Příspěvekod milan » 20 čer 2015, 13:28
Mňa po tom rozhovore hlavne udivuje, že keď tvrdí, že šou už nejakú dobu nesleduje (kvôli twistom), tak posledné dve série bol radiť porote ohľadom hlasovania (+ bol na finále). Trošku to z jeho pohľadu nechápem, na druhej strane som rád, že si zgustol tento rok na BB CAN S3, kde si nebral servítku pred ústa ohľadom pretwistovania série. Inak súhlasím čo povedal na adresu toho, že ľudia prídu na casting a povedia "budem nový Dr. Will" alebo "budem nový Dick", proste ísť na casting s tým, že chcem niekoho kopírovať je blbosť (ja sa vždy smejem, keď čítam tie vizitky hráčov do Survivor - budem nový BR, alebo fandím BR, či Parvati, asi v každom jednom poste, preto som mal rád RC, ktorá také niečo nemala).
Jeho hra v S7 bola poznačená aj tým, že sa mu tam nechcelo (spomínal, že mal akurát atestácie), takže sa len bavil, čo je aj dosť vidno na celej jeho hre (oproti S2 to je markantný rozdiel).
Dodal by som, že skvelo okomentoval sledovanosť proti nejakej kravine na platenej TV, a že podobné šou už nemajú budúcnosť, nieje rok 2000/2001, kedy sa v podstate vysielali len Survivor / Big Brother (TAR prišiel až hneď nato). To má určite pravdu.
Najväčší fail v twiste v S14 nevidel ani tak v návrate Coachov (do hry, s tým počítal, už keď ho tiež oslovili), ale to, že v dobe kedy Shane obrátil a išiel proti Frankovi si vlastne poštval až 4 ľudí (2 nominovaných 1 preobsadeného a Boogieho ako Coacha).
Z rozhovoru, ktorý nám dala JoJo minulý rok, vyplýva, že boli tlaky aby nevyletela Danielle (keďže by skončil Dan), z toho je jasné, že CBS sériu značne dohnojila, i keď bola za posledné roky výborná (pri S12 obaja spomínajú, že bola nudná od začiatku, tak som zvedavý čo by potom povedali na S15 & S16).
VIDENÉ:
Survivor S1-S28, Big Brother S2-S4 + S6-S9 + S11-S17 (U.S.), Big Brother S1-S3 (CAN)
Nejoblibenější hráči:
S: RICH, RUDY (S1) AMBER, JEFF (S2) SILAS (S3) "BOSTON" ROB, JOHN (S4) BRIAN (S5) JENNA (S6) SANDRA, JFP, BURTON (S7) CHRIS, JULIE (S9) TOM (S10) JAMIE (S11) DANIELLE (S12) PARVATI, PENNER, YUL (S13) YAU-MAN (S14) AMANDA, TODD (S15) RANDY (S17) STEPHEN (S18) NATALIE (S19) KELLY S. (S21) GRANT (S22) JIM (S23) KAT (S24) RC, MALCOLM (S25) ALLIE (S26) HAYDEN (S27) SPENCER (S28)
BB: WILL, KRISTA, BOOGIE (S2) LISA, MARCELLAS, DANIELLE (S3) ALISON (S4) JANELLE, KAYSAR, HOWIE (S6) DICK, DANIELE (S8) JAMES (S9) JORDAN, JEFF (S11) RACHEL, BRITNEY, BRENDON (S12) PORSCHE (S13) ASHLEY, JOJO, IAN, SHANE (S14) LIZA (C S1) ELISSA (S15) RACHELLE, ANDREW, SARAH, IKA, KENNY (C S2) ZACH, DONNY, AMBER, VICTORIA (S16) NAEHA, KEVIN, WILLOW (C S3) JACKIE, JULIA, AUDREY, VANESSA, SHELLI (S17)