20.8.2018
Musím říct, že toto byla po dlouhé době taková slabší epizoda AU Survivora. I když mě CvC pořád baví, přijde mi, že je to celkově o něco slabší řada než předcházející dvě (minimálně co se týče pre-merge).
Celý díl byl víceméně zaměřen na Contenders, z kmene Champions jsme snad kromě soutěží neviděli ani Ň. Oceňuju však zajímavou soutěž na slibovaném Redemption Islandu (který vlastně ani nebyl Redemption Island, ale pouze Exile Beach). Překvapilo mě, že se Tegan po výhře duelu s Anitou vrátila jen tak zpět do Contenders - čekala jsem, že buď půjde k Champions, nebo dojde k nějakému promíchání/sloučení, případně bude mít pro následující kmenovou radu individuální imunitu.
Tegan a Heathovi se však nějak podařilo napravit škody, které napáchal Benji, a dokonce došlo k jednohlasnému vyřazení Zacha. Toto vyřazení mě také překvapilo - zdálo se, že Tegan chtěla jít po krku právě Benjimu a sama nevypadala moc nadšeně, když jí Shonee s Fenellou navrhly Zacha. Navíc i z editorského pohledu nic nenasvědčovalo tomu, že by právě Zach měl vypadnout (pokud si správně pamatuju, ještě neměl takovou tu zpověď se záběry ze skutečného života, a v tomto dílu neměl ani žádnou zpověď na kameru, ani pořádný airtime). No a v neposlední řadě jsem čekala, že Contenders budou chtít konečně vyhrát nějakou soutěž, tak toho Zacha přetrpí a nechají si ho právě do soutěží (i když je pravda, že moc nevyhrávali ani s ním - což ale taky trochu souvisí s tím, že jsou prostě Champions fyzicky silnější a hlavně je většina soutěží založena právě na fyzické síle).
Next time on AUSvivor: Shonee chce být nejlepší taktickou hráčkou ve hře? LOL
Ta pipka mě fakt neskutečně irituje a už mám prakticky alergii na její hlas a celkový projev Jinak to taky vypadá, že Contenders asi opět prohrajou soutěž, takže to bude zase další díl bez Champions... No, uvidíme.
Fandím: Sam, Sharn, Steve W, Paige, Heath, Tegan
Nefandím: Brian, Jackie, Fenella, Shonee