Každopádně jsme zpátky ve stavu David vs Goliath. Což jsem absolutně nečekal po minulé epizodě, kde se vytvořila miliarda aliancí. Do příští rady mají výhodu loupeže hlasu a pak to bude zase 50:50
Fandím: no, asi Davie, Carl, Mike
A nebo jak je k tomu přesvědčil, aby do toho šli. Ale myslim si že se teď váha trochu stačí k Davidům. Mají pořád steal o kterém ví jen tři. A idol nullifier který se dá zahrát až po odehrání idolu. Což sou ohromný výhody. Danovi je idol vlastně k ničemu. A pokud ty výhody zahrajou chytře jako teď, tak sou jasně v top 5.hozu píše:Jinak, kdo tam proboha při té soutěži řekl, "[Brad Culpepper] Is my hero?" To mě rozsekalo
ArtySssS píše:https://www.youtube.com/watch?v=-026iShUe_k&t=31s zde máte případné objasnění.
jinak se da fandit jeste (pro me) doted skoro neviditelnemu daviemu a christianovi. z bab tam bohuzel neni zajimava zadna.brninho píše:Rob s Fishbachem hodně řešili, že by Alec mohl být příští epizodu v problémech, kdyby se vyzradilo, kdo vynesl to info o Christianovi ven
cypher.eu píše:Objevuje se tu názor, že John byl sympaťák, ale ne vítěz - já bych jen podotknul, že edit dělá divy... kdyby se býval dostal do finále, edit by měl 100% jiný, mnohem "fanditelnější" ve smyslu kroků ve hře, strategie apod.![]()
Zpět na „S37 - David vs. Goliath“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host