Příspěvekod Pietro » 25 kvě 2014, 23:33
Vyjímečně jsem si dal Reunion v originále. Ačkoli jsem jim moc nerozuměl, ani mě to nevadilo. Co nevyplnil Toník, to vycpal vynálezce imunity.
Je škoda, že už prostor nedostávají všichni hráči. Je aspoň fajn, že byli všichni na podiu.
Celá CBS - jděte s Cochranem
DO HÁJE! Mě je šumák, že pro ně dělá. Aspoň, že nemluvil, ale těch 5 vteřin se dalo užít smysluplněji. Navíc, došlo na jeho otázku - přitom dole běžely i jiné od fandů, ale na ty se nedostalo. (kdyžtak mě opravte, mluvená AJ není můj šálek kafe)
Za mě - série se mě líbila - vyvrátila mi fakt, že Jenna je pro mě #01 - je tedy pořád, ale má společnici. Čili i po 20 sériích od poslední Jenny účasti se ještě nějaká najde. Tahle série mi dá i hodně lidí do podpisu. A já bych se nebál jí dát vedle podařené S25 - lepší než předchozí S26 a 27 to bylo určitě.
Snad ještě dodám finální barevné rozdělení hráčů dle oblíbenosti
Lindsey, Toník, Garrett, Cliff, SpencerKass, Woo, LJ, Tasha, JefraDavid, Trish, Sarah, JeremiahJ-Tia, Morgan, Brice, AlexisTak si chvíli počkáme na další nášup -
Survivor 29 - San Juan del Sur - Blood vs. Water II. 
-------------------------------------------------------------------------
Pohled Erika R. na S28 jako na sortu ze střední (nejspíše):(odleva: Kass, Garrett(?), Jefra(?), Cliff, Toník a Lindsey)
-
Přílohy
-

Survivor: (hrál-li víckrát, pak platí pro všechny série): Rich, Rudy, Colleen / Elisabeth / Lex, Big Tom / Paschal, Neleh, Boston Rob / Brian, Stephanie, Robb / Jenna M., Matthew, Cesternino / Michelle, Savage / Lea, Dolly / Ian, Tom, Steph, Janu, James / Gary, Danni / Courtney, Shane / Parvati, Jonathan, Flicka / Yau-Man, Melissa / Todd, Ashley / Alexis / Bob, Corinne, Randy / Erinn, Stephen / Borassi, Russell H., Laura, Natalie / Marty, Brenda, Kelly B. / Agent Phil, Ralph / Jim, Elyse / Kourtney / Malcolm, Zane / Reynold / Vytas, Ciera / Lindsey, Garrett, Tony / Keith, Kelley, Josh, Jeremy / Mike, Max, Dan, Jenn, Sierra / Jennifer, Jason, Michelle / Zeke, Figgy / Patrick, Ben, Roark / Domenick, James, Gonzalez / Christian, Mike / Wardog, Devens / Elizabeth (Mariano)
Robinsonův ostrov CZ: Barča, Nika, Bidlo, Míla / Janina
--------------------------------------------
Viděno: Survivor 01-39 (S40 běží) + trochu od ostatního.