Příspěvekod honzavohralik » 12 říj 2014, 20:55
NEJLEPŠÍ SÉRIETAR 17: Pro mě jedna z nejlepších sérií, co se týče castu. V tom smyslu CBS odvedlo skvělou práci, možná až na Michaela a Kevina, protože většině takových známých týmů na chuť nepřijdu. Hlavně 4 F/F týmy poprvé v historii, což jsem rozhodně ocenil. Navíc vítězství Nat a Kat Ale i lokace byly dobré, líbily se mi hlavně severské krajiny, Ghana a Bangladéš. Dalším plusem byly nové twisty - Express Pass a Double U-Turn a celkově vzniklo plno vtipných momentů (jako Mallory a hnůj, lodičky v UK a úkol s kroužkováním "dětí", tedy symbolů v Ghaně.) Dost mě mrzí, že z tak skvělé řady se vrátili jen ne tak skvělí Gary a Mallory.
TAR 11: Asi jediná vydařená řada navrátilců. V castu bych sice našel pár jmen, které si mi nelíbily jako David a Mary, Kevin a Drew nebo Eric a Danielle (ty novo týmy jsou na nic), ale celkově se cast povedl jako už nikdy potom. Mezi hodně týmy to dost vřelo, sice ne jako v S20, ale to napětí a soutěživost se mi strašně líbila. Navíc velké plus, když se dva moje oblíbené týmy dostaly až do finále, takže tady je důvod oblíbenosti téhle série i to.
TAR 5: Jedna na které se shodnu s Xtttx, i když třeba S10 je také skvělá. Místa jako Egypt, která se už bohužel kvůli politické situaci nenavštívila. (Podobně to teď je i s Ukrajinou.) Perfektní
týmy a dost momentů, které každému museli utkvět v paměti.
NEJHORŠÍ SÉRIETAR 19: Nudný cast, snad jediný kdo mě bavil byli Bill a Cathi a Kaylani a Lisa, které vypadly dost brzo. A pak už snad je samé mínusy: 3 etapy v Indonésii byl vrchol, další pár ze Survivor, představení nového úkolu Hazard = Speedbump a kolo, kde vypadli dva týmy. Tragédie nad tragédii.
TAR 24: Trapnost nejvyššího kalibru. Jediná jména z castu, které se hodily do All-Stars byli Joey a Meghan, Natalie a Nadiya, Brendon a Rachel a Leo a Jamal. Nikdo si nevzpomněl na zajímavější lidi jako Chippendales, Pam a Winnie, Mona a Beth, Max a Katie, Nicky a Kim, Tim a Marie. Vím, že někteří třeba odmítli, ale aby byl průměrný divák nespokojen víc než z polovinou castu je vrchol. Navíc třetí šance pro prachatý basketbalisty, kovboje homofóby a iritující matku, která se neustále zastává svého hluché syna. To byl předposlední kolík do rakve, ten poslední tam dorazily země, kde ani jedna nebyla nová a zase jsme strávili dvě etapě v Číně juchůů.

SURVIVOR: Colleen (S1) Colby, Jerri, Elizabeth (S2) ETHAN, Teresa (S3) Kathy (S4) Sandra, Andrew, Tijuana (S7) ELIZA (S9) TOM, STEPHANIE (S10) Gary, Lydia (S11) TERRY, Cirie (S12) Yul (S13) PEIH-GEE, Courtney, Amanda (S15) Natalie, Alexis (S16) Ken, Crystal, Corrine (S17) Sierra, Brendan (S18) Natalie, Laura (S19) BRENDA, Marty (S21) Kim, Alicia (S24) RC, Abi-Maria (S25) CIERA, HAYDEN (S27) Spencer, Tasha (S28) Jeremy, NATALIE, KELLEY (S29) Shirin, Joe, Jenn, Mike (S30) Cydney, Aubry (S32)
TAR: Blake, Paige (S2) Jill (S3) Millie, Chuck (S4) CHARLA, MIRNA (S5) Gaghans (S8) BJ, Tyler, Fran, Barry (S9) DUSTIN, Kandice (S10) Ron, CHRISTINA, Vyxsin (S12) Kisha, Jen (S14) Maria, Tiff, Brian (S15) Carol, Brandy (S16) BROOK, CLAIRE (S17) Bill, Cathi (S19) Brendon, Rachel (S20) TWINNIES, Chippendales (S21) Pam, Winnie (S22) LEO, JAMAL, Nicky, Kim (S23) KYM, ALLI, Shelley, Nici, Amy, Maya (S25) Jenny, Jelani (S26) Krista, Tiffany (S27)
BB: DANIELLE, Marcellas (S3) Alison, Erika (S4) Adria, Natalie (S5) James, JANELLE, KAYSAR, Howie, Rachel (S6) Dick, Jen, JESSICA, Eric (S8) Chelsia, JAMES (S9) Renny, KEESHA (S10) Michele, Russell (S11) RACHEL, BRENDON, Ragan, BRITNEY (S12) Shane, Danielle, IAN (S14) ELISSA, Helen, AMANDA (S15) Donny, Christine, Nicole (S16) VANESSA, Johnny Mac, Liz (S17)
BB CAN: Gary, Topaz, Andrew (S1) Sarah, KENNY, Allison, Sabrina (S2)