26.9.2017
Info: od tohoto dne budu 12 dnů mimo internet a nikde jsem nedohledala spolehlivý rozpis na zbytek AUS 2017, tak vás poprosím o vytvoření topiců k následujícím epizodám.
Předem děkuji

hozu píše:Jo, hodně lidem jakoby z ty zvraty vlezly na maják a všichni maj potřebu někoho podrazit. U Tary to působí, že si tak nějak přebrala tu hru, a proto se chce hned zbavit svého jediného spojence. Hodně zvláštní, ale budiž, její hra mi stejně moc logicky nedává. I tak bych raději viděl pryč Lockyho než Luka. Vlastně kohokoliv jiného než Luka. Ano, tyhle dvě epizody jen dokonaly to, proč byl onen podraz na Tess taková chujovina, jakou se to jevilo.
Jsem ale zvědav, jestli ten Jericho něco vymyslí. No minimálně bude mít určitě nějaký podivný příspěvek na kmenovce.
Komu přeju vítězství? Těžko říct. Asi Michelle, Jerichovi nebo Peterovi. Ačkoliv ona první jmenovaná mě místy docela irituje a poslední jmenovaný má na vítězství až moc mizerný edit. Tak nevím jestli jsem vsadil na správné koně.
Za mě rozhodně největší postava této řady. Bohužel z druhé půlky epizody jsem tak nějak věděl, že půjde Luke. Mimochodem, Ziggy podle mě hraje vážně špatně. Svůj superidol v kombinaci s HII totálně vyplácala. Vidím to tak, že teď už to může reálně vyhrát pouze Jericho, Michelle a Locky. Tara je podle mě jasně mimo, i když si dobře uvědomila, že Locky jí ve finále porazí. Peter má fakt mizerný edit a Ziggy dělá strašně moc chyb. Doufám, že to vyhraje Jericho, možná pak Michelle. Tak jsem zvědavý.
Jericho a jeho metafory pokaždé zakončené vraždou/zabitím.
Michelle nemůžu vystát a je mi jedno, jestli umí o hře dobře žvanit. Ziggy chvíli vypadala fanditelně, ale potom co se v některé z předchozích epizod "na moment" okoupala s Henrym a Lockym v moři a hned jim vyžvanila o své HII, potom ten její nonsense s použitím superimunity pro záchranu Lockyho, aby ho za další dvě kmenovky zase napsala, a celkově její hra, jak kdyby si házela kostkou (přičemž za přebíhání kritizovala v předchozí ep. Sarah)... s takovou jde potom nějaké fandění těžko. To její missnuté zahrání HII v předchozí ep. ještě beru - to ji zazlívat z gauče může jen Jarmil.
Zpět na „Australian Survivor 2017“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů