Nejoblíbenější soutěže (TAR)

Angie
A fan of Malcolm Freberg

Nejoblíbenější soutěže (TAR)

Příspěvekod Angie » 02 zář 2013, 14:12

JAKÉ JSOU VAŠE NEJOBLÍBENĚJŠÍ SOUTĚŽE?

Obrázek

Za mě jsou to:
1. "Hledací"
kde musí soutěžící najít obálku (vlaječku, cokoliv...) ať už je to legendární rozbalování balíků sena, obracení trpaslíků, rozhrabávání báboviček na pláži nebo otvírání bábušek. Tyhle soutěže prostě dokáží skvěle zamíchat pořadím.

2. "Závěrečné na paměť"
kde musí soutěžící poskládat ve správném pořadí vlajky států, které navštívili, nafukovací glóbusy s vyznačenýma zeměma nebo věci, které v té zemi používali ke splnění úkolu. Tým může dorazit první, ale ve chvíli, kdy si nepamatuje nebo nezná vlajky, je v pr...

3. "Soutěže se zvířátky"
ať už se jedná o převážení dřeva na oslu, ježdění na velbloudovi nebo králíčky přehopsávající překážky. Je jedno v jakém pořadí týmy dorazí k úkolu, ale když se zvířátku nechce, tak se prostě nehne a to dokáže taky zamíchat pořadím.

Ezechiel
Persona non grata
Nejoblíbenější série: PI, HvV, Palau, Afrika, Vanuatu
Nejoblibenější hráči: Denise, Penner, Tom W.
Nejméně oblíbené série: Micro, RI, Markézy, Thajsko, Fiji a blíží se Guatemala a Nikaragua

Re: Nejoblíbenější soutěže (TAR)

Příspěvekod Ezechiel » 02 zář 2013, 15:47

Časové limity mě bavily, třeba na té sáňkařské dráze v 7 serii.

Nebo mám rád ty, kde musí sestavit vlajky podle zemí, které navštívili.

:hungry: no a žranice, to by bylo moje :munch:

XtttX

Re: Nejoblíbenější soutěže (TAR)

Příspěvekod XtttX » 05 zář 2013, 17:28

Tiež mám veľmi rád "hladacie" súťaže, ale skôr také ktoré nezávisia iba na náhode, ale sú založené napr. na pozorovaní(Roadblock s maskami v S4, hľadanie umelého jedla v S17...) či pamäti(niektoré zo záverečných úloh). Milujem "výškové" a "žracie" úlohy, skvelé sú aj úlohy pri ktorých sa súťažiaci poriadne zašpinia. :smile:

Zpět na „Ankety, seznamy, žebříčky“