Abi
Kass
Spencer
Hayden
Shane
Terry
Tito jsou podle mě jistí...a doufám v Chelsea

honzavohralik píše:Já se nejvíc bojím, že Američani si na lidi ze starších sérii ani nevzpomenou a všechny místa zaberou lidi z Cagayanu, SJDS a Worlds Apart, což by byl fakt průser nad průsery.

Z Cagaynu bych určitě rád viděl Tashu a Kass, možná i tu J´Tiu, kvůli srandě. O mužské osazení strach tak nemám, ale fandím vždycky spíš holkám milan píše:BB US by som za vzor nedával, 6. séria bola dovtedy bezkonkurenčne najlepšia séria a mala výborný cast .
Mňa skôr udivuje tá neustála recyklácia hráčov zo sérii 22, 23, 24, kde sa niekto snaží dokázať, že aj keď série boli na kokot, tak on mal s jeho tímom celkom dobrý čuch na hráčov a cast bol výborný. Pritom neskutočne, až alibisticky ignorovanie hráčov zo sérii 7, 10, 11, dajme tomu že aj 6, 13, 14, 15 je až smiešne, o 19 by sa dalo taktiež polemizovať,
jukab píše:Jedinou dobrou věcí z téhle zprávy je, že se tam snad dostane Jenn, možná ani Carolyn by mi nevadila. Hali se fandit nedá, Kelly ani Sierra nic nepředvedly, Shirin něco chybí.
Jeff Probst@JeffProbst
holy smokes a lot of love for @Janglim21 --- we gotta find a way to get him back! I hear ya! Note taken.
), už proto že jedna výrazná tvář nejspíš z výběru vypadla a dál je to u holek až na pár výjimek fakt hrůza, děs a křoví. Přecejenom Jenna a Ethan spolu taky chodili během all-stars.

[/spoiler]
XtttX píše:Inak podľa všetkého bola do tejto série oslovená aj RC, ale ponuku odmietla. Vraj sa jej nepáčil cast...
redmond píše:#Survivor S31 Update: Voting to open first week of May. Final calls being made to those on the list. Expect the 40 to have been cut down.
)
brninho píše:Za 10 dní ještě nejspíš zůstane ve hře Carolyn a Tyler, takže Max, Joe, Mike, Shirin, Hali/Jenn?

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host