Andrew Savage ANO! Typ starého kmenového vůdce, který se v těch nových prakticky už nevyskytuje.
Keith Nale NE! Zástupce otřesné řady, který mě bavil senilitou jednou, podruhé už těžko.
Vytas Baskauskas NEUTRÁL Absolutně ničím mě nezaujal, Hayden ze stejné řady ano.
Spencer Bledsoe ANO Byl mi protivný svým povyšováním, stratég to ale rozhodně je.
Stephen Fishbach ANO! Právě on dotáhl neschopného JT až do finále, hrát měl už mnohem dřív v libovolné All Stars řadě.
Jeff Varner ANO Typický gay ze starších řad, jen z nostalgie se na něj těším, jeho hru si nepamatuju.
Jeremy Collins NEUTRÁL Další zástupce otřesné řady, zveličován produkcí, jednooký král mezi čuráky, a to je vše.
Terry Deitz ANO Nemsrtelnej dědek v roce 2006, snad nebude vypadat jak Tom v S20 a přibalil si masti na artrózu.
Joe Anglim ANO Malcozzy, lolitky se vyprstí, já snad pobavím při jeho soupeření se starou gardou v soutěžích.
Woo Hwang ANO! Fabio typ, totálně vymletej, bezstarostnej, kladnej a zábavnej, díky tomu se i já skvěle bavím.
Kelley Wentworth NE! SJDS potřetí? Jděte do prdele Američani, ani si jí nevybavuju, a to jsem jí viděl před pár měsíci.
Ciera Eastin NE Vyrazila svojí matku, která jí tam opečovávala jak kojence, nic víc si o ní nepamatuju.
Kelly Wiglesworth NE! Raději hráčky, kterým nemusí zaplatit, aby milostivě vůbec hrát chtěly.
Tasha Fox ANO Jedna z mála černošek, která unikla z té ghetto trash škatulky, která CBS tak preferuje a zbožňuje.
Abi-Maria Gomes NEUTRÁL Pamatuji, že byla píča, ale ne natolik zajímavá, aby mě tím dokázala pobavit.
Kass McQuillen NEUTRÁL Tady cítím zásah produkce, ale pokud bude stejně nekonvenční a zmrdská jako minule, proč ne.
Kimmi Kappenberg NE Už ve 13 mi byla nesympatická, hráčka druhého-třetího sledu ve vlastní nehvězdné řadě.
Peih-Gee Law ANO Původně jsem si jí spletl se Shi Ann, takže
NEUTRÁL Shirin Oskooi NE! 
--- jediný důvod, proč se někdo takový vůbec mohl ocitnout mezi "hvězdami".
Monica Padilla NE Ozdoba Samoy, kdo tvrdí, že si z ní pamatuje něco víc než kozy (které neměla), lže.
Mám mírné podezření, že produkce si taky několikrát zahlasovala, protože ten výběr je zkrátka v určitých ohledech divný a v dalších zase neskutečně vhodný. Spekulace jsou ale k hovnu a nebudu je rozvíjet. Mužský cast je pro mě nadprůměrný a rozhodně lepší než měly všechny mužské casty All Stars řad po S20, ženský je pro mě hotová tragédie, kterou zachraňuje jen fakt, že se tam vyskytují hráčky ze starších řad, jinak je možná slabší než ten u Caramoanu. Tři zástupce toho největšího hovna (půl roku starého - ti si tu "druhou šanci" museli dlouho vyčekat) v podobě San Juan Del Sur považuji za naprostý vtip a důkaz demence amerického diváka, zvláště v podobě Kelley a Keitha, Jeremy se dá pochopit.
NAPROSTO mě sere, že ti požírači horkých psů neprohlasovali Jima a Shanea, jeden lstivý manipulátor a taktik, druhý old school osobnost, nad kterou není. Minimálně na úkor Keitha tam jeden z nich být měl a na úkor mého oblíbence Woo ten druhý, ale to už je jedno, hlavně aby vyletělo co nejvíc žen před sloučením a to neříkám jako šovinista, ale jako fanoušek pořadu, který chce vidět zajímavé hráče, ne Kelley, Monicu a Cierru jak se podruhé v rozmezí pár měsíců opalují na pláži.
--------------------------------------------------------------------------------
A teď se velmi rád přidám do zdejšího OT, i když to vlastně přímo souvisí s castem řady. V dospívání jsem zažil rovněž šikanu v poměru sám proti všem (to ona tady rozhodně ne) a v podvědomí si jistě nesu taky nějaký krásný mindrák. Rozhodně bych tam ale nedělal stejné teatrální hysterické scény jako ona. Zapomínáte, že měla tragickou sociální hru. Pouze a jenom tím se vymezila a logicky byla skupinou odstrčena, ne tím, že si jí vyhlídla parta tyranů, aby jí to osolila. Místo sebereflexe a začlenění začala naříkat na šikanu z dětství, která s její situací na ostrově neměla nic společného. Shirin chtěla ohromovat, hlavně diváky - a povedlo se jí to. Díky tomu je v All Stars, do které se prolitovala sentimentálními kecy o dětství, místenku dostala za příběh mimo hru, ne za účast v ní, za což by se dávat měla. De facto vyvíjela permanentní nátlak na diváky, aby jí fandili jen díky tomu, že v dětství to neštimovalo a CBS jí v tom ochotně notovala. Že to hraje na kamery bylo zřetelné po každé citaci starších hráčů a znalostí ze soutěže, strašně moc chtěla působit epicky.
Do dokonalé oběti, do které se profilovala měla daleko. Byla pomlouvačná jako většina ostatních. Willa a jeho pozice nikoho nezajímala, proč taky, je to tlustej negr bez hry, ne kudrnatá sebelítostivá milfka se slzama v očích a dokonalým příběhem o zkurveném dětství. Vykopnutý z aukce, bez dopisů od rodiny, bez žrádla, bez výhody, ale se zasranou truhlou sušených banánů, o které se ještě se všemi spoluhráči rozdělil, aby pak poslouchal, že si polovinu nechal pro sebe, od kreténů, kteří měli plná břicha steaků a četli si u toho dopisy od rodin. Já na jeho místě všechny upálím a holt to odsrala ona, která byla nejblíž a rovněž ho křivě nařkla (alespoň to tvrdil Tyler). Na RS se jí pak omlouvá, ona to trapně nepřijme, natož aby se otevřelo téma, že ani ona se nechovala moc fér, zkrátka nasrat Wille, já jsem chudinka a nepřijímám, rozhodla jsem se, že jsi tyran, kamero 5, zaber mě zblízka, Jeffe, nech mě kecat dalších deset minut jak mi fotr nadával, hlasování diváků ještě není u konce. Jak to měla z fotrem je zcela irelevantní, nikdo z těch hráčů to nemohl předem vědět a i kdyby to věděli, jen kvůli tomu jí nesmí nic říct, zvlášť když to není žádný skromný a nenápadný andílek, to asi těžko. Pokud jí někdo v afektu dostal na věci, které jsou pro ní citlivé, nemá o nich žvatlat před bandou kreténů v reality-show, které sotva zná, ale nechat si je pro sebe - když jsou tak citlivé, jenže pak by už neměla co nabídnout kamerám, dilema...
Mimochodem, zákeřně v odplatě Willovi vetovala dopis od rodiny (jako jediná), ve finále se ho snažila co nejvíc ponížit a ještě ani nepřijala jeho omluvu, kdy z něho udělala čuráka i potřetí v přímém přenosu. Na fakt, že si za jeho reakci mohla do určité míry sama, nevidím v tom čistokrevnou oběť, ale stejného kreténa s máslem na hlavě, Will rozhodně dostal za uši více než zasloužil, takže nějaká přetrvávající sebelítost u ní není vůbec na místě. Šikanu v soutěži nepocítila, ta vypadá úplně jinak, jen měla pár individuálních rozhovorů s kretény ve formě Dana a Willa. Její "domácí násilí" bylo úplně mimo, zmínit se o tom jednou informativně pro diváka, ok, žvatlat o tom ještě při reunion, to nemyslí vážně. Její role oběti je stejná mediální manipulace divákem jako Hantz s imunitama od produkce v Samoe v roli největšího hledače všech dob. Dřív byli v castu hráči po rakovině, po rodinných tragédiích, atd. Člověk se to sotva dozvěděl na reunion dané řady a mnohdy až při hledání na netu. Tady se polovinu celé série teatrálně litovala zakomplexovaná husa kvůli údajnému násilí a šikaně na škole a ještě jde díky tomu do All Stars, kde to předpokládám dovede ještě k větší dokonalosti, protože nic jiného zkrátka nemá.