Big Brother 15 - EP06

June 26, 2013 - September 18, 2013
Earl
A fan of Kelly Shinn

Big Brother 15 - EP06

Příspěvekod Earl » 26 srp 2013, 16:58

Episode 6
Obrázek

Earl
A fan of Kelly Shinn

Re: Big Brother 15 - EP06

Příspěvekod Earl » 26 srp 2013, 17:44

Elissa a Helen bojujú o život vážne zo všetkých síl. Elissa po druhý krát MVP. Vidno, že si dáva už pozor s kým rieši MVP stratégiu, naposledy to McCrae vykecal každému, tentokrát to povedala Helen. Ich reakcia bola suprová, vážne sú najsympatickejšie v dome.
Myslím, že s Jeremym to bolo tak 50 na 50. Mohli kľudne nominovať Kaitlin ale mohlo sa stať, že Veto vyhrá Aaryn a ponechá nomináciu nezmenenú a im išlo o to dostať Jeremyho z domu, preto riskovali a nominovali ho. Bohužiaľ vyhral Veto. Po tých vecia čo tam urobil sa mala produkcia zachovať férovo a Veto mu odobrať. Candice začínam fandiť, to dievča sa vážne nezdá, natrela celú Moving Company takže Nick skončil v nominácií. Candice vitaj v mojom podpise.
Ja to vidím tak, že pre Elissu budú hlasovať: GM, Jessie, Kaitlin
Pre Nicka: Amanda, Andy, Candice, ak Amanda zapracuje na McCraeovi tak aj on, myslím, že aj Judd je skôr na strane Elissi, Spencer by rád mal pod kontrolou MVP a Howard má rád Elissu aj Helen ak na nich zapracujú mohlo by to skončiť 7-3. + ak praskne podaliancia v Moving Company mohlo by sa to roztrieštiť.
V tomto dieli ma ale neskutočne iritovala GM, správala sa ako lacná štetka. Ona aj Jessie majú vlhko v nohavičkách z Nicka, pripomýna mi to situáciu Lydie a Natalie v S11. Najskôr sa budú vešať na Nicka, potom budú kamošky a potom sa nenávidieť.
Fandím: Elissa, Helen, Amanda, Candice
Je mi zle: GM, Aaryn, Jeremy, Kaitlin, ?Jessie?
Obrázek

Zpět na „Big Brother 15 (U.S.)“