Eric a Danielle (11-All Stars) - Vyhráli až, když to bylo třeba, rozhodně si to víc zasloužily Dustin a Kandice. Navíc to dle mého názoru ani nebyl tým do All Stars, vždyt výkon Danielle v její předchozí sérii nebyl nic moc. Líp by mi do série sednuli BJ a Tyler.
Kisha a Jen (18 - Unfinished Business) - Tým, kterej legendárně vypadl ve svý první sezoně. Bylo jasný, že se do Unfinished Business hodí, ale co se týče finále, tak by si to zasloužili víc jak Gary a Mallory, tak Flight Time a Big Easy. Sice se holky držely celkem dobrejch výsledků v průběhu závodu, ale milión dolarů jejich výkon nezasluhuje...
Josh a Brent (21) - Co jsem se dočetl, tak hodně lidí tuhle dvojici považuje za nejhorší vítěze vůbec. V průběhu soutěže nuda, šedej průměr. Nic moc nedokázali a ani člověka nepobavili. Jak Chippendales tak Trey a Lexi by si to zasloužili víc a myslím, že i několik nefinálových týmů (Twinnies) předčilo výkon vítězů. Bohužel taková už Amazing Race je.
Jinak tohle není z žádné osobní nenávisti k týmům, snažil jsem se to dělat co nejobjektivněji. Většinou totiž nevyhraje přímo můj favorit, ale někdo, kdo si to aspoň zaslouží. Tohle jsou ale týmy, kterejm bych rozhodně milión nedal...