Big Brother 17 - EP02
- milan
- A fan of Lisa Donahue
- Nejoblíbenější série: S: 1, 6, 7, 8, 9, 10, 13, 15, 16, 20, 22, 25 BB US: 2, 3, 6, 7, 8, 11, 12, 13, 14 BB CAN: 2
- Nejoblibenější hráči: S: Boston Rob, Parvati, Malcolm, RC, Purple Kelly, Alexandra, Julie BB: Janelle, Rachel, Ian, Porsche, Ashley, Will, Lisa BB (CAN): Liza, Kenny
- Nejméně oblíbené série: S: 2, 3, 4, 5, 11, 12, 14, 17, 18, 19, 21, 23, 24, 26, 27, 28 BB US: 4, 9, 15, 16 BB CAN: 1, 3
- Kontaktovat uživatele:
Big Brother 17 - EP02
Episode 2
VIDENÉ:
Survivor S1-S28, Big Brother S2-S4 + S6-S9 + S11-S17 (U.S.), Big Brother S1-S3 (CAN)
Nejoblibenější hráči:
S: RICH, RUDY (S1) AMBER, JEFF (S2) SILAS (S3) "BOSTON" ROB, JOHN (S4) BRIAN (S5) JENNA (S6) SANDRA, JFP, BURTON (S7) CHRIS, JULIE (S9) TOM (S10) JAMIE (S11) DANIELLE (S12) PARVATI, PENNER, YUL (S13) YAU-MAN (S14) AMANDA, TODD (S15) RANDY (S17) STEPHEN (S18) NATALIE (S19) KELLY S. (S21) GRANT (S22) JIM (S23) KAT (S24) RC, MALCOLM (S25) ALLIE (S26) HAYDEN (S27) SPENCER (S28)
BB: WILL, KRISTA, BOOGIE (S2) LISA, MARCELLAS, DANIELLE (S3) ALISON (S4) JANELLE, KAYSAR, HOWIE (S6) DICK, DANIELE (S8) JAMES (S9) JORDAN, JEFF (S11) RACHEL, BRITNEY, BRENDON (S12) PORSCHE (S13) ASHLEY, JOJO, IAN, SHANE (S14) LIZA (C S1) ELISSA (S15) RACHELLE, ANDREW, SARAH, IKA, KENNY (C S2) ZACH, DONNY, AMBER, VICTORIA (S16) NAEHA, KEVIN, WILLOW (C S3) JACKIE, JULIA, AUDREY, VANESSA, SHELLI (S17)
Survivor S1-S28, Big Brother S2-S4 + S6-S9 + S11-S17 (U.S.), Big Brother S1-S3 (CAN)
Nejoblibenější hráči:
S: RICH, RUDY (S1) AMBER, JEFF (S2) SILAS (S3) "BOSTON" ROB, JOHN (S4) BRIAN (S5) JENNA (S6) SANDRA, JFP, BURTON (S7) CHRIS, JULIE (S9) TOM (S10) JAMIE (S11) DANIELLE (S12) PARVATI, PENNER, YUL (S13) YAU-MAN (S14) AMANDA, TODD (S15) RANDY (S17) STEPHEN (S18) NATALIE (S19) KELLY S. (S21) GRANT (S22) JIM (S23) KAT (S24) RC, MALCOLM (S25) ALLIE (S26) HAYDEN (S27) SPENCER (S28)
BB: WILL, KRISTA, BOOGIE (S2) LISA, MARCELLAS, DANIELLE (S3) ALISON (S4) JANELLE, KAYSAR, HOWIE (S6) DICK, DANIELE (S8) JAMES (S9) JORDAN, JEFF (S11) RACHEL, BRITNEY, BRENDON (S12) PORSCHE (S13) ASHLEY, JOJO, IAN, SHANE (S14) LIZA (C S1) ELISSA (S15) RACHELLE, ANDREW, SARAH, IKA, KENNY (C S2) ZACH, DONNY, AMBER, VICTORIA (S16) NAEHA, KEVIN, WILLOW (C S3) JACKIE, JULIA, AUDREY, VANESSA, SHELLI (S17)
Re: Big Brother 17 - EP02
Osobně mám z téhle série zatím docela dobrý pocit. Sice si myslím, že se to během pár dílů změní, ale jinak mě to docela baví.
Druhá skupina soutěžících mě nadchla o něco míň než první, líbila se mi Vanessa, John mě taky docela bavila, naopak se mi nelíbí Liz a přeafektovaný Jason (nemůžou mít jednou v BBUS gaye jako Kennyho z BBCAN a ne tyhle přeafektované typy?). Pokud chtěli nějaké duo z TAR, napadá mě spoustu lepších voleb, ale nemlžu říct, že bych byl vyloženě nespokojený, Jackie by mohla být super a když už nic, mají takový terč na zádech, že se půjde dřív po nich než po mých oblíbených hráčích
Co ale musím pochválit je HoH comp, strašně se mi líbila, v BBCAN2 tuším byla podobná, ale tohle provedení, kde je provaz táhl nahoru mě fakt zaujalo. Škoda, že vyhrál zrovna Jason, nehorázně mě iritují ty jeho gesta.
Modleme se, aby to neskončilo jako loni a nebyly v příštím díle nominovány čtyři holky.
Jinak jsem zatím spokojený, podle mě docela silný ženský cast, u chlapů se mi zatím kromě Johna moc nevyprofiloval žádný favorit.
Druhá skupina soutěžících mě nadchla o něco míň než první, líbila se mi Vanessa, John mě taky docela bavila, naopak se mi nelíbí Liz a přeafektovaný Jason (nemůžou mít jednou v BBUS gaye jako Kennyho z BBCAN a ne tyhle přeafektované typy?). Pokud chtěli nějaké duo z TAR, napadá mě spoustu lepších voleb, ale nemlžu říct, že bych byl vyloženě nespokojený, Jackie by mohla být super a když už nic, mají takový terč na zádech, že se půjde dřív po nich než po mých oblíbených hráčích
Co ale musím pochválit je HoH comp, strašně se mi líbila, v BBCAN2 tuším byla podobná, ale tohle provedení, kde je provaz táhl nahoru mě fakt zaujalo. Škoda, že vyhrál zrovna Jason, nehorázně mě iritují ty jeho gesta.
Modleme se, aby to neskončilo jako loni a nebyly v příštím díle nominovány čtyři holky.
Jinak jsem zatím spokojený, podle mě docela silný ženský cast, u chlapů se mi zatím kromě Johna moc nevyprofiloval žádný favorit.
- brninho
- A fan of Dr. Will Kirby
- Nejoblíbenější série: Survivor: Borneo, Amazon, PI, All- Stars, CI, FvF1, Samoa, HvV, Philippines
TAR: S02, S03, S07, S12, S15, S16, S18
BB: S02, S06, S07
Druhá skupina to trošku oživila, rozhodně větší sympaťáci, ani ten Jason mi zatím nevadí ("zatím" zdůrazňuju, ze začátku mi minulý rok nevadil ani Frankie), těším se na Vanessu, Steve působí dobře (nicméně "favorit" na jednoho z prvních vyžazených), Becky je pro mě Miss BB17, na fotkách ani nevypadala
Teď ta horší část, CBS si nečekaně prvním takeoverem přihřála polívčičku a první promo si udělala TAR, už se těším v příštích týdnech na takeovery týkající se všech možných seriálů na CBS. Jackie a Jeff mi v průměrné sezoně nic moc neříkali, ale pokud taková Jackie má nasledovaný BB (o čemž pochybuju, ale třeba..), tak to může být zajímavý element ve hře, Jeff je douchebag, co někomu zajímavějšímu zabral místo ve hře, když už někoho z poslední TAR, tak jednoznačně Hayley a Blair, to by myslím nalákalo i XtttX
Co se mi hrubě nelíbilo, tak to jak produkce doslova posrala Da'Vonne a Vanessu, myslel jsem že to vzdání se už je dostatečně velkej twist, ale ne, my je musíme odměnit, aniž by se to předtím dalo na vědomost, tohle je může poslat do BotB
Když už to ohlásil Phil, tak co by to mohlo být? Neočekávám že účast v TAR 28 těhle dvou, tak nějákej výlet od Travelocity?
Uvidíme co první nominace, Jason působí jako takovej ten co i přes slib nominuje Jackie a Jeffa, Jamese upřímně nedovedu odhadnout, každopádně v silným ohrožení je v mých očích i Vanessa a Da'Vonne, uvidíme co na ně produkce vymyslela...
Teď ta horší část, CBS si nečekaně prvním takeoverem přihřála polívčičku a první promo si udělala TAR, už se těším v příštích týdnech na takeovery týkající se všech možných seriálů na CBS. Jackie a Jeff mi v průměrné sezoně nic moc neříkali, ale pokud taková Jackie má nasledovaný BB (o čemž pochybuju, ale třeba..), tak to může být zajímavý element ve hře, Jeff je douchebag, co někomu zajímavějšímu zabral místo ve hře, když už někoho z poslední TAR, tak jednoznačně Hayley a Blair, to by myslím nalákalo i XtttX
Co se mi hrubě nelíbilo, tak to jak produkce doslova posrala Da'Vonne a Vanessu, myslel jsem že to vzdání se už je dostatečně velkej twist, ale ne, my je musíme odměnit, aniž by se to předtím dalo na vědomost, tohle je může poslat do BotB
Uvidíme co první nominace, Jason působí jako takovej ten co i přes slib nominuje Jackie a Jeffa, Jamese upřímně nedovedu odhadnout, každopádně v silným ohrožení je v mých očích i Vanessa a Da'Vonne, uvidíme co na ně produkce vymyslela...
THE BEST OF THE BEST: Hatch, Penner, Malcolm (S), Dr.Will (BB)
- milan
- A fan of Lisa Donahue
- Nejoblíbenější série: S: 1, 6, 7, 8, 9, 10, 13, 15, 16, 20, 22, 25 BB US: 2, 3, 6, 7, 8, 11, 12, 13, 14 BB CAN: 2
- Nejoblibenější hráči: S: Boston Rob, Parvati, Malcolm, RC, Purple Kelly, Alexandra, Julie BB: Janelle, Rachel, Ian, Porsche, Ashley, Will, Lisa BB (CAN): Liza, Kenny
- Nejméně oblíbené série: S: 2, 3, 4, 5, 11, 12, 14, 17, 18, 19, 21, 23, 24, 26, 27, 28 BB US: 4, 9, 15, 16 BB CAN: 1, 3
- Kontaktovat uživatele:
Mohol by mi niekto v krátkosti opísať Jeffa & Jackie, hlavne ako dávali fyzické súťaže a kvízy v TAR S26? Jackie je podľa mňa silnejšia, určite ma lepšie vypracované nohy ako tanečníčka, čo v súťaži aj ukázala. Pôsobí celkom sympaticky, Jeff tam je podľa mňa kvôli nej, keďže mi nepríde vôbec zaujímavý (aspoň z toho čo bolo v tomto diely). Škoda, že neprišiel Jeff Probst a nedal tam niekoho zo Survivor, i keď na druhej strane, fakt, že z minulého roka prevzali twist série a použili 2 ľudí z posledného TAR mi zrovna nevonia, ako keby zvyšné série a ľudia neboli zaujímaví.
Jackie mi ale celkom imponuje zo ženského castu, nebudem tvrdiť, že bude druhá Janelle (i keď fyzicky môže byť silná), dúfam, že si na konci série na ňu spomeniem hlavne ako na Jackie.
Mňa najviac očarila Liz, neviem či má vôbec herný plán, respektíve do akej miery pozná BB, ale túto sériu budem znova fandiť ženám, po Elisse v S15 a Vikine v S16 sa už snáď nesklamem, a práve Jackie & Liz mi prídu najzaujímavejšie. Ženský cast mi ale príde menej prevarený ako mužský, a je tam viacero žien, ktoré majú šancu v hre napredovať.
Osobne ma hnevá prístup CBS s tými dvoma premiérami, čo bolo aj minulú sériu, zoberte si len, že sme videli včera predstavenie hráčov a dnes znova, tie isté mená sa museli predstaviť novým hráčom, a čakám v tretej epizóde, ako produkcia dá znova na obraz Audrey, ako sa zveruje Jeffovi alebo Jackie, nič proti nej, nieje to jej vina, ale produkcia si z nej spravila maskota série.
Súhlasím, že súťaže boli skvelé, jasné... prvá (včera) bola kópiou tej zo S15, len v inom prevedení, ale táto napr. bola originálna, celkom ma prekvapilo, že v podstate dvaja najslabší / najmenší chalani vyhrali súťaže, som zvedavý na nominácie.
Pre mňa je mužský cast celkom záhadou, myslím si, že Clay bude mať showmance, čo bude dôvod na vyradenie. Jace chce byť super úžasný cool chalan, ale dnes len ukázal, že je dosť trápny a IQ veľmi nepobral, tieto plážové typy povaľačov ma nikdy nezaujali v hre (minulý rok Hayden, predtým myslím David, familiárne zvaný Mič Bjukenen).
BB stratilo tým delením úvodnej časti čaro, ako som spomínal, hlavne také prepojenie castu, náznaky prvých aliancii, proste ten večer, kedy sedia, popíjajú, bavia sa, Julie povie twisty, tu je to hrozne rozťahané a v podstate vidíme to isté 2x (prezradenie twistov, rozprávanie hráčov).
Steve bude buď druhý Ian, alebo druhý Cochran, nemyslím, čo sa týka umiestnenia, ale toho, ako ho príjmu fanúšikovia, a čo pre hru spraví. Ian je bezkonkurenčne najlepší geek, myslím, že má dokonca poruchu koncentrácie a sústredenia, a i tak zvládal hru s prehľadom.
Ten twist je blbý v tom, že aj keď Jason spravil dohodu s Jackie, ona nemá dohodu s Jamesom, rovnako tie 2 baby čo odstúpili a vzdali sa, ak budú chalani pekné prasatá, môžu ich takto chytiť za slovíčka, rovnako ako keď niekto povie, že ťa nenominuje, ale zadné vrátka máš predplatené ako prvý.
Da’Vonne sa inak pekne zosmiešnila v DR, s tým, že John nemá auru zubára, nato, že sa chválila, v prvom diely, že díler = pokrový hráč, je jej odhad ľudí dosť tragickí, tieto "mastermindky" DR spovedí vyletia ešte pred porotou.
Po premiére:
sympatie - Jackie, Liz, Audrey
anti sympatie - Clay, Da’Vonne, Jace, Meg (ak tam prišla len otvárať šampanské, tak to už prišiel čas na odchod), Shelli
Zvyšných hráčov ešte neviem zaradiť...
Jackie mi ale celkom imponuje zo ženského castu, nebudem tvrdiť, že bude druhá Janelle (i keď fyzicky môže byť silná), dúfam, že si na konci série na ňu spomeniem hlavne ako na Jackie.
Mňa najviac očarila Liz, neviem či má vôbec herný plán, respektíve do akej miery pozná BB, ale túto sériu budem znova fandiť ženám, po Elisse v S15 a Vikine v S16 sa už snáď nesklamem, a práve Jackie & Liz mi prídu najzaujímavejšie. Ženský cast mi ale príde menej prevarený ako mužský, a je tam viacero žien, ktoré majú šancu v hre napredovať.
Osobne ma hnevá prístup CBS s tými dvoma premiérami, čo bolo aj minulú sériu, zoberte si len, že sme videli včera predstavenie hráčov a dnes znova, tie isté mená sa museli predstaviť novým hráčom, a čakám v tretej epizóde, ako produkcia dá znova na obraz Audrey, ako sa zveruje Jeffovi alebo Jackie, nič proti nej, nieje to jej vina, ale produkcia si z nej spravila maskota série.
Mňa to prekvapivo tiež baví, ako v podstate za 2 diely sme videli prd makový, ale mám z toho castu napr. lepší pocit, ako z minulej série.Osobně mám z téhle série zatím docela dobrý pocit. Sice si myslím, že se to během pár dílů změní, ale jinak mě to docela baví.
S tým výberom gayov súhlasím, predtým Andy, potom Frankie, teraz Jason, ako nič proti, ale Kenny je široko ďaleko najlepší gay čo bol kedy v RS, bol aj citlivý (priznanie Sarah, že je gay), ale nepotreboval to dávať najavo, rovnako aj využíval vzhľad na flirt, atď., je mi jasné, že Jason nezamaskuje, že je gay (afekt, hlas), ale neverím, že sa im nehlásia aj iné typy gayov. Inak s tým čo si napísal, ako tak súhlasím, i keď, podobne ako v minulej sérii, mi prišla druhá skupina zaujímavejšia. Celkom ma prekvapuje, že prvá skupina nevytvorila nejakú alianciu, aby týchto postupne odstrelili.Druhá skupina soutěžících mě nadchla o něco míň než první, líbila se mi Vanessa, John mě taky docela bavila, naopak se mi nelíbí Liz a přeafektovaný Jason (nemůžou mít jednou v BBUS gaye jako Kennyho z BBCAN a ne tyhle přeafektované typy?).
Súhlasím, že súťaže boli skvelé, jasné... prvá (včera) bola kópiou tej zo S15, len v inom prevedení, ale táto napr. bola originálna, celkom ma prekvapilo, že v podstate dvaja najslabší / najmenší chalani vyhrali súťaže, som zvedavý na nominácie.
No ten twist je na prd s tým, že si neviem predstaviť, kto by prvý týždeň riskol dať do nominácii chlapákov, celkovo sa divím, že až toľko ľudí chcelo byť HoH, prvý týždeň mať krv na rukách... veľmi zle do budúcna.Modleme se, aby to neskončilo jako loni a nebyly v příštím díle nominovány čtyři holky.
Pre mňa je mužský cast celkom záhadou, myslím si, že Clay bude mať showmance, čo bude dôvod na vyradenie. Jace chce byť super úžasný cool chalan, ale dnes len ukázal, že je dosť trápny a IQ veľmi nepobral, tieto plážové typy povaľačov ma nikdy nezaujali v hre (minulý rok Hayden, predtým myslím David, familiárne zvaný Mič Bjukenen).
BB stratilo tým delením úvodnej časti čaro, ako som spomínal, hlavne také prepojenie castu, náznaky prvých aliancii, proste ten večer, kedy sedia, popíjajú, bavia sa, Julie povie twisty, tu je to hrozne rozťahané a v podstate vidíme to isté 2x (prezradenie twistov, rozprávanie hráčov).
Steve bude buď druhý Ian, alebo druhý Cochran, nemyslím, čo sa týka umiestnenia, ale toho, ako ho príjmu fanúšikovia, a čo pre hru spraví. Ian je bezkonkurenčne najlepší geek, myslím, že má dokonca poruchu koncentrácie a sústredenia, a i tak zvládal hru s prehľadom.
Vanessa je ten typ, čo ovládne sériu, alebo zlyhá na plnej čiare, vzhľadom na reči v DR, ale pre mňa je to taká divoká karta.těším se na Vanessu, Steve působí dobře (nicméně "favorit" na jednoho z prvních vyžazených), Becky je pro mě Miss BB17
Ten twist je blbý v tom, že aj keď Jason spravil dohodu s Jackie, ona nemá dohodu s Jamesom, rovnako tie 2 baby čo odstúpili a vzdali sa, ak budú chalani pekné prasatá, môžu ich takto chytiť za slovíčka, rovnako ako keď niekto povie, že ťa nenominuje, ale zadné vrátka máš predplatené ako prvý.
Da’Vonne sa inak pekne zosmiešnila v DR, s tým, že John nemá auru zubára, nato, že sa chválila, v prvom diely, že díler = pokrový hráč, je jej odhad ľudí dosť tragickí, tieto "mastermindky" DR spovedí vyletia ešte pred porotou.
Po premiére:
sympatie - Jackie, Liz, Audrey
anti sympatie - Clay, Da’Vonne, Jace, Meg (ak tam prišla len otvárať šampanské, tak to už prišiel čas na odchod), Shelli
Zvyšných hráčov ešte neviem zaradiť...
VIDENÉ:
Nejoblibenější hráči:
Nejoblibenější hráči:
- milan
- A fan of Lisa Donahue
- Kontaktovat uživatele:
Big Brother 2015: BB17 Premiere Night 2 Recap with Jordan Parhar
Zrovna Jordan bol otravný ako vyrážka na zadku v S3 (BB CAN), ale celkom triezve názory, práve to pozerám a zatiaľ súhlasím čo povedali, bavili sa, že Jackie prináša do hry viac ako Jeff, ale že Jordan napr. netušil, kto sú (v rovnakom čase, kedy sa to vysielalo bol v dome v Kanade), ale zhodli sa, že čakali návrat nejakých hviezd a nie Jackie a Jeffa, čo som presne aj ja v podstate písal. K nim sa vyjadrili v duchu, že Jackie prináša "na stôl" viac ako Jeff (t.j. možnosť flirtu, lepšia postava pre kamery, či príbeh, fyzicky silná, trošku konfliktná), čo súhlasím, mne ten chlap príde veľmi obyčajný, aj na takú šou ako BB. Rovnako tam Jordan dobre zhodnotil ten BOTB, že je to ako keď Jeff Probst používal superlatívy na adresu RI, a že je to v podstate to isté, ale Rob mal skvelú pripomienku, minulý rok bola veľká aliancia, a v podstate bolo jedno kto je HoH, lebo do nominácie vždy putovali ľudia mimo tejto aliancie (respektíve, vieme že to tak nebolo, ale išlo o dôvody). Ale tu sme zatiaľ náznak aliancie nevideli, je možné, že to bude zaujímavé. No potvrdilo sa v podstate to, čo som tvrdil aj ja, najskôr vypadne FC na úkor BOTB, čo je veľmi zlé. Majú tam ešte jedného hosťa (neviem o koho ide), a riešil práve, že keď sa už minulý týždeň riešilo v zákulisí, kto sa vracia do hry z TAR, nikomu tie mená nič nehovorili, čo len potvrdzuje, že CBS hrá na kartu (boli len pred časom na obraze), niečo ako v prípade Dvojčiat v Survivor (ktoré boli predtým v S24 TAR), to je ale môj dodatok. Zatiaľ to pozerám, uvidím, či ma to neprestane nudiť... tento diel podcastu je pekne dlhý...
Zrovna Jordan bol otravný ako vyrážka na zadku v S3 (BB CAN), ale celkom triezve názory, práve to pozerám a zatiaľ súhlasím čo povedali, bavili sa, že Jackie prináša do hry viac ako Jeff, ale že Jordan napr. netušil, kto sú (v rovnakom čase, kedy sa to vysielalo bol v dome v Kanade), ale zhodli sa, že čakali návrat nejakých hviezd a nie Jackie a Jeffa, čo som presne aj ja v podstate písal. K nim sa vyjadrili v duchu, že Jackie prináša "na stôl" viac ako Jeff (t.j. možnosť flirtu, lepšia postava pre kamery, či príbeh, fyzicky silná, trošku konfliktná), čo súhlasím, mne ten chlap príde veľmi obyčajný, aj na takú šou ako BB. Rovnako tam Jordan dobre zhodnotil ten BOTB, že je to ako keď Jeff Probst používal superlatívy na adresu RI, a že je to v podstate to isté, ale Rob mal skvelú pripomienku, minulý rok bola veľká aliancia, a v podstate bolo jedno kto je HoH, lebo do nominácie vždy putovali ľudia mimo tejto aliancie (respektíve, vieme že to tak nebolo, ale išlo o dôvody). Ale tu sme zatiaľ náznak aliancie nevideli, je možné, že to bude zaujímavé. No potvrdilo sa v podstate to, čo som tvrdil aj ja, najskôr vypadne FC na úkor BOTB, čo je veľmi zlé. Majú tam ešte jedného hosťa (neviem o koho ide), a riešil práve, že keď sa už minulý týždeň riešilo v zákulisí, kto sa vracia do hry z TAR, nikomu tie mená nič nehovorili, čo len potvrdzuje, že CBS hrá na kartu (boli len pred časom na obraze), niečo ako v prípade Dvojčiat v Survivor (ktoré boli predtým v S24 TAR), to je ale môj dodatok. Zatiaľ to pozerám, uvidím, či ma to neprestane nudiť... tento diel podcastu je pekne dlhý...
VIDENÉ:
Nejoblibenější hráči:
Nejoblibenější hráči:
milan píše:Mohol by mi niekto v krátkosti opísať Jeffa & Jackie, hlavne ako dávali fyzické súťaže a kvízy v TAR S26? Jackie je podľa mňa silnejšia, určite ma lepšie vypracované nohy ako tanečníčka, čo v súťaži aj ukázala. Pôsobí celkom sympaticky, Jeff tam je podľa mňa kvôli nej, keďže mi nepríde vôbec zaujímavý (aspoň z toho čo bolo v tomto diely). Škoda, že neprišiel Jeff Probst a nedal tam niekoho zo Survivor, i keď na druhej strane, fakt, že z minulého roka prevzali twist série a použili 2 ľudí z posledného TAR mi zrovna nevonia, ako keby zvyšné série a ľudia neboli zaujímaví.
Skončili siedmi, výkonovo priemer. Jediný z 5 blind párov ktorý po pár minútach nemal jasno v tom či zostanú len kamaráti. Práve kvôli potencionálnej showmance ich tu dali????? Nejedná sa totiž o žiadny obľúbený/legendárny tím...
Dosť random voľba, ale do BB sa myslím typovo celkom hodia... Produkcia sa zrejme chcela vyhnúť automatickému "spiknutiu" proti nejakému "známemu" týmu, keď vybrala ich. Sú to v podstate 2 jednotlivci, okrem spoločnej účasti v TAR ich nespája nič iné v reálnom živote.
Som popravde dosť v šoku že je tam tím z TAR. Možno by som mal dať tejto sérii šancu kvôli nim???
Epizódu som nevidel, ale som názoru že tam mali dať radšej Jackie a nejakého chlapa zo Survivor. (Drewche!!!)
Ale bola by sranda ak by po Natalie Anderson účastník TAR vyhral ďalšiu reality-show.
- milan
- A fan of Lisa Donahue
- Kontaktovat uživatele:
Táto epizóda bola výborná, práve som aj pokročil v podcaste, celkom otvorene sa tam bavia o tom, že TAR twist nemusí byť posledný (šušká sa o Survivor). Padlo tam meno Tony Vlachos, ale mám to pustené len ako pozadie popri práci, takže uvidíme... riešia hlavne to, kedy chce produkcia ohlasovať TakeOver (či pred vylučovaním, po vylučovaní, po HoH súťaži), bavili sa aj na tému dvojčatá, že najskôr to bude (pozrite fotku v diskusii k prvej epizóde od brninha), ale sú v rozpakoch, lebo jej sestra nieje vyslovene jej dvojča (aspoň na základe fotky, ktorá sa šíri po nete), a že vyzerajú trošku inak + rozoberali, že to môže byť zaujímavé vzhľadom na showmance, kde (pozrite fotku v diskusii k prvej epizóde od brninha) je práve ten typ peknej baby, ktorá by mohla podľahnúť.
Páči sa mi, že trošku rozoberajú aj Jasona, aký môže mať vplyv zisk HoH na jeho hru, hlavne z pohľadu, že ho už nikto nebude podceňovať, vzhľadom napr. na nominácie. Čo súhlasím, vlastne aj Jordan to potvrdil a rovnako spomenul aj Matta z 12. série (bol hosťom pri podcaste k prvej epizóde), že je iné, byť najmenším mužov v caste.
Celkom trefne okomentovali, že je to séria twistov aj kvôli tomu, aby nenastalo s twistom "dvojčatá", to čo s twistom "sabotér" v 12. sérii, žeby bol po prvom týždni out (lebo lepiť sabotéra ponukou v DR je jednoduchšie, ako riešiť dvojča - moja poznámka).
Páči sa mi, že trošku rozoberajú aj Jasona, aký môže mať vplyv zisk HoH na jeho hru, hlavne z pohľadu, že ho už nikto nebude podceňovať, vzhľadom napr. na nominácie. Čo súhlasím, vlastne aj Jordan to potvrdil a rovnako spomenul aj Matta z 12. série (bol hosťom pri podcaste k prvej epizóde), že je iné, byť najmenším mužov v caste.
Celkom trefne okomentovali, že je to séria twistov aj kvôli tomu, aby nenastalo s twistom "dvojčatá", to čo s twistom "sabotér" v 12. sérii, žeby bol po prvom týždni out (lebo lepiť sabotéra ponukou v DR je jednoduchšie, ako riešiť dvojča - moja poznámka).
VIDENÉ:
Nejoblibenější hráči:
Nejoblibenější hráči:
- milan
- A fan of Lisa Donahue
- Kontaktovat uživatele:
Na odľahčenie:
Všimnite si stenu u Spencera (& Judda):
Všimnite si stenu u Spencera (& Judda):
VIDENÉ:
Nejoblibenější hráči:
Nejoblibenější hráči:
- brninho
- A fan of Dr. Will Kirby
- Nejoblíbenější série: Survivor: Borneo, Amazon, PI, All- Stars, CI, FvF1, Samoa, HvV, Philippines
TAR: S02, S03, S07, S12, S15, S16, S18
BB: S02, S06, S07
milan píše:Da’Vonne sa inak pekne zosmiešnila v DR, s tým, že John nemá auru zubára, nato, že sa chválila, v prvom diely, že díler = pokrový hráč, je jej odhad ľudí dosť tragickí, tieto "mastermindky" DR spovedí vyletia ešte pred porotou.
No mě spíš udivuje, že jako dealerka nepoznala Vanessu, která je zjevně jednou z nejznámějších hráček pokeru (našel jsem ji i na české wikipedii)
Co se Jackie týče, fakt bude podle mě záležet na tom, jak má BB nasledovaný, pokud si udělala domácí úlohu, tak to může být takovej ten Janelle/Rachel element, no ale dívám se na její dotazník a spíš její účast bude o tom, jestli bude nebo nebude showmance s Jeffem nebo někým jiným
THE BEST OF THE BEST: Hatch, Penner, Malcolm (S), Dr.Will (BB)
- milan
- A fan of Lisa Donahue
- Kontaktovat uživatele:
Ako nič proti Jeffovi, ale po prvom diely (teda druhom) mi príde ako najmenej charizmatický mužský člen castu (a celkovo taktiež).
Inak si pozri ten rozhovor hráčov zo S15, pekne si tam poddali Jeffa Schroedera, že má stupídne otázky (hlavne Amanda, narážala na otázku, ktorú mala myslím ona pred 2 rokmi od neho, "ak by si bola zviera, akým zvieraťom by si bola"), celkovo Jeff Schroeder schytáva pekne guľky, čítal som komentár (pred začiatkom tejto série) od jedného fanúšika pod linkom na FB, niečo v duchu "kedy si už Jeff nájde prácu a nebude vyciciavať CBS hosťovaním rôznych šou", rovnako si Amanda a Spencer, vlastne všetci poddali Jeffa aj kvôli minulo sezónnemu Live Show (Survivor), kde im viac sedel Malcolm. Jeff je inak dosť prevarený, minulý rok tie zásnuby s Jordan... ako nechcem byť zlý, lebo ako hráča ho fakt mám rád, ale to je taká kategória ako Frankie Grande, Frankie sa vezie na popularite sestry a Jeff na vzťahu s Jordan a s korektnými vzťahmi so CBS, neviem... nesledujem veci okolo, ale tento rok myslím pri S30 nebola žiadna After Show (čo ma prekvapilo), rovnako som zvedavý v akom duchu bude robiť BB Live Chaty. On nieje zlý, v rámci bežnej debaty, ale skôr patrí do takých diskusii aké vedie Cesternino (na "fan" báze), ako nejaký oficiálny moderátor týchto BTS vecí mi fakt nesedí (nevadí mi na obraze, ale nemá to v sebe), čo potvrdil pred 2 rokmi, keď nemal takmer žiadnych hostí z hráčov čo vypadli, ale pozýval si tam kamošov (pravidelne Jordan, Rachel, potom Brendon, Daniele atď., pri S14 napr. bol takmer celý cast u neho). Mám práve tieto Live Chaty (a sú aj v DL sekcii) a toto ma na ňom už serie, baví sa v oficiálnom programe, s ľuďmi, ktorí v tej onej sérii ani neboli, alebo sa pýta kraviny ako Jeff Probst na Reunione S26, kde keby nemal po ruke Twitter si môže pískať.
Momentálne čakám na prvý After Dark, lebo by ho mali dávať (alebo už bol) + už sú online Live Feeds.
btw. z TAR by som si skôr vedel predstaviť v hre Tima & Marie (S23), ona bola hrozne súťaživá a drzá pipina!
edit: Jackie mi pripomína Stephanie Valenciu (Survivor S22)
Inak si pozri ten rozhovor hráčov zo S15, pekne si tam poddali Jeffa Schroedera, že má stupídne otázky (hlavne Amanda, narážala na otázku, ktorú mala myslím ona pred 2 rokmi od neho, "ak by si bola zviera, akým zvieraťom by si bola"), celkovo Jeff Schroeder schytáva pekne guľky, čítal som komentár (pred začiatkom tejto série) od jedného fanúšika pod linkom na FB, niečo v duchu "kedy si už Jeff nájde prácu a nebude vyciciavať CBS hosťovaním rôznych šou", rovnako si Amanda a Spencer, vlastne všetci poddali Jeffa aj kvôli minulo sezónnemu Live Show (Survivor), kde im viac sedel Malcolm. Jeff je inak dosť prevarený, minulý rok tie zásnuby s Jordan... ako nechcem byť zlý, lebo ako hráča ho fakt mám rád, ale to je taká kategória ako Frankie Grande, Frankie sa vezie na popularite sestry a Jeff na vzťahu s Jordan a s korektnými vzťahmi so CBS, neviem... nesledujem veci okolo, ale tento rok myslím pri S30 nebola žiadna After Show (čo ma prekvapilo), rovnako som zvedavý v akom duchu bude robiť BB Live Chaty. On nieje zlý, v rámci bežnej debaty, ale skôr patrí do takých diskusii aké vedie Cesternino (na "fan" báze), ako nejaký oficiálny moderátor týchto BTS vecí mi fakt nesedí (nevadí mi na obraze, ale nemá to v sebe), čo potvrdil pred 2 rokmi, keď nemal takmer žiadnych hostí z hráčov čo vypadli, ale pozýval si tam kamošov (pravidelne Jordan, Rachel, potom Brendon, Daniele atď., pri S14 napr. bol takmer celý cast u neho). Mám práve tieto Live Chaty (a sú aj v DL sekcii) a toto ma na ňom už serie, baví sa v oficiálnom programe, s ľuďmi, ktorí v tej onej sérii ani neboli, alebo sa pýta kraviny ako Jeff Probst na Reunione S26, kde keby nemal po ruke Twitter si môže pískať.
Momentálne čakám na prvý After Dark, lebo by ho mali dávať (alebo už bol) + už sú online Live Feeds.
btw. z TAR by som si skôr vedel predstaviť v hre Tima & Marie (S23), ona bola hrozne súťaživá a drzá pipina!
edit: Jackie mi pripomína Stephanie Valenciu (Survivor S22)
VIDENÉ:
Nejoblibenější hráči:
Nejoblibenější hráči:
Z druhej polky ma zaujali baby, neviem chlapský cast tento rok opäť nemastný neslaný, je tam geek čo má hru naštudovanú ...to tu už bolo, vlasatý pako čo tu tiež niekoľko krát bolo a potom sa otvoria dvere a príde jason, afektovanosťou mi pripomenul hneď dve hviezdy tejto kategórie ...OMG OMG HIIIIIIIIIIIIIIIIIIII I'M JASON, I'M GAY ......musite ma milvoat ja cez celu seriu budem prebehovat a poserem celú sériu aby som dorovnal skóre Andyho a Frankieho ....neverím, že CBS nevie nájsť v celom USA ..300 milionov ľudí gaya čo sa vyjadruje normálne, nepotrebuje stále poukazovať na to, že je gay a podobne. Nič proti jasonovi zatiaľ ale tým štýlom vyjadrovania a prezentácie si nemyslím, že predvedie nejakú ultra odlišnú hru od tých dvoch menovaných.
Jeff a Jackie majú prakticky istú nomináciu, minimálne jeden z nich, bolo vidieť, že ich hneď mali v hladáčiku. Doslova ma serie BotB, chcem zase staré dobré ťahanie kľúčov, jedného HoH ktorý sa môže rozvalovať sám v HoH a zvyšok za ním dolieza. Kedysi býval Hoh a žiadna možnosť na záchrranu nominovaných, potom bolo Veto čo sa dalo ale teraz? Nominujú vás a máte sto šancí sa z nominácie dostať a prípadne ak máte šťastie máte reset hry alebo vypadnete a hneď o týždeň je návrat do hry.
Jeff a Jackie majú prakticky istú nomináciu, minimálne jeden z nich, bolo vidieť, že ich hneď mali v hladáčiku. Doslova ma serie BotB, chcem zase staré dobré ťahanie kľúčov, jedného HoH ktorý sa môže rozvalovať sám v HoH a zvyšok za ním dolieza. Kedysi býval Hoh a žiadna možnosť na záchrranu nominovaných, potom bolo Veto čo sa dalo ale teraz? Nominujú vás a máte sto šancí sa z nominácie dostať a prípadne ak máte šťastie máte reset hry alebo vypadnete a hneď o týždeň je návrat do hry.

- milan
- A fan of Lisa Donahue
- Kontaktovat uživatele:
Si pozri obe časti rozhovoru Dicka & Willa, kde sa v dobe S14 pred 3 rokmi na tému twistov dosť bavili, neviem aký by mal Will názor na toto teraz, ale na BB CAN S3 si dosť zgustol, na čo A. Cox (moderátorka, pre tých čo nesledujú) sa začala na tieto reči brániť v rannej šou (po Finále, kde bolo niečo ako "Reunion"), a trepala nejaké kraviny, že tak ako je UK verzia iná od AU, je CAN iná od US, čo mi príde max. smiešne, ako US si aspoň tie twisty nejak vyslúžila dlhým vysielaním (a viacero ex hráčov sa zhodlo, že proste je taká doba, kedy BB prežije len s twistami), ale CAN sa začala automaticky opičiť s twistami a niekedy som mal pocit, že produkcie z Kanady a US si vyťahujú... a merajú kto ďalej do... lebo tento rok bol podľa mňa Kanadský BB max. pretwistovaný v neprospech hry. Ak bude tento rok Twist BOTB (v štýle RI zo Survivor) a na druhý týždeň, alebo o dva, tam dajú niekoho zo Survivor, budem to chápať, ako niečo, kde budú mať práve títo ľudia šancu si zachrániť zadok, lebo sú v nevýhode "prvého dojmu", ale ak použili BOTB len z márnivosti, aby silou mocou presvedčili diváka, že je to ppči twist, tak dovi dopo s takým prístupom. Veľa Američanov sa čudovalo, ako môže byť toto obľúbený twist, keď neprebehlo žiadne hlasovanie, CBS vychádza len z údajov ratingu, kde je skôr započítaný priemerný divák. Preto sa nečudujem, že aj Survivor, či teraz BB (v rámci twistu TAR) vracia do hry hráčov za max. 1-2 roky dozadu, ale je to ako keby v LM vyšiel na ihrisko Manchester United s "B" tímom nováčikov a 30-35 ročné legendy nechal doma pri telke.
VIDENÉ:
Nejoblibenější hráči:
Nejoblibenější hráči:
- lacSzlo
- Nejoblíbenější série: Borneo, Amazon, PI, Vanuatu, Panama, China, Micro, Gabon, HvV, Philippines, SJDS, Kaoh Rong
- Nejméně oblíbené série: CI, Samoa, RI, South Pacific, WA, Cambodia, MvsGX, GI
Tak zatím jsem víceméně spokojený. Z nové osmičky mi nejvíc sedí John a Jason, oba mi přijdou svým způsobem legrační. Steve mi nějak extra nesedí, uvidíme. Z holek mi asi nejvíc sedla Becky, Liz a Vanessa mi přijdou trochu do počtu. TAR nesleduju, takže Jeffa a Jackie vidím poprvé... no, ona vypadá, že by nějaký potenciál mohla mít, on mi přijde hrozně obyčejný, co na něm jako je? Spolu s Jamesem mi zatím asi jediní z celého castu vyloženě nesedí. Z původní osmičky toho v tomhle díle moc vidět nebylo, akorát Audrey se znovu svěřila se svou situací, což tam kvůli reakcím ostatních prostě nemohli nedat. Jo, a pak jsem si dost všímal Jace, kterej skoro do všeho kecá a trošku mi tím začíná lézt na nervy. Uvidíme, jak dál, vážně doufám, že nás letos ženská genocida nečeká...
Favoriti: Da'Vonne, John, Audrey, Jason, Shelli
Nesedí mi: James, Jeff
Favoriti: Da'Vonne, John, Audrey, Jason, Shelli
Nesedí mi: James, Jeff
(?)
- milan
- A fan of Lisa Donahue
- Kontaktovat uživatele:
Dávam do pozornosti, asi najlepší kanál na YT (majiteľ/-ka má plný prístup na LF):
BigBrotherSuperFan
+
Mahkie BB17
Videá boli z YouTube zmazané (preto editujem príspevok)!
Liz & Jackie bezkonkurenčne najkrajšie ženy v caste

BigBrotherSuperFan
+
Mahkie BB17
Videá boli z YouTube zmazané (preto editujem príspevok)!
Liz & Jackie bezkonkurenčne najkrajšie ženy v caste

VIDENÉ:
Nejoblibenější hráči:
Nejoblibenější hráči:
Zpět na „Big Brother 17 (U.S.)“