbyho a podobných tragédov, potom to ozaj vyzerá ako nejaká elitárska šou.
VIDENÉ:

Nejoblibenější hráči:

cypher.eu
A fan of Brian Heidik
Nejoblíbenější série: Borneo, Palau, Cook Islands, Philippines
Nejoblibenější hráči: Tom Westman, Sandra Diaz-Twine, Brian Heidik, Denise Stapley
Nejméně oblíbené série: Caramoron, One Stupid World, Island of the SJW, Game "Changers"

Příspěvekod cypher.eu » 09 zář 2013, 20:27

No ohledně toho zabranýho místa v castu, jsou zde lepší kandidátky, než Jerri... třeba taková Courtney, Candice... účast Jerri a Colbyho beru spíš jako takovej sentiment ze strany Probsta/produkce, že prostě chtěli někoho ze starý školy... a oni dva byli ve svý době hodně populární, bohužel v HvV už to byly vykopávky :xtttx:
Završením Survivora měla být 40. řada

Zpět na „Survivor (U.S.)“