Ostrov (SK) - EP8

2016 - TV Markíza
ItalianManiac
Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols

Ostrov (SK) - EP8

Příspěvekod ItalianManiac » 19 zář 2016, 07:59

8. diel
A fan of Survivor & The Amazing Race
US Survivor: S01-S48
AUS Survivor: 2016-2025
NZ Survivor: S01, S02
CZ & SK Survivor: Trosečník (2006), Ostrov (2016), Robinsonův ostrov (2017), Robinsonův ostrov 2 (2018), Survivor CZ&SK (2022 - 10 epizod)
The Amazing Race: S01-S32

Obrázek

MP93
Nejoblíbenější série: Pearl Islands, Palau, Guatemala, Fans vs. Favorites, Heroes vs. Villains, Redemption Island, Cagayan
Nejoblibenější hráči: Savage, Tom Westman, Bobby Jon, Stephanie LaGrossa, Ozzy, Corrine, Mariano, Tony

Re: Ostrov (SK) - EP8

Příspěvekod MP93 » 22 zář 2016, 18:59

Opět stěžování na jídlo, ale tentokrát vložený super komentářem Španěla, kterého už taky tyhle řeči nebaví. :D
Rišo opět ukázal super sociální hru. Nechápu jestli to jen hraje a nebo je to opravdu takový dement. :D

Super, že alespoň v kmeni Asul se řeší strategie. Naopak Pula mi přijde jako plná old school hráčů.
Soutěž dost náročná a bavila mě. Velké zklamání, že dávají jídlo navíc při imunitě.
Marko je pro mě velké zklamání. Myslel jsem že mu budu fandit, ale jeho neustálé řeči o hladu a že je rád za jídlo a imunita mu je fuk, tak to je u mě konečná.

Empli
Nejoblíbenější série: S7, s8, s12, s13, s15, s16,s 18 s20, s25, s28, s31
Nejoblibenější hráči: Brenda, Amanda, Parvati, Aimi, Taj, Denise, Kim, Andrea, Jenna, Boston Rob, Malcolm, Spencer, Greg, James, Ozzy, Ethan, Yul, Yau Man, Tom, Terry, Jonathan Penner, Mike, Joe
Nejméně oblíbené série: S4, s23, s26, s14, s5, s22, s24, s29

Příspěvekod Empli » 22 zář 2016, 22:53

Tak tahle soutěž o imunitu se mně hodně líbila. Nevzpomínám si ani jestli vůbec kdy byla v americké verzi Survivora a jestli ano, tak byla hodně dávno. Vítězství jsem přál víc červeným, ale pokud vyletí z nich někdo koho nemusím, tak mně to ani tak neštve.

Začíná se mně čím dál tím víc zamlouvat Iveta. Hlavně co se soutěží týče. U Marka bylo fajn, že se při té soutěži o imunitu snažil.

Rozdělení kmene Pula na muže a ženy vyjma Daniely mně vůbec nevadí. V tomhle kmeni mě dámy opravdu nijak nezaujaly, nesedly a jediná mi je z nich opravdu sympatická a i jí fandím Daniela. Ze zbylých dam pak nejmíň můžu Marianu,takže doufám, že na kmenovce poputuje na ON.

Vítězství v soutěži Asulu trošku překvapilo. Souhlasím také s tím, že ty dodatečné příděly jídla při výhře v soutěži bych jim taky nedával.

U ON platí co minule. Dámy se vcelku daly přežít a Rišo? Sice tam díky němu není nuda, ale jinak ................raději opravdu bez komentáře.

Výkon moderátora zatím stále nic moc. Ty jeho otázky alá co jste měli na snídani? atd. No nevím, nevím.

lacSzlo
Nejoblíbenější série: Borneo, Amazon, PI, Vanuatu, Panama, China, Micro, Gabon, HvV, Philippines, SJDS, Kaoh Rong
Nejméně oblíbené série: CI, Samoa, RI, South Pacific, WA, Cambodia, MvsGX, GI

Příspěvekod lacSzlo » 24 zář 2016, 13:45

Soutěž zajímavá, jen mě štvalo, jak při pádu koule museli až úplně na samotný začátek, když fungovalo třetí stanoviště jako mezibod tam, mělo podle mě i zpátky. Výhra modrých potěšila, červení mi lezou čím dál víc na nervy s těma sexistickejma kecama, co tam u nich panujou. Doufám, že až vyházej ženský, přijdou na řadu nějaký puzzle a pánové budou dál prohrávat :D

V tomhle díle mi asi poprvé Rišo víc lezl na nervy než bavil, ohánět se Biblí jako důkazem toho, že jsou zvířata k jídlu? Sice teda postoj ženských taky nechápu (ryby by jedly? vadil jim jen ten hnusnej krab? :D ), ale co no. A pak to tahání listí skrz ohniště... celkově, Rišo je blízko hranice, kdy mi začne fakt lézt na nervy, už je toho nějak moc.

Strategie u modrých překvapily, ještě jim přeju klidně několik kol bez hlasování, aby pak měli odvahu provést něco nepředvídatelnýho (i když Filipa i Ricca začínám mít celkem rád... však oni by se z ON stejně vrátili :D ).
(?)

kispin

Příspěvekod kispin » 24 zář 2016, 22:08

Čo sa týka dodatočného prídelu jedla, bol to strategický ťah od produkcie, pretože v tomto momente sa v hre nachádzalo niekoľko hráčov, ktorí pre nedostatok jedla chceli zo súťaže odstúpiť a nejednalo sa len o Marka :D . Ja som bola popravde veľmi prekvapená.

MP93
Nejoblíbenější série: Pearl Islands, Palau, Guatemala, Fans vs. Favorites, Heroes vs. Villains, Redemption Island, Cagayan
Nejoblibenější hráči: Savage, Tom Westman, Bobby Jon, Stephanie LaGrossa, Ozzy, Corrine, Mariano, Tony

Příspěvekod MP93 » 24 zář 2016, 23:40

Tak to je dost smutný, když na tohle produkce přistoupí, nechal bych je odejít a potom vše proplatit (určitě jste pod nějakými smlouvami). Španěl to řekl dobře, že někteří nejspíše očekávali švédské stoly a podobně. Někteří si zřejmě popletli casting na Ostrov a Hotel Paradise. :D

Zpět na „Ostrov (SK)“