Fans videa

Nevíte kam to napsat? Hoďte to sem.
Rendy
A fan of Brenda Lowe
Nejoblíbenější série: Borneo, HvV, Micronesia, Palau, Guatemala, Cook Islands, Australia, Pearl Islands, Redemption Island, One World, Philippines, Caramoan
Nejoblibenější hráči: Brenda, Darrah, Boston Rob, Steph, Parvati, Russell, Yul, Chelsea, Kat, Sierra, Ciera, Amanda, Danni, Ozzy, Corinne, Richard, Abi-Maria, Troyzan, Shane
Nejméně oblíbené série: Thajsko
Kontaktovat uživatele:

Fans videa

Příspěvekod Rendy » 14 říj 2013, 10:34

S heslem Fans 4 Fans, jsem na stránce udělal přehled nejlepších videí, které vytvořili fanoušci ke své oblíbené RS.
http://reality-show.eu/fans-videa/
Jaké máte vy nejoblíbenější fans videa na internetu? ;)
Obrázek

Vyrida
Nejoblíbenější série: The Australian Outback
Nejoblibenější hráči: Colby Donaldson, Brenda Lowe

Re: Fans videa

Příspěvekod Vyrida » 25 zář 2014, 01:00

Zdravím :) Tak jsem zas po čase sednul k tomu videoeditoru a udělal další Survivor video :) Tentokrát nejde však o žadný Tribute k jednomu určitému soutěžicí, ale zapřemýšlel jsem a představil si, že kdybych měl tu možnost a mohl poskládat další Allstars sérii a mohl natahat kohokoliv od první do 28. série..... no prostě výsledek je takový jaký je :)

VIDEO zde:

Pokud by někoho zajímalo a všiml by si, tak raději odpovím dopředu... Znělku jsem si taky namixoval sám :)

Klidně se můžete pod video podělit se svojí vlastní vysněnou 20tkou i když hádám, že už tu takový thread beztak někde bude... :)

Rendy
A fan of Brenda Lowe
Nejoblíbenější série: Borneo, HvV, Micronesia, Palau, Guatemala, Cook Islands, Australia, Pearl Islands, Redemption Island, One World, Philippines, Caramoan
Nejoblibenější hráči: Brenda, Darrah, Boston Rob, Steph, Parvati, Russell, Yul, Chelsea, Kat, Sierra, Ciera, Amanda, Danni, Ozzy, Corinne, Richard, Abi-Maria, Troyzan, Shane
Nejméně oblíbené série: Thajsko
Kontaktovat uživatele:

Re: Fans videa

Příspěvekod Rendy » 25 zář 2014, 06:42

Opět super videjko! :)

Tapatalkuji..
Obrázek

Zpět na „Volná diskuze“