brninho píše:To zas mě ten průběh těší...Z Jody se dělá nějáká underdog story, jenže oni se do toho uvrtali sami. Odstartoval to Cody během svýho HoH a pak až přišel sled různýho vzájemnýho provokování a výbuchů. Jak Jessica říká, že se k nim všichni otočili zády..To se mě vždycky protočí panenky a říkám si "Bože, ty seš piča". Měl jsem strach z toho příštího pátku, na BB Network byla teorie že bude další battle back a v tu chvíli mi to i přišlo pravděpodobný, že je CBS tak vystříkaná z té konstalace, co je tam teď. Když Julie řekla, že to bude jen výplňová bonus epizoda tak mi spadl kámen ze srdce.
vzájemné provokování??? Nevím jestli sleduješ jen velmi pro-Paul edit v samotných epizodách nebo i co se děje na Live Feeds (doporučuji každodenní krátký recap na RHAP), ale na tomhle vážně nic vzájemného nebylo. Codyho po osobní stránce nijak nemusím, ale jediné co on kdy udělal byl pokus o nominaci Paula a následná nominace Christmas, když mu to produkce nedovolila. Samozřejmě izolování se s Jessicou a stranění se ostatních není úplně ideální strategie, ale nevím jak tím "provokují" ostatní.
To co se děje v posledních týdnech už nemá s hrou moc společného. Celá ta "akce", kdy celý dům řval na Jody byl pokus o vyprovokování Codyho aby někomu (Joshovi) dal pěstí a byl tak vyhozen. Jody vážně zvažovali jít po vzoru Megan dokud někdo s megafonem nezavřal přes zeď "America loves Jess, Paul is a bully".
Chování většiny lidí v domě je hodně přes čáru. Přežila jsem i Frankieho, ale tahle série v čele s Paulem a jeho skupinou hemeroidů se sledovat nedá.