Příspěvekod Radix » 12 kvě 2016, 12:43
Tak Joe je venku kvůli evakuaci, což jsem trochu čekal, protože jinak by tohle nebyla "the toughest and the most punishing season ever", jak o ní Jeff referoval. Vysvětluje se tím Joeův edit, protože jak jsme mohli vidět na konci, tak s Aubry řešili rozhodnutí vcelku i společně. Každopádně na vítězství to rozhodně nebylo. Hlasy by dost možná nedostal, ačkoliv se zdálo, že byl dost oblíbený, takže by nemusel být úplně mimo, kdyby byla porota na někoho hodně naštvaná. Jsem rád, že Joe měl svůj heroic moment, když vyhrál imunitu. Přál jsem mu to.
Aubry je znovu ve stejné situaci, jen to bude mít nyní o to složitější, než když přišla o Neala. Nicméně jí věřím, že si poradí. Zůstanu také u svého tipu, že do finále projdou Michele a Aubry. Cydney a Aubry si začínají uvědomovat, jak je ta druhá nebezpečná, a ten mocenský souboj už je prostě na spadnutí.
Tai hraje víc srdcem než hlavou a dost se zmítá v emocích, což mu pomáhá u holek, co zbývají, ale naopak u poroty to podle mě nebude mít takovou odezvu. Navíc kvůli tomu dělá spoustu chyb. Tai nejspíš zůstane s Aubry, ale ta se rozhodne radši přežít a zbavit se Taie, který ale do finále není hrozbou, protože by ho volilo minimum lidí.
Cydney si moc dobře uvědomuje, jak se věci mají. Bude se snažit Aubry zbavit, nejspíš až v F3, ale myslím, že Aubry vyhraje imunitu.
Michele je v zajímavé pozici, protože není jeden z hlavounů. Věřím, že právě to by jí mělo ochránit a pomoct do finále.
Každopádně se na finále moc těším! Ideální finálová dvojice by byla Aubry vs. Cydney, ale tipuju, že to bude Michele vs. Aubry.
Favoriti: Tai, Cydney, Aubry
V závěsu: Michele