Ahoj,
před třemi roky jsem sekl se sledováním Survivora a jsem tedy šest sérií ve skluzu. Tak nějak mi přišly všechny ty změny od S41 k horšímu a už mě to prostě nebavilo. Chtěl jsem se zeptat, jestli jsou série S43-48 aspoň jakž takž koukatelné. Podíval bych se do rubrik s těmito řadami, ale nechci spoilery. Samozřejmě nečekám, že by některé ty změny vrátili zpátky, zase ale mi přijde, že se vždycky po nějakém čase ta kvalita Survivoru trochu vzpamatovala. Má to cenu se ještě k této show vracet?
Stojí za to vidět Survivor 43-48?
-
Pepi
- Nejoblíbenější série: 16, 20, 28, 13, 40
- Nejoblibenější hráči: Cirie, Sandra, Tony
- Nejméně oblíbené série: 38, 5, 29, 26, 35
Seen:
Survivor: 1-42
TAR: 19-23, 25, 26, 28, 30-32
Survivor: 1-42
TAR: 19-23, 25, 26, 28, 30-32
- Merengues9
- Nejoblíbenější série: The Amazon, Pearl Islands, All Stars, Panama, Cook Islands, China, Micronesia, Samoa, HvV, Philippines, Cagayan, WaW.
- Nejoblibenější hráči: Jonny Fairplay, Russell Hantz, Yul Kwon, Tony Vlachos, Parvati Shallow, Boston Rob, Richard Hatch, Rob Cesternino, Shane Powers, Jonathan
Penner.
Čau, za mě ani ne. Buď si dej jiné verze (Australany nebo JA), ale pokud očekáváš zlepšení v US verzi tak to nedostaneš.
I'm gonna make him an offer he can't refuse
-
St.James Park
- Nejoblíbenější série: Hvv, Micronesia, Amazon, Tocantins, Phillipines, Cagayan, Second Chance, Millenials vs. Gen X, David vs. Goliath. Všechny série Australské verze.
- Nejoblibenější hráči: USA: Rob C., B.Rob , Russel, Stephen, Brian, Jenna M., Kim, Malcolm, Parvati, Spencer, Corinne.
AUS: SHONEE, Benji, Phoebe, David, Harry, Nick, Luke, Sarah, Jericho, V All-Stars i Brooke. - Nejméně oblíbené série: Vanuatu, Thailand a celý "Probstivor" s výjimkou sérií 25, 28, 30, 31, 33, 37
Kupodivu mají všechny na ČSFD hodnocení v červených číslech a drží se kolem 70 %, což značí že nějakou kvalitu asi mají. Mě osobně se líbila 43, ostatní už ale ne. Největší problém je ve vzorci podle kterého castují. Převaha různým způsobem znevýhodněných lidí za kterými je v pozadí nějaký "silný příběh" z toho dělá dost komickou show a když už se objeví nějaký fyzicky nebo jakkoliv jinak schopný hráč, vyčnívá natolik, že to fakt neskutečně bije do očí.
A last in the Czechoslovak fans from Survivor
- Yedko
- Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
- Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
- Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
- Kontaktovat uživatele:
Za mě je to přesně jak říkáš - kvalita se zase trochu vzpamatovala, ale možná už v nižším měřítku, než bys chtěl akceptovat
Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!