Robinsonův ostrov - EP01
Robinsonův ostrov - EP01
PROMO - EPIZODA 1:
https://www.youtube.com/watch?v=g1EHGLd9jxw
Premíera: 16.1.2017, 21:15
Sledovatelnost: 740 000 diváků
https://www.youtube.com/watch?v=g1EHGLd9jxw
Premíera: 16.1.2017, 21:15
Sledovatelnost: 740 000 diváků
Re: Robinsonův ostrov - EP01
Som troaicka sklamana z hlasu moderatora( ptide mi nemastny neslany) ale musim uznat ze sutaz o odmenu komentoval dobre. Kvitujem strihu ze to nie je o placi o hlade a Ivetin tah ma dost pobavil. Ak to bude takto pokracovat dalej tak by to mohlo dopadnut o dost lepsie ako na markize. Zatial spokojnost jasne nie je to amerika, ale ani uplny trapas.
- cypher.eu
- A fan of Brian Heidik
- Nejoblíbenější série: Borneo, Palau, Cook Islands, Philippines
- Nejoblibenější hráči: Tom Westman, Sandra Diaz-Twine, Brian Heidik, Denise Stapley
- Nejméně oblíbené série: Caramoron, One Stupid World, Island of the SJW, Game "Changers"
Mno, tak první díl ve mě nezanechal moc dobrý dojmy... Nedá se než nesrovnávat s americkou verzí a ta je zkrátka úplně jinde. Největší problém vidím momentálně v moderátorovi, který tam jenom tak stojí jak kůl v plotě s rukama za zády a monotónně komentuje soutěž, to snad i Vašut v Trosečníkovi byl lepší. Nedejbože když si člověk vybaví Probsta, kterej tam pobíhá, všechno to prožívá, vykřikuje, gestikuluje, dodává tomu šťávu. To samé hudební doprovod, kterej skvěle podkresluje atmosféru v kmeni, při soutěžích atd., ale ok, to bych toho už chtěl po našich moc
Cast je kapitola sama o sobě, zatím fakt netuším komu by se tam dalo fandit, místama to bylo až úsměvný a připomínalo to začátky US Survivoru, kdy ti lidi netuší která bije a alianci berou jako sprosté slovo
Z prvního dílu jsem si zapamatoval jen dvě jména - Iveta, která je sice herně mimo, ale může bejt věrnej spojenec a jistej hlas v alianci, a Radovan, nebo jak se jmenuje ten co byl mimo s tou skládankou, kterej mi přijde jako ukázkovej stereotyp Čecha
Jsem zvědavej na toho mlaďase, myslím od červených, kterej by mi zapadl do kmene Millennials v poslední řadě Survivoru, jinak prostě zvláštní lidé 
Cast je kapitola sama o sobě, zatím fakt netuším komu by se tam dalo fandit, místama to bylo až úsměvný a připomínalo to začátky US Survivoru, kdy ti lidi netuší která bije a alianci berou jako sprosté slovo
Završením Survivora měla být 40. řada
Okamžitá soutěž po příjezdu na ostrov mě docela vyděsila, byla ale celkem akční a nakonec se ukázalo, že každý má vybrat ze svého středu nejslabší článek, přemýšlel jsem co se bude dít, že by EI?
Ne tak to asi fakt ne, nakonec obě poslaly s předstihem do kmenového tábora, kde z mapy mohli vyčíst polohu nějakého košíku s jídlem navíc.
Škoda, myslel jsem si, že to bude skrytá imunita.
RC - tady bych jako menší zádrhel viděl to, že když určitý člověk rozděloval úkoly, tak nevěděl, kdo co přesně bude dělat, pak to totiž dopadlo takhle kontrastně a chudák nekompetentní (myslím, že to byl) Radovan, jen koukal, co tam soupeřka vyrábí.
Moderátor je zatím dost komisní, uvidíme jestli se to zlepší na kmenové radě, dále mě překvapilo kolik malých aliancí či spíše dohod se hned začalo tvořit, to jsem opravdu nečekal. Největším stratégem je zatím zřejmě Iveta a její zahrabané jídlo.
Soutěže jsou docela propracované, napínavé a mají nějaký hlubší význam. Docela škoda, že se kmenová rada nevešla do tohoto dílu. Mezi favority bych si zatím nikoho nedával.
Ne tak to asi fakt ne, nakonec obě poslaly s předstihem do kmenového tábora, kde z mapy mohli vyčíst polohu nějakého košíku s jídlem navíc. Škoda, myslel jsem si, že to bude skrytá imunita.
RC - tady bych jako menší zádrhel viděl to, že když určitý člověk rozděloval úkoly, tak nevěděl, kdo co přesně bude dělat, pak to totiž dopadlo takhle kontrastně a chudák nekompetentní (myslím, že to byl) Radovan, jen koukal, co tam soupeřka vyrábí.
Moderátor je zatím dost komisní, uvidíme jestli se to zlepší na kmenové radě, dále mě překvapilo kolik malých aliancí či spíše dohod se hned začalo tvořit, to jsem opravdu nečekal. Největším stratégem je zatím zřejmě Iveta a její zahrabané jídlo.
Soutěže jsou docela propracované, napínavé a mají nějaký hlubší význam. Docela škoda, že se kmenová rada nevešla do tohoto dílu. Mezi favority bych si zatím nikoho nedával.
-
Pepi
- Nejoblíbenější série: 16, 20, 28, 13, 40
- Nejoblibenější hráči: Cirie, Sandra, Tony
- Nejméně oblíbené série: 38, 5, 29, 26, 35
Pokud člověk nic neočekává, nemůže být zklamaný.
Tímhle se asi budu po celý český Survivor řídit. Po primáckým Trosečníkovi a slovenským Ostrově k tomu mít jiný přístup nelze.
Soutěže mi ale nepřišly odfláklé, narozdíl od Trosečníka (který jsem popravdě neviděl a asi se k tomu nikdy neodhodlám, jenom jsem četl komentáře) dokonce mají soutěžící i Buffy. Je vidět, že se Nova víc snaží v napodobení US verze (první vyřazování podobně jako v Cagayan, soutěž o odměnu podobná jako v Samoy). Většinu castu dle očekávání tvoří noobové, nicméně někteří hráči se možná ukážou a v tom lepším případě to bude nějaká one-man show ala One World. Favority zatím ale žádný nemám.
Zatím to vypadá líp než Ostrov, na který jsem vydržel koukat 1 a půl epizody (obdivuji všechny, kteří to dali celý). Uvidíme později, snad nepřijde Ostrov naděje.
Tímhle se asi budu po celý český Survivor řídit. Po primáckým Trosečníkovi a slovenským Ostrově k tomu mít jiný přístup nelze.
Soutěže mi ale nepřišly odfláklé, narozdíl od Trosečníka (který jsem popravdě neviděl a asi se k tomu nikdy neodhodlám, jenom jsem četl komentáře) dokonce mají soutěžící i Buffy. Je vidět, že se Nova víc snaží v napodobení US verze (první vyřazování podobně jako v Cagayan, soutěž o odměnu podobná jako v Samoy). Většinu castu dle očekávání tvoří noobové, nicméně někteří hráči se možná ukážou a v tom lepším případě to bude nějaká one-man show ala One World. Favority zatím ale žádný nemám.
Zatím to vypadá líp než Ostrov, na který jsem vydržel koukat 1 a půl epizody (obdivuji všechny, kteří to dali celý). Uvidíme později, snad nepřijde Ostrov naděje.
Seen:
Survivor: 1-42
TAR: 19-23, 25, 26, 28, 30-32
Survivor: 1-42
TAR: 19-23, 25, 26, 28, 30-32
-
Spencer91
- Nejoblíbenější série: Pearl Islands, Palau, Guatemala, Micronesia, Gabon, Tocantins, Samoa, HvV, Philippines, Cagayan, Worlds Apart
- Nejoblibenější hráči: Russell Hantz, Jonathan Penner, Jane Bright, Coach Wade, Stephanie LaGrossa, Yau-Man Chan, Spencer Bledshoe, Carolyn Rivera, Max Dawson, Hali Ford
- Nejméně oblíbené série: Redemption Island, Marquesas, Africa, Caramoan
- Kontaktovat uživatele:
Na první díl to nebylo vůbec špatný, i když minusy jsou. Škoda jen, že je to rozmělněný, že soutěž o imunitu a kmenovka nejsou v témže díle... bylo by to lepší. Jinak fakt palec nahoru za kameru (y) plus ty slowmotion záběry v soutěžích jsou peckový... vypustil bych během nich ty zpovědi.... jinak tomu dávám šanci, koukat se na to dá.... snad se to ještě trochu rozjede, ať je to pořádná show... zatím je to ale pořád o třídu lepší, než Ostrov.
Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk
Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk
- ItalianManiac
- Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
- Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols
Po slovenském Ostrově (který jsem ještě ani nestihla dokoukat) jsem neměla moc velká očekávání, ale jako zas taková tragédie mi to nepřišlo. Zatím největším zklamáním je asi moderátor, který mi na rozdíl od až příliš fandícího a podporujícího Mariána z Ostrova přišel až moc neosobní. Jinak oceňuju, že se Nova oproti Markíze rozhodla zkrátit formát a neroztahovat celou sérii na 1 den = 1 díl (sice nám v prvním díle opět chyběla kmenovka, ale na rozjezd dobrý). Dále se mi také líbí záběry na přírodu a celkově střih. Ale jak zmiňuje kolega nade mnou, ty zpovědi během soutěží bych taky zrušila.
V castu jsem se ze začátku trochu ztrácela (a to i když jsem o nich psala článek), některým jedincům bylo věnováno hodně prostoru, jiní byli naopak téměř neviditelní. Největším mým favoritem je Marek, který má hru očividně dobře nastudovanou a určitě má velkou šanci na výhru (pokud nebude hrát moc tvrdě a ostatním se tím neznelíbí). Dál taky fandím Mílovi a Terce (jsou také survivor fans), Tereze a Zdeňkovi, sympatická je mi i Nika. Naopak nejvíc nesympatická mi je playmate Petra (očividně se přišla jen zviditelnit, ale na přežití nemá a taky by mě zajímalo, jestli je fakt tak blbá, nebo to jen hraje), dále ufňukaná Katie, náboženská fanatička Lucka a slizký Martin. Barča do hry očividně nedává moc srdce, ale to třeba způsobila mořská nemoc. Dál moc nemusím Radovana, Baziho a Ivetu. Na ostatní jsem si zatím nestihla udělat názor.
A teď by mě zajímalo, jestli některý ze zmíněných Survivor superfans taky nechodí na naše stránky
V castu jsem se ze začátku trochu ztrácela (a to i když jsem o nich psala článek), některým jedincům bylo věnováno hodně prostoru, jiní byli naopak téměř neviditelní. Největším mým favoritem je Marek, který má hru očividně dobře nastudovanou a určitě má velkou šanci na výhru (pokud nebude hrát moc tvrdě a ostatním se tím neznelíbí). Dál taky fandím Mílovi a Terce (jsou také survivor fans), Tereze a Zdeňkovi, sympatická je mi i Nika. Naopak nejvíc nesympatická mi je playmate Petra (očividně se přišla jen zviditelnit, ale na přežití nemá a taky by mě zajímalo, jestli je fakt tak blbá, nebo to jen hraje), dále ufňukaná Katie, náboženská fanatička Lucka a slizký Martin. Barča do hry očividně nedává moc srdce, ale to třeba způsobila mořská nemoc. Dál moc nemusím Radovana, Baziho a Ivetu. Na ostatní jsem si zatím nestihla udělat názor.
A teď by mě zajímalo, jestli některý ze zmíněných Survivor superfans taky nechodí na naše stránky
-
Empli
- Nejoblíbenější série: S7, s8, s12, s13, s15, s16,s 18 s20, s25, s28, s31
- Nejoblibenější hráči: Brenda, Amanda, Parvati, Aimi, Taj, Denise, Kim, Andrea, Jenna, Boston Rob, Malcolm, Spencer, Greg, James, Ozzy, Ethan, Yul, Yau Man, Tom, Terry, Jonathan Penner, Mike, Joe
- Nejméně oblíbené série: S4, s23, s26, s14, s5, s22, s24, s29
Rozhodně lepší než Ostrov na Markíze. Uvidíme jak se to rozjede .Zrušil bych ty zpovědi během těch soutěží, to tam docela ruší. Soutěžící ujdou a fandím či nefandím zatím kupodivu tak jak jsem psal v článku tady kde se soutěžící představovali. Příroda super. Moderátor má divný hlas, ale časem si na něj zvyknu a mohl by se do toho víc položit a třeba i gestikulovat či tak a ne tam stát jak solný sloup. Líbilo se mi opět vybrání nejslabšího člena kmene a vypadá to že Ostrov vykoupení nebude. To by bylo bomba. Jsem zvědav na kmenovku. Doufám, že ty dva díly za týden budou max, další by už byl fakt moc. Super bylo i vybírání soutěžících do soutěže. To doufám bude pokračovat i když se určitě budou muset nějak střídat. Super by bylo i promíchání kmenů a nebo loupení v kmeni či návštěva na den či dva druhého kmene aneb taková špionáž. Těším se i na skrytou imunitu, kmenovou i individuální imunitu a kmenovou radu jak průběhem i jak vůbec vypadá to místo kde se bude odehrávat. Super taky bylo, že někteří začali hrát už od začátku a doufám, že nám Nova nabídne fajn soutěže a závěrečnou řeč na finální kmenové radě a vlastně i úvodní. Rozjezd zatím ušel. Na USA a Australský Survivor to určitě nemá a asi ani mít nebude, ale dívat se na to dá a rozhodně o třídu lepší než Ostrov. Ten jestli dostane novou řadu, tak se budu hodně a jakože opravdu hodně divit.Bral bych i nějakou remízu na kmenové radě abych věděl jak si to Nova vymyslela s řešením této situace a klidně by mohlo dojít i na tahání kamenů. No nechme se překvapit a docela by mě překvapila i návštěva milých a soutěž o imunitu pro nejlepší ženu a i nejlepšího muže a snad budou všechny kmenovky budou jen v noci. Je to lepší, ve dne to nemá takové kouzlo.
Prvni dil zatim dobry...
Sice chybela kmenova rada, ale co ocenuji byla sviznost dilu. Zadne dlouhe rozpravy o nicem. Akcne sceny mimo soutez (schovavani jidla), prestrihy s prirodou, snahy o prvni aliance...
Zatim jsem neprisel na chut moderatorovi...
Po prvnim vyerazovani, jsem se leknul, ze bude Ostrov vykoupeni, ten se zatim nekona
Nekdo tady psal, ze skoda, ze mapa neobsahovala skrytou imunitu (mozna obsahovala, jen to holky nerozlustily
) Na druhou stranu mi zatim skryta imunita nechybi (pokud se nepletu, tak v prvnich verzich US taky nebyla a prezili sme :P)
Pokud se odprostim od toho, ze jsem videl snad vsechny US verze, nema Robinsonuv ostrov spatne nakroceno a pro nezaujateho divaka to muze byt atraktivni...
Byt cesky divak (ktery nevidel Trosecnika, ani Markizacky Ostrov), tak to ma potencial si me to ziskat, je to svizne, je to nove, je tam priroda, trochu napeti, celkem dobry hudebni podklad ....
Ale uvidime jak to bude dal ....
Sice chybela kmenova rada, ale co ocenuji byla sviznost dilu. Zadne dlouhe rozpravy o nicem. Akcne sceny mimo soutez (schovavani jidla), prestrihy s prirodou, snahy o prvni aliance...
Zatim jsem neprisel na chut moderatorovi...
Po prvnim vyerazovani, jsem se leknul, ze bude Ostrov vykoupeni, ten se zatim nekona
Pokud se odprostim od toho, ze jsem videl snad vsechny US verze, nema Robinsonuv ostrov spatne nakroceno a pro nezaujateho divaka to muze byt atraktivni...
Byt cesky divak (ktery nevidel Trosecnika, ani Markizacky Ostrov), tak to ma potencial si me to ziskat, je to svizne, je to nove, je tam priroda, trochu napeti, celkem dobry hudebni podklad ....
Ale uvidime jak to bude dal ....
- Dejvy
- Nejoblíbenější série: Skoro všetky do S25 a potom už len Second Chance. (US)
Čo sa týka AU tak všetky, hlavne S04-2019 - Champions vs. Contenders II - Nejoblibenější hráči: Ozzy, Malcolm, Penner, Todd, Parvati, Amanda, James, Rich, Colleen, Rob M., Sandra, Brenda, Spencer, Yul, Terry, Tom W. (US)
Luke, Moana, Sarah, Monika, David, Harry,Locky, Nick, Henry (AU) - Nejméně oblíbené série: Tá kde vyhral Ben.
U mňa sú to zatiaľ zmiešané pocity, nie je to zlé, ale maličkosťami mohlo byť oveľa lepšie.
Moderátor - akože je to sympaťák, ale pôsobí ako keby mal naštudované frázy a ako keby ich čítal z knížočky, verím, že sa nejako rozbehne lebo takto si s ním neviem vôbec predstaviť TC.
Súťaže a prostredie - tu nemám čo vytknúť, možno to, že ZASE tam strihajú rozhovory cez súťaž čo absolútne nechápem.
Cast- celkom rôznorodý a zaujímavý. Fans Survivora sa zatiaľ neprejavili. Ženské čo dostali výhodu s mapou s ňou vôbec podla mna nenaložili dobre. Iveta všetko schovala a Bára zase prezradila úplne trápnym štýlom. Za mna ideálne riešenie bolo všetko nájsť a priniesť na pláž, následne si odložiť napr. zopár plechoviek niekde mimo tábor na horšie časy. Všetci by prišli do tábora a ja by som im povedal ako som dostal mapu, všetko pohladal a už to máme pripravené čím by som preukázal lojalitu kmeni. Čo pomôže Ivete ked si zakopala múku a olej? Bude si tam po nociach vysmážať na tajňáša placky? Naopak Bára ktorá je evidentne úplne mimo aj s tou blbou blonskou a chalankom čo ich následoval, nechajú mapu pripnutú na konáriku? To vážne? Ved to mohli aspoň stočiť jak Iveta a schovať niekde medzi tie veci čo vyhrali.
Už teraz ma irituje ta Lucka a vlastne aj Radovan. Tá druhá babenka čo jej tam kozy stále ukazovali je psychicky asi dosť slabá. Celkom premyšlajúca vyzerá ta baba s okuliarmi. + David. Čakám ako sa prejavia Martin, Marek a Miloš.
Zase raz ma strašne nasralo, že im tam dali spacáky a pršiplášte. Ked to bez nich vydržali ludia z USA 34 sezón, tak vydržia aj európania.
Musím vyzdvihnúť kameru, tá bola ovela lepšia ako v SK verzii. Hudba naopak nič moc.
Moderátor - akože je to sympaťák, ale pôsobí ako keby mal naštudované frázy a ako keby ich čítal z knížočky, verím, že sa nejako rozbehne lebo takto si s ním neviem vôbec predstaviť TC.
Súťaže a prostredie - tu nemám čo vytknúť, možno to, že ZASE tam strihajú rozhovory cez súťaž čo absolútne nechápem.
Cast- celkom rôznorodý a zaujímavý. Fans Survivora sa zatiaľ neprejavili. Ženské čo dostali výhodu s mapou s ňou vôbec podla mna nenaložili dobre. Iveta všetko schovala a Bára zase prezradila úplne trápnym štýlom. Za mna ideálne riešenie bolo všetko nájsť a priniesť na pláž, následne si odložiť napr. zopár plechoviek niekde mimo tábor na horšie časy. Všetci by prišli do tábora a ja by som im povedal ako som dostal mapu, všetko pohladal a už to máme pripravené čím by som preukázal lojalitu kmeni. Čo pomôže Ivete ked si zakopala múku a olej? Bude si tam po nociach vysmážať na tajňáša placky? Naopak Bára ktorá je evidentne úplne mimo aj s tou blbou blonskou a chalankom čo ich následoval, nechajú mapu pripnutú na konáriku? To vážne? Ved to mohli aspoň stočiť jak Iveta a schovať niekde medzi tie veci čo vyhrali.
Už teraz ma irituje ta Lucka a vlastne aj Radovan. Tá druhá babenka čo jej tam kozy stále ukazovali je psychicky asi dosť slabá. Celkom premyšlajúca vyzerá ta baba s okuliarmi. + David. Čakám ako sa prejavia Martin, Marek a Miloš.
Zase raz ma strašne nasralo, že im tam dali spacáky a pršiplášte. Ked to bez nich vydržali ludia z USA 34 sezón, tak vydržia aj európania.
Musím vyzdvihnúť kameru, tá bola ovela lepšia ako v SK verzii. Hudba naopak nič moc.
US Survivor S40: ROB, Danni, Denise, PARVATI, Sandra, Tony, YUL
AU Survivor S07: NICK, Locky, Henry, AK, Matt, Harry, DAVID, Phoebe, Sharn, Lydia, MOANA
AU Survivor S07: NICK, Locky, Henry, AK, Matt, Harry, DAVID, Phoebe, Sharn, Lydia, MOANA
Príjemný úvodný dojem zo šou mi po pár minútach pokazilo stretnutie s moderátorom. Ako už niekto písal, tak neskutočne nudný a monotónny prejav by porazil aj Marek Vašut. Ďalej mi prišlo zvláštne, že niektorí súťažiaci už medzi sebou vedeli svoje mená (viď písanie na tabuľky), bez toho aby sa zoznamovali. Chýbalo mi tam nejaké predstavenie v štýle Jeffa "Hej ty, dievča s potetovanou rukou, ako sa voláš?", podľa ktorého si hráčov môžem zapamätať a okamžite si nájsť úvodných favoritov.
Čo sa týka úvodnej súťaže, kamera a strih čistá hrôza, nielenže to tam zase miešali s výpoveďami skrz naskrz ako v Ostrove, ale keď už aj dali záber do reality, tak som tam zase videl len povzbudzujúcich súťažiacich namiesto toho, aby ukázali, kto a kde hrabe a mohol som mu fandiť. Našťastie to už v druhej súťaži bolo o poznanie lepšie, ale to prestrihávanie s výpoveďami sa im nedá odpustiť. Dúfal som, že sa zo slovenského Ostrova poučili.
Čo sa týka obsahu, celkom fajn, aj keď mi tam zase chýbalo zoznamovanie sa na ostrove (kto sa ako volá, kde žije a pracuje), potom sa zamýšľam či im tá jedna ženská prezradila sama, že je policajtka, alebo to šlo nejako mimo. Taktiež to vyzeralo, že nikto z prítomných nie je hladný, pritom určite najväčší šok pre žalúdok musia byť tie úvodné dni, kým si zvykne.
Zo súťažiacich ma zatiaľ nezaujal nikto natoľko, aby som si mu dovolil fandiť. Niežeby bol zlý ten cast, ale kvôli blbej réžii si pamätám sotva 3 mená (nikdy predtým som si vopred nič o súťažiacich nečítal). Ale bol by som rád, ak by ten starý dedko z modrého týmu dokázal čosi viac, než že je len typický český šovinista.
Čo sa týka úvodnej súťaže, kamera a strih čistá hrôza, nielenže to tam zase miešali s výpoveďami skrz naskrz ako v Ostrove, ale keď už aj dali záber do reality, tak som tam zase videl len povzbudzujúcich súťažiacich namiesto toho, aby ukázali, kto a kde hrabe a mohol som mu fandiť. Našťastie to už v druhej súťaži bolo o poznanie lepšie, ale to prestrihávanie s výpoveďami sa im nedá odpustiť. Dúfal som, že sa zo slovenského Ostrova poučili.
Čo sa týka obsahu, celkom fajn, aj keď mi tam zase chýbalo zoznamovanie sa na ostrove (kto sa ako volá, kde žije a pracuje), potom sa zamýšľam či im tá jedna ženská prezradila sama, že je policajtka, alebo to šlo nejako mimo. Taktiež to vyzeralo, že nikto z prítomných nie je hladný, pritom určite najväčší šok pre žalúdok musia byť tie úvodné dni, kým si zvykne.
Zo súťažiacich ma zatiaľ nezaujal nikto natoľko, aby som si mu dovolil fandiť. Niežeby bol zlý ten cast, ale kvôli blbej réžii si pamätám sotva 3 mená (nikdy predtým som si vopred nič o súťažiacich nečítal). Ale bol by som rád, ak by ten starý dedko z modrého týmu dokázal čosi viac, než že je len typický český šovinista.
- brninho
- A fan of Dr. Will Kirby
- Nejoblíbenější série: Survivor: Borneo, Amazon, PI, All- Stars, CI, FvF1, Samoa, HvV, Philippines
TAR: S02, S03, S07, S12, S15, S16, S18
BB: S02, S06, S07
Strašně rád bych tu napsal něco ve stylu že "zas až tak špatný to nebylo", Nově se nedá upřít, že do proma dala o 1000 % víc než Markíza a že jí na úspěchu toho projektu fakt záleží, ale byl to totální propal, možnost udělat první dojem je logicky jedna a nedokážu si představit, že člověku netknutýho Survivorem se to mohlo líbit, nelíbilo se to ani mě.
Moderátor tragédie, zdálo se mi, že i trochu haproval zvuk a že tak 95 % všech komentářů bylo namluvených ze studia, to na autentičnosti moc nepřidává, jinak se můj názor v podstatě shoduje s názorem Dejvyho, ten jeho proslov působil spíš dojmem nervózního žáka základní školy, kterej recituje horko těžko naučenou básničku- a to ještě nepřišla na řadu kmenovka, třeba borec překvapí, ale co jsem na isportu občas viděl jeho rozhovory se sportovcema- radši nic nečekám. Už jsem to psal u Ostrova- teprv teď si začneme toho Probsta vážit
Nemám chuť se vyjadřovat k detailům, už tak to RO schytává poctivě ze všech stran, vypíchnu to lepší- dobrá polovina lidí (včetně toho vojáka a "mozku" týmu
) působí dojmem, že nějákou aspoň povrchní znalost show mají, aspoň z těch pár COOLáckých serií, takže pro diváky Ostrova dobrá zpráva, tady se možná bude moct hrát i ve sloučení
Zatím ani zmínka o žádným Ostrově naděje- jednoho z největších zabijáků slovenské verze..
Ze soutěžících zatím příjemně překvapila Nika, naopak pan kreativec, jehož jméno se mi vypařilo, protože vypadá stejně jako další 2-3 hráči v jeho věku je na přesdržku.
Moderátor tragédie, zdálo se mi, že i trochu haproval zvuk a že tak 95 % všech komentářů bylo namluvených ze studia, to na autentičnosti moc nepřidává, jinak se můj názor v podstatě shoduje s názorem Dejvyho, ten jeho proslov působil spíš dojmem nervózního žáka základní školy, kterej recituje horko těžko naučenou básničku- a to ještě nepřišla na řadu kmenovka, třeba borec překvapí, ale co jsem na isportu občas viděl jeho rozhovory se sportovcema- radši nic nečekám. Už jsem to psal u Ostrova- teprv teď si začneme toho Probsta vážit
Nemám chuť se vyjadřovat k detailům, už tak to RO schytává poctivě ze všech stran, vypíchnu to lepší- dobrá polovina lidí (včetně toho vojáka a "mozku" týmu
Ze soutěžících zatím příjemně překvapila Nika, naopak pan kreativec, jehož jméno se mi vypařilo, protože vypadá stejně jako další 2-3 hráči v jeho věku je na přesdržku.
THE BEST OF THE BEST: Hatch, Penner, Malcolm (S), Dr.Will (BB)
- kata_rina
- Nejoblíbenější série: Guatemala, Tocantins, HvsV, Philippines, Blood vs. Water, Cagayan, Second Change
- Nejoblibenější hráči: Greg, Colby, Jerri, Lex, Stephanie, Danni, Penner, JT, Tyson, Stephen, Kim, Denise, Carter, Vytas, Jeremiah, Spencer, Natalie, Tyler, Mike, Ciera, Aubry, Ken, David, Devon
- Nejméně oblíbené série: Thailand, Panama (EI), One World, Caramoan, San Juan del sur (BvsW II.), Ghost Island, Edge of Extinction
Robinsonův ostrov - EP01
Mně to docela překvapilo, na české poměry opravdu pozitivně, obzvláště po nedokoukaném Ostrovu, který se opravdu nepovedl. Zatím to vypadá, že se autoři budou držet amerického konceptu hry a nebudou vymýšlet prapodivné změny jako Slováci. Moderátor mi nijak nevadí, zatím ani nedostal tolik prostoru, uvidíme na kmenovce. Jinak jeho hlas je mi povědomý, nenamlouvá Nově reklamy?
Zatím své favorit nemám, ale určitě bud sledovat dál.
Koukala jsem na spoty k RO na stránkách Novy a bohužel se z nich dá docela snadno rozpoznat účastníky, kteří se dostanou dále :/ obzvláště u mužů. Viz spoiler
Koukala jsem na spoty k RO na stránkách Novy a bohužel se z nich dá docela snadno rozpoznat účastníky, kteří se dostanou dále :/ obzvláště u mužů. Viz spoiler
Spoiler!

- hozu
- A fan of Stephenie LaGrossa
- Nejoblíbenější série: S: S01, S06, S11, S13, S15, S16, S18, S20, S25, S28, S31, S33, S37
S AU: S02, S03, S04, S06
TAR: S01, S03, S05, S07, S10, S12, S14, S17, S23
TAR CAN S01, S04
Úvod nevypadal špatně, mělo to momenty, i nápady, i když počínání té dvojice, co poslali dřív na ostrovy, mi teda hlava moc nebere. Hlavně to schovávání jídla? Jsem zvědav, co z toho vyleze až se na to přijde. Mohlo by to být minimálně vtipné
. Moderátor je zatím takový jalový, ale tak mohl by se do toho dostat.
Popravdě, největší výtku bych měl spíš k tomu, že aspoň tu první epizodu mohli dotáhnout až do kmenovky. Takhle mi přijde, že pro běžného diváka by výsledky dojem z té epizody musel být děsně...nezajímavý. Vždyť se tam v podstatě nic nestalo.
Jinak, sledovanost nebyla úplně zlá: https://www.mediaguru.cz/2017/01/specia ... ou-vecera/
Popravdě, největší výtku bych měl spíš k tomu, že aspoň tu první epizodu mohli dotáhnout až do kmenovky. Takhle mi přijde, že pro běžného diváka by výsledky dojem z té epizody musel být děsně...nezajímavý. Vždyť se tam v podstatě nic nestalo.
Jinak, sledovanost nebyla úplně zlá: https://www.mediaguru.cz/2017/01/specia ... ou-vecera/
Australian Survivor: Phoebe, Kate, Craig, Nick (1) Luke, Sarah, AK (2) Benji, Shonee, Brian (3) Harry, Luke, Pia (4) Shonee, Phoebe, Harry, Nick (5) Hayley, Wai, George (6) KJ, Nina (7)
Survivor Israel: Dan, Naema (1), Yulia (6)
Survivor New Zealand: Eve, Lisa (2)
Survivor South Africa: Werner, Toni, Palesa (6) Rob (7)
The Amazing Race Canada: Vanessa a Celina, Jody & Cory (1), Sukhi a Jinder (2) Simi a Ope, Nic a Sabrina (3) Steph a Kristen (4)
Survivor Israel: Dan, Naema (1), Yulia (6)
Survivor New Zealand: Eve, Lisa (2)
Survivor South Africa: Werner, Toni, Palesa (6) Rob (7)
The Amazing Race Canada: Vanessa a Celina, Jody & Cory (1), Sukhi a Jinder (2) Simi a Ope, Nic a Sabrina (3) Steph a Kristen (4)
- Rendy
- A fan of Brenda Lowe
- Nejoblíbenější série: Borneo, HvV, Micronesia, Palau, Guatemala, Cook Islands, Australia, Pearl Islands, Redemption Island, One World, Philippines, Caramoan
- Nejoblibenější hráči: Brenda, Darrah, Boston Rob, Steph, Parvati, Russell, Yul, Chelsea, Kat, Sierra, Ciera, Amanda, Danni, Ozzy, Corinne, Richard, Abi-Maria, Troyzan, Shane
- Nejméně oblíbené série: Thajsko
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se na to také mrknul
Za mě taktéž nemastný neslaný moderátor, ten jeho hlas mě chvílemi až uspával
doufám, že se trochu probere, protože tohle je průser. Být živější, tak jim odpustím i ten hudební doprovod, ale tak co chceme na naše poměry
Jsem zvědav na další díly, kam se to vyvine 
Mně se první díl líbil, žádné "švihlé" vypadávání stylem - kdo doběhne poslední, vypadává, zatím (doufejme, že napořád) nebyl představen ani Ostrov naděje, obě dvě soutěže byly v pohodě a na vysokém levelu. Hezké záběry na přírodu, dobré ozvučení, konečně jdou některá zvířata i slyšet
Náznaky taktiky hned v prvním díle - super (škoda, že si Radovan vybral za spojenkyni zrovna Lucku, ta aliance skončila dřív, než začala)!
Moderátor mi přišel takový bez emocí, víceméně stejný tón a intonace, moc mi nesedl, ale výkon moderátora se hodnotí hlavně podle kmenových rad, uvidíme zítra. Chyběl mi taky nějaký úvod, přece jenom je to první díl, letmá zmínka o prostředí a dvě tři věty o jednotlivých hráčích nejsou na škodu.
No a soutěžící - zajímavá sebranka, vzhledem k tomu, že sleduju FB stránku ostrova a viděl jsem medailonky všech soutěžících, si pamatuju víceméně všechny. Ani chlapi mi nepřijdou na sebe moc podobní, jak některým zde. Po prvním díle mě baví Radovan, Bazi, Iveta, z medailonků dost očekávám od Marka a Miloše, ale ti zatím nedostali moc prostoru.
Moderátor mi přišel takový bez emocí, víceméně stejný tón a intonace, moc mi nesedl, ale výkon moderátora se hodnotí hlavně podle kmenových rad, uvidíme zítra. Chyběl mi taky nějaký úvod, přece jenom je to první díl, letmá zmínka o prostředí a dvě tři věty o jednotlivých hráčích nejsou na škodu.
No a soutěžící - zajímavá sebranka, vzhledem k tomu, že sleduju FB stránku ostrova a viděl jsem medailonky všech soutěžících, si pamatuju víceméně všechny. Ani chlapi mi nepřijdou na sebe moc podobní, jak některým zde. Po prvním díle mě baví Radovan, Bazi, Iveta, z medailonků dost očekávám od Marka a Miloše, ale ti zatím nedostali moc prostoru.
- lacSzlo
- Nejoblíbenější série: Borneo, Amazon, PI, Vanuatu, Panama, China, Micro, Gabon, HvV, Philippines, SJDS, Kaoh Rong
- Nejméně oblíbené série: CI, Samoa, RI, South Pacific, WA, Cambodia, MvsGX, GI
Tak jsem si to dneska pustil podruhý a zatím ok, moderátor teda dost prkenný a soutěžící někteří místy taky (občas na mě působili ve zpovědích, jako kdyby přednášeli naučené repliky, jako ne moc dobří herci... sem tam taková nepřirozená, moc spisovná mluva... ale tak snad se to časem poddá
).
Dva díly týdně rozhodně posun k lepšímu oproti Slovákům, když se to vezme časově, jednu klasickou epizodu měl Ostrov na cca 135 minut, tady to zatím vypadá na cca 90 minut, což už se aspoň trochu blíží některým delším epizodám AusVivoru
Po druhém shlédnutí jsem zjistil, že mi zatím moc lidí nezaujalo, favoriti zatím Iveta, Petra, Radovan a pak ještě třeba Bazi nebo Terka, vyloženě na nervy mi lezly jen ty dvě ubrečený holčiny a pak "halelujá" Lucka (která ale zase měla dobrou konfrontaci s Radovanem, kde na mě zapůsobila sympaticky, takže kdyby nebylo toho pánbíčkaření, dokázal bych jí i celkem fandit - jenže ono toho pánbíčkaření mám pocit bude právě ještě až až...).
Zapisoval jsem si počet zpovědí u Ostrova a tady budu taky, na Sucks to myslím berou tak, že když je 10s mezera mezi zpověděma 1 člověka, jsou to zpovědi 2, pokouším se toho držet, u Ostrova jsem si dal vlastní pravidlo, že když najednou daná osoba začne mluvit z jinýho záběru a o něčem totálně jiným (což se u Ostrova dělo sakra často), jde už o novou zpověď.
PS: Při druhém sledování jsem dával pozor na to, co je na začátku v sestřihu a přijde mi, že tam je celkem dost spoilerů? Už teď vím pár lidí, co dojde nejspíš dost daleko, zahlídl jsem osobu s opačným šátkem (swap? swap ala Ostrov?
), povedlo se mi zúžit výběr 1. odpadlíka na 2 lidi? Kdyby měl někdo zájem, mohl bych svoje poznatky někde ve spoilerech rozvíst 
Dva díly týdně rozhodně posun k lepšímu oproti Slovákům, když se to vezme časově, jednu klasickou epizodu měl Ostrov na cca 135 minut, tady to zatím vypadá na cca 90 minut, což už se aspoň trochu blíží některým delším epizodám AusVivoru
Po druhém shlédnutí jsem zjistil, že mi zatím moc lidí nezaujalo, favoriti zatím Iveta, Petra, Radovan a pak ještě třeba Bazi nebo Terka, vyloženě na nervy mi lezly jen ty dvě ubrečený holčiny a pak "halelujá" Lucka (která ale zase měla dobrou konfrontaci s Radovanem, kde na mě zapůsobila sympaticky, takže kdyby nebylo toho pánbíčkaření, dokázal bych jí i celkem fandit - jenže ono toho pánbíčkaření mám pocit bude právě ještě až až...).
Zapisoval jsem si počet zpovědí u Ostrova a tady budu taky, na Sucks to myslím berou tak, že když je 10s mezera mezi zpověděma 1 člověka, jsou to zpovědi 2, pokouším se toho držet, u Ostrova jsem si dal vlastní pravidlo, že když najednou daná osoba začne mluvit z jinýho záběru a o něčem totálně jiným (což se u Ostrova dělo sakra často), jde už o novou zpověď.
PS: Při druhém sledování jsem dával pozor na to, co je na začátku v sestřihu a přijde mi, že tam je celkem dost spoilerů? Už teď vím pár lidí, co dojde nejspíš dost daleko, zahlídl jsem osobu s opačným šátkem (swap? swap ala Ostrov?
(?)
Jediný plus bylo to, že snad všichni hráči hned v prvním dílu dostali prostor. Jejich hra, to je neznámá (kromě dementa Radovana), ale moderátor tam je jen proto, aby neměli prázdný titulek, atmosféra nebo hudba neexistují, a nejvíc to zabíjí střih. Ausíci to přitom zvládli vpohodě, takže to jde. Pro fanoušky tahle verze bude utrpení 

tak po te slovenske katastrofe je to pro me prijemny prekvapeni - nicmene nemel jsem temer zadny ocekavani... takze to nebylo u me tak slozity
kazdopadne je to rychlejsi nez na Slovensku... nejsou to zatim takovi VyVoleni... ma to spad... strihy jsou rychlejsi... i to kecani behem soutezi mi vadi daleko min jak tam a da se to snest
moderator trochu zklamal... ale proste fakt nebylo koho a mozna se do toho dostane - prece jen moderator ma vesti potencial napravy nez herec (Vasut)
jde videt... ze soutezici i trochu proskolili ohledne taktiky... protoze nekteri docela okate uzavirali hned aliance... nekteri zacali i ruzne taktizovat - sice nekdy prece jen na silu... ale v podstate super... tohle na Slovensku chybelo - verim... ze Kice by se tady hralo daleko lip
kazdopadne je to rychlejsi nez na Slovensku... nejsou to zatim takovi VyVoleni... ma to spad... strihy jsou rychlejsi... i to kecani behem soutezi mi vadi daleko min jak tam a da se to snest
moderator trochu zklamal... ale proste fakt nebylo koho a mozna se do toho dostane - prece jen moderator ma vesti potencial napravy nez herec (Vasut)
jde videt... ze soutezici i trochu proskolili ohledne taktiky... protoze nekteri docela okate uzavirali hned aliance... nekteri zacali i ruzne taktizovat - sice nekdy prece jen na silu... ale v podstate super... tohle na Slovensku chybelo - verim... ze Kice by se tady hralo daleko lip
- Zeck
- V.I.P.
- Nejoblíbenější série: x-x-x-x-x-x-x
S07 Pearl Islands (2003)
S16 Micronesia (2008)
S20 Heroes vs. Villains (2010) - Nejoblibenější hráči: x-x-x-x-x-x-x
Boston Rob (S04/S20)
Jonny Fairplay (S07)
Grant Mattos (S22) - Nejméně oblíbené série: x-x-x-x-x
S29 San Juan Del Sur (2014)
S26 Caramoan (2013)
S24 One World (2012)
O 100 % lepší než Trosečník od Primy, o 100 % horší než originál. Přesto to elementární kvalitu (na české poměry) má a světě div se, tak trochu mě to i bavilo. Střih, kamera, hudba, předtočené záběry, zpětně nadabovaný moderátor do scén, ve kterých drží hubu, náplň stopáže, to je samozřejmě tradiční česká sračka, ale charaktery hráčů by nějakou zábavu přinést mohly, pokud se to nezvrhne v dovolenou, ale ve hru. No a nerozumím taky tomu, proč je v kmenech lichý počet hráčů a v každém převažuje jedno pohlaví. Ten nerovný počet jim úplná říká, jak mají hlasovat a já bych chtěl fakt hru, ne pohodlné odstřelování jednoho pohlaví.
Tak a teď se přiznejte, kdo z vás je ten Marek? Ten mě zaujal prozatím nejvíc, protože k tomu přistupuje úplně stejně jako bych k tomu přistupoval já. Respektive k tomu přistupuje správně z hlediska toho, že má hru nakoukanou, a ví jak má co dělat. Jsem zvědavej, jestli ty znalosti dokáže převést do praxe nebo ztroskotá. Mimochodem, mistrný kousek s tím utěšováním té hysterky na pláži. Může se tomu říkat taktika nebo navazování vztahů, ale pokud by místo ní fňukala ta trafikantka, ten kavalír zůstane v přístřešku, protože tam šel jenom kvůli
a
. A tak je to správné! 
Tak a teď se přiznejte, kdo z vás je ten Marek? Ten mě zaujal prozatím nejvíc, protože k tomu přistupuje úplně stejně jako bych k tomu přistupoval já. Respektive k tomu přistupuje správně z hlediska toho, že má hru nakoukanou, a ví jak má co dělat. Jsem zvědavej, jestli ty znalosti dokáže převést do praxe nebo ztroskotá. Mimochodem, mistrný kousek s tím utěšováním té hysterky na pláži. Může se tomu říkat taktika nebo navazování vztahů, ale pokud by místo ní fňukala ta trafikantka, ten kavalír zůstane v přístřešku, protože tam šel jenom kvůli
a
. A tak je to správné!

- brninho
- A fan of Dr. Will Kirby
- Nejoblíbenější série: Survivor: Borneo, Amazon, PI, All- Stars, CI, FvF1, Samoa, HvV, Philippines
TAR: S02, S03, S07, S12, S15, S16, S18
BB: S02, S06, S07
Co bych tak ještě dodal je, že 700 tisíc diváků je na pondělí po 21 dost dobrý číslo, promo měla Nova fakt zmáklý na jedničku a COOL efekt asi taky zapracoval, vysvědčení ale Robinsonův Ostrov dostane až dneska, bohužel očekávám drsnej propad..
THE BEST OF THE BEST: Hatch, Penner, Malcolm (S), Dr.Will (BB)
-
sheldom
- Nejoblíbenější série: Borneo S01, Pearl Islands S07, All-Stars S08, Guatemala S11, China S15, Micronesia S16, Australian Survivor
- Nejoblibenější hráči: Boston Rob
- Nejméně oblíbené série: Africa S03, Thailand S05, Samoa S19, BvW S27, SJDS S29
Mně osobně přišel první díl v pohodě. Ikdyž jsem o začátek přišel, stejně jen pár hráčů řeklo pár vět.
Překvapilo mě, že byla soutěž hned při vstupu na břeh, nakonec musím přiznat, až na střih se zpovědmi a občasnou nepřehlednost, že však pozitivně. Trosečníci si mohli odnést dost užitečných věcí.
Co mi nahnalo hrůzu bylo hlasování o tom, koho by ihned vyloučili, čekal jsem, že vyřazení půjdou na ostrov naděje, naštěstí se tak nestalo, u toho mi spadl kámen ze srdce. Počínání obou nechtěných jsem nepochopil.
Pozitivní je, že někteří začali dokonce takticky hrát. Zbytek střihu mi přišel ok.
RC dobrá, moderátora zatím hodnotit nebudu.
Příjde mi, že na konci první epizody by TC být nemusela, přeci jen se soutěžící i my seznamujeme s hrou. Toto mi příjde v US verzi až moc rychlé.
Vím, že se po prvním díle hodnotí těžko, ale: na US, AU a SA verze to nemá, zato je to o několik řádů lepší než Trosečník a Ostrov, zatím. Uvidíme, co bude dál.
Překvapilo mě, že byla soutěž hned při vstupu na břeh, nakonec musím přiznat, až na střih se zpovědmi a občasnou nepřehlednost, že však pozitivně. Trosečníci si mohli odnést dost užitečných věcí.
Co mi nahnalo hrůzu bylo hlasování o tom, koho by ihned vyloučili, čekal jsem, že vyřazení půjdou na ostrov naděje, naštěstí se tak nestalo, u toho mi spadl kámen ze srdce. Počínání obou nechtěných jsem nepochopil.
Pozitivní je, že někteří začali dokonce takticky hrát. Zbytek střihu mi přišel ok.
RC dobrá, moderátora zatím hodnotit nebudu.
Příjde mi, že na konci první epizody by TC být nemusela, přeci jen se soutěžící i my seznamujeme s hrou. Toto mi příjde v US verzi až moc rychlé.
Vím, že se po prvním díle hodnotí těžko, ale: na US, AU a SA verze to nemá, zato je to o několik řádů lepší než Trosečník a Ostrov, zatím. Uvidíme, co bude dál.
Survivor
S01: Richard; S02: Elizabeth, Rodger, Jeff; S03: Kim P.; S04: Boston Rob; S05: Shii Ann; S06: Heidi, Dave; S07: Rupert, Ryan O.; S08: Boston Rob, Rupert; S09: Eliza; S10: Stephenie; S11: Judd, Stephenie; S12: Terry; S13: Penner, Yul; S14: Yau-Man; S15: Amanda, James, Todd; S16: Amanda, James, Penner; S17: Randy, Sugar, Bob; S18: Stephen; S19: Monica, Dave; S20: Boston Rob, Sandra; S21: Brenda, Marty; S22: Boston Rob, Natalie, Andrea; S23: Jim, Albert; S24: Troyzan, Chelsie; S25: Penner, Skupin; S26: Laura, Andrea, Brenda; S27: Vytas; S28: Spencer; S29: Kelley, Jeremy, Natalie; S30: Mike, Carolyn, Shirin; S31: Kelley, Spencer
AUS S03: Nick, Phoebe, Craig AUS S04: Luke, Jericho, Sarah, Tessa AUS S05: Benji, Robbie, Paige AUS S06: Luke, David, Harry, Pia AUS S07: Phoebe, Nick, Shonee, David, Harry, Brooke AUS S08: George, Kez, Simon AUS S09: Mark & Sam, Nina AUS S10: George, Shonee, Liz AUS S11: Aileen, Val, Mark AUS S12: AJ, Logan
RO S01: Marek, David RO S02: Radim, Bizon
S01: Richard; S02: Elizabeth, Rodger, Jeff; S03: Kim P.; S04: Boston Rob; S05: Shii Ann; S06: Heidi, Dave; S07: Rupert, Ryan O.; S08: Boston Rob, Rupert; S09: Eliza; S10: Stephenie; S11: Judd, Stephenie; S12: Terry; S13: Penner, Yul; S14: Yau-Man; S15: Amanda, James, Todd; S16: Amanda, James, Penner; S17: Randy, Sugar, Bob; S18: Stephen; S19: Monica, Dave; S20: Boston Rob, Sandra; S21: Brenda, Marty; S22: Boston Rob, Natalie, Andrea; S23: Jim, Albert; S24: Troyzan, Chelsie; S25: Penner, Skupin; S26: Laura, Andrea, Brenda; S27: Vytas; S28: Spencer; S29: Kelley, Jeremy, Natalie; S30: Mike, Carolyn, Shirin; S31: Kelley, Spencer
AUS S03: Nick, Phoebe, Craig AUS S04: Luke, Jericho, Sarah, Tessa AUS S05: Benji, Robbie, Paige AUS S06: Luke, David, Harry, Pia AUS S07: Phoebe, Nick, Shonee, David, Harry, Brooke AUS S08: George, Kez, Simon AUS S09: Mark & Sam, Nina AUS S10: George, Shonee, Liz AUS S11: Aileen, Val, Mark AUS S12: AJ, Logan
RO S01: Marek, David RO S02: Radim, Bizon
- 4ronRalston
SK Ostrov jsem pro klid duše vynechal, Trosečníka jsem zvládl snad jen dvě ep, tak nemůžu srovnávat, ale myslím, že to mohlo na začatek dopadnout mnohem hůř.
Jako největší fail vidím zatím jen moderátora. Ok, je to poprvé, dejme mu šanci, ale i na poprvé mi příjde jako strašné dřevo. To byl na castingu jediný? Podíval se aspoň na jeden díl Survivora s Probstem? Ne že bych chtěl, aby ho kopíroval (jak vehementně se snaží třeba v AU verzi), ale proboha trochu života do toho umírání. Ta intonace, jak kdyby si četl scénář do Ulice někde doma na haj*lu sám pro sebe . Hrůza, že se bojím, co předvede na kmenovce. No snad to bude postupem času jen lepší. Btw. On moderuje nějaké MMA nebo něco takového jsem četl?? No hned jsem si ho představil,jestli to prožívá jak tady, tak
Druhý větší problém jsem měl u RC, že se jí nezúčastnili všichni... To zase režíruje nějaký koumák. Šak proč nedat soutěž pro méně lidí v pozdější fázi hry, když ji můžu dát hned na začátku v plném počtu, že jo?!
A vážně jim museli dát pláštěnky hned na začátku?
Ale jinak v poho na začatek... Cast nevypadá úplně marně. Playmate nás myslím bude svýma mladickýma a hloupoučkýma úvahama dost bavit. Radovan tam poleze všem na nervy, asi všude byl, všechno zná, i Babičku si přečet. Chtěl bych fandit Barči, po povrchní stránce se mi líbí, snad se lépe vybarví i po těch dalších stránkách, zatím si tím ale nejsem jistý, ale aliance s Jakubem a tou blonckou by mohlo fungovat, Jakub by je mohl vést. Na Kreativce jsem taky docela zvědavý - btw. Co to je za povolání?? Tak si dnes říkají nezaměstnaní absolventi UMPRUM nebo co si pod tím představit?? Co zamýšlí Iveta schováním oleje (jestli jsem dobře rozuměl) jsem nepobral. To si chce někde bokem “nenápadně“ smažit řízky nebo co?
Samé otázky, jen samé otázky.
Jako největší fail vidím zatím jen moderátora. Ok, je to poprvé, dejme mu šanci, ale i na poprvé mi příjde jako strašné dřevo. To byl na castingu jediný? Podíval se aspoň na jeden díl Survivora s Probstem? Ne že bych chtěl, aby ho kopíroval (jak vehementně se snaží třeba v AU verzi), ale proboha trochu života do toho umírání. Ta intonace, jak kdyby si četl scénář do Ulice někde doma na haj*lu sám pro sebe . Hrůza, že se bojím, co předvede na kmenovce. No snad to bude postupem času jen lepší. Btw. On moderuje nějaké MMA nebo něco takového jsem četl?? No hned jsem si ho představil,jestli to prožívá jak tady, tak
Druhý větší problém jsem měl u RC, že se jí nezúčastnili všichni... To zase režíruje nějaký koumák. Šak proč nedat soutěž pro méně lidí v pozdější fázi hry, když ji můžu dát hned na začátku v plném počtu, že jo?!
A vážně jim museli dát pláštěnky hned na začátku?
Ale jinak v poho na začatek... Cast nevypadá úplně marně. Playmate nás myslím bude svýma mladickýma a hloupoučkýma úvahama dost bavit. Radovan tam poleze všem na nervy, asi všude byl, všechno zná, i Babičku si přečet. Chtěl bych fandit Barči, po povrchní stránce se mi líbí, snad se lépe vybarví i po těch dalších stránkách, zatím si tím ale nejsem jistý, ale aliance s Jakubem a tou blonckou by mohlo fungovat, Jakub by je mohl vést. Na Kreativce jsem taky docela zvědavý - btw. Co to je za povolání?? Tak si dnes říkají nezaměstnaní absolventi UMPRUM nebo co si pod tím představit?? Co zamýšlí Iveta schováním oleje (jestli jsem dobře rozuměl) jsem nepobral. To si chce někde bokem “nenápadně“ smažit řízky nebo co?
Samé otázky, jen samé otázky.
- Pietro
- A fan of Kelley Wentworth
- Nejoblíbenější série: H/V, Palau, Cagayan aj.
- Nejoblibenější hráči: --> podpis
- Nejméně oblíbené série: Guatemala
Ano, ano, stále jsem živý a zdravý - ovšem USA nespí a mám dvě série USA verze sekeru...
Ale zpět k našemu. Druhý pokus je oproti tomu minulému Vašutovo jako nebe a dudy - sice asi neznáme jinou barvu než červenou a modrou, ale místo boháčů normální lid, kmeny mají jména (!) a je to vůbec celý tak nějak smysluplnější. Moderátora zatím nehodnotím. Má pro to patřičný vzhled, ale hlasově mi to nějak neštymuje. Třeba to bude jen o zvyku.
Spíše fandím červeným (mám k tomu jistý černovlasý důvod, který byl hned poslán jako předvoj
), než modrým, ale ono se možná časem najde někdo i tam. Naopak jsem si dokázal udělat i neoblíbence a to toho červenýho oraženýho mlaďase Martina. Po tom bych šel já.
Taky jsem rád, že tu není zatím nic, jako byl v originálu RI, EI a podobný berličky.
4ronRalston: Kreativec byl třeba Vašut v Románu pro ženy..

Ale zpět k našemu. Druhý pokus je oproti tomu minulému Vašutovo jako nebe a dudy - sice asi neznáme jinou barvu než červenou a modrou, ale místo boháčů normální lid, kmeny mají jména (!) a je to vůbec celý tak nějak smysluplnější. Moderátora zatím nehodnotím. Má pro to patřičný vzhled, ale hlasově mi to nějak neštymuje. Třeba to bude jen o zvyku.
Spíše fandím červeným (mám k tomu jistý černovlasý důvod, který byl hned poslán jako předvoj
), než modrým, ale ono se možná časem najde někdo i tam. Naopak jsem si dokázal udělat i neoblíbence a to toho červenýho oraženýho mlaďase Martina. Po tom bych šel já. Taky jsem rád, že tu není zatím nic, jako byl v originálu RI, EI a podobný berličky.
4ronRalston: Kreativec byl třeba Vašut v Románu pro ženy..

Survivor: (hrál-li víckrát, pak platí pro všechny série): Rich, Rudy, Colleen / Elisabeth / Lex, Big Tom / Paschal, Neleh, Boston Rob / Brian, Stephanie, Robb / Jenna M., Matthew, Cesternino / Michelle, Savage / Lea, Dolly / Ian, Tom, Steph, Janu, James / Gary, Danni / Courtney, Shane / Parvati, Jonathan, Flicka / Yau-Man, Melissa / Todd, Ashley / Alexis / Bob, Corinne, Randy / Erinn, Stephen / Borassi, Russell H., Laura, Natalie / Marty, Brenda, Kelly B. / Agent Phil, Ralph / Jim, Elyse / Kourtney / Malcolm, Zane / Reynold / Vytas, Ciera / Lindsey, Garrett, Tony / Keith, Kelley, Josh, Jeremy / Mike, Max, Dan, Jenn, Sierra / Jennifer, Jason, Michelle / Zeke, Figgy / Patrick, Ben, Roark / Domenick, James, Gonzalez / Christian, Mike / Wardog, Devens / Elizabeth (Mariano)
Robinsonův ostrov CZ: Barča, Nika, Bidlo, Míla / Janina
--------------------------------------------
Viděno: Survivor 01-39 (S40 běží) + trochu od ostatního.
Robinsonův ostrov CZ: Barča, Nika, Bidlo, Míla / Janina
--------------------------------------------
Viděno: Survivor 01-39 (S40 běží) + trochu od ostatního.
Hodně věcí hlavně těch negativních už zde bylo řečeno, přesto moje dojmy jsou takové:
Mínusy:
Moderátor: Jako největší průšvih vidím v moderátorovi. Ten na mě působí jako by přednášel někde ve škole na základní škole. Většina komentářů namluvených ve studiu ve snaze ušetřit prachy. Hrůza a děs. Tohle bych zvládl i já a za menší honorář.
Hudební soundtrack a úvodní intro: Kde bylo nějaké intro? To se Nova rozhodla šetřit i zde? Celkový hudební podkres stojí za starou bačkoru. Mohli aspoň přece koupit hudbu pro mezinárodního Survivora od Russ Landau, když nejsou schopni si složit vlastní soundtrack.
Střih - soutěže: Koho proboha napadlo během soutěží vládat názory hráčů? Tohle může napadnout jedině Markízu a Novu.
Čas vysílání: Nejlepší a nejdražší soutěž světa a takhle pozdě? Tahle show mohla mít klidně i přes milión, kdyby Nova chtěla
.
Plusy:
Střih: Střih je celkem povedený až na ty soutěže.
Hráči: Jedna z mála věcí, co se povedla je výběr soutěžicích. Favorité po prvním díle: Marek, Bazi, Iveta a Miloš.
Suma sumárum: O dost lepší než fiasko s Vašutem a o vlásek lepší než Ostrov na Markíze, ale na USA, AU (poslední série), Francouzského nebo Dánského Survivora to nemá ani náhodou. Verdikt: 55 %.
Mínusy:
Moderátor: Jako největší průšvih vidím v moderátorovi. Ten na mě působí jako by přednášel někde ve škole na základní škole. Většina komentářů namluvených ve studiu ve snaze ušetřit prachy. Hrůza a děs. Tohle bych zvládl i já a za menší honorář.
Hudební soundtrack a úvodní intro: Kde bylo nějaké intro? To se Nova rozhodla šetřit i zde? Celkový hudební podkres stojí za starou bačkoru. Mohli aspoň přece koupit hudbu pro mezinárodního Survivora od Russ Landau, když nejsou schopni si složit vlastní soundtrack.
Střih - soutěže: Koho proboha napadlo během soutěží vládat názory hráčů? Tohle může napadnout jedině Markízu a Novu.
Čas vysílání: Nejlepší a nejdražší soutěž světa a takhle pozdě? Tahle show mohla mít klidně i přes milión, kdyby Nova chtěla
Plusy:
Střih: Střih je celkem povedený až na ty soutěže.
Hráči: Jedna z mála věcí, co se povedla je výběr soutěžicích. Favorité po prvním díle: Marek, Bazi, Iveta a Miloš.
Suma sumárum: O dost lepší než fiasko s Vašutem a o vlásek lepší než Ostrov na Markíze, ale na USA, AU (poslední série), Francouzského nebo Dánského Survivora to nemá ani náhodou. Verdikt: 55 %.
Zpět na „Robinsonův ostrov (CZ)“