Epizoda 4
14.2.2018
Robinsonův ostrov II - EP04
- ItalianManiac
- Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
- Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols
- cypher.eu
- A fan of Brian Heidik
- Nejoblíbenější série: Borneo, Palau, Cook Islands, Philippines
- Nejoblibenější hráči: Tom Westman, Sandra Diaz-Twine, Brian Heidik, Denise Stapley
- Nejméně oblíbené série: Caramoron, One Stupid World, Island of the SJW, Game "Changers"
Na konci epizody, jak se zničehonic zjevil Petr a Oník opět "obratně" vysvětloval celou situaci, jsem se fakt smál, dobrá fraška zas
Jinak je to pro mě ještě větší bída než první řada, co měla do sloučení jakž takž zajímavý průběh a hlavně kvalitnější cast - tady mě všichni buď nudí, nebo fakt iritujou, hlavně Janina a její ksichty a celkově projev a taky ta její černovlasá potetovaná kamarádka, myslím barmanka... ale tak bych mohl pokračovat pro minimálně polovinu lidí tam.
Završením Survivora měla být 40. řada
Myslím, že dojmy z první kmenovky nejlépe popsala Janina při hlasování. Je to vážně škoda, zrovna Jenda byl jediným z červených gentlemanů, který se projevoval jako inteligentní a slušná bytost, navíc byl dosti sympatický, ale bohužel. Znovuobjevení toho osvaleného chodícího stereotypu, jehož jméno si z neznámého důvodu nevybavím, bylo pomalu božím zázrakem, leč můj favorit Karel asi nevzpínal ruce k nebesům a neprovolával halelujah. Vše ostatní je ve hvězdách.
Nefandím nikomu, ale mé sympatie zatím mají: červené dámy, Blanka, Bára (pro ni mám hodně velké pochopení, přesně takhle bych se totiž se svojí složitou povahou choval já), Ondra a Jenda, ať už je kdekoliv
Ven: Dominik
Plus speciální kategorie Utopit v moři: Karel, Bizon a Radim
Nefandím nikomu, ale mé sympatie zatím mají: červené dámy, Blanka, Bára (pro ni mám hodně velké pochopení, přesně takhle bych se totiž se svojí složitou povahou choval já), Ondra a Jenda, ať už je kdekoliv
Ven: Dominik
Plus speciální kategorie Utopit v moři: Karel, Bizon a Radim
US SURVIVOR TOP: Richard Hatch, Jerri Manthey, Rob Cesternino, Sandra Diaz-Twine, Jon "Fairplay" Dalton, Amber Brkich, Rob Mariano, Eliza Orlins, Stephenie LaGrossa, Rafe Judkins, Cirie Fields, Parvati Shallow, Yul Kwon, Todd Herzog, Amanda Kimmel, Courtney Yates, Jessica Sugar Kiper, Kenny Hoang, Stephen Fishbach, Erinn Lobdell, Natalie Anderson
Tak vypadl první kluk. Dámy si zachovaly věrnost a zřejmě mají pevnou alianci. Ovšem na mně to celé dělá dojem, že je snaha produkce, aby tentokrát vyhrála žena. Jsem zvědav, jak kluci dámám osladí jejich alianci. Vím, že se dá udělat v táboře docela slušné peklo a pak se uvidí, která se první složí a pojede k mamince sama.
Vyhnanec se vrátil, ale v tomto kmeni nemá moc nadějí, pokud ženy zůstanou v pevné alianci.
Uvidíme jak se bude soutěž vyvíjet dál. Pro mne je to zatím takové roztahané ovšem možná, že je to jen dáno zvykem na spád klasického Survivoru.
Vyhnanec se vrátil, ale v tomto kmeni nemá moc nadějí, pokud ženy zůstanou v pevné alianci.
Uvidíme jak se bude soutěž vyvíjet dál. Pro mne je to zatím takové roztahané ovšem možná, že je to jen dáno zvykem na spád klasického Survivoru.
- ItalianManiac
- Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
- Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols
Řeknu vám, co mě na celém Robinsonově ostrově štve úplně, ale úplně nejvíc...
Je to ta zasraná NOVA PLUS a tým dementů, kteří ji provozují!!!

Jdu se podívat na jejich web, že si pustím včerejší díl, a co tam na mě čeká? Spoilery hned v úvodní koláži, takže jen podle obrázků vím, že vypadne Jenda a Petr se vrátí do hry... Díky, fakt díky! To už se na to nemusím ani koukat...
Jo a pak samozřejmě ty jejich zasraný bloky reklam před dílem a 4x během dílu, který nejdou přeskočit ani vyblokovat Adblockem, a někdy se zaseknou a přehrávají dvě ty samé reklamy desetkrát dokola, dokud mi nedojdou nervy, nezaktualizuju prohlížeč a pak musím vytrpět další blok reklam před dalším spuštěním dílu... Jako excuuuuse me, kdybych chtěla koukat na reklamy, tak si pustím RO v real time na televizi
Konec výlevu
Je to ta zasraná NOVA PLUS a tým dementů, kteří ji provozují!!!
Jdu se podívat na jejich web, že si pustím včerejší díl, a co tam na mě čeká? Spoilery hned v úvodní koláži, takže jen podle obrázků vím, že vypadne Jenda a Petr se vrátí do hry... Díky, fakt díky! To už se na to nemusím ani koukat...
Jo a pak samozřejmě ty jejich zasraný bloky reklam před dílem a 4x během dílu, který nejdou přeskočit ani vyblokovat Adblockem, a někdy se zaseknou a přehrávají dvě ty samé reklamy desetkrát dokola, dokud mi nedojdou nervy, nezaktualizuju prohlížeč a pak musím vytrpět další blok reklam před dalším spuštěním dílu... Jako excuuuuse me, kdybych chtěla koukat na reklamy, tak si pustím RO v real time na televizi

Konec výlevu
- Russel14
- Nejoblíbenější série: S06,S08,S13,S19,S20,S25,S31,S34
- Nejoblibenější hráči: Richard Hatch Boston Rob Rob C Sandra D T Danni B Yul Parvati Todd H Russel H Kim Spradlin Malcolm Hayden Natalie A Jeremy C Kelley Wentworth Spencer Aubry Adam K Sarah L
No tak jako zkoušet všechny holky s nadějí, že si to mezi sebou neřeknou byla pěkná blbost. Karlovi přesvědčovací schopnosti ala " nechte mě to doříct děvčátka "
tím asi těžko někoho přesvědčí aby hlasovali pro toho koho chce on. Kmenovka za dne je takový nezvyk, ale jinak dobrý. Jenda odešel což mě mrzí určitě ještě v budoucnu ve hře měl co nabídnout ale to je prostě problém těch lichých počtu. Kdyby od prvního dne rozdělili kmeny v sudem počtu do dvou kmenu mix holky a kluci tak by to bylo zajímavější. Petr se nečekaně vrátil a podle mě si s holkami bude rozumět víc než všichni kluci co tam jsou. No uvidíme. Další pořadí je myslím, že celkem jasné ale třeba přijde nějaký překvapení typu Ondra flipne apod. Jinak pokud dojde na kmenovku u Kalingy: Bizon,Karel u Manoba: Zina,Blanka.
tím asi těžko někoho přesvědčí aby hlasovali pro toho koho chce on. Kmenovka za dne je takový nezvyk, ale jinak dobrý. Jenda odešel což mě mrzí určitě ještě v budoucnu ve hře měl co nabídnout ale to je prostě problém těch lichých počtu. Kdyby od prvního dne rozdělili kmeny v sudem počtu do dvou kmenu mix holky a kluci tak by to bylo zajímavější. Petr se nečekaně vrátil a podle mě si s holkami bude rozumět víc než všichni kluci co tam jsou. No uvidíme. Další pořadí je myslím, že celkem jasné ale třeba přijde nějaký překvapení typu Ondra flipne apod. Jinak pokud dojde na kmenovku u Kalingy: Bizon,Karel u Manoba: Zina,Blanka.Robinsonův ostrov II - EP04
ItalianManiac píše:Řeknu vám, co mě na celém Robinsonově ostrově štve úplně, ale úplně nejvíc...
Je to ta zasraná NOVA PLUS a tým dementů, kteří ji provozují!!!![]()
![]()
Stačí zkopírovat odkaz na díl do FreeRapid Downloader a za chvilku ho máš stáhnutej bez reklam. Jeden díl má cca 300 MB
Co mne dost překvapilo, že kmeny nemají zájem získat oheň. Pak jsem se ve videu Marka dozvěděl, že jim denně vozí čerstvou vodu. To je myslím dost ujeté, protože je poltačena snaha oheň rozdělat vlastními silami nebo v soutěži vyhrát křesadlo.
Také zatím nevidím, že by kmeny nějak strádaly nedostatkem potravy. Takže vyjma horka a zřejmě i vlhkosti vzduchu je to pro ně dovolená.
Karel místo toho, aby bedlivě sledoval holky a zjistil která jim leze na nervy tak se chová jako by se nic nedělo. Teď, když je jasné, že je ženská koalice mají možnost buď holkám udělat z života v táboře malé peklo nebo se snažit nahlodávat jejich alianci psychicky. Uvidíme co vyberou.
Také zatím nevidím, že by kmeny nějak strádaly nedostatkem potravy. Takže vyjma horka a zřejmě i vlhkosti vzduchu je to pro ně dovolená.
Karel místo toho, aby bedlivě sledoval holky a zjistil která jim leze na nervy tak se chová jako by se nic nedělo. Teď, když je jasné, že je ženská koalice mají možnost buď holkám udělat z života v táboře malé peklo nebo se snažit nahlodávat jejich alianci psychicky. Uvidíme co vyberou.
sextant píše:Také zatím nevidím, že by kmeny nějak strádaly nedostatkem potravy.
To by bylo hodně smutné, kdy by už třetí den neměli co jíst

V klasickém Survivoru nedostaly kmeny žádné jídlo hned na začátku a pokud si nesehnali kokosy, tak byli o hladu a pokud byli bez ohně tak také byli bez vody. To co předvádí Nova je zatím spíš dovolená.
- lacSzlo
- Nejoblíbenější série: Borneo, Amazon, PI, Vanuatu, Panama, China, Micro, Gabon, HvV, Philippines, SJDS, Kaoh Rong
- Nejméně oblíbené série: CI, Samoa, RI, South Pacific, WA, Cambodia, MvsGX, GI
Tak jsem rád, že ženské podržely ali, bál jsem se dost, že jednu vyhoděj, napochoduje tam Petr a budou v hajzlu v obou kmenech, teď se teprve uvidí, jak dál. Popravdě mě pomaličku opouští optimismus, radši očekávám od příštího týdne co nejmíň = vata vata vata, žádná kmenovka ve středu a pravděpodobně maximálně tak soutěž o odměnu... očekávat nejhorší se u RO zkrátka vyplatí a tak radši ani nepředpokládám, že je Jenda venku (sice mu fousy skoro nerostou, ale přijde mi, že jich v intru má víc, než když vypadl...), pokud ano, tak ho fakt pěkně ojebali, takhle neviditelnej 1st boot se málokdy vidí i v US (pokud teda vezmeme v úvahu fakt, že se Jenda vyskytoval ve 4 epizodách).
Takže má skromná předpověď na nadcházející vysílací roztřízení RO:
pondělí, týden A: souboj na ostrově vyloučení (aneb tento týden total vata)
středa, týden A: soutěž o odměnu
pondělí, týden B: soutěž o imunitu
středa, týden B: kmenová rada
+ to celé pokrývající období 33 dní, z čehož vyplývá 44 epizod na 33 herních dní
Pokud nastane byť jen o drobet lepší situace, budu to považovat za maximální zázrak

Zde dosavadní tabulka zpovědí, snad je to dobře, podruhý na to koukat nebudu
(a sám jsem zvědav, jak dlouho mě to tentokrát bude bavit
):
Takže má skromná předpověď na nadcházející vysílací roztřízení RO:
pondělí, týden A: souboj na ostrově vyloučení (aneb tento týden total vata)
středa, týden A: soutěž o odměnu
pondělí, týden B: soutěž o imunitu
středa, týden B: kmenová rada
+ to celé pokrývající období 33 dní, z čehož vyplývá 44 epizod na 33 herních dní
Pokud nastane byť jen o drobet lepší situace, budu to považovat za maximální zázrak

Zde dosavadní tabulka zpovědí, snad je to dobře, podruhý na to koukat nebudu
(?)
Člověk tajně doufal, že se Nova z první série poučí. Nastal přesný opak. Jasně nemůžeme čekat kopírku US verze, ale i s třetinovým rozpočtem se dá dělat divy. Ta natahovanost je fakt strašná. V pondělí žádná soutěž či kmenovka? To tam zase bude jen tlachání a tlachání?! Jestli ta natahovanost u předešlé série procházala tak u druhé Novo hodně tvrdě narazíš a pro nás fanoušky konec nadějí pro další řadu.
No až teraz som sa dostal k 2.sérii RO... dal som prvé 4 časti naraz
- cast: viac sa mi pozdávajú ženské hráčky + Ondrej a Martin (ten taký US klasik)...
- Karel kapitolka sama o sebe, jeho by som asi nedával, le nech hrá aspoň bude zábava, ale znervózňuje ma aj spoha obrazovky: "Máme deal, máme deal kočky ccc-cmuk..."
- destinácia je úplne rovnaka ako pri prvej serke, nebol som taký naivny a nečakal som zmenu destinácia, ale predpokladal som aspoň zmenu lokácie na Filipínach, ale sú to dokonca tie isté pláže, ktoré sa kolujú...viem, viem, ekonomicky výhodné pre kmeňovú švédsku produkciu
- ostrov kalinga bude ten istý, kde bol v RO1 ostrov vyhnanstva a kde býval Asul v našom svk ostrove... spoznávam celkovo tú pláž aj pre nás hráčov tzv. "hraničný figovník" na pláži, kde sme mali "hranicu voľného pohybu" a tie veľke balvany na pravej strane pláže, vidno ich keď sa robia výpovede...
- občas vidno v zábere statív, kameramana, bez toho by sme sa asi zaobišli...
- inak celkom v pohode, žily mi to netrh... ideal by vola nejaká silna aliancia: pár žien-ondra/martin a prípane nejaký zaujímyvý flip
- tú vodu by nebol problém prevárať aj som sa na túto potrebu tešíl, problém je v tom, že na tých ostrovoch je minimum palivového dreva... bolo tam dreva akurát dosť na to občasné varenie ryže a sóje... inak nič, dokonca sme občas "kradli" nejaké menšie konáre cestou z/na súťaž...
preto tá "barelova voda", inak by sme pili morskú
Idem ďalej nech to doženiem a som trošku aktuálnejší... na fóre som nebol nejaký čas a tak všetkých tu pozdravujem
- cast: viac sa mi pozdávajú ženské hráčky + Ondrej a Martin (ten taký US klasik)...
- Karel kapitolka sama o sebe, jeho by som asi nedával, le nech hrá aspoň bude zábava, ale znervózňuje ma aj spoha obrazovky: "Máme deal, máme deal kočky ccc-cmuk..."
- destinácia je úplne rovnaka ako pri prvej serke, nebol som taký naivny a nečakal som zmenu destinácia, ale predpokladal som aspoň zmenu lokácie na Filipínach, ale sú to dokonca tie isté pláže, ktoré sa kolujú...viem, viem, ekonomicky výhodné pre kmeňovú švédsku produkciu
- ostrov kalinga bude ten istý, kde bol v RO1 ostrov vyhnanstva a kde býval Asul v našom svk ostrove... spoznávam celkovo tú pláž aj pre nás hráčov tzv. "hraničný figovník" na pláži, kde sme mali "hranicu voľného pohybu" a tie veľke balvany na pravej strane pláže, vidno ich keď sa robia výpovede...
- občas vidno v zábere statív, kameramana, bez toho by sme sa asi zaobišli...
- inak celkom v pohode, žily mi to netrh... ideal by vola nejaká silna aliancia: pár žien-ondra/martin a prípane nejaký zaujímyvý flip
sextant píše:Pak jsem se ve videu Marka dozvěděl, že jim denně vozí čerstvou vodu.
- tú vodu by nebol problém prevárať aj som sa na túto potrebu tešíl, problém je v tom, že na tých ostrovoch je minimum palivového dreva... bolo tam dreva akurát dosť na to občasné varenie ryže a sóje... inak nič, dokonca sme občas "kradli" nejaké menšie konáre cestou z/na súťaž...
preto tá "barelova voda", inak by sme pili morskú
Idem ďalej nech to doženiem a som trošku aktuálnejší... na fóre som nebol nejaký čas a tak všetkých tu pozdravujem

- Radix
- Nejoblíbenější série: Austrálie (S02), Amazonie (S06), Pearl Islands (S07), Palau (S10), China (S15), Heroes vs. Villains (S20)
Tak chlapi v Kalinga se povětšinou zachovali jako s prominutím idioti. Takhle ženskou alianci nerozbijí, spíš jí naopak posílí. Vyloučení Jendy mě mrzí, ale moc jsme z něj stejně neviděl, takže kdo ví, jak by na tom byl. Bohužel se vrací Petr, který mě neuchvátil v prvních dvou dílech. Nemyslím si, že teď bude víc vidět. Možná si zkusí nějakou tu intriku. 

TOP US: Rich, Rudy (S01)| Rodger, Colby (S02)| Lex (S03)| Shi Ann (S05)| Rob (S06)| Rupert, Andrew, Sandra (S07)| Boston Rob (S08)| Tom, Ian, Steph (S10)| Gary (S11)| Terry, Cirie (S12)| Yul, Jonathan, Ozzy (S13)| Yau-Man, Earl, Michelle (S14)| James, Courtney, Todd (S15)| Jonathan, Parvati, Cirie (S16)| Marcus, Charlie, Bob (S17)| Brendan, Stephen, JT (S18)| Courtney, Sandra (S20)| Brenda (S21)| Boston Rob, Phillip, Dave (S22)| Cochran, Coach (S23)| Denise, Malcolm (S25)| Cochran, Malcolm, Brenda, Phillip (S26)| Tyson, Aras, Ciera (S27)| Spencer, Tony (S28)| Keith, Josh (S29)| Mike, Tyler, Caroline (S30)| Kelley, Jeremy, Keith (S31)| Neal, Tai, Cydney (S32)| Adam, David, Ken (S33)| Brad, Sandra (S34)| Ali (S35)| Chris, Domenick (S36)| Mike, Christian (S37)| Ron, Victoria, David (S38)| Tommy, Dean, Janet (S39)
TOP AUS: Craig, Phoebe, Nick (S03)| Luke, Sarah, Jericho (S04)| Mat, Brian, Shonee (S05)| Luke, David, Ross, Pia (S06)| Harry, Nick, Shonee, Harry, Brooke, David, Moana (S07)
TOP RO (CZ): Marek, David (S01)
TOP AUS: Craig, Phoebe, Nick (S03)| Luke, Sarah, Jericho (S04)| Mat, Brian, Shonee (S05)| Luke, David, Ross, Pia (S06)| Harry, Nick, Shonee, Harry, Brooke, David, Moana (S07)
TOP RO (CZ): Marek, David (S01)
Zpět na „Robinsonův ostrov II. (CZ)“